Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

pahvilaatikoita

-mistä-

Tuntuu kauppoihinkin menevän tavara nykyään vain rullakoissa. Mistäköhän saisi Helsingistä hommattua pahvilaatikoita (vaikka ostamalla kun ei tunnu muuten löytyvän) muuttoa varten. Viime muuttokerralla käytettiin muuttolaatikoita, mutta kun nyt jää tavarat varastoon melkein vuodeksi.

19

20712

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • saa niitä

      Pyydä elintarvike kaupan henkilökuntaa jättämään sulle laatikoita,koska niitä tulee sinne.Helppo kantaa kotia jos "purat" ne teippauksistaan ja ostat ruskeaa pakkausteippiä kootaksesi ne uudestaan kotona.
      Itse olen saanut laatikoita pyytämällä ja toivottavasti lähi kauppasi henkilökunta on yhtä palvelualttita kuin minulla, mutta edellyttäen että haet ne myös silloin kun sovit asiasta heidän kanssa.

      • -mistä-

        Kun lähikauppoihin tulee kaikki tavara rullakoissa muoviin käärittynä. Ei ole mitään pahvilaatikoita.


      • saa niitä
        -mistä- kirjoitti:

        Kun lähikauppoihin tulee kaikki tavara rullakoissa muoviin käärittynä. Ei ole mitään pahvilaatikoita.

        Kas kummaa, onko lähikauppasi kovin pieni?
        Ainakin isommat kaupat saa tavaraa pahvilaatikoissa vaikka onkin rullakoissa..jos kaupassa on palvelutiski, kysy sieltä henkilökunnalta ,koska esim.leikkeleitä ainakin tulee pahvilaatikoissa useimpiin kauppoihin..pakkohan se on..olen minäkin saanut laatikoita kaupasta, ainakin Vantaalta (esim.Jumbosta)saa..


      • ...
        saa niitä kirjoitti:

        Kas kummaa, onko lähikauppasi kovin pieni?
        Ainakin isommat kaupat saa tavaraa pahvilaatikoissa vaikka onkin rullakoissa..jos kaupassa on palvelutiski, kysy sieltä henkilökunnalta ,koska esim.leikkeleitä ainakin tulee pahvilaatikoissa useimpiin kauppoihin..pakkohan se on..olen minäkin saanut laatikoita kaupasta, ainakin Vantaalta (esim.Jumbosta)saa..

        soita johonkin hesburgeriin ja pyydä keräämään ja säilyttämään ranskislaatikoita muuttoa varten. varmaan kannattaa soittaa johonkin isompaan heseen missä saattaa tulla 20-40 laatikkoakin päivässä. laatikot on aika pieniä mutta niihin saa kyllä tavaraa mahtumaan ihan kiitettävästi.ja yleensä noista laatikoista ei täällä treellä tarvitse maksaa mitään..kiittää vaan kauniisti jos viitsivät nähdä vaivaa keräämisessä.täällä ollaan ainakin kerätty mielellään jos pyytää..


    • Makaroonilaatikko

      Ainakin Bauhaus myy muutamaa eri kokoa olevia pahvilaatikoita, hintaa koosta riippuen kahden euron molemmin puolin per kipale.

      Olen nähnyt muuallakin, eli kysy lähimmästä hyvin varustellusta rautakaupasta. Kymmenen - parikymmentä laatikkoa ei kovin isoa lovea tee muuttobudjettiin. Ovat keskenään samankokoisina huomattavasti helppokäyttöisempiä kuin mahdollisesti kovalla etsiskelyllä jostakin kaupasta löytämäsi pahvilaatikot.

      Muuten kannattaa käyttää lainalaatikoita, eli pahvilaatikoihin ne tavarat jotka pakataan etukäteen ja jäävätkin laatikoon muuton jälkeen odottelemaan parempia päiviä. Heti tyhjennettävät tavarat muovisiin lainalaatikoihin, niiden vuokra on varsin kohtuullinen.

    • muuttajanti

      Ikeasta löytyy edukkaita ja oivia muuttolaatikoita. Pahvisissa on tukevat kantokahvat ja suuremmissa painoraja on 30kg. Sieltäpä sitten! ne on myös kiva säästää ja pistää tavaroita vintille, tuntuu sen verta tukevilta lodjuilta.

    • vinkaaja

      Käy "dyykkaamassa" pahvinkeräyspisteestä. Sieltä löytyy hyviä kodinkone yms. laatikoita. Kannattaa kuitenkin katsoa, että on kuiva ilma.
      Meillä on ihan sama ongelma, kaupat kun niin äkkiä pistävät laatikot paaleiksi tai puristimiin.
      Ja ne muna. yms laayikot on aika pieniä.

    • hoitsu

      onko lähistöllä sairaalaa, vaihaikotia tai jotain muuta hoitolaitosta? Vaipat tulevat pahvilaatikoissa ja ne menee yleensä keräykseen. Itse olen töistä hommannut juuri näitä laatikoita ja ovat hyviä ja melko tilavia.

      • hoitsu

        siis vanhainkoteja...


    • Pakkauspojat Oy

      Katso www.pakkauspojat.fi. Meiltä voi ostaa muuttolaatikkosetin.

    • Axession

      Käy katsomaan www.nymix.fi - sieltä saat kaikenlaiset pahvilaatikot

    • - sieltä saat -

      itse ostin Nymixiltä - www.nymix.fi fiksu paikka muutenkin

    • pahvilaatiko muuteipää
    • .xx

      www.curaton.fi saa pahvilaatikoita voi vuokrata ja ostaa

    • pahviset muuttolaati
      • Hellu1978

        Löysin ainakin KiertoPack yrityksen joka vaikuttaa egologiselle jutulle sivuilta www.muuttopaikka.fi


    • Kyllä kauppaan ainakin banaanit tulee pahvilaatikoissa jos nyt ei mikään muu. Mutta, jos ilmaiseksi haluat pahvilaatikoita niin käy kysymässä hoivakodeista yms. Kun tulee vaippatilaus niin niitä laatikoita on paljon! Itse otan töistä muuttolaatikot (olen siis hoitaja).

    • Ujo

      Entäs jos on semmonen vähän ujon tyyppinen ihminen eikä kehtaa mennä kyselemään pahvilaatikossa? Mulla ois nimittäin käyttöö pahvilaatikoille, mutta olen niin kauhean ujo ! :(

    • laatikoita

      Myös Biltema ja Class Ohlsson myy muuttolaatikoita. Hyviä ovat kantaa ja kohtuu kestäviä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2238
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1934
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      77
      1658
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1588
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1502
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1403
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1352
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1321
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1304
    Aihe