Miehen vauvakuumeen oireet

Titta

Millaista on vauvakuume miehellä? Onko miehellä vauvakuumetta?
Mä olen vauvakuumeillut viime syksystä asti. Vielä syksyllä mies oli vankasti sitä mieltä, että ennen vauvaa on oltava asunto ja työ. Tällä hetkellä molemmat vielä opiskellaan, mä valmistun syksyllä, mies vuoden päästä keväällä.

Yhtäkkiä viime viikolla mies sanoi, että mitä jos lopetettaisiin ehkäisy keväällä/kesällä, ja vauva saa sit tulla jos on tullakseen. En tiedä mikä sen mielen oli muuttanut, mä en viime aikoina ole juurikaan kuumeillut saatika painostanut, ainoastaan kysellyt, josko olis jo aika että lopetan e-pillerit viiden vuoden syömisen jälkeen.

Silti jotenkin en usko, et se ihan aidosti haluaa vauvan. Tai ainakaan se ei valmistaudu ajatukseen yhtään. Se ei ole yhtään innostunut katselemaan mun kanssa vauvan vaatteita tai tarvikkeita, se ei ikinä oma-aloitteisesti puhu vauva haaveistaan, mä jopa ostin odotus aiheisen lehden, jossa oli juttu miehestä ja esikoisen odotuksesta, eikä se ole osoittanut minkäänlaista kiinnostusta lukeakseen lehden.

Toisin sanoen, mä itse vähän "hössöttelen" vauvasuunnitelmien kanssa, se itse suhtautuu viileästi ja katsoo tv:stä lätkää.

Miksi se ei ole yhtä innostunut? Syntyykö se innostus esim.lastentarvikkeisiin vasta kun olen todella raskaana? Mä olisin otettu jo siitä, että se olis kiinnostunut lukemaan vaikka vain tietoa raskauden ja synnytyksen kulusta.. että tietäis niistä sitten jotain..

Millä tavoin miehet valmistautuu ajatukseen vauvan mahdollisesta tulosta? Oisko mun syytä epäillä, että mies ei sittenkään ole valmis vauvan tuloon?

7

3623

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asiasta

      ehkäpä miehet ei näytä innostusta millään hankinnoilla. Enemmän ne taitaa naiset olla jotka juoksee lastentarvikeliikkeissä ym... Jos hän on ilmaissut haluavansa lapsen niin miksi sitä epäilet??

    • niinkään innostua

      tavarapuolesta, eli en siitä huolestuisi. Meillä ainakaan ei isukista ole mitään väliä, minkä merkkisiä tai ylipäänsä mitä hankintoja lapsille tehdään, kunhan on se, mitä tarvitsee.

    • ....

      no tuota... eipä tietenkään. on kai niitä joitain yksilöitä miehissäkin jotka hössöttää kuten naiset, mutta aika harvassa.

      oletkohan kovin nuori kun et oikein tiedä miehistä tuossa asiassa.

      aika paljon sanottu mieheltä jo se että jätettäis pois ehkäisy jossainvaiheessa.. kun hän on jo kuitenkin aikaisemmin ilmaissut mielipiteensä, että vauva vasta sitten kun on työ ja asunto.

      todellakaan miehet ei hirveästi hössötä tämmösillä asioilla. voit olla aika varma, että sitten kun olet raskaana se miehesi katsoo edelleen lätkää mieluimmin kuin lukee kanssasi vauvalehteä.

      ja pieni varoitus.. joskus naisen hössötys saattaa ärsyttää miestä jopa niin paljon, että se vie viimeisenkin innostusrippeen..

    • päin

      meillä lapsen yritys puuhat menossa eikä miestäni kiinnosta mikään vauvatavara lehti ja yms yms, mutta silti se puhuu siitä lapsesta koko ajan, musta tuntuu että sitä kiinnostaa ainoastaan se että kuhan lapsi saa kaiken mitä tarvitsee ja parhaiten sen tietää äiti...

    • tuohon on:

      Miehet ei hössöttelemällä näytä innokkuuttaan, vaan valmistautuvat logiikalla ja realismilla asiaan. Miehiä ei esim kiinnosta kaikkien tuttavien vauvojen paino 3, 6, 9 ja 12 kuukauden välein - mies tajuaa että lapset ovat yksilöitä ja kasvavat tiettyyn tahtiin. Miksi hössöttää asiaa ennakkoon ja turhaan (ette ole ensimmäinen pari joka lapsen saa, ettekä viimeinen), kun voi loogisestikin valmistautua asiaan?

    • looginen nainen

      ...vauva ei ole vielä siitettykään, kun sinä jo ostelet vauvan vaatteita ja luet artikkeleita vauvan odotuksesta. Vastaus kysymykseesi on: sinä hössötät hyvin paljon, miehesi ei.

    • Anonyymi

      Jos mies sano että lopeta pillerit, ja vauva tulee jos on tullakseen. Niin silloin sillä miehellä on jo isompi suunnitelma perheestä ja sen tarpeista, vaikka ei "hössötäkkään" vauva vaatteista ja lehdistä. Silloin mies haluaa oikeasti isäksi ja saada lapsia. Mies samalla vaihtaa hienon autonsa "perheautoon" minne mahtuu lapset ja niiden äiti. Mies alkaa myös miettiä asunnon vaihtoa isompaan, että on lapsille tilaa.
      Joten, kyllä, miehilläkin on "vauvakuume".

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      141
      10346
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2954
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      205
      2794
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2107
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1858
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1679
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1596
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1358
    Aihe