Jennan toimisto

Haaveilija

Nimeni on Pauli. Vuosi sitten minulle tapahtui jotain, minkä tulen muistamaan loppuelämäni. Asuin siihen aikaan Helsingissä ja työskentelin menestyvässä markkinointi- ja mainosfirmassa. Ikää minulla oli silloin 26 vuotta. Työssäkäynti oli mukavaa, eikä uuvuttanut minua lainkaan. Tunsin työkaverit melko huonosti, koska olin ehtinyt olla firmassa vasta muutamia kuukausia. Sain kuitenkin tehtäväni hoidettua kuten pitikin.

Asioihin tuli muutos keväällä lumien sulaessa, kun toimistoon tuli töihin Jenna. Neiti Jenna Laaksonen. Toimitusjohtaja Marko Mäntyniemi oli palkannut hänet henkilökohtaiseksi sihteerikseen. Jenna oli upein nainen mitä olen ikinä nähnyt. Ikää hänellä oli noin 24 vuotta ja hän vaikutti nuoren tytön ja naisen välimuodolta. Pitkät suorat vaaleat hiukset pistivät ensimmäisenä silmiini. Seuraavaksi näin hänen upeat säärensä, joita seurasin niin ylös kuin pystyin, kunnes erittäin seksikäs, mutta riittävän pitkä, minihame peitti parhaat näkymät. Hänen rintansa olivat piilossa seksikkään jakun alla ja kaula-aukosta näkyi niiden muodostama vako – todellinen laakso, ajattelin. Osuva sukunimi hänellä ainakin oli. Jennan kapeat kasvot ja hänen ruskeat silmänsä saivat minut joka kerta hiljaiseksi.

Työpäiväni keskeytyi aina kun huomasin Jennan kävelevän tyylikkäänä puvussaan toimiston portaita ylös korkokengät jalassa. Hänellä oli työhuone, joka johti toimitusjohtaja Mäntyniemen huoneeseen. Usein löysin itseni tuijottamasta hänen huoneensa ikkunasta sisään työpöytäni äärestä. Minulla seisoi. Mieleeni tuli päivittäin uusia fantasioita tuosta naisesta. Parin viikon kuluttua hänen saapumisestaan olin jo aivan varma: Minä halusin päästä naimaan Jennaa oikeasti!

En pitänyt itselleni asettamaani tehtävää mahdottomana. En tiennyt Jennasta juuri mitään, mutta jos hän ei olisi varattu, minunlaiseni komea poikamies kyllä tekisi häneen vaikutuksen. Ajattelin yrittää tutustua häneen ennen siirtoa, mutta kummalla tavalla vältyimme kohtaamiselta.

Eräänä aamuna tulin töihin tavallista aikaisemmin hieman yli kahdeksan. Rakennuksen ulko-ovella se tapahtui. Jenna käveli ovelle juuri samalla hetkellä kuin minä.
- ”Hyvää huomenta!”, tervehdin iloisesti.
- ”Huomenta!”, Jenna vastasi iloisesti ja hymyili. Vastasin pienellä hymyllä takaisin ja sanoin:
- ”Emme taida vielä tuntea kunnolla, minä olen Pauli”, sanoin ja tarjosin kättä.
- ”Minä olen Jenna. Hassua ettemme ole edes esittäytyneet, vaikka eihän tuo toimisto niin suuri ole”, hän sanoi ja puristi kättäni.
- ”Hyvä kun satuttiin tähän”, sanoin.
- ”Totta. Miksi te olette näin aikaisin täällä?”, Jenna kysyi minulta.
- ”Minulla on kiirettä yhden matkatoimiston projektin kanssa. Sen pitäisi olla valmiina ensiviikon tiistaina..”, kerroin hänelle. Avasin siinä välissä oven kohteliaasti, kun huomasin, että olimme jääneet ulos juttelemaan. Jenna meni edeltä sisään ja seurasin perässä. Minua kiusasi se, ettei hänen upea peppunsa erottunut hänen pitkän päällystakkinsa alta. Samalla minulle tuli mieleen, että juuri silloin olisi paikka tehdä jotain. Jännitti aivan pirusti. Huomasin erektion alkavan housuissani. Perhana, eihän minulle ole näin käynyt sitten murrosiän!

Jenna sytytti aulaan valot ja lähti nousemaan portaita ylös kohti työhuonettaan. Yhä hän piti pitkän takkinsa päällä. Ilman sitä maisemat olisivat olleen portaissa todella bongaamisen arvoiset!
- ”Onnea sen projektin kanssa!”, Jenna toivotti portaiden yläpäässä ja meni työhuoneeseensa korkokengät napsuen lattiaa vasten. Kävelin hitaasti kohti työpöytääni ja katsoin kun Jenna katsoi omaa työpöytäänsä ja valtavaa paperinippua sen päällä. Hän laski käsilaukkunsa pöydälle, avasi päällystakkinsa napit, otti sen päältään ja asetti naulakkoon huoneen nurkassa. Sinäkin päivänä hän oli yhtä elegantti kuin kahtena aikaisempana viikkona. Laitoin takkini seinän vieressä olevaan naulakkoon ja katsoin, että pukuni ja solmioni olivat hyvin. Musta pukuni ja sinertävä solmioni kävivät hyvin Jennan asuun. Hänellä oli päällä musta jakkutakki ja sen alla varmasti hyvin kireä kauluspaita. Jalassa hänellä oli mustat suorat housut, jotka korostivat hänen jo mainitsemaani upeaa takamusta. Housujen haaravälin takana olisi Jennan suloinen pillu, jota halusin päästä kiihottamaan. Otin muutaman askeleen hänen toimistoaan kohti, mutta silloin puhelin siellä alkoi soida. Jenna vastasi puhelimeen, istuutui ja jäi puhumaan. Katselin hänen hiuksiaan, kasvojaan, kaula-aukkoa, pyöreitä rintoja jakun sisällä ja kaulassa roikkuvaa arvokkaannäköistä helminauhaa. Mistähän hän oli sellaisen saanut?

Kirosin pääni sisällä ankarasti. Käännyin ympäri ja avasin työpöytäni tietokoneen. Ei upeaa seksiä tuon kuuman vaaleaverikön kanssa vaan hikisen matkatoimiston mainoskampanjan laatimista. Perkele.

Päivä lähtikin menemään päin helvettiä. Muut työntekijät saapuivat paikalle. Törmäsin ongelmaan mainoskampanjan kanssa ja en saanut matkatoimiston vastaavaan henkilöön yhteyttä. Enemmän alkoi ärsyttää kun näin Jennan juttelevan toimitusjohtajan kanssa hänen huoneessaan. Viikosta näytti tulevan niin kiireinen, etten ehtisi tehdä siirtoani missään välissä.

Työpäivä venyi yli kuuteen asti. Muut olivat jo lähteneet paikalta toista tuntia sitten. Suljin päätteeni ja olin menossa hakemaan takkiani, kun huomasin, että Jenna oli edelleen työhuoneessaan. Muiden työhuoneissa ei palanut enää valo. Jätin päällystakkini naulakkoon ja kävelin huoneen poikki ja astuin Jennan huoneeseen, jossa hän kävi läpi papereita.
- ”Pitkä päivä sinullakin”, sanoin. Jenna nosti katsettaan ja hymy tuli hänen kasvoilleen.
- ”Sanohan muuta. Kello onkin jo noin paljon!”, Jenna vastasi.
- ”En kyllä jaksa yhtään enempää näitä paperihommia tältä päivältä”, hän jatkoi ja sujautti paperinipun pöydän laatikkoon. Katselin tuota upeaa naista ja hymyilin hieman.
- ”Haluaistiko lähteä kahville johonkin?”, sain sanottua. Jenna katsoi minua silmiin ja nousi ylös.
- ”Haluatko kahville vai nussia kanssani?”, hän kysyi yllättäen. Se kysymys oli kuin pommi. Menin aivan sanattomaksi. Jenna käveli eteeni ja penikseni ponkaisi housuissa pystyyn kuin seiväshyppääjä. Otin hänen lantiostaan kiinni ja vedin hänet kiinni itseeni. Kasvomme lähestyivät toisiaan ja huulemme kohtasivat. Avasin suuni ja aloin suudella Jennaa kiihkeästi. Hän vastasi suudelmaan samalla tavalla. Käteni laskeutuivat hänen pepulleen ja aloin kouria hänen pakaroitaan. Jenna nosti kätensä rintakehälläni ja hieroi rinnustani samalla kun suutelimme kiihkeästi.

Siirryin hänen taaksensa ja vein vasemman käteni hänen rinnalleen ja oikealla hieroin hänen haaraväliään. Jenna alkoi hengittää kiihkeämmin ja tunsin kiihtyvät sydämenlyönnit meidän molempien rintakehissä. Jenna pyöritti peppuaan lantiotani vasten ja kaluni kovettui kovettumistaan.
- ”Onhan sinulla iso kalu?”, Jenna kysyi ja voihkaisi.
- ”Kyllä on!”, vastasin itsevarmasti.
- ”Haluat työntää sen sisääni, etkö haluakin? Kaikki miehet haluavat naida minua, olen huomannut”, Jenna kuiskasi seksikkäästi. Oikea käteni löysi hänen housujensa napin ja aukaisi sen. Pieni vetoketju aukesi yhtä pienellä vaivalla. Hitaasti laskin Jennan kireät suorat housut alas ja hän astui niistä pois korkkarit yhä jalassaan. Sukkahousuja hänellä ei ollut, mutta valkeat silkkiset seksikkäät pikkupöksyt suorastaan huusivat minua riisumaan ne. Polvistuin Jennan eteen ja aloin liu’uttaa hänen alushousujaan alas. Jenna oli kostunut ja se näkyi pöksyistä, joissa keskellä oli iso märkä läntti. Hän astui pois pikkupöksyistään ja laskeutui selälleen työpöytänsä päälle.
- ”Tyydytä minut… jos osaat”, Jenna sanoi söpöllä äänellään ja avasi haaransa. Kumarruin Jennan jalkoväliin ja hyväilin hänen reisiään. Käteni päätyivät mutkitellen hieromaan hänen häpyään. Sormeni menivät hitaan kiusoitellen häpyhuulten väliin ja alkoivat hieroa klitorista. Jennan voihki koko ajan äänekkäämmin ja hengitti jo todella kiihkeästi. Parin minuutin hyväilyn jälkeen otin sormeni pois ja suutelin Jennan kiiltelevää klitorista. Pyörittelin kieltäni ympäriinsä ja hänen makea nesteensä valui kielelleni. Suutelun ja nuolemisen aikana vein oikean käteni hänen emättimensä suuaukolle ja tungin etu ja keskisormen sisään. Jenna voihkaisi ja alkoi hieroa rintojaan jakkunsa päältä. Sitten hän toi oman kätensä klitoriksensa päälle ja alkoi hyväillä sitä etusormellaan voihkien himokkaasti. Jenna on aivan kiimainen, ajattelin.

Minun sormeni työskentelivät hänen sisällään ja Jenna itse pyöritteli etusormeaan häpyhuulillaan.
- ”Suutele minua sinne!”, hän käski ja otti kätensä pois. Tein työtä käskettyä ja suutelin hänen pullistuneita häpyhuuliaan ja pyöritin kieltäni hänen pienen pillunuppunsa ympärillä. Tunsin kuinka oma kaluni vuoti jo ensilimoja. Halusin työntää sen Jennaan nyt heti. Jennan selkä jännittyi mutkalle ja hän laukesi huutaen pitäen samalla kiinni pöydästä. Jennan orgasmi kesti arviolta neljännesminuutin. Suutelin hänen pilluaan vielä hetken sen jälkeen.

- ”Ihanaa… minä tulin…aah… aaah.. Mutta, nyt on sinun vuorosi nauttia…”, Jenna sopersi. Hän nousi pystyyn vielä hieman täristen orgasmin jälkivärinöissä. Jenna laskeutui polvilleen eteeni ja alkoi avata vyötäni.
- ”Eihän sinulla ole mitään tauteja?”, hän kysyi hennolla äänellä.
- ”Ei ole. Olen käyttänyt kumia aina ja ilman vahinkoja”, vastasin rehellisesti, mutta jatkoin:
- ”Ei kai sinulla ole??”, kysyin säikähtäen.
- ”Kävin vasta tarkastuksessa ja mitään ei löydetty. Käytän pillereitä, eli se pikku kumihattu kai voidaan jättää pois?”
- ”Jos se sinulle käy?”, vastasin. Jenna ei enää sanonut mitään vaan otti penikseni esiin housuistani. Kiusoitellen hän nuoli sen päätä hitaasti kielensä kärjellä ja hankasi vartta hitaasti. Olo oli kuin olisin ottanut rekkalastillisen viagraa, kun Jenna upotti kyrpäni suuhunsa. Se kielityöskentely oli upeinta, mitä olin koskaan kokenut. Jenna kiihdytti tahtia ja imi kaluani raivokkaasti. Taistelin laukeamista vastaan, koska tehtäväni oli päästä nussimaan tuota upeaa nuorta naista.

Jenna huomasi tilanteeni ja lopetti imemisen. Hän nousi seisomaan ja käveli huoneen toisella olevan keskikokoisen odotussohvan luo. Näky oli mitä kiihottavin: Tiukka jakkutakki yhä yllään, peppu paljaana ja pillun näkyessä haarojen välissä.
- ”Nyt saat mitä haluat ja minä saan mitä haluan. Tule ja tunge kalusi pilluuni!”, Jenna suorastaan käski. Heitin päällys- ja alushousuni kokonaan pois ja istuuduin sohvalle. Jenna istui syyliini kasvot minuun päin. Kaluni sattui juuri kohdalleen ja tunkeutui Jennan pilluun niin syvälle kuin mahdollista. Jenna parkaisi ja alkoi liikutella lantiotaan. Luulin aluksi, että iso kaluni sattui hänen tiukkaan pilluunsa, mutta hänen liikkeensä ja voihkimisensa kertoivat muuta. Hän tuli lähelleni ja huohottaen sanoi:
- ”Olet niin vahva, olet niin komea, nai minua niin kovaa kuin pystyt… aah!!”. Aloimme suudella jälleen kiihkeästi ja lantiomme tekivät vastakkaista liikettä. Jenna kiemurteli päälläni ja voihki samaan tahtiin kuin työnnyin hänen sisäänsä kerta toisensa jälkeen. Aloin jälleen olla laukeamispisteessä. Olisin halunnut löysentää solmiotani, koska en saanut riittävästi henkeä, mutta mieluummin pidin kiinni Jenna lantiosta ja painoin sitä omaani vasten. Yllättäen Jenna alkoi suorastaan takoa itseään minua vasten ja vaikeroi. Hänen vartalonsa jäykistyi ja hän päästi inisevän huudon lauetessaan. Minäkin olin sekunnin päässä tulemisesta, kun Jenna julmasti nousi päältäni pois. Hän otti kiinni peniksestäni ja puristi terskan ympäriltä.

Laukeamista ei tullutkaan ja ymmärsin, ettei Jenna halunnut minun tulevan vielä. Hän kierähti viereeni ja sormeili omaa pilluaan jälkihekumassa.
- ”Huh, se oli lähellä…”, sanoin saatuani riittävästi henkeä.
- ”Niin.. minä sain aivan ihanan orkun, kiitos Pauli!”, Jenna sanoi ja sormetti yhä pilluaan.
- ”Haluatko seuraavaksi naida minua takaa?”, hän jatkoi. Olin aivan ällistynyt. Nainen oli saanut jo kaksi selvää orgasmia ja halusi lisää?! Tämän täytyy olla unta, ajattelin. Jenna kääntyi sohvalla selin ja nousin seisomaan hänen taakseen. Kaluni oli taas jäykkänä kuin ratakisko. Aloin työntää penistäni Jennan pilluun takaapäin. Sitten tapahtui jotain aivan kamalaa. Jennan matkapuhelin rupesi soimaan hänen työpöydällään. Soittoäänenä oli jokin valssisävelmä.
- ”Sori, pitää vastata”, Jenna sanoi ja nousi pois. Istuin sohvalle ja tuijotin kun tuo nainen käveli seksikkäästi sääret paljaana pöydän ääreen ja vastasi puhelimeen.
- ”Joo, töissä olen vielä. Oli noita paperihommia paljon… selvä, minä lähden tulemaan”, Jenna puhui puhelimeen. Aavistin jo pahaa. Lattialta Jenna otti pikkupöksynsä ja puki ne yllensä.
- ”Hei, ei sinun ihan heti tarvitse mennä”, sanoin ja naurahdin.
- ”Kyllä minun täytyy, tuli kiireellistä asiaa”, Jenna vastasi ja puki housut ylleen. Tuijotin häntä sohvalta mulkku pystyssä. Jenna laittoi kännykän käsilaukkuunsa ja nappasi naulakosta päällystakkinsa.
- ”Sulje ovet kun lähdet ja hoida homma itse loppuun jos haluat, mutta siivoa sitten paikat!”, hän sanoi. En osannut vastata mitenkään. Tilanne oli niin totaalisen perseestä kuin olla ja voi. Jenna käveli ulos huoneesta ja minä jäin miettimään mitä tehdä.

En kehdannut ruveta masturboimaan hänen huoneessaan, joten puin päälleni ja hain takkini toisesta huoneesta. Kävellessäni kotiini poltin ketjussa ties kuinka monta tupakkaa. Koko äskeisen tilanteen miettiminen vaan vitutti niin hirveästi. Mieleni teki soitta jollekulle tuntemalleni naiselle ja kutsua hänet käymään, mutta tiesin, etten tuntenut yhtään läheskään niin upeaa kuin mitä Jenna on. Joten kävin vuokraamassa tavallisen tyhjäpäätoimintaleffan ja menin katsomaan sitä kämpälleni.

Seuraavana päivänä mielessäni oli kaikkea muuta kuin työasioita. Kerta sain jo kerran, miksi en saisi toisenkin kerran? Päätin, että sinä iltana hoitaisin homman kunnialla loppuun asti. Olin töissä jo hyvissä ajoin ja odotin, että Jenna saapuisi samalla tavalla aikaisemmin. Hän kuitenkin tuli yhdeksältä muiden mukana. Istuin pöytäni ääressä ja katselin Jennaa hänen noustessaan portaita ylös. Päällään hänellä oli sinä päivänä lyhyt minihame ja toisenlainen, mutta yhtä kireä ja seksikäs jakku. Hiukset olivat tällä kertaa takaa kiinni. Päällystakin hän kai oli jättänyt alakertaan. Seisokki oli alkamassa, kun työkaverini yllätti minut katselemasta Jennan huoneeseen päin.
- ”Juu, en ole ainoa, joka on huomannut. Melkoinen pakkaus tuo Jenna!”, Jarkko sanoi minulle pöydän takaa.
- ”Ai sinäkin olet huomannut?”, vastasin ja naurahdin.
- ”Piru kun piti mennä juuri viime kesänä naimisiin”, Jarkko heitti läpän. Naurahdin taas.
- ”Mitäs mies?”, kysyin.
- ”Tulin juuri kysymään miten se sinun matkatoimiston juttusi jaksaa. Pomo sanoi, että haluaisi jutella siitä kanssasi lounastauon jälkeen.”
- ”Hyvinhän se, tuli hieman ongelmia, mutta saan ne ratkaistua, kunhan se älykääpiö siellä toimistossa oppii vastaamaan puhelimeen!”, sanoin. Jarkko naurahti ja lähti oman työpöytänsä ääreen. Minä katsoin tietokoneeni näyttöä ja siinä olevia asiakirjoja. Sitten katsoin Jennaa huoneessaan.

Lounastauon jälkeen menin pomon puheille. Toivoin, että saisin vaihtaa Jennan kanssa pari sanaa matkalla, mutta hän ei ollutkaan huoneessaan vaan varmaankin vielä tauolla. Koputin toimitusjohtajan oveen, jossa luki kullanvärisessä kyltissä Marko Mäntyniemi. Marko oli hieman yli neljänkymmenen oleva varakas yhtiön toimitusjohtaja ja osakas. En koskaan tullut hänen kanssaan kovin hyvin juttuun, koska hän oli mielestäni ylimielinen itserakas paskakasa. Huoneesta kuului:
- ”Sisään!”, ja astuin huoneeseen. Mäntyniemi istui suuren vanhan puisen pöytänsä ääressä. Hän ei ollut tyypillinen vanha pamppu, vaan melko hyväkuntoinen mies. Hän pyysi istumaan ja puhuimme matkatoimiston projektistani vähin sanoin. Huomioni kiinnitti johtajan outo liikehdintä pöydän ääressä. Ehkä hän oli syönyt liikaa lounaalla ja kärsi kamalasta paskahädästä.
- ”Selvä homma. Hoida se juttu pois alta vaan. Ei muuta”, hän sanoi. Nousin ylös ja suuntasin ulko-ovelle. Toivoin, että Jenna olisi palannut lounastauolta, mutta hän ei ollut. Kävin vessassa ja tullessani takaisin Jenna istui huoneessaan kirjoittaen jotain päätteellään. Vielä joitakin tunteja ja hoitaisimme edellisillan tapahtumat kuten pitää.

Lähdin töistä hieman aikaisemmin hoitamaan tärkeitä asioita kaupungille ja päätin palata muiden jo lähdettyä töistä – muiden paitsi Jennan. Paluumatkalla huomasin seksipuodin ja mielessäni kävi käydä ostamassa jotain hauskaa. Peruin ajatuksen ajatellen, että sormeni, kieleni ja kaluni riittäisivät tyydyttämään Jennan täydellisesti.

Kello oli puoli kuusi kun astuin toimiston ovesta sisälle aulaan ja lähdin nousemaan portaita. Sydämeni pomppi kuin kani tykistökeskityksessä. Olisipa Jenna vielä paikalla. Puolivälissä portaita huomasin, että Jennan huoneen ikkunoiden sälekaihtimet olivat kiinni. Ovi oli samoin kiinni. Muualla ei näkynyt ketään. Pelkäsin jo Jennan menneen kotiinsa, mutta päätin silti koputtaa oveen. Ennen kuin käteni kosketti ovea, kuulin kovan parkaisun sisältä. Siirryin sivummalle ja katsoin sisälle yhden ikkunan sälekaihtimien pienestä aukosta. Siitä hetkestä eteenpäin näin painajaista.

Sisällä huoneessa näin Jennan alasti työpöytänsä päällä selällään. Hänen päällään oli niin ikään alasti toimitusjohtaja Mäntyniemi. Hänen kalunsa oli Jennan sisällä ja he naivat rajusti pöydällä. Jennan huudot kuuluivat ulos asti. Sitten he vaihtoivat asentoa. Mäntyniemi laskeutui pöydältä ja alkoi naida Jennaa takaapäin pöytää vasten. Jenna huohotti ja kiljahteli niin kovaa, että pystyin kuulemaan äänet selvästi huoneen ulkopuolelle. Minut valtasi valtava kateellisuus ja vitutus, mutta huomasin, että housussani kaluni seisoi. Sisällä Mäntyniemi otti hennon naisen syyliinsä ja siirsi tämän seinää vasten. Jenna kiersi jalkansa tämän ympäri ja antoi miehen työntyä sisäänsä. Toimitusjohtaja nai vielä kovempaa kuin mitä minä olin viime iltana tehnyt. Jenna parkui ja tärisi kiimaisena.
- ”Minä tulen! Minä tulen!”, hän huusi täristen yhä kovempaa. Mäntyniemi nai häntä vielä hetken ja päästi sitten Jenna alas. Jenna rupesi polvilleen ja otti johtajan kyrvän suuhunsa. Hetken Jennan imettyä johtaja otti kalun häneltä pois ja laukesi Jennan kasvoille ja suuhun. Jenna nuoli spermaa suunsa ympäriltä.
- ”Hyvä tyttö, noin sitä pitää!”, Mäntyniemi sanoi ja nauroi mielestäni paskamaisesti. Meinasin seota pettymyksestä ja lähdin menemään. Kaikki se oli niin väärin.

Jos edellisiltana poltin paljon tupakkaa, niin nyt sitä vasta menikin. Kotimatkalla kävin kantapubissa kaatamassa parit kossushotit ja kolme kaljaa. En voinut millään hyväksyä tapahtumia. Kotona join säästämäni leijonapullon hirmu vauhdilla ja sammuin sohvalle. Heräsin aamulla Jarkon lähettämään tekstiviestiin, jossa hän kysyi, miksi en ole töissä. Keksin tekosyyn vastaukseksi ja painelin suihkuun. En ollut kovin edustavan näköinen ja päähän jomotti. Peseydyin, ajoin parran ja pistin päälle toisen pukuni. Tulin töihin useita tunteja myöhässä, mutta en uskonut sen haittaavan, koska meillä oli tavallaan liukuva työaika. Aloin masentuneena hurjan työskentelyn mainostoimistoprojektini parissa.

Illalla olin saanut kiinni hukkaamani ajan ja projekti alkoi olla loppuhiomista vaille valmis. Se ei tehnyt minusta silti yhtään tyytyväisempää.
- ”Kuinka se sinun projektisi edistyy?”, kuulin yhtäkkiä naisäänen takaani. Yllätyin kun Jenna seisoi takanani. Taas kerran hän oli yhtä tyylikäs kuin ennenkin ja yllään minihame ja tiukka jakku.
- ”Hyvin… kohta valmis”, sopersin kuin murmeli leikkuupuimurissa.
- ”Hyvin tehty. Senhän pitää olla valmis ensi viikolla. Minun pitää hoitaa vielä yksi juttu ja lähden sitten viikonlopun viettoon”, Jenna sanoi ja poistui huoneeseensa. En ehtinyt vastaamaan. Tuijotin vain Jennan sääriä ja hänen takapuoltaan. Ajattelin vain sammuttaa koneen, ottaa takkini ja lähteä kotiin, mutta tulin toisiin ajatuksiin. Kävelin Jennan huoneeseen, jossa hän yllätykseksi istui sohvalla odottavan näköisenä. Istuin hänen viereensä.
- ”Tiesin, että haluat tulla panemaan minua taas…”, Jenna kuiskasi ja laski kätensä reidelleni.
- ”Tuota… haluaisin kysyä sinulta yhtä juttua..”
- ”Niin?”
- ”Miten hyvin sinä tunnet Mäntyniemen?”, kysyin suoraan. Jenna meni selvästi tolaltaan kysymyksestä.
- ”Hän… hän on isäpuoleni”, Jenna vastasi. Suuni loksahti auki ja olin tukehtua kieleeni.
- ”Totta. Äitini ja hän aloittivat seurustelun kun olin seitsemäntoista vanha. He menivät avoliittoon neljän kuukauden jälkeen. Kuukausi siitä äiti kuoli työmatkalla törmätessään rekkaan…”, Jenna selitti. Aihe oli selvästi vaikea hänelle. Itsekin olin jo todella järkyttynyt, enkä tiennyt yhtään mitä sanoa, eikä se tuntunut sopivalta juuri sillä hetkellä.
- ”Minä vain itkin hautajaisten jälkeen. Marko halusi lohduttaa minua, joten hän kantoi minun äidin sänkyyn ja riisui vaatteeni. Tajusin liian myöhään, että nain Markon kanssa. Hän on se mies, jonka kanssa tein sen ensimmäisen kerran. Isäni haki minut seuraavana päivänä huostaansa, koska Marko ei halunnut alkaa elättää minua yksinhuoltajana. Asuin seuraavat kuusi vuotta Oulussa. Muutettuani tänne koulun jälkeen Marko otti minuun yhteyttä ja tarjosi töitä. Ensimmäisenä työpäivänäni hän vei minut huoneeseensa ja alkoi hyväillä minua. En voinut vastustaa ja antauduin hänelle täysin..”, Jenna jatkoi kertomustaan.
- ”Lopeta! En halua kuulla enempää!”, sanoin.
- ”Mitä sinä sitten haluat? Sinun ihana kalusi ainakin haluaa nussia minua”, Jenna sanoi takaisin ja pyyhkäisi poskeani.
- ”Kenet sinä haluat?”, kysyin taas kun Jenna alkoi hieroa kaluani housujen läpi.
- ”Markon. Hän on ainut mies, joka tekee minulle mitä haluaa. Ja annan hänen tehdä”, Jenna vastasi törkeän suoraan.
- ”Hän ei ole ainut!”, sanoin ja suutelin Jennaa kiihkeästi. Hän vastasi suudelmaan kiihkeästi kuten pari päivää aikaisemmin. Aloin ensitöikseni avata hänen jakkunsa nappeja. Sain ne helposti auki ja heitin jakun hänen päältään. Alla hänellä oli seksikäs kireä kauluspaita. Avasin sen nappeja ja suutelin hänen kaulaansa, mutta helmikaulakoru oli hieman tiellä. Silloin tiesin, mistä hän oli sen saanut ja mistä hän sai kaikki vaatteensa. Jenna auttoi paitansa aukaisemisessa ja heitti nappien auettua sen päältään. Valkeiden rintaliivien alla olivat Jennan kiinteät hyvänmuotoiset rinnat. Pudotin olkaimet pois ja ujutin liivejä alaspäin. Hänen nänninsä sojottivat jo. Aukaisin rintaliivit takaa ja riisuin ne Jennan päältä. Jenna tuli lähemmäs ja suutelimme samalla kun hän hapuili takkini nappeja ja minä hieroin ja nipistelin hänen nännejään. Sitten vein toisen käteni hänen reidelleen ja lähdin kuljettamaan sitä ylemmäs hameen alle. Jenna nosti toisen jalkansa toisen päältä mielellään ja pian sormeni koskettivat hänen haaraväliään. Pikkupöksyissä oli taas keskellä märkä läntti merkkinä Jennan kostumisesta kiihottuessa. Jenna ei avannutkaan pukuni takkia.
- ”Olet komeampi puvussasi, antaa sen olla. Se kiihottaa minua!”, Jenna sanoi. Ajattelin mainita hänelle kuinka kuuma minulle tulee, mutta päätin tehdä hänen mielikseen. Takin sijaan Jenna sai vyöni auki ja otti housuistani esiin jäykistyneen penikseni. Hän alkoi leikitellä kielellään sen kanssa. Nyt hän oli asennossa, jossa minun oli vaikea tehdä yhtään mitään. Niinpä erkaannuin ja nostin hänet seisomaan. Nostin hänen hamettaan ylös ja vein ensin käteni limaisen pillun luo. Sormeilin häntä hetken ja sitten vedin kauniit pikkupöksyt alas. Jenna päästi ne jalastaan ja katsoi minua ruskeilla silmillään. Hän ajatteli juuri samaa kuin minä kaataessaan minut sohvalle. Hän tuli päälleni väärinpäin ja työnsi tussunsa naamalleni. Aloin nuolla himokkaasti hänen kaunista pilluaan ja vastapalveluksena Jenna otti kyrpäni suuhunsa ja alkoi imeä sitä. Me molemmat hengitimme jo kiivaasti. Kielelläni kävin läpi kaikki Jennan pillun alueet ja nuolin klitorista puolelta toiselle vaellellen. Jenna oli kiihottunut. Hän työnsi lantiotaan naamaani ja kieltäni vasten voihkien samalla kun imi suurta kaluani. Tunne oli jälleen sanoinkuvaamaton. Jennan kieli kulki terskani ympäri, välillä hän suuteli sitä ja välillä runkkasi koko varttani.
Naamanii oli Jennan nesteistä märkänä ja ainut mitä saatoin haistaa oli hänen makea lemmenhajunsa. Jatkoin hänen pillunsa nuolemista kernaasti, vaikka mieleni teki jo siirtyä yhdyntään. Huomasin kuinka nautin siitä, että Jenna oli ajellut alapäänsä posliiniksi. Pieni sänki ei haitannut asiaa yhtään.

- ”Haluan nyt tämän syvälle sisälleni, en kestä enää… aah aah ”, Jenna voihki ja hieroi penistäni. Otin Jenna syliini ja pyöräytin hänet sohvaa vasten.
- ”Nosta peppuasi”, ohjasin Jennaa oikeaan asentoon. Hän makasi sohvaa vasten ja piteli kiinni sen selkänojasta toisella kädellään sormettaen toisella klitoristaan. Tulin aivan kiinni hänen takamukseensa ja Jennan käsi sujautti kaluni suoraan hänen sisälleen limaa valuvaan vaginaan. Aloin kiihdyttää tahtia ja samassa tahdissa voimistui Jennan voihkiminen. Hänen vaaleat hiuksensa heiluivat naimisen tahdissa. Huomasin myös hänen rintojensa heiluvat ja tarrasin niistä kiinni. Jenna vikisi kiimaisena ja minä puristelin hänen rintoja ja sormenpäillä hieroin kovia nännejä. Kovassa tahdissa sohvankin liitokset alkoivat nististä Jennan parkumisen kanssa.
- ”Olet minun!”, sain sanottua ja aloin lähestyä orgasmia.
- ”Saat naida minua, mutta en ole sinun… Marko omistaa minut… olen hänen…”, Jenna sopersi. Lantioni ja hänen peppunsa osuessa yhteen kuuluu melkoinen lätinä, Jenna voihkii, minä voihkin, Jennan pillussa suuri määrä pillulimaa litisi ja allamme sohva teki kuolemaa. Minä sain valtavan orgasmin ja nain Jennaa pilluun niin kovaa kuin kykenin. Sitten Jennakin laukesi ja hän huusi:
- ”Markoo! Iiiiih!” Pallini tyhjenivät kaluni kautta Jennan sisälle. Orgasmi kesti pitempään kuin koskaan ennen. Jenna sai myös varsin voimakkaan orgasmin ja jäykistyi kuten ennen. Hän painoi reitensä vastakkain orgasmin voimasta ja minun täytyi hellittää.

Heittäydiyn sohvalle huohottaen ja Jenna tuli päälleni väristen jälkijäristysten voimasta. Silittelin hänen hiuksiaan ja rintojaan. Olin sekoittavan tunnekuohun vallassa. Katsoin päälläni makaavaa naista. Jennalla oli vielä hame lanteillaan rullaksi kääriytyneenä ja hänen pillustaan valui spermaani. Hän ei sanonut mitään ja tuijotti kaukaisuuteen haikeana.
- ”Voisiko meillä olla yhteistä tulevaisuutta?”, kysyin varovaisesti. Jenna huokasi.
- ”Ei, olen toisen miehen…”.
- ”Sinulle on parempaakin kuin se tyyppi”, sanoin.
- ”Sinun kannattaa nyt lähteä kotiin. Marko tulee hakemaan minut pian”. En keksinyt mitään auttavaa sanomista. Olisin halunnut ottaa Jennan syliini ja halata häntä, mutta hän nousi sohvalta pois pidellen kättään pillunsa päällä estäen spermaani valumasta kokolattiamatolle. Käsilaukustaan hän otti käsipyyhkeitä ja antoi yhden minulle.
- ”Siivoa hieman, ettei se sohva tahriinnu”, Jenna pyysi ja pyyhki pilluaan ja reisiään käsipyyhkeellä. Sen tehtyään hän alkoi pukea päälleen lattialla olevia vaatteita.
- ”Entä jos tulet kotiin minun kanssani?”, kysyin.
- ”Pauli, ymmärrä jo, en minä voi!”, Jenna sanoi ja puki rintaliivit päällensä. Nopeasti hän pukeutui ja alkoi tehdä lähtöä. Yritin itsekin pukea päälleni mahdollisimman nopeasti, mutta Jenna oli jo menossa ulos huoneesta.
- ”Hyvää yötä”, Jenna sanoi ja käveli huoneesta ulos.
- ”Jenna kiltti, odota nyt hetki!”, huikkasin hänen peräänsä. Hän kääntyi ja katsoi minua silmiin.
- ”Tämän on pakko loppua tähän. Hyvästi Pauli”, Jenna sanoi ja lähti kävelemään. Kuulin hänen hiljaa itkevän laskeutuessaan portaita. Yritin saada housuni jalkaani mahdollisimman nopeasti ja juoksin Jennan perään. Kun ehdin aulaan, Jenna oli jo ulkona ja vastassa häntä oli Marko Mäntyniemi. Olisin halunnut juosta ulos, lyödä Mäntyniemen naaman katuun ja viedä Jennan kotiin viereeni nukkumaan. En voinut asialle mitään, enkä halunnut mennä ulos noiden kahden siellä vielä ollessa. Käännyin takaisin, kävin sammuttamassa Jennan huoneesta valot ja sieppasin oman päällystakkini.

Vaelsin kämpälle ajatellen vain Jennaa ja koko mutkikasta tilannetta. Mietin, kuinka voisin voittaa hänet omakseni. Enää mielessäni ei ollut vain pelkkä naiminen, vaan oikeasti välitin ja pidin Jennasta. Miksi asioiden piti olla niin väärin?

Aamulla olin jo lähtemässä töihin, kunnes tajusin, että on lauantai. Koko viikonloppu meni vain sohvalla tai sängyllä löhöillen. Normaalista poiketen minua ei edes panettanut vaikka mielessäni pyöri vain mielikuvia Jennan upeasta alastomasta vartalosta, hänen kauniista pillustaan, täyteläisistä rinnoistaan, upeista hiuksistaan ja söpöistä ruskeista silmistään.

Maanantaiaamuna suunnistin takaisin työpaikalleni. Toivoin, että voisin vielä jutella Jennan kanssa asiasta ja ehkäpä hän muuttaisi mielensä. Hänen suhteensa Mäntyniemeen vaikutti aivan oksettavalta ja en voinut ymmärtää, miksi hän ei voinut hyväksyä minunlaistani hyvää tyyppiä. Ehkä se johtui siitä, että kävelin töihin, koska minulla ei ollut autoa. Minulla ei ollut rahaa ostaa hänelle koruja ja hemmotella häntä muilla upeilla lahjoilla.. Päätin, ettei peli olisi vielä menetetty.

Marko tuli vastaani astuessani sisälle toimiston aulaan tasan kello yhdeksän. Hän kertoi, että pomolla on jotain tärkeää kerrottavaa ja että hän aavistaa jotain pahaa. Itsekin aavistin, että kaikki ei ollut kohdallaan vaikka työtehtäväni olivat. Jenna ei ollut työpöytänsä ääressä kävellessäni hänen huoneensa poikki kohti johtajan toimistoa. Koputin oveen ja ääni käski minut sisälle. Mäntyniemi istui vakavan näköisenä lähellä suurta puista pöytäänsä. Hän alkoi puhua hitaasti.
- ”Olen saanut tietää, että te olette lähennelleet erästä firmamme työntekijää. Oikeastaan voisimme puhua seksuaalisesta ahdistelusta”. Se oli pahempaa kuin aavistin. Arvelin, että hän oli saanut tietää minun ja Jennan lyhyestä seksisuhteesta. Oliko Jenna kertonut vai jäänyt vahingossa kiinni? Vai oliko joku muu nähnyt ja mennyt kertomaan Mäntyniemelle asiasta?
- ”Nämä ovat hyvin vakavia syytöksiä. Lähteeni on luotettava, joten minun on pakko irtisanoa teidät työsopimuksen… uh… salliman ajan kuluess…”, Mäntyniemi kertoi, mutta hänen puheensa pätki ja hänellä näytti olevan hengitysvaikeuksia. Hän myös liikkui pöytänsä ääressä levottomasti kuin kerran aikaisemmin. Silloin tajusin, mitä pöydän alla tapahtui. Mieleni teki käydä käsiksi Mäntyniemeen nyrkkeineni. Olisin voinut napata pöydältä kuulakärkikynän ja upottaa sen hänen kurkkuunsa.
- ”Aah, Jenna… olet mahtava! Ime kovempaa… ah, niele nyt kaikki, minulta tulee!”, Mäntyniemi voihki. Minulta paloi päre kokonaan. Käännyin ympäri ja marssin ovesta ulos läimäyttäen sen kiinni. Menin suoraa päätä työpöytäni luo ja aloin keräillä tavaroitani laatikkoon. Paskat työsopimuksesta, en tekisi töitä tässä talossa enää päivääkään, ajattelin. Jarkko tuli luokseni kyselemään, mitä tapahtui.
- ”Potkut tuli”, vastasin nopeasti ja sanoin, etten ole juttutuulella. Silmäkulmasta huomasin kuinka Mäntyniemi tuli huoneestaan ulos Jenna mukanaan. Yhdessä he suuntasivat aulaan.

Saatuani tavarani laatikkoon pistin vielä tietokoneen tuhoamaan mainostoimistoprojektin kansion pysyvästi. Kävelin ulos laatikko kainalossani ja suuntasin kämpälleni. Kävellessä jalkakäytävää pitkin huomasin, kun Mäntyniemi ja Jenna nousivat toimitusjohtajan Porscheen ja ajoivat ohitseni. Jenna katsoi minua sivuikkunasta haikea katse silmissään. Sitten hän käänsi päänsä ja katsoi eteenpäin minua enää huomaamatta. Hopeisen urheiluauton hävitessä liikenteen vilinään aloin miettiä, tarkoittiko Jennan katse sitä, että hän halusi jotain muuta, kuin mitä hänellä oli?

(Tarinan henkilöiden nimet, paikat ja tapahtumat ovat täysin keksittyjä)

8

17711

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Fantastique

      Osaat upean kiusoittelevasti johdattaa lukijan nautintoon. Pystyin eläytymään kertomukseesi täydellisesti ja näkemään itseni omalla työpaikalla samassa tilanteessa. Varsinkin odottavat pettymyksen ja katkeruuden tunteet tekivät tekstistäsi todellisen tuntuista luettavaa. Sellaista, jota ikänsä uneksii, eikä koskaan toteudu. Kiitos!

    • Markus Selin

      Toivottavasti tahdot myydä oikeudet tähän, jotta voin vääntää tästä(kin) leffan. Ilman Jasper Pääkköstä.

    • Haaveilija

      Hah, hyvä läppä! Ja kiitokset palautteesta Fantastique.

    • Player#23

      Tämä ei todellakaan ollut pelkkä kulunut raapustus työpaikkapanosta. Pikemmin tämä oli lyhyt, palstan henkeen sopiva ote Pauli-nimisen henkilön elämästä. Vieläpä hyvin mielenkiintoinen ote. Ensimmäisellä lukukerralla itse seksi jäi minulle sivuhuomioksi, ahmin sen sijaan tarinan juonta eteenpäin. Loistavaa!

      Kirjoituksessasi on taidokasta kuvailua tapahtumapaikoista, ympäristöistä, yksityiskohdista ja ihmisistä. Saat sanoillasi henkilöihin muitakin ominaisuuksia kuin rintojen koon ja kullin mitan. Myös itse aktien kuvailu on huippuluokkaa. Jatka siis kirjoittamista juuri tähän tyyliin. Voisit esimerkiksi kertoa kuinka Pauli pääsee yli Jennasta. Näin voisit käyttää hyväksi jo luomaasi henkilöhahmoa ja entisestään syventää tätä.

      Itse olisin tästä tarinasta jättänyt viimeisen lauseen pois tai muokannut sitä siten, ettei se olisi alleviivannut Jennan katseen merkitystä. Lukijan mielikuvitusta kannattaa ruokkia murusilla, ei kokonaisilla aterioilla.

    • Haaveiljia

      Kiitos myös sinun palautteestasi Player#23. Äskeinen oli ensimmäinen kirjoittamani seksinovelli ja pidin sitä tunnissa hutaistuna tuherruksena (vaikkakin parempana kuin palstan heikoimmat jutut) - ennen kuin sain palautetta. Nyt olen muutamaan kertaan käynyt tarkastamassa vastaukset ja lukioitakin on jo kertynyt monta tuhatta. \o/

      Ajattelin jatkaa tarinaan Paulin ja Jennan uudella kohtaamisella, joka päättyisi onnellisesti. Omassa elämässäni asiat eivät ole menneet onnellisesti, joten miksi novellinkaan pitäisi. Kirjoitan ehkä jatkoa, jos keksin järkevän ja mielenkiintoisen tavan.

      Seuraavassa stoorissa ajattelin luoda hieman nuoremmat hahmot, mutta keskittyä vielä enemmän kuvailemaan asioita ja pyrkiä vähentämään itseäni ärsyttäviä kirjoitusvirheitä (joita tekstiin oli tarkastamisesta huolimatta jäänyt). Myös seksiin johtavat tapahtumat voisivat olla monimutkaisempia, eikä nainen vaan yhtäkkiä alkaisi ehdottelemaan.

      Kiitos vielä vinkistäsi Player#23
      PS. Oletko itse kirjoittanut palstalle novelleja? Niistä voisi saada lisää hyviä vinkkejä.

    • jonna

      aivan upea tarina. kiitos upeasta orkusta, aivan sormet märkänä joutuu kirjoittamaan. tuli melkein tippa silmään, ihmeellisen koskettava ja niin ihanan porno tarina!! LISÄÄ!

    • Jeesbox-18

      Tarina oli hyvin kirjotettu ja tarina toimi, mutta minua vaivasi ihan hirveästi henkilöiden itsekeskeisyys. Mies pitää itsestäänselvänä että saa kauneinta näkemäänsä naista, ja nainen sanoo ääneen että haluaa isoa ja kaikki miehet häntä?

      Mikään ei voisi olla epäkiihottavampaa. Noita piirteitä lukuunottamatta hyvä juttu.

    • joku_jostain

      toi oli oikeasti hyvä...
      olen lukenut monia tarinoita mut nyt ekan kerran haluan kommentoida...
      tää oli hyvä...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe