härkämies ja jousimiesnainen?

feasam

Miten sovimme yhteen, tietoa/kokemuksia??? Riitoja riittää, mutta rakkautta myös...

14

6960

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • cauris

      " vaikeaa, vaikeaa. Kun härkä pysyy, jousimies menee. Kun härkä käristää pihviä keittiössään, jousimies polttaa rasvaa salilla. Härän onneksi jousimies rakastaa haasteita eikä siksi ole heti ensimmäisten ongelmien ilmaannuttua valmis luopumaan leikistä."

      Minä itse sanoisin, että teissä yhdistää erilaisuus, mutta saatat alkaa tuntea, että härkä ei ole tarpeeksi menevä, etkä aina ymmärrä hänen ajatuksiaan. Härkä voi kokea mustasukkaisuutta, koska olet flirtti ja menevä. Härkä haluaa uskollisen vakaan kumppanin, sinä ehkä sen seikkailijan?
      Mutta kannattaa yrittää, eikä lannistua;)
      Kannattaa myös selvittää sen sun härän nouseva merkki, se voi vaikuttaa asiaan paljon;)

    • näin on

      ...kokemusta löytyy.
      Härät on niin VITUN tylsiä, paikallaan pysyviä ja mielenkiinnottomia ihmisä et huh huh...
      Never ever again.

      • kyllä vain

        vastakohdat täydentävät toisiaan!


      • Kokemusta on

        Jouskari M ja härkä N, ei onnistunu, vaikka tuntu muuten menvän kaikki hyvin. Tais jouskari kyllästyä ja lähti vetelemään.


      • kysyttiin
        Kokemusta on kirjoitti:

        Jouskari M ja härkä N, ei onnistunu, vaikka tuntu muuten menvän kaikki hyvin. Tais jouskari kyllästyä ja lähti vetelemään.

        kyllä toisinpäin


      • ykshärkä
        kyllä vain kirjoitti:

        vastakohdat täydentävät toisiaan!

        On niin romanttista sanoa että vastakohdat täydentää toisiaan! Ne varmaan täydentää sitä lastakin joka joutuu parisuhde he...ttiin! Joten mene ottamaan asiasta selvää!


    • :(((

      ..Liian erilaisia ..Härkä kaipaa turvallisuutta ja jatkuvuutta elämäänsä, kun taas jousimies..noh..haluaa vapautta eikä rajoja..

    • olavi

      Ei anakaan minulla onnistunut,liitto kesti vähän yli vuoden,eli olimme aviossa reilun vuoden ja erosimme!
      Tosin se oli ns. nuoruusjan liitto,yli 25v. sitten,nyt olen 45v.

      • idiootit!

        Miten edes uskalsit kokeilla?! Noi niitä eroja tulee tietämättömät tyhmät! Sitä se on kun ei lapsille opeteta ihmisluonteen asioita! Toivottavasti liitostanne ei tullut yhtäkään viatonta lasta näkemään sitä meininkiä!


    • jousimies

      se riippu vähän minkä luontonen härkä on. mä tunnen yhen härän ja se on aika sekopäinen kaveri välillä se osaa olla tosi mukava ja välillä taas tosi ärsyttävä.

      • ykshärkä

        Minkä luonteinen härkä on? Tarkoitat nyt varmaan vuosiluonnetta? Myös nk. puuelementti vaikuttaa. Samoin nouseva luonne.


    • jari 57

      Naimisissa kohta 22 vuotta jousimiehen kanssa. välillä aika taistelua, mutta kun ymmärtää jousimiehen luonteen ja hänelle antaa hänelle tilaa, niin varmaan ainakin seuraava vuosi olaan yhdessä.Jousimies on menevä ja haluaa ystäviä ympärilleen, mutta se eiole minulta pois. Toisaalta härkäkin on oman reviirinsä tunteva ja haluaa myös omaa aikaa, jota osaan myös ottaa. Seikka mikä jousimiehessä ärsyttää on, se että jousimies on itsekeskeinen, eikä ajattelle toista. Kaikki hyvän olon tuottaminen pitäisi lähteä toisesta osapuolesta, jousimies haluaa olla vain vastaanottaja. Kyllä härkäkin kaipaa hellittelyä. Ulospäin jousimies on flirtailija, mutta kun pitäisi tehdä suhteen eteen jotain todella, niin se jääkin härän tehtäväksi. Seikkailija jousinmies on, mutta "vuorta" hän ei valloita ilman härän päättäväisyyttä, tai kulmakunnan pahimmat "pystybaarit" jäävät kokematta ilman härkää.

      • Anonyymi

        Meillä kyllä Härkämies on se aikaansaamaton suhteen eteen. Riippuu tosi paljon myös nousumerkistä, sekä muista ”planeetta” merkeistä..
        Meiän härän nousumerkki on Jousimiehessä, aurinko Härässä, kuu Neitsyessä, merkurius Kaksosissa, venus Kaksosissa ja mars Oinaassa. Eli kyseessä ei ole pelkkä täyspäinen maa - Härkä, vaan hän on ilmaa 1/6, tulta 2/6 ja maata 3/6. Ite Jousimiesnaisena oon taas vahva painoitteisempi tuli, mutta löytyy multa vesi elementtiä 2/6 myös luonteesta, kun oma nousumerkki on Skorppionissa, aurinko Jousimiehessä, kuu Jousimiehessä, merkurius Jousimiehessä, venus Skorppionissa, mars Leijonassa. Molemmat ollaan kiinalaisessa Koiria, et maailman parannus vietti on yhteinen.. Eli kannattaa tutkia ihan syntymäkartasta lähtien, onko toivoa vai ei. Mulla vanhemmat on Jousimies ja Leijona, mikä on ihanteellinen, mutta Kiinalaisessa horoskoopissa Koira ja Lohikäärme, joka on sellanen yhistelmä, että sukulaisilla on oikeus estää koko avioliitto/parisuhde..


    • meivaa

      Puoli vuotta ollaan oltu yhdessä, itse olen jousimies N ja hän härkä M. Minulla on kuu härässä, joten tavallaan minussa on se "hidas päätösten tekijä"-härkä mukana. Ja hänessä taas on kaksosta, joten hän ei ole aivan "umpitylsä härkä".

      Mutta ongelmina meidän suhteessa on:

      -Suhde pohjautuu seksille flirttailulle ja tuliselle alulle
      -Härkä miehet vatvovat ja vatvovat exiään. Itse asiassa, hän on myöntänyt sen, että hän kaipaa exäänsä.....
      -Miehen kaksoset venuksessa härkä auringossa näkyi intesiivisenä alkuinnostuksena, mutta nyt hän on "löytänyt huonotkin puoleni", ja on epävarma tunteistaan...
      -Ed. mainitusta minä tulen hulluksi, koska en kaipaa nopeita muutoksia (varsinkaan tunteisiin liittyvissä asioissa:( yhä härästä johtuvaa )

      -Minä kaipaan täydellistä suhdetta, jossa rakastetaan intesiivisesti koko suhteen ajan, joten kaiken pitää mennä minun pillini mukaan... (itsekeskeisyys jousimies auringossa kauris nouseva ja täydellisyyden tavoittelu kauris nouseva skorpioni venuksessa)

      -Minulla on huonot välit isääni ja hän muistuttaa isääni liian usein, koska hänkin on härkä, joka tekee minut turhautuneeksi:D

      -Olen huomannut hänen juttelevan muiden naisten kanssa, jopa silloin kun meillä on mennyt hyvin. Hänelllä on tarve "tehdä varma pohja", jotta koko ajan olisi naista tarjolla (kaksonen)

      Että sellasta.

      Mun mielestä ei voi koskaan sanoa, että " ei ne merkit vaan sovi yhteen", koska se horoskooppimerkki eli aurinkomerkki, ei ole ainoa asia asia mitä pitäisi katsoa. Yleisesti voi olettaa, että ihminen on aurinkomerkkinsä kaltainen. Pitää silti muistaa, että aurinkomerkki vaikuttaa jokaiseen ihmiseen tietyllä tasolla, sillä on ihmisiä, joissa on niin paljon muita merkkejä, että aurinkomerkin vaikutus pienenee, eikä hän välttämättä muistuta lainkaan omaa merkkiään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      64
      4406
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1207
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe