KAUNEIN kaupunki?

Romantico

Haluaisin näyttää kullallenikin vähän mualimmoo ku itse reissannut aina ja ukkoni ei ruotsia kauempana...
Haluaisin viedä hänet romanttiselle matkalle jonnekin lämpimään, suht kaukaiseen, ei ihmisten täyttämään kaupunkiin/kylään tms. jossa olisi kivoja pikku kahviloita jne. Emme halua rantalomakhoteisiin, mielellään ei lähellekään uimarantoja!! Emme ole myöskään kylpyläihmisiä.

Itse olen rakastunut kreikkaan, joten erityisesti sen ja kreikan saariston pienet kivat kylät yms. kiinnostavat mutta kaikki muutkin "huomioidaan"!

Nyt paljon ihania ehdotuksia!

10

2960

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • matkaan

      näin aluksi, asuinpaikaksi Oia, rauhallista ja intiimiä. Kesällä kuumaa kuin h-tissä.

    • simo

      Menkää Roomaan vaikkakin siellä on ihmisiä.

    • Omin Päin

      Rauhallisia, idyllisiä ja todella rentouttavia romanttisia paikkoja on kaikkialla. Esim Viron Saarenmaa on edullinen ja upea paikka vaikka pyöräillä. Sinne ja sieltä pääsee nopeasti kotiin. Eikä tarvi lentää tuntikaupalla. Tosin ne kahvilat appelsiinipuun alla puuttuvat. On aika maaseutua.

      Jos olisin teidän tilanteesta, niin ottaisin pelkät lennot johonkin maahan (espanja, italia, ranska, kaukomaat) ja siellä alkaisin kysellä sen maan kohteita. Tämä on ehdottomasti halvin ja mielenkiintoisin tapa matkailla. Tosin vaatii seikkailuhenkeä.

    • Ei kokemusta

      Jospa unohtaisit kaiken matkakokemasi ja lähtisit ukkosi kanssa seikkailulle. Älä yritä olla asiantuntija, koska jokainen matka on uusi kokemus, jos sen haluaa niin kokea. Ulkoiset puitteet eivät takaa hyvää matkaa.

    • marjatta

      mielestäni venetsia on kaunein kaupunki.
      se on satumaisen kaunis vanha kaupunki ja autoton.
      marjatta

    • Koettu

      Paikkahan riippuu tietty ajankohdasta. Ota suunnaksi Ticino (etelä-Sveitsi), siellä kohtaavat Italialainen ja keskieurooppalainen kulttuuri ja ihmiset. Kivoja kaupunkeja (Ascona, Locarno, Lugano), mukavia ihmisiä. Lähes välimeren tunnelma järvillä ja toiselle puolen Alpit.
      Toinen hyvä paikka on Ranskan ja Sveitsin rajaseutu Genene-järven ympäristössä.
      Ranskalaiset ja Sveitsiläiset pikkukaupungit sijaitsevat nauhana toistensa perässä järven pohjoispuolella. Siellä kenelläkään ei ole kiire mihinkän, aina on aikaa kahville. Esim. Divonne-les-Bains, pieni ranskalainen kaupunki 20 km Genevestä oli viime kesänä hieno paikka.

      Ottakaa lennot johonkin ja maastoutukaa pikkukyliin.

    • tizy

      Itse olin juuri kesällä Englannissa ja ihastuin oikopäätä.Aivan mahtava paikka!Esim.Eastbourne oli loistava ja kaunis.Aurinkoa piisasi(siis kesäkuukausina)ja palmuja kasvoi rantakadulla.Muutkin pienemmät englantilaiset kaupungit ovat aivan ihania.Hastings,Canterbury,tai Scotlanti!Mitkä maisemat!!

    • myös matkustanut

      Venetsia aivan paska koska liikaa ihmisiä. Rooma järjettömän kallis. Englantilaiset itsekeskeisiä vahakantaisia idiootteja. Kreikka ihan kiva myös esim knossokset jne. Portugalissa kivat mestat auringo paistaa mutta ei silti oo liian kuuma ku atlantti jäähdyttää ja hinnatkin vielä kohtuulisia . Sveitsi sairaan kallista ja ranskassa pärjää vain ranskalla. Kreikka tai portugali. Ehkä joku israelkin vois olla eksoottinen kokemus en kyllä itse ole käynyt ajattelin vaan että nyt siellä saa turistit erikois kohtelun kuulin vaan ja tarkoitan positiivisessa mielessä erikoiskohtelun.

    • Tii

      Minusta lähes kaikki Euroopan vanhat kaupungit on kauniita, Rooma etunenässä ja oma Helsinkimme.

      Romanttiselle matkalle Rooma, Lissabon (omalaatuista rappiokauneutta, tosin aikaa käynnistä on jokunen vuosi), Barcelona. Keski-Euroopassa Bryssel ja sen läheiset kaupungit mm. Brygge ovat yllättäviä. Vanha Brygge olisi romanttisen yöpymisen paikka.

      Sen sijaan Ateenassa on kaunista vain vanhassa kaupungissa ja Akropolilla, joten Kreikka ei kaupunkilomakohteena ole hyvä. Kesällä siellä on kuuma. Mutta muuten Kreikan saaret ovat suosikkejani.

      Iso-Britannian vanhat kaupungit ovat myös mieleeni, Lontoo yksi suosikkini. Sieltä voi tehdä retkiä Cambridgeen, Oxfordiin jne. Myös Englannin vanhat rantakohteet ovat ihastuttavia, ehkäpä vaeltelu nummilla kiinnostaisi.

    • on upea

      Salzburg on aivan upea paikka, Itävallan kauneimpia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe