Uimarannan pukukopissa

Eka stoori

Oli alkukesän ensimmäisiä lämpöisiä päiviä ja ajattelin, että lähdenpä aurinkoa ottamaan läheiselle pienelle ja syrjäiselle rannalle.

Aurinko lämmitteli kivasti ja itselläni oli mukavan kepeä olo ja edelleen kevättä rinnassa.

Saavuin rannalle ja ajattelin, että pukeudun pukukopissa siveyssyistä, sillä en halunnut tulla yllätetyksi.

Menin laudasta rakennuttuun koppiin sisälle ja aloin riisua vaatteita pois. Pukukoppi oli kaikinpuolin siisti. Kyrpääni jomotti, sillä olin viimeksi saanut pillua monta kuukautta sitten. Niinpä vilkaisin ulos ja ajattelin, että nyt on pakko tyhjentää kassit tai saisin sellaisen seisokin rannalla, jos joku nainen sinne sattuisi.

Otin suonikkaan ja ison kyrpäni esiin ja rupesin vetelemään hiljakseen käteeni. Muistelin viime panojani ja kuinka ihanalta pillunpuristus kyrvän varressa tuntuisikaan. Yhtäkkiä kuulin kuiskauksen seinän takaa: "Mulle kans!" Säikähdin äärettömästi, sillä eihän täällä pitänyt olla ketään.

Kävelin varovasti ohuelle väliseinälle, joka erotti miesten ja naisten puolet toisistaan. Seinän takaa kuului: "Sulla on ihana elin, anna mullekin." Yritin peitellä häpeissäni seisokkiani kävellessäni hämmentyneenä seinän luokse.

Seinässä oli pieni oksanreikä, joka oli joskus paikattu, mutta näemmä paikkaus oli epäonnistunut, koska reiästä näki selvästi puolelta toiselle. Siitä oli selvästikin kurkittu puolin ja toisin, sillä miesten puolella oli selkeitä kulumisen jälkiä.

Läheltä katsottuna huomasin, että seinää oli paikattu levyllä vähän suuremmaltakin alueelta; juuri sopivasti kyrpäni korkeudelta ja sen ylä- ja alapuolelta. "Kuka siellä?" kysyin. Vastausta ei kuulunut. "Kuka siellä?" toistin. Samantien naisten puolelta seinään naulattua levyä ruvettiin vääntämään irti ilmeisesti jostain löytyneellä metallinkappaleella.

Levy putosi maahan ja en kerennyt edes siitä kurkkaamaan, kun kuulin: "Työnnä ihana kyrpäsi aukosta tänne. Annan sille kunnon käsittelyn." Olin ihmeissäni, kuka ihme siellä tuollaisia huutelee. Kurkkasin reiästä. Reiän takana oli vain ihanasti ajateltu tiukannäköinen pillu ja käsi, joka hieroi klitorista. Uskomaton näky. Pillu oli aivan märkä ja sormet tekivät mahtavan näköistä työtä klitan ja sisempien huulten kanssa. "Pakko tuota on saada" ajattelin ja samassa seinän takaa kuului huuto: "Kyrpä tänne, senkin runkkari! Tarvitsen munaa ja sinä pillua!" "Voisiko paremmin sattuakaan" ajattelin. Sen kummemmin ajattelematta työnsin munani heti tuosta reiästä läpi. Pillua teki mieli äärettömästi ja salaperäisyys kiehtoi.

Asetuin reiälle ja samantien tapahtui jotain uskomatonta. Kyrpäni otettiin jumalaiseen suuhoitoon. Terskaani imettiin, näykittiin ja tunsin, kuinka kuuma kieli liikkui kyrpäni varrella edestakaisin. Rupesin työntelemään vartaloani reikään hitaasti edestakaisin ja tunsin, kuinka huulet puristuivat terskan ympärille ja taakse, josta kyrpäni on kaikkein herkimmillään.

"Odota" kuului seinän toiselta puolelta. Kyrpäni oli jo räjähtämäisillään, kun se joutui uuteen ihanaan käsittelyyn. Nyt siihen hierottiin kosteusvoidetta, jota seinän takana oleva nainen oli ilmeisesti ottanut auringonoton jälkeiseksi voiteeksi mukaan. Kaksi kättä hieroa kovaa varttani ja välillä kämmenet puristelivat pallejani. Hetken päästä minuun tarttui vain yksi käsi ja tunsin, kuinka kyrpääni soviteltiin pyllyreikään. "Hei.." kerkesin vain sanomaan ja samassa olin naisen sulkijalihaksen pumpattavana. Naisen pyllyreikä oli suloinen ja sen alla näkyi hieman rantakuntoon laitettua pimpsakarvoitusta.

Ajattelin, että nyt on vuoroni ja työnsin kaksi sormea pimpsaan. Kiimakolo oli uskomattoman märkä jo valmiiksi; nainen oli kostunut katsellessaan minun runkkaamistani. Työnsin peukalon pilluun ja etusormella havittelin klittaa. Työntelin ja nainen työnsi ihanaa persettään minun kyrpääni vasten.

Pumppaaminen tuntui mahtavalta. Naisen reikä oli kuin tehty kyrvälleni. Se hyväili sitä otteellaan. En kestäisi enää kauan ja huusin: "Multa tulee!" "Niin multakin" kuului seinän takaa! Naisen pillu rupesin supistelemaan sormieni ympärillä ja kyrpäni tärisi hänen herkkureiässään. Tunsin, kuinka sperma lensi pitkälle naisen reikään. Nainen huusi ja voihki: "Heitä runkkari spermat muhun!"

Sitten aivan yhtäkkiä nainen vetäytyi. Näin vilauksen, kuinka hänen aukkonsa valui ja kiilteli lastistani. "Kiihottavaa ja tekipä todella hyvää" ajattelin. Samantien aukkoon ilmeistyi tuo levy, joka oli sitä hetki sitten peittänyt. Kyrvässäni oli muistona omaa spermaani ja sormeni tuoksuivat naisen pillulta. Yritin hakea jostain housuja jalkaan ja kiirehtiä kopista, jotta näkisin, kuka tämän hoidon minulle antoi. Kun pääsin oviaukolle, missään ei ollut ketään.

Kyrpäni ja minä kiitämme edelleen tänä päivänikin tuota ihanaa naista ja hänen kiimaista persettään. Pillua en saanut, mutta pikapersettä kylläkin.

2

22979

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eka stoori

      Saa kommentoida.

    • great greippi

      hiano stoori! Enpä keksinyt muuta sanottavaa :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1631
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1289
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1277
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe