Lohja

määääää ooon lohjaaalta

"Suuruudenhullujen pesäpaikka,esim missään muualla ei ole yhtä paljon liikennevaloja 1/2 km säteellä kuin Lohjalla,kadut on huonossa kunnossa olevia kapeita rännejä,liikaa somaleita,autoilijat ei osaa ajaa muuten kuin 20km/h siis 3 autoa =ruuhka Lohjalla,kantatie 53:lla 60 km/h,jalankulkijat hyppii ajoradalle välittämästä muusta liikenteestä,rekalla tai muutenkaan vähän isommalla autolla on mahdoton ajaa kylän läpi kaatamatta tai kolhimatta muita,eläköön hyvän liikennesuunnittelu,hienot kesämaisemat,mutta talvella lohduton peräkylä,en todellakaan suosittele kenellekkään muutenkuin jos on sinne ihan pakko itsensä änkeä....."

Tämä on valitettavasti totta, todellinen sisäsiittoisuuden ja junttiuden tyyssijä. Ravintoloissa on samat nirppanokat joka viikonloppu. Lohjalaiset pääsevät harvoin ulkomaille, joten he ovat kehittäneet eräänlaisen Lohjalta lohkeaa, nimittäin turpaan ympyrän, mikäli joku "juntti" ulkopuolinen kehtaa sanoa jotain heidän paratiisistaan. Ravintoloista suosittelen erityisesti Möljää tai Monacoa, joissa voit tavata näitä juntteja. Katsasta erityisesti Möljän portsarit, todella sivistyneen oloisia, noh eipä sisäpuolellakaan oleva jengi älyllä loista (tai iällä).

5

612

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Osmo Kuvaaja

      Lohja on ilmeisesti kaupunkien Timo T.A. Mikkonen. Pieni kaupunki, isot puheet, suuri omakehu. Olen minä Lohjalla käynyt. Kaverini tuntee kaupungin paremmin.
      Usein olen nähnyt Timon ison Chevy Vanin Eerikinkadulla ja kerran se pyyhälsi ohi linja-autoni moottoritiellä. Auto on iso, mutta nuhruinen. Kaupungin mukasydän on Lohjantähti, joka huokuu tyhjyyttä ja sitten nämä fasistit Ilkka Kivikasvo etunenänä ovat päättäneet rakennuttaa keskustan umpioksi isolla ostoskeskuksella. Linja-autoasema heitetään nurkan taakse, jotta ihmiset eivät pääse pakoon Lohjalta. Ja toiselle torille on suunniteltava Anttilaa kaupungin varjoksi. Kivikasvo rasvaa hiuksiaan ja muhii vielä lisää hyviä ideoita. Ehkäpä kaupunki saa katetun kävelykadun; koko keskustan kattavan.
      Ainoa levähdyspaikka kaupungissa on Opus K, maailman paras oluthuone. Siellä voi lepuuttaa kaupungin ahdistuksen pois.
      Kaupunki nimeltä Lohja mainostaa olevansa kesäkaupunki. Tori on tulvanaan ihmisiä toriaikaan, mutta toriaika on ti, to ja pe. Siis lyhennelmät viikonpäivistä. Kuinka monet kerrat olenkaan kuullut ihmisen manaavan torialueen kuolleisuutta muina päivinä. Mutta mansikathan ja muut einekset tuntuvat kypsyvän Lohjalle vain ti, to ja pe. Puhun päivistä lyhennelminä.
      Lohjasta käytän lyhennelmää Lo.

      • mää sanoosin et..

        Erityisesti se rasvaletti-fasisti pelaa tosi törkeästi omaan pussiinsa joka paikassa sen minkä ehtii. Näinköhän se yrittää taas tunkea itsensä eduskuntavaaliehdokkaaksikin suunnattomassa vallanhimossaan?


    • Sompe

      Lohjalta on niin vitun lyhyt matka Helsinkiin, että somalitkin jäävät valitettavasti Lohjalle maleksimaan. Ja heille on annettu kaupungin paras keskustassa oleva kerrostalo asuttavaksi.
      Ojamon Anttila purettiin ja tilalle rakensivat Kitymarketin. Se on niin saatanan turha itsepalvelumyymälä. Kaikki tuntemani ihmiset karttavat sitä korkeussuuntaan avaraa, lattiapinta-alaltaan tyhjää tilaa. Ja sen perkeleen jätin alle on rakennettu tila autoille. Se tila on aina tyhjä. Myymälässä ei näy henkilökuntaa kuin kassoilla. Ihminen etsii tyhjyydestä roinaa, usein sitä samaa makkaraa ja ei löydä sitäkään. Kassoja on varmaan 20. Ulkona on parkkipaikka asvaltoitu hehtaarin alueelta. Epäilen kaupan liikevaihdon häviävän Anttilalle.
      Keskustassa autot ajavat kuin Monacon GB:ssä. Bemari törmähti seinään. Lisää bemareita Suomeen Saksasta. Hesarissa oli oikein juttu Lohjalaisesta pariskunnasta matkalla Saksaan ostamaan vähänajettua bemaria. On se hassua kuinka vähän sakasalaiset ajavat autoillaan.
      Mies haluaa perheeseen toisen kullinkohottajan. Nainen myhäilee. ”Pian saan kyrpää.” Mies ajattelee naidessaan Lohjan liikennevalojen oranssia…tuosta vielä ehdin, kunhan kaasutan.
      Menepä kesällä aamusta Lohjantähden ympäristöön, menepä torille siihen, niin näet ihmisten notkuvan kukkaruukuissa. Katsopa sumeita katseita heidän, arpia käsivarsien, tunnustele lemua, haistele röyhtäystä. Siinä on todellisuus. Käännät pääsi pois. Et ole nähnyt mitään. Lohja on yksi läntisen uudenmaan huumekaupan keskuksista. Ammattikoulussa käryävät makeat sätkät, torin laidalla kulunut mies antaa mömmön kauniin tytön taskuun, yrittää suudella…huomenna jo panee.
      Vaan omenoita…
      Omenat roikkuvat puissa yhä. Kirsikat ovat puissa. On jo melkein talvi. Talot ovat nurkka nurkassa. pellolla on avaraa tilaa. tontti on 700 neliötä.
      Ps. kotimaiset omenat torilla maksavat n. 3 euroa

    • Sari Suokas

      Lohjalle voisi suunnitella metaanivoimalan, joka tuottaisi sähköä valtakunnan verkkoon lohjalaisten pierun ja paskan hajusta, niin paskamaista porukkaa paikkakunnalla asuu.

    • Anonyymi

      Jep purkat Suomen paskin huolto tummatukkainen huora määrää..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 171
      5042
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4563
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2921
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1937
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1719
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1710
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1706
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1623
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe