Olen elävä kuollut

haamujäljellä

Vaikka kirjoitan tätä tekstiä tänne olen sisimmältäni tyhjää. Minä vain olen, vai olenko? ihan kuin olisin oikeasti kuollut mutta minusta on jäljellä vain epäonnistunut haamu itsestäni. En tunne enää ruumistani. Haluaisin tehdä mitä vain todistaakseni että olen elossa. Vihaan kaikkea. Jokaista esinettä, ihmistä...

10

1353

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ja parannettavissa siinä kuin muutkin sairaudet. Lisäksi masennus on varsinainen suomalainen kansantauti, on kai ollut aina, mutta vasta viime aikoina se on tajuttu sellaiseksi.

      Masennus ei ole pikkujuttu eikä parane millään poppakonsteilla. Hakeudu lääkäriin välittömästi ja ilman ennakkoluuloja! Jos hän määrää masennuslääkettä, käytä sitä! Se ei ole mikään päänsekoittaja tai huume, vaan se auttaa sinua palautumaan, tulemaan omaksi itseksesi jälleen.

    • Malice

      Sisäinen tyhjyys on jotain kammottavaa. Sitä yrittää täyttää ihmissuhteilla, jatkuvalla kiireellä, harrastuksilla, uskonnolla, taiteella, ihan millä vain. Olen järkeillyt sen johtuvaksi huonosta itsetuntemuksesta ja yhteikunnan asettamista rajoista sekä tavoitteista, millainen ihmisen kuuluisi olla(sukupuoliroolit yms.).
      Sanot ettet tunne enää ruumistasi. Onko minäkuvasi kenties pirstoutunut? Minulle kävi joskus niin ja se toi tuollaisen tuntemuksen etten tunne ruumistani. Olin kuin joutunut väärään kehoon. Joutui pohdiskelemaan olenkohan olemassakaan. Oli ikäänkuin vain silmät ja katse mutten jotenkin tiedostanut kehoani.
      Nykyään minulla on taas ruumis, muttei selvää kuvaa minästäni. Sanot myös vihaavasi kaikkea. Voisiko se olla jopa heijastumaa siitä vihasta jota tunnet itseäsi kohtaan? :o Miksi vihaat kaikkea?

      • haamujäljellä

        kun vihaan itseäni. Piste. Sinussa on hieman samanlaisia piirteitä kuin minussa Malice. Ja tentströmille, minulla on masispillerit kyllä mutta on vielä sen verran alussa että ei ole vielä tuntunut vaikuttavan.


      • Malice
        haamujäljellä kirjoitti:

        kun vihaan itseäni. Piste. Sinussa on hieman samanlaisia piirteitä kuin minussa Malice. Ja tentströmille, minulla on masispillerit kyllä mutta on vielä sen verran alussa että ei ole vielä tuntunut vaikuttavan.

        että joillakin on samanlaisia piirteitä mielestään kuin minulla :) Tai en tiedä onko se mukavaa, mutta ainakin lohdullista. Vielä on toivoa, että löytyisi joku joka olisi ajatusmaailmaltaan edes hieman kuten minä. Syöhän sinä masispillereitä ja aloita syvällinen itsetutkiskelu. Kannattaa opetella pitämään niistäkin puolistaan joista ei pidä, vaikka niisätkin missä ei ole mitään hyvää :D
        Esimerkiksi minä olen useiden ihmisten mielestä ärsyttävä. Sehän ei ole hyvä juttu, mutta yritän ottaa sen nykyään siltä kantilta että perkele minähän en tänne ole ketään miellyttämään tullut.

        Neuvo voi ympäristösi kannalta olla tuhoisa, joten aika ajoin on hyvä pysähtyä miettimään mitä tekee. Valoisampaa tulevaisuutta sinulle!


    • timanttimies

      kun eivät saaneet ratsastaa sun livullas sateenkaaren päähän kultaruukun luo,lepää sä,eli elä itselles

    • ulos tai

      ala tekeen jotain joka kiinnostaa sua todella.

      tai matkusta hetkeksi pois tavanomaisista kuvioista..

      noin aluksi tulee mieleen.

      jotkut hauskat leffat tai kirjat, tms. voi joskus antaa piristyksen..

      • voisit vaikkapa

        katsoa isoja puita tai taloja tai muita isoja kohteita, tai vaan katsoa jotain kohteita, silleen et todella katsot ja huomaat ne, etteet vaan kulje lipan varjossa ja vilkuile, ja huomaat vaan maantien ja jalkasi...


    • Anonyymi

      Kirjoitat kuin olisit vienyt sanat suustani, kuka lienetkin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8356
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2545
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe