Aihe

Kokeilu koira?!

Utelias

Mietin onko kokeilu koiria? Siis että jos sais vaikka 2-6kk koiran hoitoon, kokeiluksi että sopiiko se perheen arki päivään vai ei. Onko se mahdollista?Haluisin hirveesti koiraa, mutta en tiedä olenko sopiva emäntä....

11

967

  Vastaukset

  • Haluisin että koira olisi pentu ja että sen voisi sitten pitää jos se rytmiin sopii...

   Vaadinko liikaa, onko tämöistä?

   • Miksi haluaisit pennun "kokeiluun"? Ja mistä keksit tuon ajan, 2-6 kk? Ota tutun koira hoitoon vaikka viikoksi heidän lomaillessaan ym., siinä ajassa kyllä selviää onko sinusta koiran pitäjäksi. Ota talvella tai syksyllä, ja mieluiten kiireiseen työaikaan.

    Miten olit ajatelut tuon "kokeiluajan" jälkeen pennun elämän jatkuvan jos sinä et sitä ottaisikaan ? Toiseen "kokeiluun"?


  • kokeilukappale. älä ota koiraa äläkä myöskään osta koiraa.

  • kokeilu lapsia. Ideasi on tosi huono. Tiedät ilman minun sanomisiani koiran olevan elävän ja tuntevan otuksen.

  • Ikänä en antaisi pentua/koiraa niinsanotusti
   "koekäyttöön", etkö ajattele ollenkaan sitä pientä pentua joka kiintyisi ja alkaisi luottamaan sinuun, ja sinä et sitte jostain syystä pitäisikään tuosta niinsanotusta koiraelämästä ja palauttaisit koiran. Tuo koira olisi se joka tuosta sinun kokeilusta joutuisi kärsimään. Älä hanki koiraa jos et ole valmis.

  • ja tosiaankin olet vakavissasi koiran kanssa, niin löytyisikö tuttavapiiristäsi ihmistä jolla olisi koira ja tämä ihminen tarvitsisi aina välillä koiralle hoitajaa? Tällöin sinä saisit kokeilla ihan todellista koiran kanss olemista ja tämän tuttavasi ei tarvitsisi viedä koiraa hoitolaan esim. lomamatkan ajaksi. Olimme monta vuotta sitten 4 viikkoa Etelä-Euroopassa ja jätimme Suomeen pikkukoiramme. Naapurin tyttö hoiti koiraa aivan upeatsi tämän ajan ja oli ilmeisesti osoittanut vanhemmilleen pystyvänsä hoitamaan, koska sai syksyllä oman koiran. Ja pikkukoira oli onnellisempi, kun sai olla kotimaisemissa.

  • Alenpanahan kyseltiin väliaikaista kotia.Paikkakunnallammekin oli kaupan taululla ilmoitus annettavasta mäyriksestä hoitoon.Aikuisia saat varmasti jos laitat ilmoituksen.Otetaan esim.loman ajaksi hoitoon.

  • mieltä, koiraa ei voi kokeeksi ottaa, siitä pitää olla varma, että on valmis koiraa hoitamaan ja huolehtimaan siitä toistakymmentä vuotta.
   Mut sen sanon, että muutama ihminen on tullut toisiin aatoksiin, kun on saanut bulldogin hoitoon, ei koiran hankkimisen suhteen vaan rotuvalinnan.
   Rotuvalintaan kannattaa kiinnittää huomiota ja tutustua kunnolla rotuun ennen ostopäätöstä.

  • kuvottava ajatus.

  • Koira tarvitsee paljon aikaa ja rahaa, sekä myös vahvaa perehtymistä jotta löytyy sitten tietoa ja taitoa saada koirasta ” kunnollinen ”. Koiran ylläpito ei ole vain lenkkeilyä 3-4krt/vrk, vaan myös jatkuvaa kouluttamista ja muuta huolenpitoa. Jos hirveästi joudut miettimään riittääkö rahkeet, niin silloin ei todennäköisesti riitä koska koiran omistaminen ei ole nopeaa, helppoa, yksinkertaista, halpaa..

   • Onneksi niistä pääsee helposti eroon, voi lopettaa vaikka loman ajaksi tai kun räkyttäminen kyllästyttää, sateella ja pakkasella ei viitsi lähteä ulos kusettamaan ja onhan se inhottava ajatuksin kanniskella rakinpaskoja.

    Tuilla eläviltä pitäisi kieltääkin rakit, ei niitä yhteiskunnan varoilla kuulu elättää, eikä leipäjonoista saa kantaa leikkeleitä rakeille syötettäväksi.


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   391
   23861
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   16052
  3. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   393
   14833
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   11659
  5. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   5913