Uimarannan pukukopissa

Eka stoori

Oli alkukesän ensimmäisiä lämpöisiä päiviä ja ajattelin, että lähdenpä aurinkoa ottamaan läheiselle pienelle ja syrjäiselle rannalle.

Aurinko lämmitteli kivasti ja itselläni oli mukavan kepeä olo ja edelleen kevättä rinnassa.

Saavuin rannalle ja ajattelin, että pukeudun pukukopissa siveyssyistä, sillä en halunnut tulla yllätetyksi.

Menin laudasta rakennuttuun koppiin sisälle ja aloin riisua vaatteita pois. Pukukoppi oli kaikinpuolin siisti. Kyrpääni jomotti, sillä olin viimeksi saanut pillua monta kuukautta sitten. Niinpä vilkaisin ulos ja ajattelin, että nyt on pakko tyhjentää kassit tai saisin sellaisen seisokin rannalla, jos joku nainen sinne sattuisi.

Otin suonikkaan ja ison kyrpäni esiin ja rupesin vetelemään hiljakseen käteeni. Muistelin viime panojani ja kuinka ihanalta pillunpuristus kyrvän varressa tuntuisikaan. Yhtäkkiä kuulin kuiskauksen seinän takaa: "Mulle kans!" Säikähdin äärettömästi, sillä eihän täällä pitänyt olla ketään.

Kävelin varovasti ohuelle väliseinälle, joka erotti miesten ja naisten puolet toisistaan. Seinän takaa kuului: "Sulla on ihana elin, anna mullekin." Yritin peitellä häpeissäni seisokkiani kävellessäni hämmentyneenä seinän luokse.

Seinässä oli pieni oksanreikä, joka oli joskus paikattu, mutta näemmä paikkaus oli epäonnistunut, koska reiästä näki selvästi puolelta toiselle. Siitä oli selvästikin kurkittu puolin ja toisin, sillä miesten puolella oli selkeitä kulumisen jälkiä.

Läheltä katsottuna huomasin, että seinää oli paikattu levyllä vähän suuremmaltakin alueelta; juuri sopivasti kyrpäni korkeudelta ja sen ylä- ja alapuolelta. "Kuka siellä?" kysyin. Vastausta ei kuulunut. "Kuka siellä?" toistin. Samantien naisten puolelta seinään naulattua levyä ruvettiin vääntämään irti ilmeisesti jostain löytyneellä metallinkappaleella.

Levy putosi maahan ja en kerennyt edes siitä kurkkaamaan, kun kuulin: "Työnnä ihana kyrpäsi aukosta tänne. Annan sille kunnon käsittelyn." Olin ihmeissäni, kuka ihme siellä tuollaisia huutelee. Kurkkasin reiästä. Reiän takana oli vain ihanasti ajateltu tiukannäköinen pillu ja käsi, joka hieroi klitorista. Uskomaton näky. Pillu oli aivan märkä ja sormet tekivät mahtavan näköistä työtä klitan ja sisempien huulten kanssa. "Pakko tuota on saada" ajattelin ja samassa seinän takaa kuului huuto: "Kyrpä tänne, senkin runkkari! Tarvitsen munaa ja sinä pillua!" "Voisiko paremmin sattuakaan" ajattelin. Sen kummemmin ajattelematta työnsin munani heti tuosta reiästä läpi. Pillua teki mieli äärettömästi ja salaperäisyys kiehtoi.

Asetuin reiälle ja samantien tapahtui jotain uskomatonta. Kyrpäni otettiin jumalaiseen suuhoitoon. Terskaani imettiin, näykittiin ja tunsin, kuinka kuuma kieli liikkui kyrpäni varrella edestakaisin. Rupesin työntelemään vartaloani reikään hitaasti edestakaisin ja tunsin, kuinka huulet puristuivat terskan ympärille ja taakse, josta kyrpäni on kaikkein herkimmillään.

"Odota" kuului seinän toiselta puolelta. Kyrpäni oli jo räjähtämäisillään, kun se joutui uuteen ihanaan käsittelyyn. Nyt siihen hierottiin kosteusvoidetta, jota seinän takana oleva nainen oli ilmeisesti ottanut auringonoton jälkeiseksi voiteeksi mukaan. Kaksi kättä hieroa kovaa varttani ja välillä kämmenet puristelivat pallejani. Hetken päästä minuun tarttui vain yksi käsi ja tunsin, kuinka kyrpääni soviteltiin pyllyreikään. "Hei.." kerkesin vain sanomaan ja samassa olin naisen sulkijalihaksen pumpattavana. Naisen pyllyreikä oli suloinen ja sen alla näkyi hieman rantakuntoon laitettua pimpsakarvoitusta.

Ajattelin, että nyt on vuoroni ja työnsin kaksi sormea pimpsaan. Kiimakolo oli uskomattoman märkä jo valmiiksi; nainen oli kostunut katsellessaan minun runkkaamistani. Työnsin peukalon pilluun ja etusormella havittelin klittaa. Työntelin ja nainen työnsi ihanaa persettään minun kyrpääni vasten.

Pumppaaminen tuntui mahtavalta. Naisen reikä oli kuin tehty kyrvälleni. Se hyväili sitä otteellaan. En kestäisi enää kauan ja huusin: "Multa tulee!" "Niin multakin" kuului seinän takaa! Naisen pillu rupesin supistelemaan sormieni ympärillä ja kyrpäni tärisi hänen herkkureiässään. Tunsin, kuinka sperma lensi pitkälle naisen reikään. Nainen huusi ja voihki: "Heitä runkkari spermat muhun!"

Sitten aivan yhtäkkiä nainen vetäytyi. Näin vilauksen, kuinka hänen aukkonsa valui ja kiilteli lastistani. "Kiihottavaa ja tekipä todella hyvää" ajattelin. Samantien aukkoon ilmeistyi tuo levy, joka oli sitä hetki sitten peittänyt. Kyrvässäni oli muistona omaa spermaani ja sormeni tuoksuivat naisen pillulta. Yritin hakea jostain housuja jalkaan ja kiirehtiä kopista, jotta näkisin, kuka tämän hoidon minulle antoi. Kun pääsin oviaukolle, missään ei ollut ketään.

Kyrpäni ja minä kiitämme edelleen tänä päivänikin tuota ihanaa naista ja hänen kiimaista persettään. Pillua en saanut, mutta pikapersettä kylläkin.

2

23174

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eka stoori

      Saa kommentoida.

    • great greippi

      hiano stoori! Enpä keksinyt muuta sanottavaa :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1787
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      76
      1637
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1303
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      765
    6. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      759
    7. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    8. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      747
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe