RUSTHOLLI Remontit

aimo tumpelo

Haloo onko Kellään kokemusta RUSTHOLLIN tekemistä remonteista minulla on ja kerron mielipiteeni sen jälkeen kun on tullut muita mielipiteitä

22

7084

  Vastaukset

  • rustholin tekemää remontti on niin saatana kalis ja esim kaakelivalikoima vai keskon mallistosta ei muuten käy kun muija haluaisi kaakelikeskuksen laatoista ja vesi eristeenä käyttävät kiillon paskaa joka on onnen kauppaa mitä tulee on vettä vai pohjaan palanutta puuroa mitä muuta vaan kuin kiillon tavaraa kiilolla oli viimekesänä sellaista silikonia joka ei viikossa kuivunut että tälläi

   • kukaanhan ei halua kohtuuhintaista laatutyötä tekevää hiace pienyrittäjää kotiinsa haisemaan.
    rusthollilta saat hymyä ,esitteitä iloista palvelua ,selkeän laskun .sekä puhelinnumeron johon
    voit yrittää valittaa työn laadusta.


   • ruuuustholli kirjoitti:

    kukaanhan ei halua kohtuuhintaista laatutyötä tekevää hiace pienyrittäjää kotiinsa haisemaan.
    rusthollilta saat hymyä ,esitteitä iloista palvelua ,selkeän laskun .sekä puhelinnumeron johon
    voit yrittää valittaa työn laadusta.

    mainospelle vai rusthollin myyjä


   • vitun kirjoitti:

    mainospelle vai rusthollin myyjä

    Ei muuten uskoisi, että täysikäiset täällä kirjoittelevat - vai kirjoittelevatko? Kielenkäyttö on aivan ala-arvoista. On tainnut jäädä koulut kesken? ;)


   • Hämmentynyt kirjoitti:

    Ei muuten uskoisi, että täysikäiset täällä kirjoittelevat - vai kirjoittelevatko? Kielenkäyttö on aivan ala-arvoista. On tainnut jäädä koulut kesken? ;)

    ootko joku vitun pyhäkoulun opettaja vai mikä luulet olevasi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


   • vitun kirjoitti:

    mainospelle vai rusthollin myyjä

    Ja satavarma...


  • ei KOSKAAN enää

  • Hei!

   Laitoin juuri tuonne palstalle uuden kysymyksen aiheesta ja sitten löysin tämän ketjun.
   Aimo Tumpelo, kertoisitko kokemuksistasi täällä tai sähköpostitse, jotta tiedän mihin kannattaa/ei kannata ryhtyä.

   vastaus@netti.fi.

   Kiitos!

  • Uskoin myyjää ja mainosta. Tarjouspaperikin vaikutti asialliselle. Lasku ja Rusthollin käytös olikin sitten jo asiatonta. En suosittele kenellekkään, joka haluaa kunnon remontin. Minä petyin pahasti ja tuli aika huijattu olo. Sopimuspaperit olisi pitänyt kyllä ensin luetuttaa lakimiehellä, että olisi varmuudella tiennyt mihin nimensä pisti. Nyt jäljellä onkin sitten vain ongelmia.

   • Ihmettelen todella, miten R-holli voi toteuttaa lupaamansa "avaimet käteen" remontin näin ala-arvoisella tavalla. Jälki oli kuin juosten kus**!
    Mikään ei pitänyt paikkaansa tai hoitunut kerralla kuntoon. Työ on vieläkin kesken.


  • Välttäkää kaikin tavoin! Kirjallisessa sopimuksessa mitätöidään kaikki suulliset sopimukset ja lupaukset. Tämä mahdollistaa Rusthollin tulkinnan mukaan sen, että myyjä voi luvata mitä tahansa kaupan saadakseen, ilman että Rustholli sitoutuu mihinkään. Kysyttäessä voivat jopa sanoa sitoutuvansa suullisiin sopimuksiin, mutta jälkikäteen kiistävät niiden syntymisen ja koko keskustelun.

   Isoin ongelma Rusthollin kanssa kuitenkin on se, että remontintekijöiden ammattitaito vaihtelee erittäin paljon, ja jos kohdallenne osuu heikkotasoista jälkeä tekevä sankari, ei Rustholli yleensä ole valmis korjaamaan jälkeä edes kuluttujavalituslautakunnan suosituksesta.

  • Älkää koskaan ottako remonttia tältä firmalta, ylikallis ja laadusta ollaan montaa mieltä.
   Hävisivät tampereelta vuosiksi ja oikeustaisteluita oli myös, brändi laski.
   Näemmä uusi yritys

  • Heh. Hyvä kommentti tuo haiseva hiace pienyrittäjä. Minä olen muuten just sellainen mut itse en kyllä tunne hajua !!?? Onneksi kai.. Olen tehnyt remontteja ammatinharjoittajana vuodesta -88 ja Oy:n perustin -97. Kylppäriremontteja vuodesta -98. Nykyään ei tarvii tehdä myyntityötä kun asiakkaani hoitaa ilmaiseski sen homman. Ja on minulle pelkästään hyväksi että on noita sekalaisia kilpailija yrittäjiä markkinoilla. Minulta ei työt lopu.

   • Juuri näin.


  • Uusi yritys ja toivottavasti uusi meininki.
   Kyllä siellä hyvät tekijät on jos meinaavat vähänkään pidempään toimia. Tuo uusi franchising kuvio perustuu yksityisyrittäjyyteen joten uskon että menestyy.
   Tampereella ainakin hakevat työntekijää, ja varmaan tähän maailmanaikaan hakijoista saa valita mieleisensä. Paras varmaan olis joku entinen remppayrittäjä joka on kyllästynyt siihen että aina saa kilpailla isompien ehdoilla...

  • Näkyvät rekrytoivan tampereen alueella. Ihan hyvä että on omat työntekijät, koska jos aliurakoidaan eteenpäin pikkufirmoille, niin vastuut ja laatu saattavat heitellä.
   Omilla palkollisilla laadun valvonta helpompaa, ja vastuukysymykset selviä kun on vakuutuskuviot kunnossa. Joskus teetin kylppärin ja voi olla että teetän vielä keittiönkin...
   Ja jos haluavat menstyä niin varmasti yrittävät vanhan maineesta irti kun kerran on vallan eri ihmisten pyörittämä firma.
   Ihme kyllä että ottivat huonossa maineessa olevan nimen...

  • Meidän rivitaloyhtiössä on putkiremontti menossa. Aikalailla kaikki haluaa tehdä keittiörempan samalla, koska vesihana muuttuu seinämallista tavalliseksi.
   Uskaltaisko rusthollilla teettää 8 keittiöä ja saunan panelointia ja lauteita?
   Onko niillä hämeenkyrössä tai lähellä timpureita? Onko täällä kokemuksia niistä jos on?

  • Älkää ikinä sortuko kyseiseen p-firmaan! Todellakin lupaillaan vaikka ja mitä mutta tosiasiassa hyvin harva lupaus toteutuu. En jaksa lähteä edes erittelemään...
   Heillä on tapana kokeilla, mitä kaikkea asiakas hyväksyy sinisilmäisyyttään. Asiat tehdään vähän sinnepäin, jätetään törkeän rumia yksityiskohtia, naarmutetaan lattiaa ja kaikkea mahdollista mitä ikinä vain voi naarmuttaa ja kolhia. Vähätellään viimeiseen asti ja yritetään luistaa vastuusta. Täysin ala-arvoinen firma kaikin puolin ja täysin maineensa veroinen. RUSTHOLLI/PASTELLI OY IKUISEEN BOIKOTTIIN!

  • Vuosi sitten vc-semontti harmittaa vieläkin. Moninkertainen hinta jolla vastaavat remontit saa teetettyä, tosin palauttivat 1000e huonolaatuisen työn vuoksi. En suositte kenelekkään, tosin paikkakunnallani en ole nähnyt heidän ilmoituksiaankaan enää.

   • Onhan siinä nyt luonnollisesti eroa jos ottaa sen alan suurimman firman vs. jonkun ämpäriurakoitsijan


  • juurikin näin

  • Teetin kylppäriremontin 2005 syksyllä.
   Tuli hintaa kylpyhuoneelle. Kouvolan putki tuli Kouvolasta putkityöt tekemään. Kylpyhuoneremontti onnistui
   hyvin. Laitettiin lattialämmitys ym. Idean sain samassa taloyhtiössä teetetystä kylppäriremontista Rusthollilla. Heillä oli myös kallis remontti.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ruotsin tehohoidon maksimi on ylittymässä

   huomisesta lähtien aletaan Ruotsissa tekemään valintoja keille annetaan tehohoitoa ja keille ei. 6,078 koronatapausta ja 333 kuollutta. Norjassa 5,29
   Maailman menoa
   307
   11845
  2. Mansikka- ja marjasato voidaan uhrata

   niillä ei ole mitään merkitystä elintarvikehuollon kannalta,ne voidaan uhrata.Elintarvikehuollon kannalta tärkeitä ovat vilja-ja perunasato ymv. mutta
   Maailman menoa
   335
   5799
  3. Ööö yksisuuntainen maski THL?

   "Asiantuntijoiden" mukaan yleensä maskit etenkin itsetehdyt eivät estä koronavirusta muuten kuin että niiden käyttäjät ei tartuta muita jos pärskivät
   Maailman menoa
   74
   3581
  4. Kiuruvesi 11 koronatartuntaa!

   Onko kyseessä jokin hoitokoti tms? https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006463371.html
   Kiuruvesi
   140
   2960
  5. Kuinka heikoksi maan taloustilanne

   menee, ennenkuin tilalle astuvat taas Suomea kuntoon laittaneet PS, Kokoomus ja Keskusta?
   Maailman menoa
   182
   2612