Kamala kaveri..

ahristunu

Yks mun 'kaveri' on ruvennu ihan sietämättömäks! Se yrittää omia mut sillai, etten voi puhua muitten kavereitten kanssa. Lisäksi poikaystäväni haukkui minua leikillään, ja kaverini kuristi häntä niskasta. Kun aamulla herään, on viesti puhelimessa; '' Voinko tulla sun kanssa kouluun '' mikä tarkottaa, että hän tulee aamulla meille. En vastaa.
Kun lähen sit kouluu, kaveri odottaa tiellä mua että pääsee mun kanssa. Se on koko koulupäivän mun kanssa ja tahtois aina mun viereen istumaan koulussa. Kaveri myös 'kutittaa' mua, mikä ei ole kutittamista vaan sattuu! Hän tökkii sormella kylkiluitteni väliin. Kaveri laittaa aina kesken tuntia kaikkia lappuja, missä kysyy voiko tulla meille. Se tahtoo tulla aina meille koska mulla on The Sims 2 peli jota se haluu pelatta. Se käyttää samoja hymiöitä, yrittää omia mun tyylini ja olla koko ajan mun kanssa! Ihankun oltais naimisissa! Mulla on niin kiusaantunut olo. Kun se harvoin pääsee meille, se lepertelee mun kissoille & muille lemmikeille, ja puhuu mun äidille ja isälle IHA LIIKAA, ja on alkanut kutsua MUN pikkuveljeä veljekseen! Kaveri yrittää heittää läppää poikakaverinikin kanssa. Kaverilla menee tosin kotona huonosti; äiti ja isä eronneet ja äidillä uusi mies sekä 3 yliherkkää pikkuveljeä, lellittyjä. Mutta ei ihme. kaverini kiroilee äidilleen ja pyytää tätä poistumaan. Kaveri tahtoo kokoajan syödä, ja kun menen syömään niin kaveri tulee kurkkimaan keittiön ovelle kun syön!
Äitini useasti on huomauttanut kuinka röyhkeä 'ystäväni' on. En edes haluais olla sen kaveri, mutta se vaan on takertunut muhun! Se laittaa mulle kokoajan viestejä, ja se soittaa niin kauan mun puhelimeen että pian soittaa isälle. Jos isä ei vastaa, sitten äidilleni tai veljelleni. Yritti ängetä samaan harjoitukseenkin, mutta valehtelin ettei mahdu.
Kaverini on mua paljon isokokoisempi, mutta onneksi harrastan itsepuolustusta. (xDD) Hän kertoo aina koulussa yhteisiä tempauksiamme, jotka ovat hänestä niin hauskoja. Musta ne ei ole hauskoja, vaan kurjia, kun kaverini kaataa minut ojaan jossa on vettä, tai työntää liukumäestä alas niin että hiekka raapii ihoa.
Hän kysyy aina vapaa-ajan iltoina voiko tulla meille yöksi.. AINA! JOKA PÄIVÄ! En ole koskaan tyytyväinen kaverini seuraan. Hymy ja nauru on tekaistua.
Voisin 'haukkua piilossa' kaveriani vaikka kuinka paljon vielä, mutta alkaa kiehua yli kun funtsin näitä asioita!

10

914

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ahristunu

      Kaverini yrittää olla meillä aina niin myöhään, että äitini pitää huomauttaa häntä lähtemään.
      Hän haukkuu että mulla on huono musiikki ja elokuvamaku ja että hänellä on parempi.
      Se ei tiedä miten paha mieli mulle tulee, kun se loukkaa mua.
      Meidän koulussa ei ole sellaisia välejä missä vois puhua tästä opettajalle tai jollekkin muulle. Äidille puhun usein, mutta ei se auta. TOIVON että tämä tyttö jää luokalle, koska hänellä menee koulussa huonosti koska hän ei vaan jaksaisi olla koulussa. kaikki on 'ihan sama'.

    • tattaradaaa

      Mulla oli joskus sama tilanne, mutta olin se toinen osapuoli. Sun täytyy PUHUA sille kaverilles että sua ärsyttää se. Selität sille MIKSI. Sanot että sen seurassa on mukavaa ja muuta. Jos sanot vaan sille että "sä oot ärsyttävä kun soittelet kokoajan" niin se luulee mevettävänsä sut. Mutta jos sanot sille esim. "Sä oot tosi mukava tyyppi mutta en aina kerkee tai jaksa nähdä sua, haluun olla välillä ihan yksin ja elää omaa elämääni, kai sä ymmärrät?" niin luultavasti se ymmärtää.
      Tämä oli vain esimerkki.


      MUISTA ETTÄ TÄRKEINTÄ ON SELITTÄÄ SILLE KAVERILLE NIIN ETTÄ SE YMMÄRTÄÄ. Sano se nätisti.




      Eli PUHU sille! Puhuminen auttaa AINA !

      • ahristunu

        mut totakin on kokeiltu. Sillon kamu läppää luurin korvaan, jos oon puhelimessa ja jos sanon päin naamaa vähän hienotunteisemmin, se menee pikkulapsimaisesti jonnekkin nurkkaan mököttään. Seuraavana päivänä se on taas oma ärsyttävä ittensä. Kaikkea on yritetty.
        Se alkaa itkeä, jos sanon, että mä en nyt jaksa tulla teille (olinhan joka päivä viime viikolla).
        Tai jos oon niillä, en 'saa' lähtee ennen kahdeksaa mikä on mun kotiintuloaikani. Jos sanon viiden aikaan, että mä lähen nyt ja se kysyy 'miks' niin en heti keksi miksen. En aina kehtaa valehdella, että 'mein sukulainen on tullut käymää' tjs.
        Se vaan on niin rasittavaa.. Mulla on kauhea stressi ja joskus, kun olin kipeenä se pyys mua kaupungille.


      • kokenut
        ahristunu kirjoitti:

        mut totakin on kokeiltu. Sillon kamu läppää luurin korvaan, jos oon puhelimessa ja jos sanon päin naamaa vähän hienotunteisemmin, se menee pikkulapsimaisesti jonnekkin nurkkaan mököttään. Seuraavana päivänä se on taas oma ärsyttävä ittensä. Kaikkea on yritetty.
        Se alkaa itkeä, jos sanon, että mä en nyt jaksa tulla teille (olinhan joka päivä viime viikolla).
        Tai jos oon niillä, en 'saa' lähtee ennen kahdeksaa mikä on mun kotiintuloaikani. Jos sanon viiden aikaan, että mä lähen nyt ja se kysyy 'miks' niin en heti keksi miksen. En aina kehtaa valehdella, että 'mein sukulainen on tullut käymää' tjs.
        Se vaan on niin rasittavaa.. Mulla on kauhea stressi ja joskus, kun olin kipeenä se pyys mua kaupungille.

        Jos sinun kotiintulo aikasi on kahdeksalta, etkä pääse lähtemään ennen kahdeksaa, sinun täytyy kaverillesi sanoa, että en voi tulla huomenna jos en mene ajoissa kotiin. Valehtelet kaverillesi vaikka että jos kerrankin vielä myöhästyt jouidut viikon kotiarestiin, jolloin et saa nähdä kavereitasi (et käydä heillä, eivätkä he saa tulla luoksesi kylään)
        Tämä auttoi minun tilanteessani ja koulussahans e sama kidutus jatkui, mutta näin minulla oli enemmän omaa aikaa.

        Jos kaverisi laskee sinut kotiin ajallaan, jotta voisit taas huomenna mennä hänen luokseen tai hän tulla luoksesi, voisit sanoa, että vanhempasi haluavat myös viettää aikaa kanssasi.. voisit myös äitisi kanssa miettiä kuinka voisit kaverillesi sanoa, että olevinaan joudut olemaan kotona ja hänestä erossa.

        Minun äitini ja isäni välehtelivat kaverilleni kanssani ja pääsin kaveristani eroon. Valehtelu ei ole hyväksi mutta joskus valkoiset valheet ovat sallittuja.. ;)
        Tsemppiä!!


    • Little Bitch

      Mulla on kans aikalailla sama tilanne täällä.mua ahdistaa se kun se mun "kaveri" lahjoo mua koska ne on tosi rikkaita.ällöttävää.ja munki vanhemmille ja mulle ja pikkuveljelle se yrittää mielistellä minkä kerkiää!

    • Neuvoja2000

      Sun täytyy sanoo sille varovasti et haluut olla muittenki sun kavereitten kanssa ja sanoo sille miten asiat on. Jos se pahoittaa helposti mielensä, yritä muotoilla se asia ystävälliseks

      • Tervetuloa vuoteen 2006.


    • 2009

      Hyvä tietää, etten ollut ainoa, jolla oli tällainen ongelma.

    • Anonyymi

      Takertuvat "kaverit" on hirveitä.

    • Jos huono kaveri voit lopeta ihminen jos silmä on paljon kipeä he ottavat pois

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      77
      2325
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      175
      1801
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      170
      1689
    4. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1412
    5. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1408
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      296
      1281
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      138
      1158
    8. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1094
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1083
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      55
      958
    Aihe