Kun suljen koneen illalla, niinkun kuuluu, katkaisen virrat kokonaan, pari kertaa kun olen aamulla avaan konetta, salasanan kohdalla lukee KIRJAUTUNUT..kun siitä likkaan..kysyy salasanaa..mutta ei ota sitä vastaan! Kun sitten painan sammuta juttua..kone kertoo että: Muut käyttävät tätä tietokonetta sammuttaminen voi aiheuttaa tietojen häviämistä! Sammutetaanko tietokone siitä huolimatta..Sammutan ja avaan koneen..sitten..kaikki toimii
Mistä johtuu??
aijaa..
11454
0Äänestä
Muut lukivat myös
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastainen viesti.
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 1
Vanhimmat
"Muut käyttävät tätä tietokonetta"
Eli koneella on sun oman lisäks käynnissä toinenkin käyttäjäprofiili. Sammutusvaiheessa sen toisen profiilin tiedot menetetään, koska sitä profiilia ei oo kirjattu ulos. Jos sulla on vaan 1 käyttäjäprofiili siin ni kannattais tehä virus ym tarkistukset. Varmuuden vuoks.