Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kalat (n) kaksonen (m)?

Onko mahdollista

Niin...olen kalat ja nouseva vesimies ,mies kaksonen ja nouseva kalat...Enpä tiedä noista nousevista merkeistä, että vaikuttaako ne lainkaan, mutta tulipahan nyt nekin laitettua :)

7

1260

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • masha

      wuhuu. toinen kaltaiseni - siis nousu vesimies kalana.

      nooh... mutta siis. omasta kokemuksesta: ei ole toiminut tai nämä kaksosmiehet ovat kieltämättä olleet vastenmielisiä. niistä ei oikein irronnut mitään syvällistä, hyvin tavallisia ihmisiä ja kiinnostus lopahti.

      voisin sanoa yhdistelmiemme olevan melko vaikea, jos kumppania miettii, tai ainakin minulla on todella vaikeaa löytää tarpeeksi tasokasta miestä. olen nyt seurustellut oinas-miehen kanssa, nousevaltaan kauris. suhde on ollut tarpeeksi haastava, mutta olemmekohan sittenkään toisillemme ne oikeat?

      • KAUHEAA

        Minä olen kaksonen ja herranjestas minkä ukon olen ottanut! Kala-ukko on aivan kauhea pettäjä, valehtelija, ääliö. Minä kun olen fiksu ja filmaattinen en voi sietää tuollaista tyhjäpäätä. Kulkee kuin euroopanomistaja mutta kauheilla rötkyillä, ei aja partaa kuin käskettäessä ei vaihda sukkia kuin käskettäessä. Hyh, kauhea tapaus.
        Nämä merkit siis eivät sovi yhteen!!!


      • kaksosnainen
        KAUHEAA kirjoitti:

        Minä olen kaksonen ja herranjestas minkä ukon olen ottanut! Kala-ukko on aivan kauhea pettäjä, valehtelija, ääliö. Minä kun olen fiksu ja filmaattinen en voi sietää tuollaista tyhjäpäätä. Kulkee kuin euroopanomistaja mutta kauheilla rötkyillä, ei aja partaa kuin käskettäessä ei vaihda sukkia kuin käskettäessä. Hyh, kauhea tapaus.
        Nämä merkit siis eivät sovi yhteen!!!

        ..nämä jututhan ei koskaan ole ihan yksinkertaisia. Meitä on kuitenkin moneksi jokaiseen horoskooppimerkkiin! Oma kalamieheni ei kyllä vastaa tuota kuvaustasi. On tasainen ja vakaa, luotettava ja huomaavainenkin. On varmasti joskus tällaosen ailahtelevaisen kaksosen käänteissä kestämistä!


    • Neptunus

      Mielestäni kannattaa yrittää. Se että mies on nouseva kalat tasapainottanee sopivasti. Kalat ja kaksonen on yhdistelmä,joka ei teoriassa toimi, mutta kun oikeanlaiset ihmiset löytävät toisensa se voi olla vuosisadan rakkaustarina. Kannattaa pitää jalat maassa. Oma elämäni mies on kaksonen ja itse olen kalat.

    • Onko mahdollista

      Meillä oli tämän miehen kanssa yli 4 vuoden suhde, joka päätettiin pari kk sitten selvittämättömiin riitoihin. Nyt olemme löytäneet toisemme taas, mutta niin on myös mies löytänyt uuden naisen, jonka kanssa hän haluaa viettää aikaa. Eli löydän itseni tilanteesta, jossa rakastan häntä NIIN paljon, että näemme vkottain,puhumme joka päivä puhelimessa sekä olemme harrastaneet seksiä JA meillä on todella hauskaa yhdessä. MUTTA hän ei pysty tekemään valintaa.

      Joten päätin, että annan hänelle nyt aikaa tämän uuden kanssa, mies kuitenkin selvästi viihtyy hänen kanssaan ja ovat kuulemma todella samanlaisia(hän muuten sattuu olemaan neitsyt :) ) Ja uskon, että JOS meidät on tarkotettu niin hän kyllä palaa luokseni. Kiitos kuitenkin sinule joka sanoit, että minulla on jotain toivoa ;)

    • Leanyka

      Eihän noisssa merkeissä mitään vikaa, nousevalla merkilläsi on oivallinen "kuivattava" vaikutus
      kalojen joskus vetiseen maailmaan ja kaksosen nouseva kalat taas ui syvemmissä vesissä kuin ilman ja esim. tulenmerkkien yhdistelmä. Elä ahdista miestä nurkkaan, anna yksilön vapaus ja
      pidä oma tila itselläsi niin kaikki sujuu oivallisesti. Kalanaisena tulen oivallisesti toimeen iloisten kaksosmiesten kanssa. Onnea ja jätä turha pohtiminen sikseen.

    • JokuAstroJätkä

      Monet Astrologit pitävät juuri kumppanien nousevia merkkejä tärkeinä seikkoina. Tämän näkökulman mukaan aallonpituuksien tulisi olla toisiaan täydentäviä, esim. nousevalle vesimerkille sopivin kumppani löytyy nousevasta maamerkistä, kun taas nousevalle ilmamerkille nouseva tulimerkki olisi sopivin.

      Asiaan liittyy tietty monta muutakin sopivuusseikkaa tähtikartalla, mutta niitä on niin paljon, etten itsekään niitä aina ymmärrä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2132
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1818
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      32
      1802
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1540
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      67
      1506
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1412
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1364
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1322
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1284
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1281
    Aihe