HAKATAAN KOULU-

kiusaajat??

Etelä-Suomen Sanomista tänä aamuna:
Koulukiusatun äiti pahoinpiteli poikansa kiusaajan












Lahtelaisen Salinkallion koulun alueella tapahtui keskiviikkona erikoinen pahoinpitely. Salinkallion koulua käyvän pojan äiti pahoinpiteli puoliltapäivin poikansa luokkatoverin, joka tiettävästi oli kiusannut hänen poikaansa.
Salinkallion koulun vararehtori Outi Rönkä teki torstaina asiasta tutkintapyynnön poliisille. Hänen mukaansa pojat ovat yläasteikäisiä ja heidän keskinäisestä välienselvittelystään on oltu koulussa tietoisia.
- Koulu on puuttunut tähän kiusaamisasiaan jo aiemmin.
Rönkä ei halunnut torstaina eritellä tapahtumaa. Opettajien tietoon asia tuli, kun oppilaat tulivat ilmoittamaan asiasta. Röngän mukaan pahoinpidelty poika kävi näyttämässä vammojaan lääkärissä.
- Asiaa selviteltiin heti tuoreeltaan niin pitkälle kuin se siinä oli mahdollista, ja poliisi jatkaa tästä, Rönkä sanoi.
Salinkallion koulu järjestää kriisiapua tapahtumassa osallisina olleille oppilaille.

On se sääli että koulukiusaajia pitää ruveta vanhempien vetämään lättyyn, kun muuta keinoa ei enää ole.
Toivottavasti lapsen äiti saa kunniamitalin kusipään löylyttämisestä!

33

2078

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minä rupeen vääntämään

      lauluja. Nautin ajatuksesta jo etukäteen.

      • lauluihisi???

        Tääällä voisit kerätä sanoituksia??
        "On koulukiusaaja,
        tyyppi surkea,
        itsetunto alhaalla ja
        nesteet kaalissa.

        On koulukiusaaja,
        tyyppi ankea,
        kohta sen hanuriin voi
        työntää kuumaa kankea."

        Että sellasta....


      • Oivaltanut
        lauluihisi??? kirjoitti:

        Tääällä voisit kerätä sanoituksia??
        "On koulukiusaaja,
        tyyppi surkea,
        itsetunto alhaalla ja
        nesteet kaalissa.

        On koulukiusaaja,
        tyyppi ankea,
        kohta sen hanuriin voi
        työntää kuumaa kankea."

        Että sellasta....

        Ei kiusata saa ei nolata saa oikeus voi tulla oppilaan taa.


    • äitin puolella

      Saatana kun tässä maassa kiusaamiselle kerrankin lopun pistävä pistetään vielä syytteeseen. Äidille pitäisi antaa todellakin mitali toiminnastaan!! Minun ymmärtämyksen hän ainakin saa.

      Siitä sai kiusaaja turpaansa, jonka varmasti ansaitsi. Kukaan äiti ei yhdestä kiusaamiskerrasta lähde puolustamaan poikaansa ja niinhän tuossakin sanottiin että kiusaamiseen on jo kerran aikaisemmin koulun toimesta puututtu. Tästä ei todellakaan pitäisi laittaa lyöjää syytteeseen, vaan kiusaajapojan omat vanhemmat, sekä koulu kun eivät voi opettaa poikaa käyttäytymään ihmisiksi!

      ...ja vielä kriisiapua koululaisille pitäisi järjestää kun kiusaajaa pistetään turpiin. Hekö tässä jotain traumoja saivat? Helvetin pullamössöt. On tämä kiusaajien ymmärtäminen mennyt hieman liian pitkälle tässä maassa.

      Eikös tässä ihan vähän aikaa sitten eräs koulukiusattu saanut ankarat sakot kun veti viimein kiusaajansa lättyyn, niin että takana oleva opettaja sai aivotärähdyksen? Perkele että pistää vihaksi oikeuskäytäntö. Näköjään sitä saa kiusata ja provosoida niin kauan kuin mieli tekee, mutta kun sitten menee ja ottaa uhrilta turpaansa, niin siitä vielä maksetaan korvauksia. Opettaja tietysti ansaitsee korvaukset, mutta ne pitäisi kiusaajan maksaa kun on toista provosoinut!

      • Turpiin vaan ja onnea

        ... mutta minä itse en helposti lähtisi lapseni puolesta kiusaajaa mäiskimään, vaan olen opettanut hänelle, että tekee sen itse. Kenenkään ei tarvitse alistua toisten kiusattavaksi (meillä muuten ei toisia lyödä, mutta puolustautua saa). Toki aina ei tarvita niitä nyrkkejä, vaan sanan säilä on joskus parhain ase...

        Olin itse peruskoulussa koulukiusaamisen kohteena, mutta homma loppui kun eräänä iltana kirjastosta palatessani törmäsin pahimpaan kiusaajaan... pienikokoiseen rääväsuuhun. Raukka yritti - kun ei muita ollutkaan tällä kertaa tukena - väistää kohtaamisen, mutta eipä onnistunut. Annoin jätkälle ikimuistoisen löylytyksen ja kaupan päälle maininnan, että kerron koulussa mitä tapahtui jos vielä kerrankaan erehtyy minua kiusaamaan... ja arvaatte varmaan, kiusasiko enää sen jälkeen, minä kun olen naispuolinen ja hän oli muiden silmissä kova jätkä, koulun kingi... ei kehdannut paljastaa muille, että oli saanut minulta kunnon selkäsaunan.

        Ei näitä paviaaneja saa kuriin millään muulla kuin antamalla maistaa omaa lääkettään. Kaiken maailman kukkahattutätijeesustelut ovat syvältä ja ihan turhaa ajan hukkaa. Turpiin vaan ja lujaa, niin tietävät miltä kiusatusta tuntuu.. jos eivät muuten älyä lopettaa.


      • Sami_

        En tunne tapausta, mutta veikkaan että omena ei ole kauas puusta pudonnut...


    • vaikken

      suosikkaan väkivaltaa. Ilmeisesti koulu ym. tahot eivät ole aktiivisesti puuttuneet kiusaamiseen, mikä valitettavasti on yleistä useassa koulussa. Nostan hattua, itse olisin toiminut samalla tavalla, vaikka en väkivaltaa suosikkaan. Kyllä itsekin kävisin vetämässä lapseni kiusaajaa lättyyn jos se olisi ns. viimeinen keino eikä kukaan lotkauttaisi korviaan koulukiusaamiselle. Tässä on taas yksi hyvä esimerkki siitä, mitä tapahtuu kun koulut eivät puutu koulukiusaamiseen asianmukaisesti ja riittävästi, ja kun vanhemmat eivät pysty opettamaan lapsilleen että koulukiusaaminen on väärin. Auta armias jos minun lastani joskus tullaan kiusaamaan, se joka "mustalle listalleni" joutuu, saa kyllä tuta....;)

      • tarina :)

      • Kiusattu.

      • HIENOA!!!

    • aikuinen kasvattaja

      Ihmettelempä suuresti, että tälläkin palstalla nyt noin hurrataan tälle yhdelle äidille, joka on mennyt koulupoikaa mäjäyttämään. Kuitenkaan monikaan tällä palstalla ei olisi valmis antamaan minkäänlaisia kurinpidollisia oikeuksia opettajille...

      • näin se menee

        Kuitenkaan monikaan tällä palstalla ei olisi valmis antamaan minkäänlaisia kurinpidollisia oikeuksia opettajille.

        Jos oma lapsi on se kiusaaja/häirikkö, niin lähinnä silloin ei. Kiusatun vanhemmat kyllä antaisivat, luulisin.


      • Eräs kiusattu
        näin se menee kirjoitti:

        Kuitenkaan monikaan tällä palstalla ei olisi valmis antamaan minkäänlaisia kurinpidollisia oikeuksia opettajille.

        Jos oma lapsi on se kiusaaja/häirikkö, niin lähinnä silloin ei. Kiusatun vanhemmat kyllä antaisivat, luulisin.

        Varmasti se kiusaaja ei olisi koskaan lopettanut jos ei se äiti olisi puuttunut asiaan joten sakot sen kiusaajan vanhemmille ja isot sakot toimisivat myös hyvänä pelotteena näille hällä väliä vanhemmille.

        Mitä nyt yhdestä turpaanvedosta äitiä tuomitsemaan kun se kiusaaminen on aina haitallisempi ja pahempi juttu.


      • Eräs kiusattu
        Eräs kiusattu kirjoitti:

        Varmasti se kiusaaja ei olisi koskaan lopettanut jos ei se äiti olisi puuttunut asiaan joten sakot sen kiusaajan vanhemmille ja isot sakot toimisivat myös hyvänä pelotteena näille hällä väliä vanhemmille.

        Mitä nyt yhdestä turpaanvedosta äitiä tuomitsemaan kun se kiusaaminen on aina haitallisempi ja pahempi juttu.

        Jos tämä äiti saa tuosta sakot niin se ei ole oikein sillä se vain vähentäisi kaikkien motivaatiota puuttua näihin asioihin.


      • Eräs kiusattu
        Eräs kiusattu kirjoitti:

        Jos tämä äiti saa tuosta sakot niin se ei ole oikein sillä se vain vähentäisi kaikkien motivaatiota puuttua näihin asioihin.

        Sen kiusatun elämä voi olla jo kokonaan piloilla vaikka se ei heti näkyisikään niin jotain se vaikuttaa ihmiseen pysyvästi.

        Tietystihän on hyvä jos kiusaamisen onnistuu ratkaisemaan muulla tavalla mutta joskus tämä toimii ratkaisuna.


      • Sami_

        Samat tyypit pitäisi jumalatonta älämölöä, jos heidän kullannuppuaan olisi käyty kolussa ojentamassa.

        Tuollainen äidin puuttuminen ja fyysinen väkivalta on minusta kaikin puolin tuomittavaa.


    • Pasi

      Periaatteessa ole sitä mieltä että lasten on selvitettävä ongelmansa keskenään. Koulu ja opettajat eivät voi muuta kuin pahoitella tapahtumaa eivätkä pysty myöskään lopettamaan kiusaamista. Joku viittasi että sanoilla pärjää pitkälle, kaikilla ei ole aina sana hallussa vaan sitä on nimenomaan sillä kiusaajalla. Silloin sanoja korvaa luuvitonen kurkkuun, yleensä kiusaaminen loppuu siihen, koska sen myötä kiusattu vasta alkaa olemasta henkilö ja saattaa saada jopa kunnioitusta kiusaajalta.

      Systemaattisen ja pitkään jatkuneen kiusaamisen voi lopettaa aikuinenkin, niin kuin tässä tapauksessa. Jopa koulu oli tietoinen kiusaamisesta. Eiköhän se kiusaaminen loppunut tässäkin tapauksessa tai sitten kutsutaan äiti apuun. Ymmärrän äidin toimintaa tässä tapauksessa saattaisin toimia samalla tavalla itsekin.

      • Kiusattu..

        Ehdottomasti!


    • Joskus koulua käynyt

      Koulut ovat yhtä epäoikeudenmukaisia kuin vankilat. Tosin vankiloissa joutuu olemaan yhtämittaa putkeen kun taas kouluissa pääsee välillä kotiin. Siis suurin osa näistä.

      Vankiloissa enemmänkin voi tapahtua jopa henkirikoksia mutta joskus on kouluissakin niin tapahtunut.

      • kokemusta on

        Aika radikaali tilanne tuo uutinen..mutta miksi tilanne sitten päätyi siihen, että lopussa äiti tekee lopun kiusauksesta..?Ja jos tilanne on ns.on ollut hoidossa..
        Henk.koht. en luota koulun puheisiin kiusaukseen puuttumisesta: yläasteella pojat porukalla nälvivät tunnneilla/välitunneilla jne. ja eipä opettajat tehneet asialle mitään..
        Kunnes lopulta hermot meni ja pieksin pahinta irvailijaa..silloin kyllä herättiin rehtoria myöten, mutta tuntui, että se on minun vika..eli kiusaajat ovat uhreja..kun haluaa laittaa pisteen koko touhulle.
        Ehkäpä olisi pitänyt vain nöyränä kuunnella leukojen repimistä, sillä eihän naispuolinen voi käyttää väkivaltaa..:>
        Meni vähän aiheesta ohi, mutta jos lasta kiusattaisiin niin en epäröisi puuttua asiaan..
        Onkohan tietoa, että kuinka äiti on sen pojan pieksänyt..?


      • yks vaan...
        kokemusta on kirjoitti:

        Aika radikaali tilanne tuo uutinen..mutta miksi tilanne sitten päätyi siihen, että lopussa äiti tekee lopun kiusauksesta..?Ja jos tilanne on ns.on ollut hoidossa..
        Henk.koht. en luota koulun puheisiin kiusaukseen puuttumisesta: yläasteella pojat porukalla nälvivät tunnneilla/välitunneilla jne. ja eipä opettajat tehneet asialle mitään..
        Kunnes lopulta hermot meni ja pieksin pahinta irvailijaa..silloin kyllä herättiin rehtoria myöten, mutta tuntui, että se on minun vika..eli kiusaajat ovat uhreja..kun haluaa laittaa pisteen koko touhulle.
        Ehkäpä olisi pitänyt vain nöyränä kuunnella leukojen repimistä, sillä eihän naispuolinen voi käyttää väkivaltaa..:>
        Meni vähän aiheesta ohi, mutta jos lasta kiusattaisiin niin en epäröisi puuttua asiaan..
        Onkohan tietoa, että kuinka äiti on sen pojan pieksänyt..?

        Nehän on kuule sellasia mulkkuja nämä koulukiusaajat että onhan siihen jonkun puututtava kovalla kädellä jos opetkin vaan jänistää.

        En kuitenkaan ole tietoinen kuinka kusipää otti nokkiinsa jotenka en tiiä miten komiast se kusipää (eli kiusaaja) on saanut kyytiä.


    • ennenkun herätään

      Eräässä pikkukaupungissa länsirannikolla tapahtui toistakymmentä vuotta takaisin hyvin kaunis koulukiusaajien opetus.
      Loppuun kiusattu poika pölli isän pistoolin kotoa ja näpäytti kiusaajiaan oikein kunnolla, no ne perkeleet otti ja kuoli.
      No siihenpä loppui kiusaaminen.
      On toki huonosti asiat kun näin täytyy käydä ja se aiheuttaa surua mutta kun kerran ei opettajat voi koulussa asialle mitään kun niiden pitää istua opettajain kahvihuoneessa ja välkkärillä on vain yksi ope.
      Mukulat on aina kiusanneet toisiaan, nykyään se on vain niin rankkaa että se täyttää lähes aina rikosoikeudelliset merkistöt ja on terrorismia ihmisen yksityisyyttä kohtaan.
      Mutta T Ä S S Ä M A A S S A E I Y K S I T Y I S Y Y T T Ä S A A K A A N I T S E P U O L U S T A A. Minä olen sanonut kaikille minua lähellä oleville koululaisille. Älkää kiusatko ketään, auttakaa kiusattuja ja jos teitä kiusataan niin että se menee niin pitkälle että aletaan käydä päälle niin potkaise sivupotku reiteen ja sitten sukuelimiin täys potku, sen jälkeen ohimoista kiinni ja polvella nenän väli-liha poikki, siitä tulee niin saatanasti verta että sitä on kaikki paikat täynnä ja näin talvella se vielä tehostuu jos se tapahtuu ulkona kun on valkoinen lumi ja sen näkee mahdollisimman moni..Vittuun kriisiavut ja kiusaajille erittäin kova kuri.

      • Kiusaajista ei pitävä

        Sehän oli vähän niinkuin Zero dayssa pojilta palo pinna ja aseet puhuivat. Tosin se meni vähän liian pitkälle kun andrew ja calvin teurasti viattomiakin ja muutenkin turhan brutaalisti olisivat ennemmin ampuneet vaan niitä kiusaajia päähän ennemmin.

        Mutta siihen asti kunnes he päättivät lähteä kouluun vaikuttivat ihailtavan mukavilta.


      • Kiusattu...

        Menossa kohti kiusaajia pahimmassa tapauksessa joten kiusaajat olisivat todella heikoilla jäillä jos näin hullusti olisi.

        En yllytä enkä toivo missään tapauksessa että näin koskaan tapahtuisi enää, mutta kiusaaminen ei kannata! siitä voi joutua todella kuseen.
        Nyrkit tai sakot ennemmin kiusaajia vastaan.
        Lisäksi se miekkaan hukkuu ken miekkaan tarttuu.

        Se on varmaa että ennemmin tai myöhemmin nämä vajaaälyiset kiusaajat joutuvat vastuuseen teoistaan.

        Vaikka seuraavassa elämässä mutta varmasti.

        Kuitenkin olisi tärkeää saada kitkettyä se pois ennen kuin joidenkin elämä menee piloille.

        Satojen ihmisten elämä on tässä kyseessä!!!


      • eäs vaan

        Eräs ongelma tässä koulukiusaamisessa on se, että aika pieni osa siitä itse asiassa tapahtuu koulussa. Kiusaajat toimivat varsinkin nykyään lähinnä koulun ulkopuolella. Koulumatkoilla, vapaa-ajalla, kännyköillä, internetissä ym. Minun veljeni oli koulukiusattu (kiusaajat olivat samalla luokalla, joten kai voi puhua koulukiusaamisesta). Opettajilla oli todellisia ongelmia puuttua asiaan, koska kiusaamista ei koskaan tapahtunut koulussa opettajien silmien alla, eikä heillä ollut oikeutta rangaista vapaa-ajalla tehdyistä kolttosista. Kiusaajien vanhemmat eivät välittäneet. Lopulta vanhempani ottivat yhteyttä poliisiin, kun kiusaajat olivat mm. laittaneet seuranhakuilmoituksia Keltaiseen Pörssiin. Silloin en opettajien voimattomuutta ymmärtänyt, mutta nyt ymmärrän. Jos kiusaajien vanhemmat eivät välitä, niin miten opettajat voivat valvoa kiusaajia silloin, kun he toimivat kouluajan ulkopuolella? Penäisinkin siis näiden kiusaajien vanhempien vastuuta etunenässä!


      • kiusatun ja kiusaajan äiti
        eäs vaan kirjoitti:

        Eräs ongelma tässä koulukiusaamisessa on se, että aika pieni osa siitä itse asiassa tapahtuu koulussa. Kiusaajat toimivat varsinkin nykyään lähinnä koulun ulkopuolella. Koulumatkoilla, vapaa-ajalla, kännyköillä, internetissä ym. Minun veljeni oli koulukiusattu (kiusaajat olivat samalla luokalla, joten kai voi puhua koulukiusaamisesta). Opettajilla oli todellisia ongelmia puuttua asiaan, koska kiusaamista ei koskaan tapahtunut koulussa opettajien silmien alla, eikä heillä ollut oikeutta rangaista vapaa-ajalla tehdyistä kolttosista. Kiusaajien vanhemmat eivät välittäneet. Lopulta vanhempani ottivat yhteyttä poliisiin, kun kiusaajat olivat mm. laittaneet seuranhakuilmoituksia Keltaiseen Pörssiin. Silloin en opettajien voimattomuutta ymmärtänyt, mutta nyt ymmärrän. Jos kiusaajien vanhemmat eivät välitä, niin miten opettajat voivat valvoa kiusaajia silloin, kun he toimivat kouluajan ulkopuolella? Penäisinkin siis näiden kiusaajien vanhempien vastuuta etunenässä!

        Silloin kun lastamme kiusattiin koulussa otin yhteyttä opettajaan, mutta mitään ei tapahtunut. Kiusaus jatkui, lapsi ei pystynyt oppimaan ja tuloksena luokalle jäänti. Opettajan mielestä kiusaaminen oli vain poikien leikkiä eikä mitään kiusaamista. Minä tyhmänä luulin, että kyllä koulu osaa hoitaa asian ja annoin olla.

        Poika aloitti uudella luokalla ja eräänä päivän soitti eräs koulukaverin isä. Poika oli jatkanut samaa "poikien leikkiä" jota hän itse oli saanut kokea koko edellisen lukukauden. Pyysin kaverin vanhempineen meille ja asiat keskusteltiin porukalla. Siihen loppui kiusaus. Jos asia olisi jätetty koulun hoidettavaksi mitään ei olisi tapahtunut. Olen kiitollinen tuolle isälle, että tarttui rohkeasti puhelimeen ja otti yhteyttä. Kunpa itsekin olisin älynnyt tehdä saman asian silloin kun lasta kiusattiin. Luotin liikaa koulun kykyyn hoitaa asia.


      • Kiusattu....
        kiusatun ja kiusaajan äiti kirjoitti:

        Silloin kun lastamme kiusattiin koulussa otin yhteyttä opettajaan, mutta mitään ei tapahtunut. Kiusaus jatkui, lapsi ei pystynyt oppimaan ja tuloksena luokalle jäänti. Opettajan mielestä kiusaaminen oli vain poikien leikkiä eikä mitään kiusaamista. Minä tyhmänä luulin, että kyllä koulu osaa hoitaa asian ja annoin olla.

        Poika aloitti uudella luokalla ja eräänä päivän soitti eräs koulukaverin isä. Poika oli jatkanut samaa "poikien leikkiä" jota hän itse oli saanut kokea koko edellisen lukukauden. Pyysin kaverin vanhempineen meille ja asiat keskusteltiin porukalla. Siihen loppui kiusaus. Jos asia olisi jätetty koulun hoidettavaksi mitään ei olisi tapahtunut. Olen kiitollinen tuolle isälle, että tarttui rohkeasti puhelimeen ja otti yhteyttä. Kunpa itsekin olisin älynnyt tehdä saman asian silloin kun lasta kiusattiin. Luotin liikaa koulun kykyyn hoitaa asia.

        Minua kiusattiin lukuisia kertoja koulussa aina kun opettajat viipyivät opettajien huoneessa ennen tunnin varsinaista aloittamista.

        Tämän takia opettajilla ei aina ole mitään varaa sanoa että se tapahtuisi vain ulkopuolella koulusta. Välitunnitkin olivat tyhjillään minkäänlaisista opettajista tai vartijoista usein, eivätkä opet esim usein edes puuttuneet vaikka kävelivät ohi.


      • Kiusattu...
        Kiusattu.... kirjoitti:

        Minua kiusattiin lukuisia kertoja koulussa aina kun opettajat viipyivät opettajien huoneessa ennen tunnin varsinaista aloittamista.

        Tämän takia opettajilla ei aina ole mitään varaa sanoa että se tapahtuisi vain ulkopuolella koulusta. Välitunnitkin olivat tyhjillään minkäänlaisista opettajista tai vartijoista usein, eivätkä opet esim usein edes puuttuneet vaikka kävelivät ohi.

        Että ne joita ei ole varsinaisesti kiusattu, eivät myöskään ymmärrä sitä. He ovat jopa olevinaan parempia kuin ne joita on kiusattu, olen huomannut.

        Yks tyyppi jonka tiiän, kun sanoimme yhdestä ärsyttävästä tyypistä hänelle, niin hän vain sanoi, että ei miul oo mitää sitä vastaa kun ei sil oo mitää mistä se vois minusta sanoo tai juoruta.

        Totuus on toinen. Tämä liian itserakas äijä ei vain tajua sitä, koska luulee itsestään liikoja. Tässä todiste. Tämä jolla ei muka ole mitään sanottavaa hänestä, olikin kerran meille alkanut haukkua tämän touhuja.


      • Kiusattu...
        Kiusattu... kirjoitti:

        Että ne joita ei ole varsinaisesti kiusattu, eivät myöskään ymmärrä sitä. He ovat jopa olevinaan parempia kuin ne joita on kiusattu, olen huomannut.

        Yks tyyppi jonka tiiän, kun sanoimme yhdestä ärsyttävästä tyypistä hänelle, niin hän vain sanoi, että ei miul oo mitää sitä vastaa kun ei sil oo mitää mistä se vois minusta sanoo tai juoruta.

        Totuus on toinen. Tämä liian itserakas äijä ei vain tajua sitä, koska luulee itsestään liikoja. Tässä todiste. Tämä jolla ei muka ole mitään sanottavaa hänestä, olikin kerran meille alkanut haukkua tämän touhuja.

        Vastuu on ehdottomasti opettajilla suurelta osin, mutta myös kiusaajan vanhemmilla.

        Kun opet eivät puuttuneet asiaan, niinkuin olisi pitänyt, on se opettajien syytä, mutta myös kiusaajan vanhemmissa on syytä.


    • Sami_

      Oma asia on sokaissut vanhemman ja oman edun ajamisessa voidaan tarttua äärimmäisiin keinoihin.

      • tyhymä!

        ei siinä mitään omaa ETUA tavotella,
        vaan omia oikeuksia ajetaan, senkin runkkari!


      • ....

        Kyllä asiasta enempää yksityiskohtia tietämättäkin pitäisi tajuta, ettei tuollaista ihan pikkujuttujen takia tapahdu. Äärimmäisille ongelmille äärimmäiset keinot sitten kun ei muu kerran auta.


      • . . . . . .iiiiiiii
        .... kirjoitti:

        Kyllä asiasta enempää yksityiskohtia tietämättäkin pitäisi tajuta, ettei tuollaista ihan pikkujuttujen takia tapahdu. Äärimmäisille ongelmille äärimmäiset keinot sitten kun ei muu kerran auta.

        Ja kyllähän selvästikin, vikaa on, momin verroin enemmän, kiusaajan vanhemmissa, sekä koulun opettajissa, kuin myös kiusaajassa.

        Minusta, jos rehellisiä ollaan, pitäisi myös kiusaajalle, antaa sakot monien kärsimyksien aiheuttajana.

        Joka tapauksessa äiti on puolustanut oikeuksiaan eli itseäänkin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      56
      5431
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3487
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1612
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      198
      1544
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1033
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe