440 termostaatti

volvo 440 glt

Volvo 440 -90: mistä löytyy termostaatti? Epäilen jäähdytysnesteen pakenevan vuotavasta tiivisteestä. Miten korjataan? Muita mahdollisia vuotopaikkoja?

4

1123

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • vaihdettu on

   edestä katsottuna lohkon oikeassa päässä. Sinne tulee sellainen paksumpi vesiletku joka päättyy kolmella pultilla lohkon päässä olevaan laippaan jonka alla tuo termostaatti on.

   Omassakin tuo oli vuotanut niin että alumiini oli hapettunut tiivistepinnoista kuoppaiseksi eikä uuden termarin mukana tullut kumitiiviste enää olisi pitänyt joten vedin oranssia moottorisilikonia tiivistepintoihin ja jopa piti.

   Eli osta samalla tuubi moottorisilikonia kun käyt hakemassa uuden termostaatin. Myös ne kolme pulttia ovat aika ohuita ja korkkaavat helposti kierteet alumiinikannesta jos kiristät liikaa. Mikäli se vuotaa kunnolla, voi olla että näin on jo päässyt käymään edellisen isännän remontoitua ajokkia.

   • sama taas

    painovihre iski.


   • ar

    joo ku mullaki vuoti aina nesteet pihalle että mistä sellaasia thrmostaattia saaa? ku ei tuu sisälle ollenkaa puhalla lämmintä.


   • Volvoilijas
    ar kirjoitti:

    joo ku mullaki vuoti aina nesteet pihalle että mistä sellaasia thrmostaattia saaa? ku ei tuu sisälle ollenkaa puhalla lämmintä.

    Motonetistä saa.

    Tosin itsellä ei kestänyt kovinkaan pitkään (2 vuotta), mutta sieltä saa halvimmat!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hannu taitaa olla nyt historiaa

   Martina ja Vicke reissussa, Nala Eskolla. Pikkarainen uiskentelee yksikseen. Olis kyllä kiinnostavaa tietää, mitä tapahtui. Tässä suhteessa maksajan r
   Kotimaiset julkkisjuorut
   174
   4742
  2. Tissiesi vilauttelu ei ole feministinen teko

   " jos läjä miehiä painelisi menemään ympäri Suomea erilaisissa flashmobeissa munasillaan, heitä syytettäisiin seksuaalisesta häirinnästä" https://www
   Sinkut
   169
   3885
  3. Miksei seiskalehti uutisoi erosta?

   Moni keskustelupalsta pursuaa spekulointia Martinan ja Hannun erosta, molempin ig-päivitykset sopivat kuvaan. Missä Hörkkö ja etusivun juttu??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   2693
  4. Luksusrouva taas ulosotossa

   Hukkaan meni Nikon avustusyritykset, Sofialta karhutaan taas isoja summia https://www.seiska.fi/kotimaa/vouti-sofia-belorfin-perassa-okyelamaa-viettav
   Kotimaiset julkkisjuorut
   94
   2477
  5. Koronan levittäminen kapakoissa on perusoikeus ja rokotus&rokotepassi on pian pakko, hienoa Hjallis!

   Nyt Suomeen puuhataan rokotepassipakkoa - Hjallis Harkimo: sanktiot käyttöön rokottamattomille https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cfdb73b1-d86e-481
   Maailman menoa
   107
   1896
  6. Martinan ilmoitukset matkasta

   Ensimmäinen kuva tuli jo kun matkalla lentokentälle. Toi muija taitaa elää känny kädessä liimattuna.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   1649
  7. Hyvinvointivalmentaja voi pahoin

   Kyllä niin kaikesta näkee että hyvin ei mene. Ktuota juoksua ja menoa on nyt jo liikaa . Miten käy kisojen. Keskeyttää tietenkin . Mitä sen jälkeen ..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   92
   1235
  8. Rakas Sofia

   Olen todella huolissani tytöistä, jotka fanittavat sinua ja tekevät kaiken samalla tavalla kuin sinä. Nyt uutisoidaan veloista, jotka ovat ulosotossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   153
   1053
  9. Rambo kolaroi "autonsa"

   Eli Martinan sähköfiuden... 😂 Näköjään rambokin osaa jo vetää mutkat suoriksi. Eli hengen omakseen ottama kaara onkin marsun nimissä vaikka omanaan s
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1040
  10. "Marbella tuntuu niin kodilta, on aina tuntunut" sanoo Martina.

   Jep, nainen ei osaa edes vähän maan kieltä ja elää siellä turistielämää, urheilee ja syö dinnereitä. Ei mitään tekemistä oikean arjen kanssa kun pitää
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   1022
  Aihe