Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Verson kuskinpenkki

Newone

Pari viikkoa ollut Verso alla ja nyt kyllä vahvasti tuntuu, että autoa ei ole suunniteltu >180 cm. 186 senttisenä (ja pitkäjalkaisena) ei kyllä kaasujalalle saa penkistä minkäänlaista tukea, kun istuinosa loppuu puoliväliin takareittä. Penkissähän on sivuturvatyynyt, joten penkkiä ei voi vaihtaa.

Onko siis kyseessä auton vaihto (onko esim. Avensis Versossa samat penkit kuin Corollassa) vai jotain tehtävissä...lisäpala penkkiin? makuupussi jalan alle? penkinvaihto ?

Nyt kyllä harmittaa...mites muut 180 senttiset ?

12

2901

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tojon penkit nykyisinheikkoja

      Huomasin saman. Penkki piian lyhyt. Esim. vanhassa avessa paljon parempi istuin. Uudessa avessa jo huonosti muotoiltu. Eli penkkissä ei reisille mitään tukea, koska istuinosa ns. keskityynyllinen malli, jolloin penkit reunat lyhyet. Penkkissä haettu vain ulkonäköä mukavuuden kustannuksella. Se tojon nykytyyli ja sopii espoolaisässällä sössöttäville pimuille, ei aikuisille ihmisille.

    • sikakkak

      Ennen kun ostaa taisit taas ostaa sikaa säkissä

    • toyisti

      ole asiaa noteerannut. Itse olen 183cm normaaleilla mittasuhteilla varustettu kaveri.

      ps. Penkin istuimen kulma tulisi säätää siten että reiden alaosa ottaa mahdollisimman vähän tai ei ollenkaan penkin etureunaan kiinni, tällöin veri pääsee kiertämään paremmin alaraajoissa.

    • ja kyllä

      verson penkki on verrattuna moneen muuhun autoon
      ( Octavia, golf plus, zafira )
      PAREMPI, vaikka pituutta sais olla siinäkin lisää...

      • 188 cm

        Etsin noin 30 k€:n farkkua tai tila-autoa ja tila-autoista esim. Zafirassa loppui kuskin penkistä pituussäätö kesken - reisituesta ei ollut tietoakaan. Sen sijaan Versossa ja Mazda 5:ssä ajoasennon sai sentään mieleisekseen ja Verson penkkikin tuntui Zafiran jälkeen ihan asialliselta.


      • Cosmossa

        ...on aivan loistavat sporttipenkit. Totta on, että Enjoy-varustetason penkki häviää Versolle.


      • uskoa

        Corolla Verso on ollut harkinnassa, kuski olisi 196cm. Kumpaakohan mielipidettä uskoa..


      • 188 cm
        uskoa kirjoitti:

        Corolla Verso on ollut harkinnassa, kuski olisi 196cm. Kumpaakohan mielipidettä uskoa..

        Kokeile Zafiraa niin hämmästyt - penkin säätövara loppuu tosiaan kesken ja jalat jäävät koukkuun ja penkistä ei saa mitään reisitukea. Etupenkin ollessa taaimmaisessa asennossa keskirivin jalkatilakaan ei jää hääppöiseksi. Corollassa on molemmissa suhteissa enemmän tilaa.


    • voi veljet....

      Meikäläiselle on naureskeltu, kun pidän kuskin penkin sopivuutta auton hankinnan tärkeimpänä kriteerinä. Se on todella tärkein kriteeri!

      Tulee istuttua autossa liikkuvan työn johdosta aivan riittävästi. Eri asia on sitten näillä, jotka istuvat autossa 20 km / suunta, se on sitten aivan sama vaikka tuoli olisi laatua a´la Toyota tänään, eli päin persettä.

      Istuin on pitkässä juoksussa se auton kompponentti, joka rupeaa vit*** ensimmäisenä, joten suosittelen lämpimästi penkkien kunnollista koeistumista ennen auton / -merkin valintaa.

    • Makke

      Omassa Versossani D-Catissa on Sol Sport penkit jotka ovat hieman jäykemmällä verhoilulla, mutta ennen kuin sain sen ajoon ajelin odotusajan perus 1,8 Sol versiolla.
      Alkuun penkki ei tuntunut antavan tukea reisille, ihan kuin sanoit, tuntui hirvittävältä ajatella että olen sellaiset penkit tilannut, mutta kun säädin istuinta takaa alemmas, istuin kunnolla penkin perälle asti ja säädin etäisyyden tasan oikeaksi niin johan alkoi toimia, siirtäessäni pykälän pari penkkiä taaksepäin niin taas tuntui että jalat spennaa turhan paljon ja asento on huono, eli säädöt kohdalleen ja hyvä tulee.

    • Anonyymi

      Täytyy sen verran yhtyä tähän vanhaan ketjuun, että tojon penkit on kyllä käsittämättömän ala-arvoiset. Edellinen auto oli Honda jonka nahkapenkit tukivat vartaloa ympäriinsä. Nyt perheessä tojo Verso 2010 ja penkit on kuin lypsyjakkarat..ihan käsittämätöntä paskaa vaikka auto muuten hyvä. Toki rengasmelu on kuin raktorissa . Nyt pakko painaa ku 6v paali haettu autokaupasta. Muuten erittäin luotettavan oloinen laite. Muunmuassa akku alkuperäinen MUTLU 11v..

      • Anonyymi

        hanki RECARON kupit!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2257
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1397
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1364
    8. 52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe