HAH HAH Skannon asiakkaat

Boss

Ei voi muuta ku nauraa noille rikkaille ääliöille, jotka ostaa Skannon huonekaluja,,, Niin helvetin rumia kaikki tuotteet. En voi käsittää, miten joku maksaa aivan järjettömiä hintoja tollasista paska kamoista. Tollasiahan tekee vaikka itte.

Aattelinki ruveta täs tekee ite jotain ns. "designeä".. Otan töistä jotain vanhoja sohvia ja maalaan ne ja myyn noille miljonääri-ääliölle 5000e hintaan.

Koska tottahan se on, että tollaset ylirikkaat ostaa mitä tahansa kamaa, kunhan se on kallista.

Semmosta se elämä on ku ei keksi rahoilleen enää mitään käyttöö..

8

1688

  Vastaukset

  • Mä tiedän mistä mä puhun, koska kuljetan niitä opiskeluni ohella...

   • Ja sitten muistetaan lehtijutuissa Avotakassa yms. sanoa, että ostettu Skannosta. So what! Ei voisi vähempää kiinnostaa jonkun uusrikkaan brassailut. Pelleksihän he itsensä tekevät.

    Ja kerrottakoon vielä, että en ole kateellinen. Voisin ostaa Skannosta,mutta juuri em. syistä kannan rahanai järkevämmin muualle.


   • JKS kirjoitti:

    Ja sitten muistetaan lehtijutuissa Avotakassa yms. sanoa, että ostettu Skannosta. So what! Ei voisi vähempää kiinnostaa jonkun uusrikkaan brassailut. Pelleksihän he itsensä tekevät.

    Ja kerrottakoon vielä, että en ole kateellinen. Voisin ostaa Skannosta,mutta juuri em. syistä kannan rahanai järkevämmin muualle.

    Aina voi haukkua. Ei se minua haittaa jos joku sieltä ostelee. Mua ainakin ottaa päähän enemmän halpiskama joka ei kestä vuottakaan normaalikulutusta. M.m. Ikean kamat on kaikki pahvia sisältä ja ihan pilipali tavaroita - vaikka osa onkin ihan ok:n näköstä. Toisaalta ei ihme, niin paljon Ikea kopioi oikeata designia, aika törkeästi joskus mun mielestä.

    Skannon laadusta en tiedä, ei ole tullut ostettua mitään sieltä puljusta. Jos kama on laatua niin kyllä sen ajan mittaan huomaa. Tavara kestää kolhut, muutot ja ajan hengen ja muotomaailman muuttumisen, eikä aina tarvitse ravata uutta ostamassa. Säästyy hermotkin.


   • Hei jurpo. Oletko koskaan miettinyt sitä miksi Picasson maalaama pöllö maksaa enempi kuin vaikkapa kansallisrunoilijamme Arno Kotron maalaama pöllö? Hei, kamoon, nyt se rekka parkkiin ja pänttäämään oitis lissää amiskorkeakoulusi opuksia. Että siis jopa tuotatuota siis että silleen että jopa oppisit tuota ajattelemaan.

    Ja putkimieskollegesi jälkeen voit hakea taikkiin ja kouluttautua tuota moskaa syytämään. Jäänee haaveeksi, sano ;-)


  • Sinulla on liikeidea.
   Teepä niin ja hanki itsellesi elämä.

   Toivottavasti siellä opinnoissasi opit ajattelemisen jaloa taitoa
   ja hankit hieman yleissivistystä. Niitäkin tarvitset vielä joskus.

   • Olen ostanut Skannosta paljon ja kaikkiin ostoksiini olen ollut erittäin tyytyväinen. Skannon "born free" sohvat päällystettiin nyt kolmatta kertaa. Kaksi nojatuolia on uudelleen päälystetty jo kerran. Ekolokista. tuotteiden laatu on luokkaa isältä pojalle. Sinä jokahuutelet vieraisiin pöytiin, tee toki omat huonekalut itse. Älä täällä mollaa ihmisiä, jotka investoivat laatuun ja yrittävät ymmärtää estetiikasta...


  • Ei taida ihan toimia noin. Hinta ei ratkaise vaan mielikuva tuotteesta. Mulla oli kerran verstas stadissa ja tein huonekaluja. Noita Skannon hintoja ihmettelin aikani. Esim. peruspöydän olisin voinut tehdä melkeen puoleen hintaan siitä, mitä se makso Skannossa. Mutta niin se kauppa toimii. Just kukaan, ei rikaskaan maksa siitä hyvästä, että saa tukea puuseppää. Kun puuseppä myy tuotteen kauppaan hintaan lisätään työntekijöiden palkat, sos.kulut, vuokrat, sähkö-ja vesilaskut, katteet, ALV,etc...etc... vaikka viiden tonnin pöydästä tekijä sais siis kaks tonnia, ei pöydän tekeminen juurikaan kannata. Miksiköhän noita verstaita tippuu kokoajan pois markkinoilta!
   Laske pöydän tekemiseen tarvittavat: työkoneiden ja laitteistojen arvo noin 50000€, (puuntyöstökoneet, puruimulaitteisto, tuuletus, maalaamo), vuokra 100 neliön työtilasta, sähkö, vesi, materiaalin arvo,(4500€ kuutio)pintakäsittelyaineet, omapalkka, yrittäjäeläke, ALV,
   ... siitä vaan onnea yrittämiseen. Kuinkahan monta pöytää riittäisi kyllästämään stadin markkinat. Ehkä kaksitoista, mutta voishan sitä siirtyä tekemään kaappeja tai tuolia tai sitten ryhtyä rekkakuskiksi... miksi kaikki tuo vaiva???

  • On aika ihmeellistä, että joku vetää ns. herneet nenään siitä miten joku toinen rahansa käyttää tai minkälaista muotoilua/laatua arvostaa. Joku haluaa Ikeaa joku ei. Eiköhän ole jokaisen oma asia?

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Avustettuja CoVid murhia ruotsissa?

   >> “Ruotsissa iäkkäiden koronapotilaiden kuolemia on joudutettu morfiinilla" – Sairaanhoitaja Sonja Aspinen kertoo järkyttävistä kokemuksistaan >> Yle
   Maailman menoa
   68
   4931
  2. Niko Ranta-Aho vihjaa perhehaaveistaan

   Miten voi olla, että tätä typerää rikollista paapotaan ja glorifioidaan joka tuutissa? Haastattelua annetaan ja otetaan sinne sun tänne. Ovatko kaikk
   68
   2554
  3. S&S Instat kovin hiljaisena

   Onkohan siellä lyöty vetoa, kumpi pystyy olemaan pitempään ilman päivittelyä? Soffalla varmaan pää sauhuaa jo... 😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   2018
  4. Raaka-Rane lähti reissuun lentokentällä

   Instassa runsas aamiainen lentokentällä, pöytäseurueessa kaksi muuta. Täytyy järjestellä bisnekset kuntoon ulkomailla...
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   1362
  5. Murha Varkaudessa

   Eli kuka tekijänä ja kuka mahtoi olla uhri?
   Varkaus
   43
   1138