Minä ja kolme kiimaista siskoa

juuso

Erosin vaimostani pari kuukautta sitten. Vitutti kovasti ja halusin piristystä. Pallitkin laahasi maata.Lähdin risteilylle itsekseni, ajattelin ehkä jotain tapahtuisi paatilla. Ja tapahtuihan siellä, en vain osannut odottaa mitä.

Vein matkatavarani hyttiini, ja pistin itseni iskukuntoon. Kourosta poskille ja huikka Fernet Brancaa päälle ja menoksi. Hitto! mummoja ja pariskuntia lapsineen täynnä koko laiva. Meneekö koko risteily vituiksi, ajattelin. Menin tanssiravintolan puolelle ja aloin ottamaan pikkuhiljaa kuppia. Tarkkailin laivan matkustajia enemmän.

En ollut huomannutkaan kolmen naisen seuruetta. Naisilla oli valmiiksi jo meno päällä. Ja yhdellä heistä oli oikein heleä rento nauru. Se herätti huomioni alun alkaenkin. Rohkaisin mieleni ja siirryin heidän pöytänsä viereiseen pöytään. Tarkkailin heidän puuhiaan, ennen kuin tekisin aloitteeni. Laivamuusikot soittivat musiikkiaan ja olin hetken ajatuksissani, kun yksi naisseurueen naisista olikin tullut viereeni ja kysyi, että maistuisko tanssi. Katselin häntä, ja hän oli juuri se heleä nauruinen nainen johon olin alun alkaen kiinnittänyt huomioni. Hän oli aika lihava mutta enhän ennenkään ollut siitä välittänyt. Mottonihan on, että jos hauskaa on niin kaikki menee, paitsi mummoni ja miehet. En vastannut mitään, vaan nousin pöydästä ja hymyilin hänelle hieman. Menimme lavalle tanssimaan. Herran jestas hänen otettaan. Hän otti heti lantioltani reilun otteen. Pidin siitä. Hän osaa ottaa kiinni partneristaan. Melkein häkellyin siitä ja hieman ääni väristen sanoinkin mistä kaukaa sitä oikein ollaan laivalle tultu. Jotain jutun tynkää sitä pitää aina yrittää. Hän kertoi olevansa siskojensa kanssa miehiään paossa ja nauroi päälle. Kuulemma kaksi heistä on naimisissa ja yksi eronnut. Ja hän oli toinen niistä naimisissa olleista. Ajattelin, että voihan paska sentään, varattuihinhan en koske. Oliskohan siitä eronneesta jotain? Tanssin jälkeen vein naisen hänen pöytäänsä ja sain luikerreltua siten heidän pöytäänsä. Tilasin siskoille sitten uudet paukut ja siinä vähän rohkaistuneena juttelimme niitä ja näitä, mukavia laivajorinoita. Olo alkoi olemaan sen verran viihteellä, että pyysin vieressä istunutta toista siskoa tanssiin. Hän oli hieman hoikempi ja hänkin ihan kaunis kasvoiltansa. Hän oli nimenomaa se eronnut. Hänen tanssiotteensa ei ollut aivan yhtä ronski, kuin lihavamman siskonsa, mutta hänen lantionsa pyöri siihen malliin että se lupasi tulevalta illalta jotain. Tanssin jälkeen palasimme pöytään, ja jotain pöytään jääneet naimisissa olleet siskot olivat keskenänsä supatelleet kun valittelivat väsymystään iltaysiltä ja pyysivät minua yömyssylle hyttiinsä. Minullehan se sopi. Ilmaista viinaa jos on tarjolla, eihän siitä voi kieltäytyä. Eivätkä nämä mummot nukkumaan vielä mene, jos se vain minusta kiinni on, ajattelin.

Saavuttiin hyttiin ja aloitimme rommipaukuilla. En tiedä mikä siskojen koodi oli, mutta vähän ajan kuluttua lihavin siskoista ihan vahingossa (?) kosketti reidellään etumustani, ja kuiskasi minulle, että strippaisinko heille. Rohkeasti suutelin häntä suulle ja hymyilin vastaukseksi. Sanoin heille, että pistäkäähän oikeata musiikkia tulemaan niin kyllä tämä poika tytöille strippaa. Pidin heidän tavastaan olla miellyttäviä ja suorapuheisuushan on aina vedonnut minuun. Exäni oli varsinainen kanttura, älykkö pihtari, sviddu. Ei se edes kunnolla jaksanut paneskella. Mutta nyt oli strippauksen aika. Musiikkina oli Kylien Can’t get you out of my head ja pistin lantiooni vispausta.

Ahdas hytti oli oiva paikka strippaukselle. Annoin jokaiselle siskolle oman henkkoht eritysistrippiosan. Musiikki soi ja vaatteeni väheni pikkuhiljaa. Helvettiin kaikki moralistit ajattelin, nyt on nyt. Pyysin lihavimmalta siskoista, että hän ottaisi elimeni esiin. Kaluni sykki kovana ja kun hän raotti kalsareitani sen verran, että kalu pongahti, kuin vieteri, hänen ilmeensä kirkastui vielä entisestään. Hän otti käteensä kullini, hieroi sitä terskasta ja meni polvillensa eteeni ja hotkaisi kullini samantien suuhunsa. Hän aloitti voimakkaalla imemisellä. Ajattelin että ottaako hän kullini ihan vain iltapalaksi. Huokailin syvään ja hieroin hänen lyhyitä hiuksiaan. Hän pyöritti kieltänsä ihanasti terskan ympärillä ja välillä näykki huulillaan vartta. Voihkin ja kutsuin häntä nimeltä. Muut siskot alkoivat juuri riisuutua, kun laukesin hänen suuhunsa. Hei, jumankauta, mitä tässä onkaan tapahtumassa. Eronnut sisko ei aikaillut vaan tarttui takaapäin palleihini ja kutitti niitä sinisiksi lakatuilla kynsillään, vähän taisi nipistelläkin, mutta ihan lempeästi kuitenkin. Lihavin siskoista pyyhki suutaan pyyhkeeseen ja ohi mennen huikkasi, ettei tämä tähän jää.

Toinen varatuista siskoksista oli kaikkein hoikin siskoista, ja oli ollut varsin hiljaa koko alkuillan, mutta nyt hän tuli lähemmäs minua. Hänellä oli määrätietoinen katse silmillään. Toinen sisko yhä kutitti toisella kädellään pallejani ja hiplasi kulliani toisellaan taas panokuntoon. Edessäni ollut sisko tuli eteeni ja kääntyi selin minuun. Sitten hän laittoi kätensä lattiaan tarjoten persettään kuin tarjottimella. Vaalean punainen trimmattu tussu kutsui luokseen. Ei siinä muuta kuin hieman työntäydyin lähemmäs hänen kutsuvaa lemmen loveaan. Otin molemmin käsin kunnon otteen hänen lantioltaan ja hitaasti työnnyin häneen. Hänellä oli oikein piukka tupsu ja melkein laukesin siinä ensimetreillä, mutta juuri silloin takanani ollut sisko puristi kivesteni juuresta kovaa. Kiitin siskoa huomaavaisesti ja otin uudestaan kunnon asennon ja aloin jyystää piukkaa tupsukkoa nöyremmäksi. Sisko takanani puristeli hellästi edelleen pallejani, jeesus sentään, mikä fiilis. Sitten tunsin kuinka jotain työntyi perseeseeni. Hän työnsi peukaloaan syvemmälle reikääni ja samalla etumaisilla sormillaan paapoi pallejani. Se tuntui aivan satumaisen hyvältä. Ja minä poika painelin kullillani menemään, edessäni sisko huokaili raskaasti lähestyvää orkkuaan ja jatkoin rynkyttämistä kunnes saimme siskon kanssa liki saman aikaisesti mahtavat orkut, ja minulla oli vieläkin perseessä peukku miltei kokonaan sisällä. Onneksi olen aina pitänyt hygieniastani huolta, muistan ajatelleeni, vaikkei sillä juuri sillä hetkellä mitään merkitystä ollutkaan.

Ajattelin mennä suihkun puolelle pikaiselle huuhtelulle, mutta minut keskeytettiin. Lihavin siskoista otti olkapäistäni kiinni ja työnsi minua taaksepäin varovasti mutta päättäväisesti kunnes olin selälläni lattialla ja hän päälläni vaakatasossa. Minulla oli fiilis, että tätä hän on tehnyt ennenkin. Hän siirtyi suutelemaan minua ja käski sitten vaativasti minun nuolla häntä. Hän siirtyi istumaan rintakehälleni ja ensireaktioni oli, että nyt tästä pojasta jää märkä läiskä kun jään noin tuhdin mamman alle. Hän ei kuitenkaan laittanut koko painoaan rintakehälleni vaan otti painoaan hieman polvilleen. Hänen tussunsa hieman nousi ylemmäs, joten minun piti hieman kurkottaa kaulaani ylettyäkseni klitorikseen. Otin tukea käsilläni hänen perseestään ja aloin nuolemaan hyvin varovasti ja hellästi hänen aarrettaan. Kiusasin kielelläni hänen klitoristaan ja samalla hän voihki päälläni ja hoki silmät kiinni etten saisi tehdä niin. Näykin huulillani häpyhuulia ja työnsin kieltäni hitaasti syvemmälle. Silloin tunsin kuinka terskani oli jonkun siskon suussa. Hän oli se eronnut sisko, huomasin myöhemmin. Hän teki samanlaisia helliä lipovia liikkeitä kielellään, kuin minäkin hänen siskollensa. Ajattelin että voisin nuolla hänen siskoaan samaan tahtiin kuin sisko nuolee omaa lippusalkoani pystyyn. En kuitenkaan voinut toteuttaa ajatusta loppuun sillä kun stondikseni alkoi taas kestää, niinpä tämä samainen sisko kääntyi selin minuun ja työnsi kullini takaa päin sisäänsä ja aloitti hurjan ratsastuksen. Selät vastakkain kaksi siskosta päälläni. Jestas sentään. Yritin katsoa missä kolmas sisko oli mutta runsaat reidet poskiani vasten ja suu täynnä tupsulaa on hieman vaikea paikka katsoa sivuilleen. Juuri silloin tunsin kuinka joku tarttui vasempaan isovarpaaseeni ja pian tunsin kuinka se kastui kokonaan lämpimän lihan sisällä. Hei himpskatti sentään, täällähän on vielä yksi jalkafetissikin mukana. No minua ei tarvitse kahta kertaa pyytää moiseen ja hitaasti liikuttelin isovarvastani kolmannen siskon tuusulassa. En ollut aiemmin tehnyt niin, mutta ajattelin että kerta se ensimmäinenkin.

Lihavin siskoista alkoi lähestyä orkkuaan, hänen perseensä pyöri kiihkeämmin rintakehääni vasten ja tunsin kuinka hänen painonsa oli miltei kokonaan siirtynyt polvilta rintakehälleni. Ajattelin, että jos tähän kuolen niin kuolenpahan onnellisena. Suu täynnä pimppaa, toinen ratsastamassa vimmatusti päälläni ja kolmannella siskolla on isovarpaani sisällään. Tunsin kuinka omakin orkkuni alkoi lähestyä. Se oli taas sellainen kokovartalo-orkku, jonka osaan masturboida itselleni. Harvemmin saan sen naisen kanssa, mutta nyt tuntui siltä kuin onnistuin saaman sen kun kolme siskosta painoi parastaan. Koko vartaloni vavahteli varpaista hiuslatvaan saakka orgasmin pyyhkiessä ylitseni useita kertoja ja kullini ruiski varmaan desilitran elämän lientä menemään. Mistä sitä riittikin?

Olin aivan uupunut ja poikki vatkaamisesta, mutta myös tosi tyytyväinen. Siskot kömpivät lattialta pikkuhiljaa ylös ja rupattelivat iloisesti keskenään. Menimme vielä suihkuun pesemään hikiset vartalomme. Otimme sen jälkeen rommipaukkuja ja tuntui, että kaikki olivat tyytyväisiä oloonsa. Vaihdoimme vielä puhelinnumeroita ja lupasimme ottaa vielä joskus homman uusiksi. Lähdin hyttiini nukkumaan ja ensimmäisen kerran pitkään aikaan tuntui, kuin elämä jälleen hymyilisi risukasaan.

2

7937

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -Xi-

      Hyhhyh ;P tuhma....

    • kiimanekorilla

      uygtkkkkkkkkkkkkkfr

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1592
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1349
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1192
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      118
      1169
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      42
      1033
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      67
      818
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      805
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      89
      686
    9. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      184
      683
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      634
    Aihe