Italianvinttikoira

eläinrakas-77

Minua kiinnostaa kovasti Italianvinttikoira.Tiedättekö hyvää kasvattajaa lähellä Torniota ja paljonkohan suurin piirtein maksaa pentu? Kunka helppo se kouluttaa?

13

8889

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sonjah

      Käy sivulla www.sic.fi sieltä löydät tietoa itskuista sekä pentuvälitystä mm. syntyneitä pentuja ja kasvattajien yhteystietoja :)

    • sonjah

      .. unohdin mainita että pennut maksavat 600-800 euron väliltä ;)

      • hinta

        Kyllä italiaanonpentu nykyisin maksaa 1000 euroa ja joillakin kasvattajilla enemmänkin. Pentuja ei kerralla yleensä synny montaa.


    • Rilla

      Kuinka helppo italiaano on kouluttaa? Jaa a! Pennun kanssa kannattaa mennä pentukurssille, jos aikaisempaa kokemusta pennun kouluttamisesta ei ole. Italiaano ei ole kovin helppo koulutettava, koska sillä ei ole paljon miellyttämisenhalua. Namun avulla sen saa tottelemaan välillä, mutta ei aina. Toistaalta italiaano on niin kiltti koira, ettei paljon haittaa, vaikka sitä ei juuri kouluttaisikaan.

      Italiaano on melko helppo koira, mutta se ei sovi kaikille. Täällä englanniksi oikein hyvä artikkeli, miksi italiaanoa ei kannata ottaa:
      http://www.kismetsighthounds.com/reasonsig.html

      Jos päätät ottaa italiaanon, tulee sinulle hetken kuluttua varmastikin myös toinen italiaano! Kyllä ne sen verran ovat ihania!

    • itsku

      Hmmm... Kovan riesan saat, jos otat italiaanon lappiin. Eihän ne etelä-suomessakaan tarkene ilman takkia ja töppösiä. Tosi vaikea opettaa sisäsiistiksi, kun pentu ei viileällä ilmalla halua edes nenänkärkeä ovesta ulos.

      • Bantti

        Oikeesti älä yleistä, poikkeuksia on ja paljon. Pentu ja isompi koikku on pukeutumisen ollessa kohdallaan, mukavia lenkki kamuja , myös pakkasilla. Jos sulla on italianvinttikoira, niin se tarviitsee lisää vaatteita ellei viihdy pakkasessa!


    • Italiaanonartun omistaja

      on aivan ihana koira mutta hirvittävän kylmänarka. Joten vaatteita saat ostaa ja paljon. Kannattaa ostaa kevätpentu niin on helpompi kasvattaa sisäsiistiksi. Luulen että sisäsiisteyskasvatus on todella paljon kiinni omistajasta. Ehdottomasti EI kurittamista vahinkojen sattuessa. Vain kiitosta kun tekee oikeaan paikkaan.

      • oikessa olet

        Koiran hankinta on sen verran iso asia kun siittä joutuu ottamaan vastuun koko loppuelämän ja täytyy aina varautua ruoka,eläinlääkäri ym. kuluihin ja pitää olla aikaa!! Lenkille on pakko lähtä vaikka vettä sataa vaikka sitten lyhyemmälle pisureissulle. Joten en ota koiraa ehtin huumassa. Pennut on tietty ihania mutta koira kun elää hyvällä hoidolla ehkä jopa 15 vuotta niin että siittä tulee automaattisesti perheensän joka kaipaa hoitoa ja hellyyttä. Tietyt perussäännön koiralle kuin koiralle on opetettava mm. sisäsiisteys ja muutkin käytös tavat. Mutta meillä koira saisi hyvän hoidon :) Se vain että asun kerrostalossa ja minulla on ennestään 3 kissaa. Päätin että odotan..jospa laittaisi koiran myöhemmin..eihän tässä vielä hautaan olla menossa kun olen nuori ihminen.


    • Inga-Lill

      Italiaanojen hinta vaihtelee paljon, itse olen maksanut alimmillaan 650 ja enimmillään 1350 e.

    • itskupitsku
    • k

      Maailman paras rotu ja kannattaa kouluttaa. On paljon helpompi sekä koiralle että itselle, kun tietää miten asiat pitäisi noin suunnilleen mennä ja on ihanaa, kun on koira joka osaa käyttäytyä. Mutta koulutus palkinta ideologialla ei rankaisemalla. Italiaano on innoissaan kun koulutetaan, saa siitä myös erilaista virikettä, vaikka monesti onkin vinttikoiramainen oma tahto :)
      Nuolee paljon, palelee ja nukkuu mieluiten untuvapeittojen alla vieressä, ihana!

    • Yorksi&Italiano?

      Onko kokemuksia toisten rotujen kanssa samankaton alla asumisesta. Itsellä nyt 1v5kk Yorksi ja hänelle etsitään sopivaa kaveris. Ystävällä italiaanoja, ja ovat luonteeltaan aivan ihania ! :)

    • ItskuFan

      Kyl italiaanot on ihanii joo oon vast 11v. Ja meil on kaksi itskua voin sanoa että ne on tosi seurallisia ja hellyyttäviä ne maksaa ainakin noi meiän toinen on mun oma niin ne makso n.1350 se vähä riippuu me ostettii molemmat kasvattajalta samalta kasvattajalta ja se paikka on helsingissa ja sieltä saa parhaat italiaanos

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      78
      3248
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      1972
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      25
      1851
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1538
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1395
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1375
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1099
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      97
      1038
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      844
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      830
    Aihe