kärpäsen purema

Nimetön

kävin yhellä piirin kurssilla, ja nyt oon pahasti koukussa lippukunnan ulkopuolisiin tapahtumiin. oon ihan vallan piirikärpäsen purema. hoidan lippukunnassa muutamaa pestii ja sydän itkee verta ku aika ei riitä. oon hoidellu noita hommia jo pari vuotta ja alkaa hiljalleen kyllästyttää. kurssilla sitte tajusin, et sitä voi tehä muutakin, mutta nyt en vaan pääse ainakaan vuoteen irti noista pesteistä. ihan väärin! en mä haluis lippukuntatoimintaa lopettaa kokonaan, mutta kaipaan vaihteluu ja uusia ihmisiä. ollaan niin pieni porukka eikä naamat koskaan vaihdu, et alkaa kohta jo ahistaa samojen ihmisten kaa hengaus. oon yrittäny vaikka miten ilmottaa, et joku toinen vois pikkuhiljaa ruveta ottaa niit mun hommia, mut puhun ku seinille, ei mitään vastausta. on vähä tylsä tilanne. enkä haluis vetää itteeni ihan piippuun sen takii, et haluisin tehä myös muutakin.

5

920

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Masa

      Varsinkin pienemmässä lippukunnassa pestit luisuvat helposti ikuisuuspesteiksi...niistä pääsee eroon vasta, kun hoitaa asiat huonosti, ja silloinkin pahalla mielellä.

      Kannattaa sopia lpk:ssa pestien kestot. Itse lähden lippukunnanjohtajana siitä, että kaikki pestit ovat kaupan helmikuussa.

      On luonnollista, että varsinkin PJ -ikäiset johtajat etsivät haasteita piiristä. Valitettavasti ainakin PäPa olettaa ihmisten itse hakeutuvat tehtäviin suoran rekrytöinnin sijaan...tietää sitten, että millaista porukkaa tehtäviin päätyy.

      • Nimetön

        nii, mulla nyt ei varsinaisesti oo mitään ikuisuuspestiä, mutta se on kuitenki luisumassa vuoden yliajalle.ja kaks pestii vie mehut aika nopee. meillä pestit otetaan vastaan määrittelemättömäks ajaks, oon jo kyllä huomannu asian huonouden.

        mä en varsinaisesti ihan virallisesti sellanen pj-ikänen oo(jos meinaat niitä 17-18v., jotka kurssille yleensä menee). ongelmana ei myöskään oo se, etten uskaltais/osais itteeni päpan toimintaan siirtää. lähinnä vaan tuo aika on ongelmana. halua ja uskallusta löytyy, vaan se, että oon niin kiinni lippukunnan toiminnassa, ettei aikaa kertakaikkiaan ole. ja meillä ei ees kovin suopeesti katota niitä, jotka lähentelee piiriä ja on vähemmän lippukunnan toiminnassa mukana. tylsää sinänsä sekin.


    • Kathrei

      Meidän lippukunnassa ei kukaan enää halua ottaa pestejä vastaan, kun tietää, että siinä on sitten kiinni lähinnä sen ikuisuuden, vaikka kaikki pestit uusitaankin 1-2 vuoden välein. Lippukunnanjohtajamme haluaisi lopettaa, mutta meillä ei yksinkertaisesti ole ketään ottamaan sitä pestiä vastaan. Tällaiset tilanteet on tosi ikäviä, koska jos pestiä lopulta tekee ihan pakkopullana, niin lopulta saattaa sitten jättää koko harrastuksen, koska ei vaan jaksa enää. Harvassa taitavat kuitenkin olla lippukunnat, joissa on liikaa johtajia.

    • tepa

      Juttuhan on näin että partio on harrastus joka ei saisi olla kuin työ... meidän lippukunnassa on ilmennyt sama asia.

      • Masaaka

        Joskus takavuosina pohditiin, että tämä partiohan ottaisi pannuun aika lailla, jos tämä olisi huonopalkkaista työtä:)

        Kaikki pestit pitäisi sopia määräaikaisiksi, ja "ministerikiertoa" harjoittaa jo koko homman mielekkyyden takiakin. Nousujohteisuutenhan tässä pyritään. Kierto ei tarkoita sitä, että VJ:t ja LJ:t vaihtuu, ja hallituksessa istuu samat parrat vuodesta toiseen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3267
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1096
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      14
      1056
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      979
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe