Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

SB Chaika Beach

Susa

Heippa!

Olen menossa kyseiseen paikkaan elokuussa 2006, matkan järjestäjänä Aurinkomatkat. Olen kovasti etsinyt netistä tietoa kyseisestä hotellista ja jonkin verran löytänytkin suht hyvällä menestyksellä. Ollaan suunniteltu matkaa jo pitemmän ajan ja säästetty sitä varten, joten päätettiin samantien viettää 2vkoa reissussa ja kysymys kuuluu, että riittääkö SB:llä näkemistä ja tekemistä kahden viikon ajaksi?

Mitä kohteita suosittelette ajan kuluksi? Aqua Parkia on ainakin kehuttu!

Emme vaadi hotelliltamme mitään 5n tähden luksusta, mutta oleellista on siisteys, hyvä sijainti, viihtyisyys. Ei olla varsinaisesti bilettämään lähdössä, pääasiassa rentoutumaan rannalle, nauttimaan hyvästä ruuasta ja ostoksille. Uima-allas plussaa, tosin olen kuullut, että kiirettä saa pitää jos aamulla meinaa tuolin itselleen saada. Selailin jo vanhempia viestejä Chaika-hotellista, muuta kommetteja otetaan edelleen vastaan! Brittisivustoilta löytyi yllättävän kriittistä palautetta Chaikasta, varsinkin hotellin ruoka sai moitteita. Mikä ei sinänsä varmaan haittaa, aamiainen kuuluu meilläkin pakettiin, mutta luulen, että enemmän mennään joka tapauksessa muualle syömään.

Pari asiaa on jäänyt mietityttämään. Voiko SB:llä nostaa rahaa mistään (onko minkäänlaisia automaatteja tms?), vai pitääkö nostaa matkarahat lähtiessä (arveluttaa..). Tosin yleisimmät luottokortithan siellä kuulema käy..

Tarvitseeko Bulgarian reissua varten rokotteita?

Kiitokset vastaamaan vaivautuville, kaikenlaisia kommentteja/ehdotuksia otetaan vastaan!

4

2480

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      itse olin chaike hotelissa kesällä 2003. siisti hyväkuntoinen ja rauhallinen hotelli :) ja mielestäni ruokakin oli hyvää.

    • kika

      En ole ollut kyseisessä hotellissa joten sitä asiaa en voi valitettavasti kommentoida.

      Mun mielestä sunny beachillä viikko oli ihan tarpeeks. Tekeminen kun rajoittui juuri noihin sun mainitsemiis asioihin eli uimista rentoutumista ja syömistä ja shoppailua.
      Agua parkissa ei oltu, nessebarissa käytiin kerran, samoin burgasissa ostoksilla.
      Ehkä kahden viikon reissussa kantsis käydä retkellä esim. turkissa, niin mä ainakin menisin.
      Automaatteja oli, mutta en käyttänyt. Oli rahat säilytyksessä hotellin tallelokerossa, sieltä mukaan aina tarpeen mukaan.Yhden automaatin näin ainakin kukkaiskadulla. En ole kyllä läheskään varma voiko luottokortilla esim. maksaa ostoksiaan, tuskin. eli automaatista saa rahaa tarpeen mukaan.
      Rokotteista sen verran että ainakin yleisimmät pitää olla kunnossa, jäykkäkouristus ja polio, mutta a-hepatiittia suositellaan. Mekin käytiin piikillä koko perhe ja nyt pitäis mennä tehoste rokotukseen... ei kannata pihdata, terveysestä kun on kyse.

    • Bulkkifani

      Ei siellä kyllä oikeen luottokortit käy missään, kyllä hakea saa jos sellasen ´paikan löytää. Varmaan Burgasissa paremmin. Mutta automaatista rahaa saa, opas neuvoo kyllä bussimatkalla että miten kannataa toimia. Mutta älä nyt laske niiden luottokorttien päälle. Hotelli on yks paikan parhaita. Ja siinä vieressä on linnaravintola josta voi tilata pizzat ja oluet vaikka suomeksi =) Ainakin viime kesänä. Altaalla ei kyllä kauheesti ruuhkia ollut, siis kyseisessä hotelissa varmaan sen vuoksi että se on ihan rannalla. Mutta erittäin hauskaa matkaa...

    • yks vaan

      me oltiin kesän alussa 2008 kyseisessä hotellissa. ei kyllä ole moitittavaa, loistava sijainti hotellilla ainakin on! keskellä ostosmahdollisuuksia ja ranta kivenheiton päässä!
      ruoka on nyt hiukan erinlaisempaa kuin meillä kotisuomessa, mut ei pahaa sanottavaa siitäkään. valinnanvaraa oli aamiaisella ja siellä sai kyllä aina mahansa täyteen. hotelli oli siisti, siivoojat kävivät joka päivä huoneen siivoamassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe