siperiankissan hinta?

mummeli11

Niin otsikossa se on. uUskon että ne on hintavia.Mutta en tiedä.

6

4032

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hinnoissa

      Eikähön nuo lie samoissa hinnoissa kun muutkin rotukissat. Soita kasvattajalle ja kysy, ei ne sua elävältä syö.

    • piippaus

      kyselin niitä tossa itsekin joku aika sitten kasvattajilta, hinta pyörii siinä 500-700 eurossa. saattaapi enempikin olla.

      • täällästä..

        MITÄ SIPERIANKISSA MAKSAA?

        Näyttelytasoisen siperiankissan keskihinta vaihtelee 600-750 € välillä. Tämä arvio perustuu yhdistyksen käsitykseen tällä hetkellä pyydetyistä hinnoista. Jokainen kasvattaja määrittelee hinnan kuitenkin täysin itsenäisesti kasvatuskulujensa mukaan. Hintaan vaikuttavat mm. vanhempien testaukset perinnöllisten sairauksien varalta (esim. HCM-tutkimus), vanhempien tittelit ja sukutaulu ja pennun luovutusvarustelu (mm. onko mikrosirutettu vai ei). Kasvatukseen soveltuva siperiankissa on usein myös näyttelytasoinen, sillä varsinaisia värivirheitä tms. ei rodulla tunneta.



        Lemmikkitasoinen siperiankissa maksaa yleisimmin 400-550 €. Suoranaisten näyttely- ja kasvatuskäytön estävien vikojen (esim. häntämutka) lisäksi kasvattaja voi käyttää tasomäärittelyssä kissan tyypin poikkeavuutta rotustandardiin nähden. Lemmikkitasoinen siperiankissa on silti aina rekisteröity, rokotettu ja terve. Yleensä lemmikkitasoinen siperiankissa luovutetaan leikkautussitoumuksella.


        ja lisäks allergiastaki laitan
        SOPIIKO SIPERIANKISSA ALLERGISELLE?

        Siperiankissa esitetään useissa yhteyksissä hypoallergeeniseksi roduksi, jonka iholta puuttuu FeLD 1 -proteiini. Tämän proteiinin katsotaan olevan juuri se, joka aiheuttaa useimpien ihmisten allergiset reaktiot kissalle. Asiaa ei ole kuitenkaan tieteellisesti todistettu, ja myös allergisten henkilöiden kokemukset puhuvat sekä puolesta että vastaan. Allergia on hyvin yksilöllinen reagointitapa, ja sen oireita laukaisevat tekijät vaihtelevat suuresti. Eläimen karvan pituudella ei kuitenkaan ole mitään merkitystä, sillä allergia on elimistön vastareagointia vieraisiin proteiinihiukkasiin.
        Joidenkin kasvattajien kanssa voi sopia testivierailuista, joiden aikana tai jälkeen usein selviää allergisen henkilön herkkyys siperiankissalle. Testikodissa ei luonnollisesti saa olla muita kuin vain siperiankissoja. Yhdistys suosittelee harkintaa, mikäli kissoille allergiseksi todettu henkilö toivoo siperiankissaa lemmikiksi. Mahdollisuus onnistua on olemassa, mutta mikäli oireet kissan kanssa kuitenkin alkavat, sen palauttaminen kasvattajalle tuottaa suurta murhetta niin perheelle kuin älykkäälle ja omistajaansa kiintyneelle kissallekin.


    • heiheiheiheiheihei

      ainakin minun siperiankissani maksoi 1000 euroa

    • Anonyymi

      Jos hinta onkin 2006 ollut jotakin niin 2018 ja 2019 se hyvinkin voi olla jo jotain muuta.
      Hinnan muodostumiseen vaikutta mm. pennun vanhempien taso ja testaukset.

      • Anonyymi

        Hintaan vaikuttaa kasvattaja, ostaja, kissa ja kissan käyttötarkoitus. Kasvattaja voi myös kieltäytyä myymästä pentua jollekin ostajaehdokkaalle mihinkään hintaan.

        Eri rotujen välillä on jonkin verran hintaeroja. Harvinainen rotu, jossa pentueelle on haettu isä ulkomailta (ja/tai ehkä emokin), on kalliimpi. Siitokseen myytävä pentu voi olla paljonkin keskimääräistä kalliimpi. Värivirhe tai häntäknikki taas alentavat hintaa.

        Kaikki rotupennut on rekisteröity, mikrosirutettu, rokotettu ja eläinlääkärin tarkastamia. Tältä osin kasvatuskustannukset ovat aina samat.

        Lemmikiksi saa pennun noin 1000 eurolla.
        Aikuisen kodinvaihtajan saa halvemmalla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      124
      2833
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      258
      1193
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1191
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1031
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      973
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      970
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      926
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      43
      857
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      40
      848
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      42
      754
    Aihe