Henkien kylmyys

Oletteko koskaan miettineet mistä johtuu henkiolentojen kylmyys? Kummitteluunhan liitetään hyvin vahvasti kylmyys...jos ei nyt ihan joka kerta niin hyvin usein kuitenkin!
Ja miski sitten joissakin tilanteissa sitä kylmyyttä ei tule ollenkaan vaikka jotain muuta "selkeää kummittelua" olisikin?

Näin joku aika sitten unta kuolleesta tuttavastani ja kun kysyin millainen paikka "se" on...hän sanoi lyhyesti että kylmä!
Onko henkimaailma vaan kylmä paikka vai johtuuko se kylmyys jostakin syystä ruumiin kylmenemisestä vaikka ruumilla ja hengellä ei enään olekkaan mitään tekemistä toistensa kanssa...
Vai haluaako henki vaan näin viestittää meille jotakin...vaikka oman läsnäolonsa...

Paljon kysymyksiä eikä yhtään varmaa vastausta :D

8

2341

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sanji1

      Totta on, että yleensä aaveet tunnistetaan kylmyydestä ja kylmistä paikoista. Mutta tunnetaan myös tapauksia, joissa onkin ollut lämpimiä alueita. En tiedä liittyvätkö nämä lämpötilat aaveiden "mielialoihin".

      • Hanzi Green

        Aivan ,pahantahtoisiin aaveisiin liitetään kylmyys.Myöskin heillä on voinut jäädä jokin asia painamaan mieltä joka pitäisi saada korjatuksi täällä.


    • koti-fyysikko

      ...että kyseinen kylmyys johtuisi siitä, että kummitus tai aave hyödyntää läsnäolevan ihmisen eli havainnoijansa lämpöenergiaa. Kummitus sitoo paikalla olevan ihmisen kehon lämpöä käyttäen sitä "puuhastelunsa" energiana? Pohdimme asiaa kerran 1970- luvun lopulla, jolloin suht´ uudessa rivitaloasunnossamme alkoi nk. kummitella äitimme käytyä spiritistisissä istunnoissa tietämättämme. Kummittelulla oli erilaisia muotoja: ääniä öisin, välillä myös päiväsaikaan. Viileitä ilmavirtoja pyyhkäisi välillä ohitsemme ja huoneen seinäkellon äänet lähestyivät ja etääntyivät huoneessa ikäänkuin jokin energia olisi liikkunut siellä.

    • fshou4

      Että helvetti on jäätynyt!

      Anteeksi törkeä vitsi. Mutta kun en osaa muutakaan selitystä antaa.

    • Kaehum

      Voin kyl sanoa et napotan tällä hetkellä kylmässä huoneessani tätä asiaa miettien, muut huoneet on lämpimiä ja patterit toimii, omani sammuu joskus itsestään eikä käynnisty enää. Tässä talossa olen asunut 2 vuotta ja edellisessä 14 vuotta sielläkin ainut kylmä huone oli minun huoneeni, en usko kauheasti paranormaaliin mutta olen entisessä talossani kuullut ääniä ja nähny tavaroiden/huonekalujen liikkuvan. Nykyisessä ei ole sattunut mitään semmoista. Jos huoneen kylmyys johtuisi paranormaalisista asioista niin onhan tota entisessä ja nykyisessäkin kuollut henkilöitä, kuten lapsia, vanhuksia ja lemmikkejä. En usko että kylmä ilma suosii pahoja henkiä, ehkä surullisia enemmänkin? Hienoa idea tuo että ilma kylmenee henkien lähellä kun tuonpuoleinenkin on kylmä. Mikätahansa tapahtuman selitys on, ei se kylmää karkota, ei vaan jaksas nukkua öitä kahdella täkillä housut ja villasukat jalassa. Jos joku tietäisi vaikkapa tavan jolla "haamut" sais karkoitettua niin et tämä ikuinen talvi huoneessani loppuu. ( ja ei, talo on uus ja remontoitu, ulkoilmakaan ei pääse sisään mistään ikkunan raosta)

    • plasmasta

      Kun mietitte aaveasioita ni tän fysikaalisen faktan avulla selviää lämpötilaihmettelyt: plasma, jota aaveet voi käyttää fyysisinä kehoina, pysyy parhaiten koossa kylmässä ja piilossa auringonvalolta. Plasma hajoaa nopeasti auringonvalossa ja lämpimässä.

      Myyteillä esiintymisestä erityisesti kylmässä ja yöllä on juuri tää fakta alkuperänä.

    • eetteristä

      Toinen spirituaalinen fakta selittämään kylmyyden tunnetta: ulkopuolisen eetterienergian, jota myös käytetään, aistii ihminen monesti kevyenä viileänä tuulena. Kyseessä on vain aistimus eikä liity fyysiseen kylmyyteen.

      Plasma jota tosin harvoin on nähty, on eräänlaista tahdonvoimalla tiivistettyä eetterienergiaa. Plasmaa tekemällä eetteri tulee näkyväksi ja sopii vain harjaantuneille, sillä sen tekeminen vaatii kovaa tahdonponnistusta ja vie paljon energiaa.

    • kylmyyttä_kokenut

      No, ainakin meillä syy on täysin selvä. Päiväsaikaan kummajaisemme majailevat
      pakastimen lokerossa, josta sitten puolenyön jälkeen lähtevät liikkeelle !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2926
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      106
      2490
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2250
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      22
      2082
    5. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      177
      1886
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      44
      1883
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1817
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1558
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe