Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Mihin horoskoopit perustuvat?

s00sois

Onko se jotakin planeetoiden aiheuttamaa vai mitä se oikein on? Ja miksi se vaikuttaa? Mikä merkitys sillä on milloin ja monelta syntyy? Miten horoskooppeja voidaan tulkita niin tarkasti? tällaista tänään. :)

15

2600

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • serfai

      Ei voine selittää lyhyesti. Lue pari kolme horoskooppikirjaa ensin. Jos ei selkene, niin tiedätpähän horoskoopeista enemmän :-D.

    • paholaisen asianajaja

      Horoskoopit perustuvat roskaan ja harhaan. Niitä laadittiin ensikerran Babyloniassa noin 5000 vuotta sitten silloisen tähtitieteellisen tietämyksen mukaan ja sen perusteella niitä laaditaan myös nykyään. Kyseessä on siis tieteeksi puettua huuhaata, lähinnä viihdettä.

    • astr.kand. h.c.

      ...... Aurinkokunnan energiatilanne syntymähetkellä ratkaisee perimän lisäksi sen, millainen ihmisestä tulee. Millä mekanismilla se toimii ei tiedetä. Alun perin huomioitiin vain ns. auringon yhtymä. Ajateltiin, että kun aurinko on täsmälleen syntymähetken asemassa, niin silloin ihminen saa posit. energiaa auringosta. Muuten planeetoille on annettu niiden astrologinen sielu sen mukaan milloin nen on löydetty. Esim. neptunus löydettiin v. 1846, jolloin nukutusaineet ja hypnoosi ilmaantuivat yleiseen käyttöön lääketieteessä. Ja neptunus on kalojen hallitsijaplaneetta.

      • paholaisen asianajaja

        Yhteyksiä voi etsiä ihan mistä haluaa. Esimerkiksi Yhdysvaltain presidentti John F. Kennedy murhattiin Lincoln- merkkiseen/malliseen auton. Lincoln joka myös murhattiin oli ottanut palvelukseensa Kennedy-nimisen sihteerin.Lisäksi Lincoln murhattiin teatterissa ja murhaaja pakeni varastoon. Kennedyn murhaaja teki katalat työnsä varastosta ja pakeni teatteriin. Takana on Humbug-tähden säteily, kukaan ei vain tiedä miten ja miksi...


      • outoa
        paholaisen asianajaja kirjoitti:

        Yhteyksiä voi etsiä ihan mistä haluaa. Esimerkiksi Yhdysvaltain presidentti John F. Kennedy murhattiin Lincoln- merkkiseen/malliseen auton. Lincoln joka myös murhattiin oli ottanut palvelukseensa Kennedy-nimisen sihteerin.Lisäksi Lincoln murhattiin teatterissa ja murhaaja pakeni varastoon. Kennedyn murhaaja teki katalat työnsä varastosta ja pakeni teatteriin. Takana on Humbug-tähden säteily, kukaan ei vain tiedä miten ja miksi...

        Mutta ne on tapahtunu, ei paljon auta vägätä vastaan. Minä olen heittänyt pyyhkeen kehään.


    • Kauris mies

      On moneen kertaan todistettu että horoskoopit ovat humpuukia. Jotkut vaan haluavat uskoa niihin. Katso kirjoitus "Tehtiin testi"

      • outoa

        Sinä vielä uskot mokomaan testiin. Oikein lukenu mies. Lähdekritiikki puuttuu. Ei ole pätevä testi. Kritisoidaan kaikkea ja kaikkia minä ainakin savolaisella harha(hörhö)uskoisuudella. Kuopio on ihan mesta paikka!


      • Kauris mies
        outoa kirjoitti:

        Sinä vielä uskot mokomaan testiin. Oikein lukenu mies. Lähdekritiikki puuttuu. Ei ole pätevä testi. Kritisoidaan kaikkea ja kaikkia minä ainakin savolaisella harha(hörhö)uskoisuudella. Kuopio on ihan mesta paikka!

        Uskon mitä näen ja uskon myös sen mikä käy järkeen.
        Ja uskon myös kaiken sen minkä joku pystyy perustelmaan mutta en usko mitään sellaista joka ei käy järkeen ja jota kukaan ei pysty perustelmaan. Horoskoopit kuuluvat tähän ryhmään.


    • Jazman

      Mistä se johtuu että ainakin mun kohdalla ne pitää paikkaansa?

    • Sotgh

      Planeetoilla on energioita jotka vaikuttavat eri tavalla ihmiseen riippuen siitä missä merkissä ja huoneissa planeetat ovat, tämä merkkien ja huoneiden sijainti riippuu syntymäajasta. Horoskooppi itsessään on huono sana, koska "horoskooppimerkki" esimerkiksi tarkoittaa pelkästään sitä merkkiä missä Aurinko oli henkilön syntymän aikana. Itsessään aurinkomerkin perusteella tehty jaottelu voi sisältää hyvinkin erilaisia persoonallisuuksia riippuen siitä missä päin heidän karttojaan esimerkiksi Merkurius (ajatukset, mieli), Mars (toiminta keskittyy suurimmaksi osaksi tähän) ja Pluto (intohimot) sijaitsevat.

      Uskon, että astrologinen syntymäkartta on ihmisen sielua esittävä kartta johon sisältyy jokainen elämän tärkeimmistä osa-alueista (huoneet). Astrologiseen ennustamiseen on useita eri menetelmiä joita en ala selittämään, koska keskityn enimmäkseen persoonallisuuden tutkimiseen. Astrologisesta kartasta on mahdollista löytää henkilön ongelmia, synnynnäisiä sairauksia ja vahvuuksia.

      Perinteisen astrologian virhe on tulkita Aurinko ja Kuu aina voimakkaimmiksi merkeiksi jotka kartalta löytyy, mutta siihen sisältyy sellainen virhe, että on olemassa tiettyjä merkkejä jotka vastustavat planeetan luonnollista olemusta jolloin planeetta toimii oikeasti heikommin. Esimerkkeinä Jupiter, joka on onnekkuudesta vastaava planeetta on heikoimmillaan Kauriin ja Neitseen merkeissä, koska nämä kaksi merkkiä ovat maallisempia ja vastaavat työnteosta ja raatamisesta. Aurinko, joka kuvaa persoonallisuutta, karismaa ja johtamiskykyä on vahvimmillaan Leijonan ja Oinaan merkeissä, koska ne ovat johtamiskykyä osoittavia merkkejä; heikoimmillaan Aurinko on Vaa'assa ja Vesimiehessä.

      Kuu joka on vastuussa perheestä ei myöskään aina ole kaikkein voimakkain merkki auringon jälkeen vaan Kuu on voimakkaampi Ravun tai Härän merkissä ja heikoimmillaan Kauriissa ja Skorpioonissa.

      Auringon ja Kuun sijaan kaikkein voimakkain asia mikä kartalta löytyy on nousumerkin (askendantti) hallitsija ja planeetat jotka sijaitsevat ensimmäisessä huoneessa. Merkkien hallitsijasuhteet voi löytää seuraavan linkin kohdasta "noted planetary placements":

      http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/Astro_index.html

    • parempaatekemistä

      Horoskooppeihin ei pidä kenenkään uskoa. Geeniperimä määrittelee ihmisen ominaisuudet.

      • Anonyymi

        ja sun uskos geenit on ainoat oikeat?


    • satukoopit

      Jos uskot horoskooppeihin, olet aika naivi.

      • Anonyymi

        Lasten kaltaisten on taivaan valtakunta.


    • Anonyymi

      Astrologia on avaruussäteilyn tuntemista. Ja toimii.

      Jumala sanoi: "Tulkoot valot taivaanvahvuuteen erottamaan päivää yöstä, ja olkoot ne merkkeinä osoittamassa aikoja, päiviä ja vuosia..." - raamattu -

      Osaatko tuoda ajallaan esiin eläinradan tähdet, sinäkö talutat Leijonaa ja sen pentuja? (aurinko planeettoineen vai leijonan tähdistö?) Sinäkö tunnet taivaan säännöt, ja määräätkö sinä, miten ne vaikuttavat maan päällä? - ote raamatusta (Job) -

      Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä (planeetoissa)... (ote raamatusta, Jeesus)

      ...hän antoi minulle pettämättömän tiedon kaikesta mikä on, niin että minä tunnen maailmanrakenteen ja alkuaineitten voiman, aikojen alun, lopun ja keskivälin, päivänseisaukset ja vuodenaikain vaihteet, vuosien kierron ja tähtien (planeettojen) asennot... He pitivät maailmaa hallitsevina jumalina mm. tähtien (planeettojen) rataa... Heitä... hämmästytti niiden voima ja vaikutus. (ote raamatusta, viisauden kirja)

      Mutta jos joku myös halajaa päästä perille monenkaltaisista, niin viisaus osaa selvittää entiset ja tulevaiset, se... tietää edeltäkäsin merkit ja ihmeet, ja mitä ajanjaksot ja ajat myötänsä tuovat. (Viisauden kirja)

      Vannon tähtien (planeettojen) aseman nimeen, ja se on totisesti suuri vala, jospa sen tietäisitte... - ote koraanista 56:74-76 -

      Mutta... he tekivät syntiä ja rikkoivat, vaikka he tiesivät, että heillä on,.. myös taivaankappaleet jotka todistavat... - ote Eenokin kirjasta -

      Energia ilmenee valona, joka eri taajuuksilla värähtelee sateenkaaren eri väreissä. Henkisessä opissa puhutaan seitsemästä säteestä, joista koko maailmankaikkeus on luotu, ja joista jokaisella on tietyn värähtelytaajuuden mukainen ominaislaatunsa ja värinsä. Ihmisen energiakenttä eli aura, ja sen sisältämät energiakeskukset eli chakrat toimivat kosmisten energioiden vastaanottajana ja muuntajana kehomme ja mielemme tarvetta vastaaviksi.
      Astrologinen eläinrata voidaan kuvata energioiden voimakenttänä, jossa seitsemän säteen kosminen kulku läpi luonnon neljän elementin (tuli, ilma, vesi ja maa) synnyttää 12 arkkityyppistä ominaisuutta ihmispsyykessä. Nämä nk. tähtimerkit eli horoskoopit kuvastavat ihmisen tietoisuutta, joka vaeltaa kosmisen voimakentän muodostamassa "elämän pyörässä" kokemuksia hakien ja niistä oppien.
      Tämä on tietoisuutemme evoluution henkinen polku, jota kulkemalla ihmiskunta pyrkii kohti vapautta materian kahleista. Ei ole olemassa hyvää tai huonoa kohtaloa - ainoastaan tilaisuuksia kasvaa ja kypsyä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      92
      2412
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2164
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      1993
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1868
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      11
      1702
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1622
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1476
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1450
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      74
      1419
    10. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1412
    Aihe