moser max 45!kokemuksia!!!

ostaako vai eikö...

Entinen Moser alkaa olla jo tehoton (moser rex 1230). Ajattelin ostaa Moser max 45. Onko hyvä? Leikkaako hyvin,saako siihen teriä kuinka hyvin hommattua? Meillä on leikattavana 2villakoiraa sekä terrieri, moser rexillä ei tahtonut villakoiran turkkia edes kunnolla leikata :( Siksi ajattelin nytten tehokkaampaa konetta. Kertokaa kokemuksia, ettei taas tule koneen kanssa pettymystä. Missä muuten kannattaa koneen terät terotuttaa?

13

18653

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sudenkorento75

      Mulla on tuo Moser rex mutta koen sen todella tehottomaksi westien turkin leikkaamiseen...
      Kun itselläsi on tuo villis niin ehdotampa sellaista "super" konetta joka on varmasti hyvä ja kestää käytön eli Oster merkkinen kone.
      Moserin huono puoli kun on se että siihen on vain se perusmitta (1mm) ja siihen niitä muovitalloja jolla ei tee yhtään mitään koiran trimmauksessa. Osterilta löytyy jokaiseen milliin omat terät ja leikkaa todella hyvin. Senkun vaihdat vaan terää ja annat mennä.
      Teriä ei mielestäni teroiteta vaan ne on aina ostettava uudet.

      • moser rex meilläkin

        Meilläkin on tuo moser rex 1230 ja alkuun toimi tosi hyvin mutta nytten se ei jaksa. Terät teroitettiin jolella eikä niissä ollut vikaa, koneesta vaan menny tehot. Minäkin katselin kaupasta moser max 45 ja minuakin kiinnostaisi miten on toiminut, omistan myös villakoiran jonka ajelen aina lyhyeen turkkiin ja lisäksi snautserin . myyjä sanoi siihen käyvän osterin terät! mutta olen kuullut että osterin terät kuumuvat! (netistä lainattua paras kaveri sivulta): Moser Max 45. Trimmauskone koti- ja ammattikäyttöön. Teho hulppeat 45 W. Koneeseen sopii myös Oster A5 kaikki terät. 2 -nopeuksinen.
        Joo ja siis kyllä teriä teroitetaan! goolteta jole! sieltä löytyy ainakin se! muita en minä tiedä. teroittaako jotkut terämestarit?....!


    • Team Mamma

      valitse joku noista kolmesta vaihtoehdosta ja unohda muut, kone joka kestää "isältä pojalle". kerää 3:n kimppatilaus ja tilaa koneet saksasta niin saat ne hintaan 125€/kone terä(t). eli säästät reilut 100€ suomen hintoihin verrattuna

    • hmmm

      sana trimmauskone. Siellä on juttua näistä

      • mutta

        on siellä juttua paljonkin mutta yleensä kerrottu vain liikkeen kannalta tehot ja toimivuus. omakohtaisia käyttökokemuksia ei ole paljoakaan :/ kuinka tehokas oikeasti trimmatessa,lähteekö hyvin,tekeekö haavoja,täriseekö kädessä kuinka yms...


    • moser

      oli ihan turha vehje. Andis pelaa paremmin, on kyllä huomattavasti kalliimpi merkkikin.

    • mie32

      Olisin samaa mieltä Team Mamman kanssa. Tuttavani, jolla on 2 villakoiraa, suositteli minulle Osteria. Jos aiot tilata Osterin Saksasta, olen valmis tuohon Team Mamman suosittelemaan 3:n kimppatilaukseen! Minulla on 3 kääpiövillakoiraa ja olen jo pilannut moser rex 1230:n, 1 kpl tavallisia kotipartureita ja 1 sakset, sekä omat sormeni moneen kertaan. Tällä hetkellä ei koiriani tahdo tunnistaa villakoiriksi, joten tilauksella olisi kiirekin! Ilmoittanet kiinnostuksestasi!

    • moser max

      Täällä käytössä Moser Max 45, ja tyytyväisiä ollaan. Olen käyttänyt konetta riisenin siistimiseen ja kokotrimmiin n. 10 kertaa ja kone pelaa hyvin (ostin käytettynä, uudet terät). Pidän Moserin mallista joka on kapeampi ja omaan käteen sopivampi kuin Oster. Kone täristää mielestäni vähemmän kuin kokeilemani Oster. Terät kyllä kuumuu jonkinverran pidemmässä käytössä, sitä varten käytän viilennyssuihketta jos ajan pitkään. Koiralle ei ole tullut haavoja, eikä ihokaan ole ärtynyt ajeluista (ensin karva nypitään, usein herkistyy helposti).
      Jos olisin ollut enemmän varoissani, olisin ostanut Andiksen koneen. Mutta hyvin on pärjätty tälläkin.
      Ja itse en vertaisi Moserin halpaa konetta Maxiin, tähän on eripituisia teriä, niin omia kuin Osterinkin. Niillä "talloilla" ei todellakaan tee mitään tai saa siistiä jälkeä. Maxista löytyy tehoja enemmän kuin perusmallista ja kaksi ajonopeutta. Itse olen ostanut uusia teriä näyttelyistä. Eläinkaupoistakin saa tilaamalla pienellä viiveellä (monet eivät pidä varastoissa). Eli kotikäytössä uskon koneen kestävän kyllä useamman koiran ajelut.

    • nokyllä

      Meillä on ollut Moser max 45 käytössä n.5v. Ja sillä ajellaan kahden espanjanvesikoiran karvat n.2-3 kertaa vuodessa. En oo kokeillu muita koneita, ja en löydä mitään moittimista tästä mallista. Meillä on käytössä Osterin 1,6mm:n ja Moserin 3mm:n terät. Eli Osterin terät käyvät. Kummatkin terät lämpiävät hieman, mutta onhan niillä ajoakin. Eikä tehon puute oo vielä vaivannut.

      • :)

        Minulle suositeltu villakoiranturkkiin vähintään 60-70 tehoista trimmeriä ;-) Muuten ei tehoa ja koirastakaan ei tunnu kovin mukavalta.


    • -jke-

      Vaihda terät uusiin niin johan leikkaa taas. Pääset halvemmalla. Uudet terät maksaa noin 30eur.

      • -jke-

        Tulipa fiksuna vastattua neljä vuotta vanhaan viestiin.....


      • Anonyymi
        -jke- kirjoitti:

        Tulipa fiksuna vastattua neljä vuotta vanhaan viestiin.....

        Aina jollekin ajankohtainen asia,,, hyvä vaan että kommentoit.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2520
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1940
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1469
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1018
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      66
      883
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      871
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      850
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      51
      826
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      755
    Aihe