Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

kokemäen kahelit

make

http://www.iltalehti.fi/2006/03/19/200603194272414_uu.shtml

kyllä teidän kusipäitten pitäisi ottaa järki käteen, pieksää nyt muualta vasta muuttanut ja tapellla jumalattomalla porukalla. onko aivojen tilalla paskaa vai miksi aiheutatte joukkotappeluita ja olette niin ollakseen? mitä kuvittelette saavuttavanne typerällä käytöksellä?

17

2185

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kakk

      puhut asiaa..kokemäellä on aina ollut hieman "outoa" porukaa..ja ne puhuukin ihan hassusti..heh

    • haaveet kaatuu

      kommentistasi päätellen. Ennen oli sentään kunnon kylätappeluja joissa käytettiin erinäisiä välineitä pesäpallomailasta nyrkkirautaan. Nykyään ei nössöt jaksa nousta tietokoneen äärestä joten tämäkin mukava urheiluperinne on jäämässä pois.

    • mutta ketä?

      Tuosta jutusta en saanut muuta tolkkua kuin että perjantaina oli ollut joku tappelu ja lauantaina oli ollut joukkotappelu.

      Koska perjantain tapahtumasta ei kerrota juuri mitään, on pakko olettaa sen olleen "rehellinen" nyrkkitappelu mies-miestä vastaan.

      Koska lauantaina on ollut "joukkotappelu" ja taphtumat on kytketty yhteen, niin ilmeisesti joku jostain jollain porukalla on lähtenyt kostoretkelle. Jollain on ollut rautaputki mukana ja nyt kolme jotakuta on sairaalassa.

      Muuta tästä jutusta on melko mahdotonta päätellä ellei parempaa tietoa ole.

      Ja nurkkakuntaisuutta on todella muuallakin kuin Kokemäellä, kuten esimerkiksi Perä-Seinäjoella (noinkohan se kirjoitetaan).

      "mitä kuvittelette saavuttavanne typerällä käytöksellä?"

      Ketkä keistä?

    • Havainnut

      Kokemäellä ei asu mitään kahelia, väkivaltaista porukkaa, vaan ne väkivaltaiset tulevat näyttämään kateuttaan asiallisille, rehellisille Kokemäen asukkaille. Kokemäkeläiset ovat Länsi-Suomen läänin sydämellisimpiä ja avoimimpia! He eivät loukkaa toisia väkivallalla. Varmimmin tämä väkivaltainen porukka Iltalehden kirjoituksesta on tullut Huittisista tai Porista. Ainakaan paikallisia he eivät ole!! Kokemäen kovaväki töitä teki, nälkää näki, mutta hullu mies Huittisista syö edelleen enemmän kuin tianaa!

    • Ettekö tiiä

      Kyllä.Siis jos joku ottaa nokkiinsa ja turpiin rehellisellä nyrkkitappelul ni kärsiköön vammansa ja ottakoon opiks.Ei nyky ajan nuoriso ilmeisesti osaa tapel nyrkkien kans kun tarvii ihme palikoitte ja kapuloitte kans huitoo..Jos erimielisyyksiä on niin ne selvittää sen kahe kese eikä joukol..Järki kätee ja viinaksien ottaminen kohtuuteen!!!!!

    • noin

      Trelainen haastoi pe riitaa ja sai tietysti turpaansa .... la haki kaverit auttaan tottakai ... ja sitten kävi kuin kävi ... saivat kaikki turpaansa. Kenen vika .....

    • mä vaan

      Anteeks vaan Make mutta...perjantaina alkanut tappelu alkoi siitä kun tämä muualta paikkakunnalle muuttanut henkilö kävi yhden paikkakuntalaisen päälle lyöden tätä pistepuikolla joten kai itseään puolustaa saa ja toisekseen seuraavana päivänä kun joukkotappelu tuli niin tämä pistepuikko kaveri toi Kokemäelle lauman kavereitaan aseidensa kanssa tappelemaan mutta saivatkin itse turpaansa joten he sieltä muualtahan Kokemäelle riehumaan tulivat joten TURPAAN VAAN....älä kirjoita asioista joista et mitään tiedä

    • MUTT KOKO PERKELE ...

      JOS KOKEMÄELT ! :)

      • kaalto

        Millä perustelet tuon antiikin aikaisen Huittisten hullun keksimän sanonnan? Tänä päivänä väite ei nimittäin pidä paikkaansa!


      • tarvitse ...
        kaalto kirjoitti:

        Millä perustelet tuon antiikin aikaisen Huittisten hullun keksimän sanonnan? Tänä päivänä väite ei nimittäin pidä paikkaansa!

        sen ihmeemmin perustella ... sanontahan se vain on . Onko sillä sinulle jotain merkityksellisyyttä ?


      • kaalto
        tarvitse ... kirjoitti:

        sen ihmeemmin perustella ... sanontahan se vain on . Onko sillä sinulle jotain merkityksellisyyttä ?

        Sanonnallasi pilaat Kokemäen avoimen paikkakunnan maineen!!!!!


      • pupuja ...
        kaalto kirjoitti:

        Sanonnallasi pilaat Kokemäen avoimen paikkakunnan maineen!!!!!

        aika yleistävä ajattelutapa sinulla ?


      • Anonyymi
        kaalto kirjoitti:

        Millä perustelet tuon antiikin aikaisen Huittisten hullun keksimän sanonnan? Tänä päivänä väite ei nimittäin pidä paikkaansa!

        Saamani perimätiedon mukaan sanonta on venäläisten rautatienrakentajien keksimä autonomian ajoilta, kun porilaiset ja kokemäkeläiset eivät helposti majoittaneet heitä.
        Samoin sanonta "Hullu miäs Huittisist syä enemä ku tianaa" on hämäläisten keksimä sanonta (sananparsikirja -60-luvulta).


    • Anonyymi

      Hyvin pärjätään perkele!

    • Anonyymi

      Kokemäki on hieno paikka,hyvä että pitävät järjästystä yllä.

    • Anonyymi

      Turha kitistä jos jokku kaupunkien pellet tullee kokemäjelle elvistelemään ni kyll tämän pitäjän poijjaat pistää ruotuun ! Hyvä se vaan on että pitävät järjestystä yllä .

      • Anonyymi

        Onko tuollaisia vielä oikeasti olemassa? Käypä joskus kokemäen ulkopuolella, niin ehkä elämänkokemuksesi karttuu siinä määrin ettet enää luule ohi ajavan huittislaisen olevan KGB agentti.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2464
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2163
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1818
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1611
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1576
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1545
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1498
    8. 54
      1360
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1244
    Aihe