onko kaaso pakko olla?

morsian06

Olen alkanut miettiä, että miksi ihmeessä ihmiset koko ajan ihmettelee, koska mulla ei ole kaasoa..se on alkanut kyrsiä!!!Nyt kysynkin teidän mielipiteitänne asiasta ja onko tämän vuoden morsiamila kaikilla kaaso?

6

2025

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yrjänätär

      menisin nyt naimisiin ( 2v sitten menin) niin en kyllä tarvisi kaasoa. Ainakaan niin surkeeta kuin minulla oli. Jätti sovitut jutut hoitamatta heti kirkon jälkeen - ja ystävyys loppui myös siihen. Teki hääillasta oikein erityisen.... Oikeesti; ei tarvitse olla kaasoa jos tuntuu että ilmankin pärjää. Riippuu paljon häitten koosta ja porukasta joka sitä järjestelee. Eipä mullakaan ollut ekoissa häissä mitään hajuakaan mistään kaasosta ja silti häät olivat onnistuneet ihan omin avuin. Kysyjät voivat kysellä siksi josko tarjoisit heille sitä kaason paikkaa? Useinhan siihen löytyy tarjokkaita ja käydään vähän pientä kilpaakin siitä kenet siihen valitaan.

      • morsian06

        Lähinnä ajattelin polttareita (en tiä onko mulla polttareita)ja kukkakimpun pitoa..mutta olen aina ollut vähän sitä mieltä, että kaaso on turha. Se on tietty mielipidekysymys ja onko niin läheistä ystävää. kukin taaplaa tyylillään..


      • naitu jo
        morsian06 kirjoitti:

        Lähinnä ajattelin polttareita (en tiä onko mulla polttareita)ja kukkakimpun pitoa..mutta olen aina ollut vähän sitä mieltä, että kaaso on turha. Se on tietty mielipidekysymys ja onko niin läheistä ystävää. kukin taaplaa tyylillään..

        Minulla ei ollut kaasoa. Yksi läheisistä ystävistäni tarjoutui järkkäämään polttarit. Toinen auttoi häiden järjestelyissä. Kolmas juonsi häät. Neljäs laittoi hiukset. Ja loput juhli innokkaasti aamuun asti. Hauskaa oli. Niin ja kukkakimppua minulla ei ollut.


      • tätähän ne
        naitu jo kirjoitti:

        Minulla ei ollut kaasoa. Yksi läheisistä ystävistäni tarjoutui järkkäämään polttarit. Toinen auttoi häiden järjestelyissä. Kolmas juonsi häät. Neljäs laittoi hiukset. Ja loput juhli innokkaasti aamuun asti. Hauskaa oli. Niin ja kukkakimppua minulla ei ollut.

        kaasot juuri tekevät.


    • helpottaa elämää

      Hyvältä kaasolta saa rehellisiä mielipiteitä asioista, tuoretta näkökulmaa. Jos asioita pyörittelee vain oman päänsä sisällä, niin jotain tärkeitä juttuja voi esim. unohtua.

      Kun serkkuni meni naimisiin, hänellä ei ollut kaasoa. Itse asun 150km päässä, ja oli hiukan vaikea järjestää polttareita toiselle paikkakunnalle, jota ei lainkaan tunne. Kukaan muu ei ollut tullut ajatelleeksi polttareiden järjestämistä, koska sehän on kaason homma... Pari päivää ennen häitä morsian pyysi, että pitäisinkö huolta lahjapöydästä. Tyhmänä tietenkin sanoin että totta kai, vaikka en edes tajunnut mitä siihen kuului. Availin lahjoja ja pidin huolta pöydän siisteydestä, mutta en ymmärtänyt että ne lahjat olisi pitänyt myös pakata pois ja kuljettaa jonnekin (mulla ei ollut autoa). Jos olisi ollut kaaso, niin ehkä tämäkin asia olisi järjestetty paremmin, esim. annettu kunnon ohjeet.

      Kaaso voi myös auttaa asioilla juoksemisessa, toimitella pikku tehtäviä kun itse et ehdi. Itse tarvitsin kaasoa lähinnä vain hääpäivänä, askarteluista yms selvisin itse. Kaaso huolehti valokuvauksen aikana ettei muut tavarat katoa/kastu/litisty, kiikutti kukkia kirkolle ja juhlapaikalle, juoksi hakemassa kaupasta välipalaa, auttoi valokuvaajaa, tarkkaili kelloa jottei meidän tarvinnut koko ajan kytätä aikataulua, jakoi lehtisiä kirkon penkkiin, juonsi häät, veti leikkejä, avasi ja pakkasi lahjat, oli henkisenä tukena, auttoi puvun kanssa, teki kaikkea pientä mutta merkittävää. Toisin sanoen jos minulla ei olisi ollut kaasoa, en olisi voinut nauttia täysillä häistäni, saati sitten keskustella vieraiden kanssa, koska olisin joutunut huolehtimaan kaikista käytännön asioista itse.

      Olen suuressa kiitollisuuden velassa kaasolleni. Jos olisin tajunnut, mikä homma siinä oikeasti oli, olisin ottanut kaksi kaasoa. Suosittelen.

      • morsian06

        nyt on myöhäistä pyytää enää ketään ja pienimuotoiset polttaritki on tiedos lauantaina. Onneksi miehellä on paljon avuliaita sisaruksia, esim hänen veljensä juontaa häät. Tällä hetkellä tuntuu sitä, että kaasoa en tarvitse..mutta häiden jälkeen voin toki olla eri mieltä.. :)

        kiitokset mielipiteistä, ne antoivat ajateltavaa


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4856
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3066
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1777
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1740
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1591
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1461
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      18
      1218
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1203
    9. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1167
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1167
    Aihe