masturboinnista

ruune

silloin kuin olin teini-ikäinen,,Apulehdessä vastaili lukijoiden kyssäreihin sellainen psykiatri kuin Klaus W Karlsson. Hän vastasi yhteen kyssäriin, että "masturbointia ei voida varsinaisesti pitää sairautena, koska se on yleistä..." Oliko hän saanut sananvalinnastaan palautetta, koska pari vuotta myöhemmin hän vastasi samantapaiseen kyssäriin " masturbointi on teini-iässä täysin normaalia, eikä siitä pidä huolestua". Tässäkin vielä korostettiin sen sidosta teini-ikään, eli aikaan jossa seksuaalisuus on hapuilevaa ja etsivää eikä ole vielä kovin kehittynyttä. Jo tuolloin tuollaisille vastauksille osattiin nauraa. Tänään on selvää että osa ihmisistä harjoittaa sitä koko elämänsä ajan. Kuten minäkin, joka sentään olen viisissäkymmenissä. Entä muut?

7

2022

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • hihkuli

   Eikö mieleesi ole juolahtanut masturboinnin haittapuolet? Siitähän voi tulla sokeaksi ja joka tapauksessa kämmeneen alkaa kasvaa karvoja.

   • täyttä

    potaskaa


   • Anonyymi

    Onko kukaan nähnyt ihmistä, jonka kämmenissä kasvaa karvaa?


  • toinen samanikainen

   Muistaakseni juuri tuo psykiatri, jonka nimen olin unohtanut, puolusti homoja kerran tv:ssa sanomalla, etta mies rakastaa miesta enemman kuin mies naista. Han sanoi, etta huomaa sen kun vastaaotolle tulee homoja, jotka esim. ovat menettaneet rakkaansa. Han huomaa heidan kertomuksesta, miten syvaa on homorakkaus. Paljon syvempaa kuin heterorakkaus. Niin han sanoi.

   Han kommentoi ohjelmassa, jossa keskusteltiin homouden normaalisuudesta. Han piti sita normaalina. Tama on taytynyt olla tuon mainitsemasi ensimmaisen kommentin jalkeen.

   • Anonyymi

    Olisiko tää Klaus ollut itse homo? Kuollut 60-vuotiaana.


  • Anonyymi

   Joo, itselle tärkeä toiminto vielä näin 60 ikävuoden lähestyessä. Koko elämäni sitä harjoittanut, sillä sukupuolivietti on ollut kova, eikä minulla ole ketään kumppania ollut koskaan.
   En ymmärrä, millä perusteella yksinäiseltä ihmiseltä pitäisi kieltää tämä seksuaalisuus.
   Yhden illan juttuja en halua harrastaa. Yksin vaan. Ei se ole keneltäkään pois.
   SSRI-lääkkeet lamauttavat masturboinnin tarpeen, ja se taas tuntuu luonnottomalta "puudutustilalta". Käytän masislääkkeitä vain kuureittain , kun mieli alkaa oikein jähmettyä.
   Itsetyydytys todellakin "sähköistää" elämän..himon ukkosenjohdatin.

   • Anonyymi

    Ei tee kaikille nuo lääkkeet, voi liittyä ihan puhtaasti depressioon oireena, koska se voi viedä seksihaluja. Myös homoilta, joilla normaalisti vietti on yliaktiivineb.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jussi Hakulinen on kuollut - YÖ yhtyeen hittien tekijä

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008994171.html Vielä ei ole kerrottu kuoleman syytä. Jussi Hakulinen loi YÖ yhtyeen kuuluisimmat hit
   Maailman menoa
   202
   4109
  2. Loiri on kuollut.

   Poistui kuvioista.
   Maailman menoa
   160
   2410
  3. Kirja: Martina Aitolehti näki narkomaani-siskonsa piikitetyn käsivarren: "Sillä hetkellä tajusin..."

   Hyvinvointiyrittäjä ja triatlonisti Martina Aitolehti avautuu rehellisesti mm. pikkusiskonsa-Steffin huumehöyryisestä elämästä uudessa elämäkertakirja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   28
   1733
  4. Yön Jussi Hakulinen on Kuollut

   Näin kertoo lehdet, esim satakunnankansa. R.I.P. Jussi. Olit hyvä laulaja ja sanoittaja.
   Pori
   128
   1339
  5. Törkeä ryöstö Hyrynsalmella

   Törkeä ryöstö Hyrynsalmella – miehet tunkeutuivat aamuyöllä taloon, otsikoivat lehdet. Kenen sakkija ovat tunkeutujat olleet ja missä??
   Hyrynsalmi
   39
   1167
  6. Martinan vastenmielinen menneisyys

   Martinan kirjasta julkaistujen otteiden perusteella hän on vastenmielinen sarjapettäjä ja epävakaa persoona. Kukaan normaali ihminen ei huuda kuutta t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   141
   974
  7. Joko kadonnut?

   Onko löytynyt jo?
   Hyrynsalmi
   6
   854
  8. Miksi Martina puhuu kirjassaan

   …muunneltua totuutta. Hän ei ole ollut apuvalmentajana hevostallilla nuoruudessaan. Hän on ollut ihan tavallinen tallityttö muiden tallityttöjen jouko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   106
   808
  9. Käynköhän mä vielä siellä

   lähiaikoina.. 🤔 Jaa-a, siinäpä mietittävää meille molemmille.
   Tunteet
   63
   765
  10. Oho! Esko Eerikäinen pisti deitti-ilmoituksen someen - Martina Aitolehden ex on valmis rakkauteen

   Esko Eerikäinen erosi aikansa kohujulkkiksesta Martina Aitolehdestä reilu kymmenen vuotta sitten. Ero jätti rajut arvet. Nyt Esko on valmis rakkaute
   Kotimaiset julkkisjuorut
   22
   744
  Aihe