Hiushuone Klips

Karamelli

Onko kokemusta Kaarinassa olevasta Klips kampaamosta? Onko trendikkyyttä ja minkälainen hintataso?

18

9652

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • abi-81

      Olen klipsin asiakas, paikka trendikäs ja henkilökunta on yes. Tukkaani olen ollut aina tyytyväinen, suosittelen. Hinnat on kohdallaan.

      • Tyytyväinen asiakas

        Hinnat on tosiaan kohillaan, nuorekas meininki, sisustus jotain aivan uskomattoman tyylikästä, kiva henkilökunta ja aina on tullut hyvää ellei erinomaista jälkeä =)


      • tyyli
        Tyytyväinen asiakas kirjoitti:

        Hinnat on tosiaan kohillaan, nuorekas meininki, sisustus jotain aivan uskomattoman tyylikästä, kiva henkilökunta ja aina on tullut hyvää ellei erinomaista jälkeä =)

        Itse olen käynyt kyseissä kampaamossa useita kertoja (väillä muissa) aina olen palannut takaisin periaatteella josko nyt oisin tyytyväinen ja tasan yhden kerran olen ollut lopputulokseen tyytyvänen. Kerran minut oli laitettu jollekkin harjoittelijalle ilman kysymättä ja tämähän leikkasi sellaisen kuontalon, ettei viikkoon ollut asiaa ihmistenilmoille :o(
        Valitettavasti henk.koht. en voi suositella!!


      • Ei todella tyytyväinen...
        Tyytyväinen asiakas kirjoitti:

        Hinnat on tosiaan kohillaan, nuorekas meininki, sisustus jotain aivan uskomattoman tyylikästä, kiva henkilökunta ja aina on tullut hyvää ellei erinomaista jälkeä =)

        Sieltä on kaikki hyvät kampaajat lähteneet pois..Siis todella outoa...kaikki hyvät kampaajat mitä siellä on ollut on pikku hiljaa hävinneet jonnekkin muualle???EI SIIS KANNATA MENNÄ ENÄÄ!!! Olin siellä kerran vaki kampaajani lähdettyä marraskuussa pois ja voin sanoa että jollei kampaaja osaa levittää väriä niin että tulos on tasainen eikä leikata niin ettei niskassa sojota pitkiä hapsuja niin jo on kumma...Vähän sellainen olo tuli että hosumalla laitetaan...Ei ole kauhean kivaa lähteä kampaajalta kotiin hiukset laitettuna ja kun pääsee kotiin peilin eteen ja harjaa hiukset toiseen asentoon niin näkyviin tulee laikkuja...Kysynpähän vaan että onko se ammattitaitoisen kampaajan merkki että päästää asiakkaan liikkeen ovesta ulos tukalla jonka amatöörikin huomaa olevan huonosti värjätty ja varmasti värjäisi kotona tarkemmin...En periaatteestakaan enää mennyt sinne korjauttamaan tukkaani...vaan menin toiseen liikkeeseen jossa naureskeltiin hieman sitä värjäystä...kerroin kyllä että missä se oli värjätty ensimmäisen kerran...Mutta jos tosissaan hiuksistasi välität niin älä mene hiushuone klipsiin koska siellä ei ole ammattitaitoisia kampaajia jäljellä!!!


    • Clain

      Ihan jees paikka se on..
      Joskus permistä siellä laitattanu ja nyt meinasin hiustenpidennyksiä..

    • minä myös

      on ehdottomasti kaarinan paras parturi-kampaamo.työntekijät mukavia,reippaita ja osaavia.ei ole tarvinnut hävetä pois lähtiessä.jos ei halua harjoittelijan käsittelyyn,kannattaa aina avata suunsa ajoissa jo aikaa varatessaan ja kertoa kenelle haluaa palveltavaksi..myös palaute kannattaa antaa heti,siinä vaiheessa on ehkä vielä mahdollisuus korjata jotain!

    • Eilen testannut

      Kävin eilen Kaarinan keskustassa Hiushuone Klipissä. Paikka oli todella epäsiisti, kaikki hiukset ja paperit olivat lattialla, en ole ennen moista nähnyt. Eikä siivoamatta jättäminen johtunut kiirestä, koska työntekijät olivat vapaana kun menin. Työ tehtiin hosumalla, ei mitään yksilöllistä palvelua, tuli tunne että kaikkien hiukset leikataan samalla tavalla: nopeasti koneella ja nopea loppusilaus saksilla. Itse olin tuolissa 12 minuuttia ja maksoin 17 euroa, ei puhettakaan pesusta, vaikka se nettisivuilla luvataan. En todellakaan suosittele!

      • wewe

        Minä olen aina ollut tyytyväinen klipsin rentoon meininkiin, välillä voi olla hiuksia lattialla mutta ei se ole menoa haitannut. Tukkani on ollut aina hyvä.


      • vuosia takana

        Olen käynyt klipsissä monta vuotta ja olen aina saanut ammattitaitoista palvelua, en ole kellosta katsonut miten paljon aikaa on mennyt, sillä tukka ratkaisee. Kyllä kampaajatkin varmasti välillä juo kupin kahvia ja hiukset lattialla ei menoa haittaa. Mielestäni paikka on todella siisti ja kauniisti sisustettu.


      • -62-
        vuosia takana kirjoitti:

        Olen käynyt klipsissä monta vuotta ja olen aina saanut ammattitaitoista palvelua, en ole kellosta katsonut miten paljon aikaa on mennyt, sillä tukka ratkaisee. Kyllä kampaajatkin varmasti välillä juo kupin kahvia ja hiukset lattialla ei menoa haittaa. Mielestäni paikka on todella siisti ja kauniisti sisustettu.

        paikka on mielestäni loistava!! Iso kiitos !


    • Nenne85

      Kävin Klipsissä värjäyttämässä ja leikkauttamassa pitkät hiukseni. Lopputuloksena epätasainen väri ja leikkaus. En todellakaan voi suositella kenellekkään!!

      Vähän tuli sellanen rahat pois ja pihalle meininki mieleen.

    • jasu --

      Mä kävin tänään vaalentamassa tukkaani ja leikkauttamassa tuolla ja olen kyllä oikein tyytyväinen niin lopputulokseen kuin palveluunkin.

      Kampaaja kyseli mitä haluan ja leikkasi juurikin niin paljon kun halusin. Aika usein kun partureissa käy niin että yhden sentin sijasta lähteekin huomattavasti reippaammin... :/ Monta kertaa hän myös varmisti ettei väri varmasti kirvele ja odotusaikana sain kahvia. Kaikki tiedot kirjattiin koneelle, joten ens kerralla kun menen ne tietää sieltä heti mitä edellis kerralla on tehty.

      Aikaa oli varattu reippaasti, ja sain päähieronnan värinpesun yhteydessä ja hiukset laittoikin lopussa nätisti ihan ajan kanssa. Ei todellaankaan siis kiireellä vedetty läpi.

      En ymmärrä miks ihmiset jotka eivät ole tyytyväisiä lopputulokseen avaa suutaan siitä työn tehneelle! Minun ymmärtääkseni jos esim. värjäys ei ole onnistunut niin kuin pitäisi niiden täytyy se ilmaiseksi korjata. Jos huomaa sen vasta kotona niin eiköhän seuraavana päivänäkin asiasta voi mennä valittamaan...

      • jasu --

        Ja koko homma maksoi vain 70 euroa. Ei paha :)


    • paikan vaihtanut

      jasu-- taitaa olla omistaja itse koska tietää ja puolustaa noin paljon.Itse käynyt siellä kampaajalla mutta kyseinen kampaaja lähti syyskuussa, kerran kokeilin sen jälkeen ja jouduin omistajan penkkiin.Itse en ollut tyytyväinen leikkaukseen tai väriin.Kun sitten menin muualle sain kyllä kuulla huonosta leikkauksesta.

    • jasu --

      En ymmärrä miksi aina kaikki sanoo noin täällä. "taitaa olla omistaja" "taitaa olla mainostusta". Tuollaisen luokittelun mukaan "paikan vaihtanut" on itse myös jonkun kampaamon omistaja ja nyt musta maalaa vaan kilpailijaansa.

      Mua vaan ärsyttää, kun täällä aina vaan valitetaan ja haukutaan kaikki paikat ja asiat puhki! Miksei positiivisestä kokemuksesta saa avautua enemmän kuin yhdellä lauseella??

      Ja kai minä nyt asiasta tiedän, kun kerta olen siellä käynyt kampaajalla. Jestas sentään.

    • paikan vaihtanut

      Kenellä käyt siellä Klipsissä Jasu?

    • tallinn

      en kellään enää,vaihdoin salonkia jo aikoja sitten

    • Anonyymi

      Mistä johtuu että Klipsistä lähtee kaikki hyvät kampaajat?

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      362
      4359
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1819
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      65
      1560
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1546
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1380
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1341
    7. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      205
      1335
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      53
      1333
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1218
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1215
    Aihe