Kuu ravussa

ajka

Miten kuu ravun merkissä ilmenee käytännössä, millaisina piirteinä ihmisessä?
Olen aurinkomerkiltäni jousimies, ja nouseva vaaka. Osaako joku kertoa millainen tämä yhdistelmä on?

Aurinkomerkistä ym riippumatta kertokaa myös miten kuurapu ilmenee teissä?

6

3717

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kuurapu_

   Olen auringossa Neitsyt, Kuu Ravussa.
   No, ensiksi voisin todeta että tulen parhaiten toimeen Rapujen kanssa ja tunne olevani turvassa vain heidän kanssaan. Heidän aurinkonsa antaa kuulle eli minulle voimaa ja itseluottamusta. Rapujen kanssa on vaan niin hyvä olla.
   En ole kriittinen. Olen hyvin herkkävaistoinen, kritiikkiä kestämätön, herkkä, tunteellinen ja mielialat vaihtelee todella hetkittäin laidasta laitaan.
   Ujo olen myös, vaikea tutustua ihmisiin ja en luota kehenkään ennen kuin toisin todistetaan. Joskus tuntuu että hukun sisäisiin tunteisiini ja silloin on pakko päästä yksinäisyyteen kotiin kokoamaan itseni. Himassa yksin olo on parasta terapiaa. En ole pitkävihainen mutta loukkaannun helposti ja elämä ei tosiaan tunnu kovin helpolta noin yleisesti. Olen ylikiltti joka on aina pyytämässä anteeksi vaikka ei olisi syytä. Tunnen että ihmissuhteet ovat elämässäni A ja O. En voisi kuvitella elämääni ilman oikeaa perhettä. Nyt olen vielä sinkku, mutta tämä on ikävä välivaihe. :)

   • ajka

    Itsekin olen tuon huomannut että aurinkorapu -merkit eksyvät monesti omaan elämään :)ja muutkin veden merkit.. (kaikki lähimmät ihmiset jotain vesimerkkiä.)

    Kuurapu on tuonut minulle myös joitain samanlaisia "oireita" :) kuin kuvailit itselläsi olevan: herkkyys, tunteiden ailahtelu, ajoittain äärimmäinen tarve saada olla yksin kotona ja tietty ylikiltteys.

    Koetko omasta mielestäsi, että tuo kuurapu on jopa voimakkaammalla painolla persoonassasi kuin aurinkomerkki neitsyt? kuvauksen perusteella tunnut aivan ravulta,muutenkin kuin kuumerkiltä!


  • Pohtija221

   - Olen hyvin herkkävaistoinen, kritiikkiä kestämätön, herkkä, tunteellinen ja mielialat vaihtelee todella hetkittäin laidasta laitaan. -

   Samastun tähän täysin, mutta aurinkovesimiehenä arvostan avoimuutta niin paljon, että otan kritiikin vastaan, mikäli se on rakentavasti ilmaistu - mutta sehän on myös rapumaista, että millä äänenpainolla asiat sanotaan on merkittävää :D

   Kuurapuna minua kiinnostaa eniten olennainen, syvin. Siksi ihmissuhteet - ne minulle tärkeimmät -ovat minulle usein alussa kovin vaikeita kehitettäväksi, kun en jaksaisi sitä alkututustumisen pinnallista vaihetta. Sitä "ongelmaa" ei tosin ole niiden läheisimpien ystävien kanssa ollut, vaan heti ollaan menty asiaan keskusteluissa ja kontaktissa :D.
   Tämä syvällisyys näkyy myös siinä että saatan liikuttua aivan yhtäkkiä jostain, mistä taas muut ympärillä olevat tutut eivät liikuttuisi - ja saan aina välillä kuulla olevani "niin tunteellinen", onneksi tämä nähdään yleensä hyvällä tavalla :D -, oli kyseessä sitten jonkun ihmisen seuraaminen ja omien ajatusteni virta sillä hetkellä, näytelmän ensimmäinen minuutti tai yllättävä sointu kappaleessa.

   Olen tarkka siitä, mitä syön, ravinto on siis tärkeää ja jos en nuku tarpeeksi olen kuin eri ihminen. Tarvitsisin siis kovasti unta, mutta joko tuo herkkyys minussa tai vesimiesmäinen rajojen rikkominen aiheuttaa väliin liian vähäisiä unia. Sitten kun se vapaa päivä koittaa, saatankin nauttia nukkumisesta ja kotona olosta eniten.

   Kuitenkin olen ikuinen romantikko ja aina vähän väliä vailla tosirakkautta. Se vaan arkana ihmisenä on vaikeaa hurmata ihastus todenteolla, toisen osapuolen tarvitsisi olla hyvin aktiivinen minua kohtaan, jotta rohkaistuisin mukaan. Koska olen niin intuitiivinen ja tunteellinen lähden myös helposti yhden illan juttuun, enkä osaa painaa jarrua vaikka se ehkä olisi järkevintä; ihastun siis nopeasti ja helposti uuteenkin tuttavuuteen ja annan pikemmin enemmän kuin toinen osaisi odottaa; toivottavasti tapaan joskus toisen kuuravun, joka ymmärtäisi minua!

   Ravuissa tutustumisten/kohtaamisten alkuvaiheessa vihaisuuden ilmaisu (kuurapuna aistin tunteet helposti) on joskus pelästyttänyt minut kauas, kunnes lopulta jokainen rapu on osoittautunut ihanaksi ja juurikin kiltiksi, mitä arvostan kovasti. Yksi ylivoimaisesti parhaista ystävistäni on rapunainen ja tapasin juuri elämäni ensimmäisen rapumiehen - katsotaan miten käy :).


   Olen kuitenkin iloinen, että olen niin tunteellinen. Vaikka se onkin välillä raskasta, on myös ihanaa että voi tuntea niin syvästi!

  • näin-on-

   kyllä se epämääräinen poikkoilu on tyypillinen luonteenominaisuus juuri jousimiehen merkeissä syntyneille. Toisin kuin joku kulahtanut astrologian harrastaja väittää, rapuihin ei sovi seuraava kuvaus: "herkkävaistoinen, kritiikkiä kestämätön, herkkä, tunteellinen ja mielialat vaihtelee todella hetkittäin laidasta laitaan. -

   Lähinnä se kuvaa seuraavia merkkejä: oinas, jousimies, vesimies, leijona . Todella epävakaista, koheltavia, itsekeskeisiä merkkejä.

  • Anonyymi

   Kuu-rapu on huolehtivainen, voi olla takertuvakin...rapuhan on äidillinen, mutta myös huonoja puolia on, taivuttelua omaan tahtoon:esim rahalla, antaa rahaa tai jotain jotta saa toisen tekemään mitä rapu haluaa...

  • Anonyymi

   Mun anoppi aurinko-rapu ja hän pompotteli puolisoaan miten tahtoi, tai sitten ovet paukkoi...meitä lastensa perheitä yritti myös pompotella...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   13
   1977
  2. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   108
   1764
  3. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

   Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
   Sinkut
   115
   1247
  4. Olit kiinnostunut mutta

   varovaisesti. Elämä koetellut sua mies? 😔
   Ikävä
   76
   1004
  5. Jos Harris saa naiset liikkeelle,niin kenties.....

   Myöskin Nikki Haleyn tukijat lupasivat Harrikselle tukensa.Harris vain 2-3% jäljessä vaikka ei ole edes viellä ehdokas.
   Maailman menoa
   134
   947
  6. Luulin olevani ainoa... Mutta jättääkö muutkin tosiaan lääkärikäynnit sivuun?

   Lueskelin netistä uutisia ja iltalehdessä oli juttua, että ihmiset eivät hakeudu hoitoihin. Luulin olevani ainoa, joka t
   Maailman menoa
   86
   885
  7. No oletko miten paljon miettinyt

   Sitä että mentäiskö me naimisiin? Mieheltä
   Ikävä
   66
   741
  8. Olet hyvin

   rakastettava ja kaipaan sinua.
   Ikävä
   38
   718
  9. Mies jos ottaisit yhteyttä

   Minuun.. kysyisit vaikka että mitä kuuluu? Eihän se paha ois..
   Ikävä
   47
   693
  10. On oltava hyvin varovaisia siinä, miten käytämme sanaa ikuisuus

   Aloitetaan tarkastelemalla sanaa ”ikuinen” tai ”loputon” Raamatussa. G. Campbell Morgan on yksi historian tunnetuimmista
   Hindulaisuus
   228
   673
  Aihe