Olin aivan myyyty

Nimetön

En voi paljon briljeerata Coldplay tietämyksellä,mutta luin jostain, että he olivat viime vuonna britannian parhaiten tienaavia muusikoita,vaikka eihän se bändiä paranna tai huononna.Mutta...en tiedä kuin tän uusimman MTV:llä Talk videon.Siinä toimii soitto,laulanta,säkeet,bridget ja hyvät nosteet jne.Olin aivan lirissä, se vei jalat alta aivan kuin nuorena 7v. kuulin v.1977 silloisessa Myyrmäen Simolassa Vantaalla(nyk. Luna-pubina) tv:stä Bay City Rollersin Bye Bye Baby.Hyvä video ei tarvitse kauheasti räiskettä ja vilkkuu-välkkyy meininkiä,kun biisi toimii,kuten PMMP:n Päiväkoti.Paula Vesala on kyllä niin suloinen,kuin joku enkeli.
Tuota U2 yhteyttä ei voi olla kuulematta,mutta ei ne U2:setkaan ihan pioneerejä ole ja heidän rasitteenaan on välillä hirveä paatos ja yliteatraalisuus varsinkin uusissa,vaikka biisit ovat ihan peruskauraa.Diggaan enemmän vanhaa U2sta kuten New Years Day, Sunday Bloody Sunday,With or without You jne.Monet bändit muuttuvat vanhemmiten aivan instituutioksi,tulee vain kokelmia ja keikat soitetaan 80-90luvun nostalgiassa hittiluukutusta,kuten mulle rakas Popeda.Keikkasetissä saattaa tulla kokonaista kolme biisiä vaihtua vuoden aikana.On jumalauta otsaa tulla keikalle samoilla biiseillä,edes sovituksiin ei viitsitä nähdä sen vertaa vaivaa.Ääriesimerkki on toi Pitkä kuuma kesä-biisi,olen kuullut ainakin kolmen bändin soittavan sen ja jokainen soittaa sen lennokkaammin ja irtonaisemmin kuin Popeda.Aika surullista paatuneelle Popeda-diggarille.
Kyllä tuollainen Talk antoi vihdoin viimein uutta uskoa jatkossa.Pet Shop Boyskin julisti aikoinaan, että sähkökitara on jo kuollut soittimena,onneksi olivat rankasti väärässä.Luulin, että aito pop-musiikki on ihan kuollut.Ilman Max Martinia ei olisi ollut Britney Spearsia tarttuvine melodioineen ja hienoine videoineen noinkaan montaa vuotta. MTV:ltä ei tule kuin lista tekno-hip hop-rap ym.skeidaa.Tai sit jotain tosi rankkaa heviä Head Bangers Ballissa.
Tai räppärit housut polvissa,lehmän ketjut kaulassa:Uhh,ahaa,ou jee ja perseet heilumaan-mentaliteetti ei kauheasti nappaa.Ainoa poikkeus on Eminem,jolla on asiaa ja melodioitakin välillä ihan kunnolla ja videoiden kuvankerronta ihan omaa luokkaa.Se saa jopa f-wordin kuulostamaan ruoskan sivallukselta.Harmi,kun Oasisksen Gallaherin veljekset vaan tappelevat ja uhoavat lehtien palstoilla,vaikka biisipuolella ollaan aika hukassa musiikillisesti,toisin oli esim.What´s the story morning glory levylllä. Täytyy tsekata Coldplayn varhaisempaa matskua,jos siellä olisi sitä nuoruuden intoa,kun monet ovat todenneet bändin myyneen sielunsa kaupallisuudelle ajat sitten.

0

192

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

        Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
        Maailman menoa
        246
        2359
      2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

        Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
        Ikävä
        166
        1494
      3. Se katse silloin

        Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
        Ikävä
        57
        1360
      4. Kaipaaville

        Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
        Ikävä
        74
        1085
      5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

        Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
        Suomalaiset julkkikset
        3
        1069
      6. Miten haluaisit

        Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
        Ikävä
        78
        970
      7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

        8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
        Maailman menoa
        218
        967
      8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

        mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
        Ikävä
        45
        865
      9. Kohta me ei enää nähdä :(

        En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
        Ikävä
        39
        699
      10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

        Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
        Kärsämäki
        15
        680
      Aihe