Hyvä keittiömyymälä Kouvolassa?

Nomi

Olisi aikomus uusia keittiö ja olemme nyt ehtineet käydä hakemassa tarjoukset Domuksesta ja KeittiöNetistä. Tarkoitus olisi kyllä kiertää kaikki seudun liikkeet. Onko mistä firmoista hyviä kokemuksia palvelusta ja hinta/laatu suhteesta?

15

4074

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Täältä ostanut

      on Pavun Matin firma Toikkalassa,eli Kouvolasta 15 km Mikkeliin päin. Suosittelen!!!

    • hinta

      Oliko Domus keittiön tarjous kalliimpi kuin Keittiö netin? Kuinka paljon?

      • Nomi

        KeittiöNetin tarjouksesta puuttuivat jääkaappi, keraaminen liesi sekä liesituuletin ja malli oli hieman erilainen kuin Domuksen. Mutta pyytämiemme mallien hinnat olivat KNet n.4700e ja Domus n. 14000e. Tarkoitus olisi KeittiöNetistä pyytää tarjous samoin kaapein kuin pyysimme Domukselta. Ensimmäiseksi kun menimme Nettiin ja meillä oli mielessä vasta jotain vähän sinnepäin olevaa. Domukselle osasimme jo antaa sen mallin mitä halusimme.


      • tarjous
        Nomi kirjoitti:

        KeittiöNetin tarjouksesta puuttuivat jääkaappi, keraaminen liesi sekä liesituuletin ja malli oli hieman erilainen kuin Domuksen. Mutta pyytämiemme mallien hinnat olivat KNet n.4700e ja Domus n. 14000e. Tarkoitus olisi KeittiöNetistä pyytää tarjous samoin kaapein kuin pyysimme Domukselta. Ensimmäiseksi kun menimme Nettiin ja meillä oli mielessä vasta jotain vähän sinnepäin olevaa. Domukselle osasimme jo antaa sen mallin mitä halusimme.

        Keittiö netistä tarjous apaut 5000€ (ilman koneita). Nyt odotellaan, minkälaista hintaa Domuksesta tulee.


    • Opelin hinnalla Opel

      molemmat hintansa arvoisia.

    • ole kuin

      keittiö-net ja domus ?

      • Juki

        Jokunen kuukausi sitten nuo kaksi antoivat kaikista edullisimmat tarjoukset samanlaisesta keittiösuunnitelmasta, valitsimme keittiöpisteen, laadussa ei ainakaan toistaiseksi valittamista.


      • Nomi

        Tokihan sieltä muitakin löytyy ja meidän ainakin on tarkoitus käydä jokaisessa, kunhan vain töiltä ehtii.


      • kiinostavinta
        Nomi kirjoitti:

        Tokihan sieltä muitakin löytyy ja meidän ainakin on tarkoitus käydä jokaisessa, kunhan vain töiltä ehtii.

        Valitse kolme mistä olet kiinostunut muuten et kohta muista/käsitä mitä olet kysellyt. Koskee muuten kaikkia hankintoja.


    • saanut tarjouksia

      Olisi mielenkiitoista tietää.Itsellä alkaa remontti syksyllä ja olisi kiva kuulostella mitä mieltä olet tarjonnasta.

      • Nomi

        Vielä ei olla ehditty hakea lisää tarjouksia, kun isäntä lähti mökille rakennushommiin ja tulee vasta loppukuusta kotio. Sitten päästään vasta kunnolla asiaan. Ilmoittelen sitten millaisia tarjouksia ollaan saatu. Remonttia kuitenkin pitäisi päästä tekemään jo kesäkuussa.


    • 2Kyllönen

      Vertailin Domusta, Puustellia, Keittiöpistettä ja Keittiönettiä. Kokeilin laatikoita ja saranoita, katsoin runkojen ja ovien laatua ym. keskenään. Ehdottomasti paras mielikuva hintalaatu suhteesta tuli keittiönetistä jossa esimerkiksi laatikot ja saranat olivat vakiona hidastettuja ja muilla ne joko puuttuivat tai sai ostaa lisähintaan. Ovet valitsimme laminaattiovet ja ne olivat mieleisimmät laadultaan Keittiönetissä. En ole katunut toimitusta ja valintaa. Käy samat läpi ja tee vertailuja samoista asioista ja katso mikä mielikuva jää jäljelle. Varoituksen sana: vältä ylimielistä keittiöpistettä jossa asiakasta pidettiin tyhmänä joka ei ymmärrä mitään. Lähdin muuten nopeasti pois.

    • Kauppias HKI
    • Nomi

      Nyt on tarjouksia haettu. Edellisten lisäksi kävimme HTH-keittiössä, Keittiöpisteessä ja Puustellissa. Keittiöpisteen tarjous on tainnut hävitä matkalle, kun ei sieltä ole kuulunut mitään lähes kolmeen viikkoon. Puustellin tarjouksen saisimme vasta ensi maanantaina, mutta niillä ei ollut oikein meidän haluamaamme väriä oviin ja muutenkin palvelu oli vähän omituista. Kun pääsimme materiaali valinnoissa pöytätasoihin asti ja kysyttii mitä niiden pitäisi olla sanoimme (omasta mielestäni varsin selvästi) että haluamme kivitasot. Esittely alkoi kuitenkin näin: tässä olisi nämä meidän puutasot (tämän ja tämän värisinä) ja tässä näitä laminaatti tasoja ja mitä muita niitä nyt olikaan. Kun siinä yritimme korjailla, että haluamme kivitason, myyjä katsoi vähän hölmönä ja siirryimme katsomaan vihdoin niitä. Kun sitten näytimme kiveä jonka halusimme, myyjä tokaisi että se on sitten kallein kivi mikä löytyy. Vaadimme sen silti, sillä olimme saaneet siitä samasta kivestä jo yhden tarjouksen ja mielenkiinnolla odotamme onko niissä tarjouksissa hinta ero suurikin, sillä edellisessä paikassa sanottiin sen olevan hinnaltaan vähän yli keskitason. HTH-keittiöt voittivat meillä tarjouskilpailun. Tarjous oli aika tarkkaan 8000e, mutta siellä meidän ehdotelmakeittiö laitettiinkin aikalailla uusiksi ja kieltämättä paljon edellista mallia käytännöllisemmäksi. Palvelu oli todella hyvää ja myyjä asiansa osaava. Neuvoi meitä monessa asiassa ja perusteli ja esitteli tarkasti kaikki ehdottamansa muutokset. Tänään olemme menossa tilaamaan uuden keittiömme sieltä ja olemme toistaiseksi ainakin kaikkeen palveluun tyytyväisiä.

    • Anonyymi

      Tilaa Lahdesta niin saat mitä tilaat ja parempaan hintaan...... Ja asentajatkin tulevat heti!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      138
      10080
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2924
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      188
      2727
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      24
      2087
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      16
      1852
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1669
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    8. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1546
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1348
    Aihe