Namun matikan sijaisen kanssa 2

Jatko-osa seksistä namun matikan sijaisen kanssa. Eka osa osoitteessa http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=119&conference=2500000000000012&posting=22000000014180272
_______________________________________

Aika tuntuu matelevan, kun tiedän mitä iltapäivällä tuleman pitää. Kun vihdoin viimeinen tunti päättyy, tekee mieleni rynnätä suoraan matikanluokkaan.
Kuuntelen matikanluokanoven takana ja huomaan edellisen tunnin olevan vielä käynnissä. Istun ja odotan malttamattomana ja kun ovi viimein aukeaa ja porukka vyöryy ulos, olen erittäin positiivisesti jännittynyt.

Menen luokkaan jossa en ensin näe ketään. Mutta sitten kuulen oven sulkeutuvan takanani kiinni. Käännyn ja samassa Toni kaappaa minut himokkaaseen suuteluun. Ujutan käteni Tonin paidan sisään, mutta Toni vetää sen pois ja kaataa minut pöydälle. Hän riisuu paitani ja suutelee kaulaani. Vedän Tonin lähemmäs itseäni ja puristan takapuoltaan. Toni nousee, heittää paitansa ja vaatteensa pois.
Laskeudun pöydältä ja Toni pyytää minua ottamaan suihin. Kosketan kalua ensin varovasti, sitten nuolaisen varovasti terskaa, imaisen hellästi kalun päätä ja Toni istuu pehmustettuun tuoliin. Hiljalleen hivutan koko komeuden suuhuni ja alan imeä voimakkaammin ja voimakkaammin. Tarkkailen Tonin kasvoja, jotka viestivät nautintoa. Imaisen kovempaa ja vedän kalun suustani. Alan runkata ja suutelen Tonia ympäri intiimiä aluetta. Hänen huohotuksensa vain kiihtyy, ja alan runkata enemmän ja enemmän.Tonista näkee tämän saavan pian. Imaisen kullia vielä pariin otteeseen, ennen kuin saan ihanan sperma ryöpyn suuhuni, jonka kuuliaisena nielen ja valutan pisaroita rinnoilleni.

Riisun housuni sekä mustat rintsikkani ja jätän tummat naru-stringini jalkaani. Kiipeän Tonin syliin ja painan hänen päänsä rintoihini. Toni ottaa toisen nännini suuhunsa ja alkaa imeä sitä. Nautinnon aallot kulkevat lävitseni ja työnnän toisen käteni klitorikselleni. Pilluni on aivan märkänä ja kuuntelen sen lotinaa hyväillessäni itseäni. Tonikin kiihottuu, sillä tunnen kalun taasen heräilevän olemattomia naru-stringejäni vasten. Toni alkaa näykkiä rintojani ja puristelee juuri sopivan kovakouraisesti toista rintaani. Saan orgasmin ja huohotan Tonin korvaan. Nousen hieman ja ohjaan Tonin kullin stringieni välistä pesääni. Alan ratsastaa ensin hitaasti, sitten nopeammin ja nopeammin. Toni yhtyy työhön rytmikkäin työnnöin. Sisälläni on niin palava tunne, etten osaa sitä sanoiksi pukea. Suutelen Tonia kiimaisesti ja hän puristaa minut lähemmäksi itseään. Tunnen jo saavani, kun orgasmi jättääkin tulematta ja pystyn vaan jatkamaan.
”Nai mua perseeseen tossa pöydällä, jooko,” pyydän.
Toni näykkää korvaani ja nousen ylös. Toni painaa minut pöydälle ja työntyy sisälle anaaliini. Työntö toisensa jälkeen alan nauttia yhä enemmän tilanteesta. Toni hyväilee toisella kädellä rintojani, toisella sormittaa minua.
”Syvemmälle, pliis, työnnä syvemmälle,” anelen.
”Ootsä varma,” Toni varmentaa.
”Ehdottomasti,” vastaan.
Toni tunkee 3. ja 4:kin sormensa sisääni ja alkaa tunkea kyrpäänsä vielä syvemmälle perseeseeni. Rukoilen Tonia jatkamaan ja hänen vatkatessaan lujempaan, saan raivoisan orgasmin. Pian Tonikin purkautuu perseeseeni ja vetäytyy ensin sisältäni ja sitten suutelee minua jälleen.
”Nuole mua,” pyydän.
Toni laskeutuu alas avaa jalkani. Suorastaan valun mahlaa ja Toni nuolee kaiken pois. Sitten, hetki hetkeltä enemmän hän nopeuttaa tahtiaan ja työntää sormiaan sisääni; niin pilluuni kuin perseeseeni. Puristelen rintojani ja voihkin. Toni hieroo klitoristani ja näykkii häpyhuuliani. Alan olla taas kiimassa ja Toni huomaa sen mahlaa valuvana ryöppynä.
”Nai mua vielä pilluun! Mä haluan sun ihanan isoa kaluas!!” pyydän Tonia ja Toni painuu pesääni. Hetken kuluttua saan ja Toni tulee heti peräjälkeen, koska ei kestä pilluni voimakasta imua.

Makaamme vielä hetken pöydällä toisiamme hyväillen ja suudellen, kunnes on lähdettävä, koska siivoja on tulossa siivoamaan luokan. Illalla juuri ennen kuin käyn nukkumaan, Toni tekstaa haluavansa tavata huomenna koulun jälkeen hänellä. Vastaan kutsuun myöntävästi ja nukahdan ihanan villiin uneen.

______________________________
Rakentavaa ja Asillista palautetta jatko-osasta, kiitos! =)

6

11096

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      En kommentoi mitenkään sitä että Toni tuntui jaksavan kolmesti ilman mitään mainittavaa taukoa, mutta oikeinko todella olisit hänen antanut naida pilluasi syvällä perseessä käyneellä kullilla ilman että sitä välillä pestiin? No fantasiaa tietysti, mutta silti...

    • speederi

      sekavaa mutta erittäin kiihottavaa! Kirjoita lisää kiitos, tuli lämmin olo.

    • dfgfg

      Lisää!!! aivan mahtavaa

      • Minäjokalukeeseksinovelleja

        Nää kumpikin oli tosi hyviä!!! voisit kirjoittaa vielä lisää ;D


      • Minäjokalukeeseksinovelleja kirjoitti:

        Nää kumpikin oli tosi hyviä!!! voisit kirjoittaa vielä lisää ;D

        On nyt jääny tää jatkaminen, niinku näkyy, mutta oon suunnittelemassa jatkoa nytten. =)


    • jätkä..

      Toi oli erittäin hyvää erkakertalaiseksi, kirjoita ihmeess' lisää

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      57
      3729
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2327
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2039
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1924
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      402
      1350
    6. 79
      1221
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      136
      1118
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1040
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      1000
    Aihe