Naislääkärin ensimmäinen vastaanotto

Eka stoori

Olin kuumeillut jonkin aikaa ja päätin lopulta antaa pöpölle periksi. Ajattelin, etten enää kestäisi tätä ärsyttävää oloa ja soitin paikalliseen terveyskeskukseen sopiakseni vastaanottoaikaa.

Ystävällisesti minua neuvottiin tulemaan vastaanotolle heti alkuiltapäivästä, jolloin heidän uudella lääkärillään olisi ensimmäinen aika. Minulta kysyttiin kohteliaasti, että eihän tästä ole haittaa. Vastasin samantien, ettei moinen minua haittaa, sillä halusin vain tulla hoidetuksi.

Saavuin terveyskeskukselle kymmentä minuuttia ennen vastaanottoaikaani ja ilmoittauduin tulleeksi. Siirryin odotusaulaan ja mietin hiljaa mielessäni, millainenkohan tarkastus minua odottaisi. Minulla oli ollut särkyä hieman kaikkialla ja en osannut ihan tarkkaan sanoa, mistä moinen saisi alkunsa. Olo oli juuri nyt vähän parempi ja en tiennyt, mitä kaikkea kertoisinkaan lääkärille. "Salminen" kuului yhtäkkiä pehmeällä äänellä. Ajatukseni katkesivat samantein. Näin upean juuri valmistuneen näköisen naislääkärin kutsuvan minua huoneeseen. Punastuin hieman, koska tunnen oloni hieman avuttomaksi kauniiden ja itsevarman oloisten naisten seurassa. Kuitenkin nimeni kuulleena marssin reippaahkosti sisään huoneeseen.

Lääkäri oli ikäiseni eli hieman alta 30-vuotias. Hän oli todella kaunis ja hänen hiuksensa oli vedetty taakse hiuslenkillä ja hänelle oli kehyksettömät neliskulmaiset silmälasit, jotka tekivät hänestä viisaan ja terävän näköisen. Yllään hänellä oli valkoinen lääkärintakki, jonka alla hänellä ei ollut kuin ohut hihaton paita ja hieman polvea ylemmäs ulottuva tiukka hame. Paidan alla hänellä ei ollut rintsikoita, sillä sen verran napakasti hänen nänninsä paistoivat paidan läpi.

Yritin olla katsomatta naisen rintoja ja keskittyä hoitoon. "Mitäköhän tuleman pitää?" ajattelin puoliääneen. "Toivottavasti tutkimuksessa ei mene kauan" mietin hiljalleen.

"Mikäs teitä on vaivannut" kysyi lääkäri aluksi. Luettelin, että kaikenlaisia vaivoja oli ollut ja kuume kiusannut jo vajaan viikon verran. Nainen kirjoitteli koneelleen tietoja ylös ja haastatteli minua. Hän oli hyvin määrätietoinen ja hänestä ei mitenkään heijastunut, että hän oli ensimmäistä vastaanottoaan pitämässä.

"Ottasitteko paidan pois, jotta voin kuunnella keuhkojanne? Voitte myös ottaa housut pois, koska punnitsen teidät, sillä haluan tietää painonne. Teemme tällaista seurantaa ikäistemme joukossa ja tarvitsemme tiedon." Otin paidan pois, avasin farkkuni ja pudotin ne lattialle. Nainen katsoi kiinteätä vartaloani ja selkeästikin arvioi sitä mielessään. "Sulla on hyvä kroppa" sanoi nainen. "Anteeksi..taidatte urheilla paljon, sillä olette hyväkuntoisen näköinen" korjasi lääkäri samantien. Häneltä lipsahti ja naureskelin itsekseni, että hän taisi oikeasti pitää näkemästään.

Lääkäri teki tavanomaiset toimenpiteensä ja olin jo vetämässä vaatteita takaisin päälleni. "Älä vielä" sanoi nainen äkkiä. "Haluan tutkia sua vähän tarkemmin." Yllätyin täysin, mutta ajattelin, ettei tässä nyt kiirettäkään olisi minnekään. "En vielä ole saanut kokemusta, joten jos tekisin sinulle pari lisätutkimusta?" Nainen unohti täysin teitittelyn, mutta minua tämä ei tietenkään haitannut.

"Kävisitkö vatsallesi tuohon tutkimussängylle?" hän kysyi. "Voisitko jättää alushousutkin pois?" Nyt minua rupesi punottamaan tosissani: mitä ihmettä tästä seuraisi. Riisuin kuitenkin alushousuni ja siiveellisesti pidin kädet kullini edessä. Kulli oli jo nytkähdellyt muutamaan otteeseen tutkimusten alussa, sillä aina lääkärin kumartaessa eteenpäin hänen nöpönänninsä olivat lähes puhkaisseet hänen paitaansa reiän. Tämä näky oli kiihottanut minua ja verta oli kerääntynyt jo paisuvaiseeni jonkin verran.

Hetken kuluttua makasin pöydällä. Nainen oli vetänyt kumihanskat käsiinsä. "Tutkin sun eturauhasesi nyt" ja samassa rasvalla liukastettu etusormi työntyi pyllyyni. En kerennyt reagoida tai kommentoida mitenkään! Ynähdin hieman, sillä alku ei tuntunut hirveän kivalta, eikä tuohon reikääni ollut koskaan työnnetty mitään, eikä työnnettäisikään, jos se minusta olisi kiinni.

Lääkäri rupesi tekemään etusormellaan liikettä reiässäni ja pyöritteli sormenkärkeä lähellä suolen etuseinämää. Tunsin, kuinka kyrpäni rupesi jäykistymään. En mahtanut sille mitään, sillä niin jännittävältä ja kiihottavalta tuon upean naisen etusormi aukossani tuntui. "Levitä vähän haarojasi, niin tutkin sun kiveksesi samalla" määräsi nainen. Levitin jalkojani ja naisen vasen käsi kumihanskoineen rupesi puristelemaan pallejani. Ei liian kovaa, mutta ihanan pehmeällä otteella kivekseni olivat naisen kädessä. Hän veti samassa sormensa pois pyllyreiästäni ja heitti pikaisesti molemmat kumihanskat roskiin. "Eturauhasesi tuntuu hyvältä näin tunnusteluna" hän kommentoi edellistä. "Niin minustakin tuntui" ajattelin sanomatta mitään ääneen.

Hän kuitenkin jatkoi kivesteni puristelua ja pyörittelyä. Olin ajanut karvat pois, koska mielestäni pallit näyttivät karvattomina paremmilta kuin karvaisina palleroina. Kyrpäni jyskytti ja nainen puristeli edelleen.

"Käännytkö selällesi" sanoin nainen hieman kainona. "Nytkö??" kysyin. "Etkö anna minun rauhoittua yhtään, näit mitä teit minulle" kysyin kiihottuneena. "Haluan nähdä erektiossa olevan elimesi" lääkäri napautti takaisin. Käännyin ja kyrpäni kärjessä oli jo muutama touhutippakin. "Mahtava" sanoi nainen nähdessään sykkivän elimeni. "Eikö lääkiksessä kerrottu näistä jutuista?" kysyin ääneen. "Ei...tai siis kyllä, mutta ei livenä tietty" vastasi nainen. Hänen katseensa oli kiinni kyrvässäni. Hän ahmi sitä silmillään ja samassa hänen pehmeä kätensä kuljeskeli jo pitkin varttani. "Eihän sua haittaa? Mä haluaisin nähdä, kuinka tää toimii" sanoi nainen kiihottavasti. "Noin isoa elintä en ole nähnyt, saanko tunnustella sitä oikein kunnolla?"

Nainen otti oikealla kädellään tuon jo tutuksi tulleen pallienpuristeluasennon ja vasen otti tukevan otteen kullistani. "Mä haluan spermanäytteen susta" sanoi nainen. Hän ei ollut enää tosissaan, vaan näki minun kiihottuneen ja oli hän itsekin aivan sekaisin minusta. "Haluatko maistaa mua?" kysyin. Samassa nainen otti silmälasit päästään ja avasi hiuksensa. Hän asettui eteeni polvilleen ja ohjasi kyrpäni suuhuni.

Se oli taivaallista. Nainen imi minua kuin hullu ja runkkasi samalla. Hänen suunsa oli kostea ja kuuma. Sitten hän otti kyrvän suustaan ja sylkäisi tulipunaisen terkani päähän ja levitti sylkeä kyrpäni varteen. Käsi teki töitä ja unohdin kaikki kipuni ja huonon oloni. Tuntui äärettömän hyvältä, mutta päätin, että nyt on pakko saada pillua. Tuo nainen on niin kaunis ja hyvännäköinen, että ilman pillua en tästä huoneesta lähtisi.

"Riisu, saat kyllä spermanäytteesi!" huusin kiihkossani. En halunnut vielä tulla. Nainen lopetti kyrpäni kanssa touhuamisen ja yllättyi kuulemastaan. "En minä kehtaa. Sinä olet potilas ja minä lääkäri, ei se ole sopivaa" sopersi nainen. "Onko tämä sitten, että otat minulta suihin vastaanotollasi?" kysyin. "Halusin tietää erektiosta ja jäin kiinni ihanaan elimeesi.." selitteli nainen. "Riisu heti!" sanoin ja nainen riisui jättäen kuitenkin edelleen epäilevänä hameen päällensä. Hänen nänninsä nöpöttivät ja hän hieroi kevyesti pienehköjä rintojaan ja katsoi minua ja sykkivää kulliani. "Minä tutkin sinun peräsi nyt" sanoin kyrpäni halutessa jo naista.

Nainen asettui käskemättäni tutkimussänkyä vasten siten, että hänen yläkroppansa lepäsi korkean sängyn päällä ja hän pyllisti minuun päin. Nousin pystyyn ja nostin hänen hamettaan. Upean kiinteä takapuoli ja pikkuiset pikkuhousut, jotka olivat seksikkään matalavyötäröiset mallit. Vedin nuo samantien naisen nilkkoihin ja käskin ottamaan leveämmän haara-asennon. Siirryin naisen hameen alle. Haistoin kiihoittuneen pillun tuoksun. Siinä oli jotain eläimellistä ja jotain, joka sai pääni sekoamaan täysin. "Feromoneja," änkytti lääkäri pylly pystyssä, "ne saavat sinut sekaisin."

Minut sai sekaisin kaikki tuossa naisessa. Pillu oli viimeisen päälle ajeltu ja äärettömän kaunis. Pullea häpykumpu oli symmetrinen ja se oli täysin karvaton. Nainen huomasi, että ihailin hänen häpyään. "Hygieniasyistä" kerkesi hän sanoa, kun jo tutkin hänen kumpuaan syvemmältä. Häpyhuulet olivat kuin terälehdet, jotka ohjasivat sormiani ja kieltäni naisen ytimeen. Imaisin pari kertaa kumpaakin häpyhuulta. Maku oli hunajaisen pehmeä pillumaku. Nenäni oli lähes naisen vaginassa kieleni lipsutellessa naisen sulopillua. Tunsin naisen kiihottuvan hengityksestäni ja nuolemisestani. Olihan asentokin hieman tuhma: nainen oli haarat levällään ja pyllisti selkä notkolla kohti vastaanoton ovea.

Kieleni teki pitkiä vetoja naisen vaossa. Kieli meni kauniisti huulten välissä ja maistoi naisen suloa. Kärki osui aina klitan päähän ja tunsin naisen kiihkon. "Ime mua" vaikersi lääkäri. Siirryin istumaan siten, että pääni oli sängyn ja naisen välissä. Nainen hieroi jo klittaa nenääni. Pieni herneenkokoinen nappula hieroi nenäni vartta ja odotti pääsyään suuni käsittelyyn. Otin yhtäkkiä naisen koko klittaa ympäröivän alueen suuhuni ja kieli kiusoitteli klitan herkkää päätä. Se ei onneksi ollut liian herkkä, sillä nainen nautti työskentelystäni. Hänen vakonsa oli aivan läpimärkä, kun kosketin sitä sormellani.

"Tutkittu ja kunnossa on" sanoin pimppa vielä puoliksi suussani. "Haluan testata, kuinka se ottaa kyrpäni vastaan!" Sanomatta mitään nainen oli jo heittänyt hameensakin pois ja oli nostamassa minua sängylle istumaan. Hän halusi ratsastaa minulla. Samassa hän olikin jo päälläni hajareisin. Olin jo räjähtää, sillä naisen vartalo oli täydellinen. Tissit törröttivät eteenpäin ja nännit olivat vadelman kokoiset ja kovat. Nainen hieroi vakoaan kyrpääni vasten. Tunsin, että hän oli läpimärkä ja valmis ottamaan kyrvän sisälleen. Pullean söpö kumpu oli ottanut kyrpäni käsittelyyni ja halusi kalua sisäänsä.

Sitten hän otti kyrvän käteensä ja ohjasi sen samantien terälehdilleen, jotka kimaltelivat kiimasta. Kyrpä upposi kuumaan pilluun, joka oli uskomattoman tiukka, mutta ei liian tiukka. "Sisätutkimus mulle..." nainen huohotti. Nainen aloitti hurjan ratsastamisen. Hieroin hänen klittaansa pimpassa kostutetulla peukalolla ja hän kostui kostumistaan. Hän vuoroin pumppasi itseään ylös ja alas ja välillä pyöritteli alakroppaansa siten, että kyrpäni sai parasta mahdollista hoitoa hänen sisällään.

Lääkäri rupesi voihkimaan yhtäkkiä äänekkäästi, hän oli saamassa orgasmiaan. "Mä räjähdän!" huusi nainen ja samassa pillu aloitti supistelunsa varteni ympärillä. Nainen jatkoi vielä ratsastustaan ja aina uuden aallon tullessa hän painoi minut tiukasti itseään vasten ja otti kyrvän syvemmälle joka kerta. "Kuinkas minä..." sopersin vaivautuneena. "Minkä hoidon minä saan?" kysyin.

Nainen oli selkeästikin valmistautunut kysymykseeni ja siirtyi päältäni pois ja sanoi edelleen huohottaen: "Otan sulta sen spermanäytteen nyt. Mee kontillesi tohon sängylle." Siirryin kontille ja ihmettelin, mitä nainen seuraavaksi aikoisi. Hän siirtyi alleni siten, että olimme legendaarisessa 69-asennossa! "Saat katsella pimppaani, kun kerran siitä näytit niin tykkäävän" sanoin nainen ja levitti haaransa levälleen. Hänen päänsä oli jo kyrpäni alla omassa haaravälissäni. Ihailin naisen upeaa vakoa; se oli nainnin jäljeltä edelleen märkä ja reisillä oli muutamia hikipisaroita. Oli pakko maistaa tuota saanutta pillua. Se oli tyydytyksensä saanut ja maistui siltä.

Samassa nainen otti kullini tuttuun hyväilyyn. "Haluun, että laukeat suuhuni" sanoin lääkäri suukotellessaan terskani kärkeä. Olin jo lähes tullut naisen ratsastaessa päälläni, joten tiesin, että oma orgasmini ei olisi enää kaukana. Nainen lypsi minua, välillä terska ja kyrvänpää oli syvällä hänen suussaan, välillä vain terskanpää ja terskan herkkä takaosa oli naisen huulten hyväilyssä. Minä tein sormillani töitä naisen alapäässä. Tunsin oman orgasmini lähestyvän. Kyrpäni rupesi pumppaamaan ja maailma sumeni ympäriltäni. Nainen jatkoi helliä liikkeitään sekä huulillaan että käsillään. Toinen käsi oli palannut kiveksilleni ja ikäänkuin rutisti viimeisetkin spermat naisen suuhun. Tunsin lastini naisen suussa kielen edelleen pyörin vinhasti kyrvänkärkeni ympärillä.

Nainen oli kiihottunut sormeilustani sen verran, että nainenkin sykki vielä sormeni ympärillä. Lääkäri oli saanut vielä pikkuorkun, sillä suihinottaminen yhdessä sormettamisen kanssani oli selkeästi häntä kiihottanut.

Siirryin pois hänen päältään. Naisen suu oli spermaa täynnä ja hänen noustessaan istumaan sängyn reunalla sitä valua hänen kiihottaville rinnoilleen. "Proteiinia" naureskeli lääkäri ja nielaisi ison kulauksen kera.

Seisoin vielä alasti lähellä sänkyä ja aloin vetää vaatteita päälleni. Nainen oli mennyt siistimään itseään lavuaarin ääreen, jossa hän vielä pyllisti ihanasti, jolloin näin hänen sulopimppinsä kokonaisuudessaan. "Otetaan joskus uudestaan" ehdotin. Lääkäri kääntyi ja sanoi: "Tulen kotikäynnille ensi kerralla." "Sovittu" sanoin ja poistuin hymyillen huoneesta. Olin aivan punainen, mutta hyvin hoidettu poistuessani terveyskeskuksesta.

Vielä illallakin runkkailin mielessäni tuo kiihottavaakin kiihottavampi nuori naislääkäri. Odottelin jo seuraavaa sairastumistani...

16

24061

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eka stoori

      Kommentteja ja kehitysideoita kaipaillaan...Kiitos!

    • Olikohan totta

      Juttu on kaikkiaan ihan hyvä, juokseva sekä selkeä,muutamia pahoja kirjoitusvirheitä on pieniin turha takertua ,mutta ei taida pohjautua tosielämään, liian tekemällä tehty .

      • Eka stoori

        Jees, en koskaan oikolue näitä ja virheitä jää pakostikin.

        Niin, totta vaiko tarua? ;)


    • Poitsu

      Tuseeraminen oli varmaan ensimmäinen toimenpide,jonka hän teki?.
      Oliko hänellä kädessä kumi vai muoviset kertakäyttöiset tutkimuskäsineet?.

    • doctori

      Hyvin kirjoitettu tarina, mutta epärealistisuus pikkusen hymyilytti. Ehdottomasti ei tositarina.

    • Pian potilas

      Onko se kivulias toimenpide?.
      Millaisia kertakäyttöisiä tutkimuskäsineitä Gyne käyttää?.

      • ASD

        Se on kyllä ihan tavallinen ja kivuton toimenpide. Ole huoleti.

        Gynekologit eivät tutki eturauhasia.

        Tutkimushansikkaat ovat ohuet, ja värittömät.


      • Pian potilas
        ASD kirjoitti:

        Se on kyllä ihan tavallinen ja kivuton toimenpide. Ole huoleti.

        Gynekologit eivät tutki eturauhasia.

        Tutkimushansikkaat ovat ohuet, ja värittömät.

        Tutkimushansikkaat ovat muoviset?.
        Mitä tuseeraminen on?.


      • Doctor Phillips
        Pian potilas kirjoitti:

        Tutkimushansikkaat ovat muoviset?.
        Mitä tuseeraminen on?.

        ...on sormella tunnustelua potilaan peräsuolesta.


    • Poitsu

      Miten se tehdään ja milloin?.

    • diudidiu

      Jumaliste lisää tämmöstä settiä NAM

      • panojytky

        ei tainnu olla tosi tarina, mutta oli hel....tin hyvin keksitty ja mitäs noista kirjoitusvirheistä niitä tulee aina!! jatka kirjottamista!! hyvä stoori!


    • nurse

      stooreja lisää!.

      • muikku

        tuonlaisia tuseeraus stooreja lisää!.


      • kysynpä vaan
        muikku kirjoitti:

        tuonlaisia tuseeraus stooreja lisää!.

        ...ja niissä tarinoissa on niin mukavaa?


      • nurse
        kysynpä vaan kirjoitti:

        ...ja niissä tarinoissa on niin mukavaa?

        mutta jotain uutta eikä samoja stooreja!.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1486
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1243
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe