Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Davelle

oviaR

Miksi sinun Dave from Sheffield pitää aina puolustella Scooteria joka asiassa? Tuntuu että et kestä minkäänlaista kritiikkiä scooterista.

Olet kirjoittanut näin findance.comissa: "Scooter tulee aina olemaan konemusiikin kulmakiviä, eikä sitä muuta mikään. Kun joskus 50 vuoden päästä puhutaan konemusiikin historiasta, varmasti Scooter tullaan mainitsemaan yhtenä tunnetuimmista ja menestyneimmistä bändeistä tällä saralla."

Tuo ei pidä paikkaansa. Kyllä sitä tulla mainitsemaan sellaisia, jotka ovat tehneet musiikillisesti jotain erilaista. Ja Scooter ei ole tehnyt mitään uutta. Rippailee vain muilta. Ja kun konemusasta puhutaan, niin yksi joka merkittävästi vaikuttanut konemusaan on depeche mode.

Nuorempana olin kova scooter-fani. Mutta nykyään lähinnä naurattaa koko heidän touhunsa. Saisivat jo lopettaa.

1

668

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Dave_From_Sheffield

      Kyseinen postaus on varmaankin ollut vastakommentti tai muu kannanotto toiseen asiayhteyteen.

      Kritiikkiä toki kestän ja pitääkin kestää mutta on kyse siitä, miten sen tuo esille. Olen erittäin kyllästynyt varsinkin Scooterin virallisella foorumilla vallitseviin ikuisiin vääntöihin covereista ja lainauksista. Jos sitä on tapahtunut, biisi tuntuu olevan automaattisesti huono, vaikka se kuulostaisikin hyvältä. Tästä hyvänä esimerkkinä Jigga Jigga!.

      Minusta Scooter on yksi konemusiikin kulmakivistä ja heillä on ollut yleensä aina toimivia ja tuoreita ideoita. Hittejä vuosien varsille piisaa... Fire on varmasti monelle suomalaiselle tuttu listojen kärjistä.

      Mitä tulee Scooterin lopettamiseen, en toivo sen tapahtuman lähiaikoina, enkä näe siihen mitään syytäkään. He eivät ole vanhoja, ideoita varmasti riittää, heillä on kaikesta huolimatta kattava fanijoukko jne.

      Joten siis; En puolustele Scooteria, vaan kerron omia mietteitäni heistä ja yleensäkin konemusiikista. Toki haluan fanina nähdä heidät tuottamassa vielä pitkään mutta jos he päättäisivät lopettaa, kunnioittaisin päätöstä. Toki jatkaisin fanittamista ja keräilyä... ;)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2404
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      65
      2151
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      1983
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1868
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      11
      1692
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1612
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1466
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1440
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1412
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1410
    Aihe