Halloween: End Credits

RedMal

Tää voi olla hiukan sekava, kun oon kirjoittanu tätä pätkittäin Irc-Galleriaan. Tarina ei sitten ole vielä valmis
____________________________________________________

Halloween: End Credits
Wendy, 28-vuotias ruumishuoneen työntekijä, on joutunut jälleen jäädä lisätöihin myöhään iltaan. Aiemmin samana iltana hän oli katsonut internetistä joukkoa nuoria, jotka olivat menneet tutkimaan Michael Myersin kotitaloa. Wendy ei voinut uskoa, kuinka he uskalsivat mennä sinne, olihan se sentään Usa:n tunnetuimman massamurhaajan syntymäkoti, jossa väitetään kummittelevan. Vaikka Wendy onkin asunut koko ikänsä Haddonfieldissä, hän on karttanut sitä taloa kauan, aina siitä lähtien, kun hänen isänsä oli kuollut talossa ollessaan pidättämässä Michael Myersiä ja suojelemassa sitä pikkutyttöä, Jamiea. Samassa ovi avautui ja sisään astui kaksi ambulanssikuskia. Kaksi, nuorta ja komeaa ambulanssikuskia, ajatteli Wendy. Hän on jo kauan haaveillut toisen heistä, Markin, perään, mutta turhaan. Mark ei ole huomaavinankaan Wendyä muutakuin työasioissa.
-"Täällä olisi lisää töitä" Mark ilmoittaa astuessaan huoneeseen.
-"Taasko?" Wendy ärähtää, mutta laantuu pian, katsottuaan Markin pehmeisiin kasvoisin. "Eihän noille kasvoille voi olla vihainen" hän ajattelee mielessään.
-"Jep, mut tällä kertaa se on julkkis"
-"Pyydänkö nimmarin"
-"En pilaile, se on Michael Myers"
-"Mitä?"
Wendy ei voinut uskoa korviaan. Saisiko hän vihdoinkin kaikkien näiden vuosien jälkeen nähdä hänen isänsä murhaajan? -"Pyydä nimmari minullekin" Mark vuostaa vitsin vielä ennenkuin katoaa ovien taakse. Wendy ottaa vetoketjusta kiinni, ja alkaa hiljalleen aukaisemaan sitä. "Hyi olkoon" Michael Myers, vihdoinkin hän saisi tietää minkänäköinen hänen isänsä tappaja on. Wendy yrittää ottaa Michaelin naamaria irti, mutta se on hankalaa, sillä se on sulautunut kiinni hänen kasvoihinsa. Itseasiassa tämä hahmo, joka oli ennen ollut ihminen, oli täysin epämuodostunut kasvoiltaan johtuen korventavasta tulipalosta, jossa se oli ollut vain pari tuntia aikaisemmin. Sitten se tapahtuu. Wendy saa naamion irti Myersin kasvoilta ja alkaa nostaa sitä hitaasti pois. Mutta ennenkuin hän kerkeää tehdä sen kokonaan, Michael avaa silmänsä, ottaa Wendyä kurkusta kiinni ja heittää tämän lääkehyllyyn, jolloin kaikki vaarallisimatkin aineet joutuvat hänen iholleen. Se polttaa, polttaa todella pahasti, mutta Wendy ei pysty tehdä mitään, hän ei pysty edes liikkumaan. Voimattomana hän katsoo kuinka tämä kuolleeksi luultu hahmo nousee paareilta lattialle ja lähtee pois. Samalla hetkellä Wendy vetää viimeiset hengenvetonsa.Michael Myers on saanut uuden uhrin, ja hän on vapaana jälleen...

4 Vuotta myöhemmin

May valmistautuu huoneessaan heidän koulunsa järjestämiin Halloween-juhliin. May on odottanut tätä päivää kauan. Hän aikoo saada itselleen vihdoinkin poikaystävän, Samin, josta hän on haaveillut jo monta vuotta, yläasteelta saakka. Mutta Sam ei ole ikinä kiinnittänyt huomiota Mayhin. Mutta nyt kaikki tulee muuttumaan. May on keksinyt keinon kuinka kiinnittää Samin huomio. Samassa oveen koputetaan. Tulija on Brad, Mayn ylihuolehtiva isoveli, joka pitää tiukkaa kuria siitä, mitä May laittaa päälleen juhliin, ja ettei May vain aio nauttia siellä alkoholia. Pienen riidan jälkeen Brad suostuu lähteä huoneesta ja pian Maykin on valmis. Hän on löytänyt oikean puvun juhliin. Mutta silti Mayta vaivaa jokin. 3 vuotta sitten hänen kummitätinsä löytyi kuolleena mielisairaalan pihalta, jonne hän oli joutunut vuonna 1998. Vaikka Maylle väitettiin sen olevan itsemurha, hän ei uskonut. Maylla on ollut aina vahva uskomus, että kuolemaan liittyi jotain muutakin. Siitä lähtien hän on aina halloweenin aikoihin saanut ahdistuskohtauksia. Ja nyt ne ovat voimakkaampia kuin koskaan aiemmin. May tietää että tästä halloweenista on tulossa jotain unohtumatonta.

*ding dong*

"Kylläpäs valitsi huonon ajan tulla" Sarah ajattelee, kun juoksee suihkusta pyyhe päällä ovelle päin. Ovikello alkaa soida aina vain kovempaa. Mutta kun Sarah saa oven auki, siellä ei ole ketään. May juoksee alakertaan.
"Kuka se oli?"
"Taas näitä halloween pilailijoita"
Sarah sulkee oven. Hän ei aavistakaan, ettei kyse todellakaan ole mistään pilasta. Vain parinkymmenen metrin päässä puun takana seisoo tumma hahmo.


Halloween-aamu koittaa. Mayn herätyskello alkaa piristä ärsyttävästi ja hän nousee ylös. Sarah huutaa keittiöstä Mayta. Kun May astuu keittiöön, yllätys on suuri.
"JOHN!!!" May huutaa onnessaan ja juoksee halaamaan serkkuaan, John Tatea.

-Missäs Molly on?
-Hän on työmatkalla New Yorkissa, palaa ensi viikolla. En jaksanut yksin olla, joten päätin tulla katsomaan serkkutyttöä. Haluaisitko lähteä ajelulle?

May kääntyy katsomaan Sarahiin päin.

-Äiti kiltti, saisinko mennä
-Mene vain. Minä jään tänne odottamaan Bradia. Hän meni käymään Vivianin luona, ja sanoi tulevansa parin tunnin sisällä.
-Okei, kiitos. Nähdään myöhemmin.

John ja May lähtevät. Sarah istuutuu olohuoneen sohvalle ja avaa television. Pian kuuluu kuin jotain tippuisi lattialle. Sarah säikähtää, mutta kun näkee kissansa, Rockyn, tulevan olohuoneeseen, hän rauhoittuu.
"Mitä sinä tiputit?"
Sarah menee katsomaan ja huomaa hääkuvansa olevan lattialla. Hän alkaa muistelemaan edesmennyttä miestään. Hetken päästä hän nostaa kuvan ja menee takaisin sohvalle. Sarahin katsoessa televisiota alkaa aurinko paistamaan viereisestä ikkunasta ja luo heijastuksen tv-ruudulle. Tv-ruudulle, jossa nyt näkyy Sarah ja hänen takanaan musta hahmo. Sarah kiljaisee ja kääntyen hahmoon päin nousee seisomaan. Hänen edessä seisoo vanhoihin haalareihin ja kalmankalpeaan naamariin pukeutunut pitkä mies. Miehellä on toisessa kädessään kuollut Rocky ja toisessa kädessä iso keittiöveitsi. Pikimustat silmät hehkuvat tyhjyyttä, ja sieluttomuutta. Sarah tunnistaa miehen kuulemansa perusteella Michael Myersiksi. Michael nostaa puukkoa korkeammalle. Isku, toinen ja kolmas. Sarah makaa verisenä olohuoneen lattialla. Michael nostaa myös hengettömän Rockyn Sarahin kainaloon ja lähtee pois.


John ja May istuvat autossa ja May kertoo kaiken mitä hänelle on tapahtunut Johnin poissaollessa, kun yhtäkkiä John vakavoituu.

-Totta puhuen, May, tulin tänne koska olen nähnyt painajaisia.
-Painajaisia? Minkälaisia painajaisia?
-Enostani. Minulla on vahva tunne, että hän on elossa ja aikoo iskeä tänne. Halusin tulla varoittamaan ja pitämään teistä huolta. Me näet olemme hänen ainoat hengissä olevat sukulaisensa.

Samassa Mayn puhelin alkaa soida keskeyttäen heidän keskustelun. Soittaja on Brad. Hän ilmoittaa Maylle suru-uutisen äidistään. Kun puhelu loppuu, May saa uuden ahdistuskohtauksen. John hätääntyy ja alkaa ajaa lujaa vauhtia sairaalaa kohti...

Brad istuu olohuoneensa sohvalla kertoen poliiseille kuinka löysi äitinsä ruumiin. Brad tuntee olonsa vaivautuneeksi. Toinen komisario selvästi epäilee häntä äitinsä kuolemasta. Brad on varma että hänet aiotaan pidättää, joten kun poliisit siirtyvät takavasemmalle keskustelemaan, Brad karkaa ikkunasta.

John pysäyttää auton sairaalan pihaan, ja lähtee kantamaan pyörtynyttä Mayta sisälle niin nopeasti kuin pystyi. Ahdistuskohtaus ei ole ikinä iskenyt näin pahasti, John todella pelkää Mayn hengen puolesta. Tohtori Renolds tulee Johnia vastaan käytävällä ja suostuu ottaa Mayn heti huoneeseensa. Tutkimuksissa ilmeni Mayn olevan suuressa shokissa ja että on parasta pitää May yön yli tarkkailussa, ettei mitään pahempaa pääsisi tapahtumaan.
John antaa suukon Mayn otsalle ja lupaa tulla myöhemmin katsomaan tätä. Mutta nyt hänen on parasta mennä Bradin luo.

Brad juoksee kauas pois kotitaloltansa ja poliisit alkavat laittaa hänestä etsintäkuulutuksia. Brad juoksee edelleen, ja hidastaa vasta melkein jäätyään linja-auton alle. Pian tämä bussi pysähtyy asemalle, ja autosta nousee noin 25-vuotias nuori mies. Hän on tohtoriksi itsensä juuri lukenut George Loomis. Sam Loomisin pojanpoika


John kävelee levottomasti pientä ympyrää sairaalan pihalla yrittäessään tavoittaa poliisien etsintäkuuluttamaa Bradia. Lopulta Brad vastaa.

-Haloo?
-Brad! Missä ihmeessä olet?

Hiljaisuus

-Brad!?
-Odota vähän, John.

Jälleen hiljaisuus

-Brad! Mitä tapahtuu? Vastaa minulle!!

John hiljenee kun puhelimesta alkaa kuulua raskasta hengitystä.

-Michael? Eno?

Puhelu katkeaa. John käy pyytämässä tohtori Reynoldsia ottamaan viestin, jonka hän sittemmin voi jättää Maylle, kunhan tämä herää. Sen jälkeen John lähtee etsimään Bradia.

George kävelee hautausmaalla. Pian hän pysähtyy. Hänen edessään nousee Sam Loomisin hautakivi. Samin kuolemasta on nyt 11 vuotta. Michael Myers lisäsi hänet uhriensa listalle vuoden 1995 halloweenina. George ei voi ymmärtää, miksi isoisänsä jäi ottamaan mittaa Michaelista, vaikka hänellä oli tilaisuus lähteä muiden kanssa pois. George on nyt neljän vuoden ajan ollut joka halloween Haddonfieldissä (aina siitä lähtien kun media tiedotti Michaelin jääneen eloon Myersin talon tulipalossa 2002) tavoitteenaan saada kostettua Michaelille. Mutta turhaan. Moneen vuoteen ei ole tapahtunut mitään massamurhaajaan viittaavaa. Ilta alkaa laskeutua. George laskee kukat haudalle ja sytyttää kynttilät. Sitten hän alkaa suunnistaa kohti keskustaa.

John kaartaa autonsa Mayn kotipihaan ja juoksee sisätiloihin. Hän huutaa Bradia mutta turhaan. Hän räntäilee ympäri taloa, ja suorastaan järkyttyy huomatessaan Mayn huoneen seinän. Seinällä on verellä kirjoitettu sana: Samhain! John sulkee oven. Nyt hän on täysin varma, että kyseessä on hänen enonsa.

George kävelee rauhallisesti kohti keskustassa sijaitsevaa hotellia. Pian hän tuntee astuvansa jonkun päälle. Nostaessaan jalkaansa hän huomaa verisen käden lojuvan tiellä. Käsivarsi johtaa pensaikkoon, jota George alkaa tonkia. Katulampun valaistuksessa hirvittävä totuus paljastuu. George vetää Bradin ruumiin ulos pensaasta.


Sheriffi Connors istuu työpöytänsä takana. Hän kiroaa mielessään, miksi alkoikaan sheriffin hommiin pikkukaupungissa. Toisaalta olihan työ helppoa, mutta kyllä ihminen jotain toimintaa tarvitsisi. Sitten sisälle hyökkää George.

-Oletteko te uusi sheriffi?
-Olen kyllä, kukas te olette?
-Tri. George Loomis, Sam Loomisin pojanpoika. Tarvitsen apuanne. Michael Myers on mitä ilmeisemmin jälleen kotikaupungissaan.
-Michael Myers? Ja Sam Loomis? Kuulkaas nyt, Myers on ollut teillä tietymättömillä viimeiset 4 vuotta, miksi luulette hänen nyt palaavan?
-En luule, vaan tiedän! Minä...

George keskeyttää puheensa, kun sheriffin puhelin alkaa soida. Kun Connors alkaa puhua kännykkäänsä, George päättää jatkaa omin avuin.

Samaan aikaan sairaalassa tohtori Reynolds päättää työvuoronsa, ja kävelee autolleen, kunnes hän kuulee äänen takaansa. Tohtori kääntyy, mutta ei näe ketään. Hän jatkaa kävelyä. Taas ääni. Aivan kuin askel, ja se kuului lähempää. Mutta nyt se ei loppunut vaan alkoi kuulua aina vain kovempaa. Reynolds kääntyi taas ja näkee parinkymmenen metrin päässä olevan auton vieressä seisovan hahmon. Hahmo alkaa kävellä nopeasti kohti Reynoldsia, nopeuttaen kokoajan. Pian hahmo suorastaan juoksee. Tällä välin Reynolds on saanut autonsa startattua ja alkaa peruuttaa suoraan hahmoa päin. Törmäys. Hahmo makaa maassa liikkumattomana. Reynolds nousee autosta ja menee katsomaan keneen osui. Auton takana makaa John Tate. Reynolds nostaa Johnin pystyyn ja anteeksi pyydellen alkaa viemään häntä kohti sairaalaa.

Kun Reynolds on saanut myös Johnin sairasvuoteelle, hän menee uudestaan autoonsa. Reynolds istuutuu ja laittaa avaimet virtalukkoon. Kun hän on kääntämässä avainta, Michael Myers hyökkää takapenkiltä ja viiltää Reynoldsin kurkun auki.

George istuu hotellihuoneessaan katsoen televisiota. Hän on varma, että Myers on kaupungissa, mutta ei tiedä yhtään miten jatkaisi hänen etsimistään. Kunnes televisioon pongahtaa ylimääräinen uutislähetys. Siinä kerrotaan yhden illan aikana löytyneen kolme ruumista, ja viimeisin oli Haddonfieldin sairaalan pihassa. George saa idean. Se ei ole 100 % varma tieto, mutta hänestä tuntuu, että Myers on sairaalassa.

May avaa silmänsä. Sattuu, pelkkä hengittäminenkin sattuu. Hän kääntää katseensa kohti kelloa. "Voi paska, kello on jo 11! Halloween-juhlat kestävät enää tunnin. Minulla on kiire!" Hän ajattelee ja nousee istumaan.

-Minne olet menossa?

Mayn viereisessä sängyssä makaa John.

-Mun pitää päästä sinne juhliin
-Ethän sä nyt voi tuossa kunnossa sinne mennä
-Mitäs sulle on muuten tapahtunu?

Samaan aikaan käytävällä kulkee väsyneen oloisena kaksi lääkäriä. Rob ja Kirsten ovat työpari ja kihlapari. Tänä iltana he ovat kahdestaan päivystämässä koko sairaalassa. Vasta tunnin päästä tulee kaksi työntekijää lisää. Sairaalanjohtajan mielestä ei ole tarpeen pitää kerrallaan kuin kaksi, näin pienessä paikkakunnalla kun kerran asutaan. Rob ja Kirsten pysähtyvät. Rob ehdottaa hänelle pientä kylpyä terapiahuoneessa, mutta Kirsten on sitä vastaan.

-Eihän me nyt voida mennä? Mehän ollaan täällä kahdestaan
-Mitä sitten, eihän täällä oo potilaitakaan kuin ne kaksi serkusta. Eikä niillä mitään vakavia vammoja oo, joten kyl me voidaan ihan rauhas mennä
-No okei. Mutta korkeintaan puoli tuntia!

He avaavat oven ja astuvat sisään terapiahuoneeseen. Rob pistää ammeessa olevan veden sopivan lämpöiselle ja istuutuu kylpyyn Kirstenin seuraksi. He alkavat suudella, ja pian Rob alkaa jo kunnolla kourimaan Kirsteniä. Kirsten lyö Robin käden pois rinnaltaan.

-Mitä nyt?
-Täällä on liian kuuma
-Äläs nyt, se johtuu vain minusta
-Olen tosissani, käy katsomassa mikä on vialla

Rob nousee altaasta, avaa lasioven ja kävelee vedenlämpö-säätimen luo. Pian joku laittaa Robin kurkun päälle narun ja alkaa kuristaa. Pahaa aavistamaton Kirsten nousee altaasta ja alkaa kuivaamaan itseään. Hän tosin ei vilkaisekaan mitä tapahtuu takanaan. Rob vetää viimeiset hengenvetonsa, ja kaatuu lattialle. Michael Myers säätää veden kuumimmalle mahdolliselle. Sen jälkeen hän avaa lasioven ja kävelee Kirstenin taakse, laittaen käden hänen olkapäälleen. Kirsten ei vieläkään huomaa kuka hänen takanaan on, vaan alkaa puhumaan.

-Olen pahoillani, mutta meidän on pakko mennä jo. Stewart ja Karen tulevat pian, ja he eivät saa epäillä mitään. Mutta jos jatkettaisiin tätä huomenna?

Michael vetää kätensä nopeasti pois Kirstenin olkapäältä.

-Kuulehan nyt, jos rupeat olemaan tuollainen, niin..!

Kirsten kääntyy ja huomaa takanaan Myersin. Michael ottaa hänen päästään kiinni, ja upottaa sen tulikuumaan veteen. Nostaa pinnalle, ja upottaa taas veteen. Tätä hän jatkaa niin kauan, että Kirsten ei enää kilju tullessaan pinnalle. Myers heittää Kirstenin ruumiin huoneen nurkkaan, ja lähtee etsimään Johnia ja Mayta.

5

540

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • RedMal

      tää tais mennä väärään paikkaan :S no, haittaakohan se niinkään

      • tarinasi

        Halloween elokuvia? Varoita jos spoilaa, sillä en ole vielä niitä kaikkia nähnyt!


      • RedMal
        tarinasi kirjoitti:

        Halloween elokuvia? Varoita jos spoilaa, sillä en ole vielä niitä kaikkia nähnyt!

        ei tässä mitään paljastuksia ole, mutta tarina alkaa siitä, mihin Resurrection loppui. Ja yhden murhakohtauksen otin Halloween 2:sta kunnianosoitukseksi sarjan parasta elokuvaa kohtaan


      • RedMal
        RedMal kirjoitti:

        ei tässä mitään paljastuksia ole, mutta tarina alkaa siitä, mihin Resurrection loppui. Ja yhden murhakohtauksen otin Halloween 2:sta kunnianosoitukseksi sarjan parasta elokuvaa kohtaan

        jos et ole kaikkia nähnyt, niin ehkä ei kannata lukea, sillä tämä sisältää viittauksia muihin osiin. Kehotan ennemmin katsomaan elokuvat ensin


    • RedMal

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2251
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1918
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1720
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe