Disneyland Paris

Matkaaja

Olisin menossa lomalle Pariisin Disneylandiin kesäkuun alussa ja haluaisin saada paljon vinkkejä ko. kohteesta esim hintatasosta ja mahdollisista ruuhkista näin alkukesällä. Kaikki tieto olisi tosi tervetullutta.

3

736

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Touko_pouko

      Kesäkuun arkipäivät ovat varsin hiljaisia, kiitos useimpien eurooppalaisten koulujen keston heinäkuulle asti. Jos otat Disneylandin oman hotellipaketin, saat sen halvimmalla aloittamalla lomasi sunnuntai-torstai välillä.

      Pariisin sää on epävakaa, joten sataako kaatamalla vai ei on mahdotonta ennustaa.

      Disneyland ei ole halpa kokemus, sisäänpääsyn lisäksi lompakkoa laihduttaa hintava ruokailu (puiston purilaiset ja pitsat eivät ole hääppösiä). 10 € per nenä pääsee "pikaruokaloissa" ja a la carte ravintolat rokottaa helposti 20 € tai päälle. Disney Villagen McDonalds on halvin vaihtoehto.

      Se negatiivisesta sävystä; puisto on huikea satumaailma, jonne tekisi mieli palata uudestaan ja uudestaan. Omasta mielestä 2 yötä/ 3pv paketti on sopivan pituinen, jossa ehtii nähdä kyllikseen eikä tarvitse hosua. Kaikki puiston omat hotellit ovat jänniä, mutta halvemmalla voi päästä hankkimalla majoituksen muualta. Toisaalta 3pv sisäänpääsyt maksaa n.100 € erikseen ostettuna, joten ne tulee lähes kaupanpäällisiksi hotellipaketissa.

      Kerro vähän, paljonko olette varanneet aikaa Disneykierrokseen, niin voin antaa muutaman lisävinkin.

      • Matkaaja

        Varasin jo loman ja otin just sen classic-paketin, johon kuului kaksi yötä ja kolme päivää puistossa. Hotelliksi valitsin New Yorkin, kun ollaan menossa poikaystävän kanssa kahdestaan ja toivomuksena oli rauhallinen ja vähän parempi hotelli. Mitä ruokapaikkoja suosittelisit?


      • Touko_pouko
        Matkaaja kirjoitti:

        Varasin jo loman ja otin just sen classic-paketin, johon kuului kaksi yötä ja kolme päivää puistossa. Hotelliksi valitsin New Yorkin, kun ollaan menossa poikaystävän kanssa kahdestaan ja toivomuksena oli rauhallinen ja vähän parempi hotelli. Mitä ruokapaikkoja suosittelisit?

        A la carte illallinen New York hotellin omassa Manhattan ravintolassa on tunnelmallinen, intiimi, vaikka tietysti hintava, mutta hyvät ruoat. Ravintolan kolmen lajin menu ehdotelmat ovat selkeästi halvempia, kuin erikseen otettut annokset. Alkoholijuomat tuntuvat olevan kaikkialla Disneylandissa kalliita, mutta New York bar on silti hyvä paukkupaikka. Itse tykkään istuskella iltaisin Disneyland hotellin Fantasia Cafessa, kuunnella pianon soittoa cocktailia maistellen ja jutella mielenkiintoisten ihmisten kanssa.

        Vietimme itsekin Disney loman viimeksi New York hotellissa, ja Newportiin ja Sequoiaan verrattuna se on merkittävästi rauhallisempi. Aamiainen on hyvä, ja pöydän saa suht heti silloin kun haluaa, toisin kuin isommassa Newportissa, jossa aamaishuone on taisteluareena. ;-) Uima-allas osasto on Ney York hotellissa myös ok ja siellä oli ainakin viimeksi allasbaari.

        Jos rahaa riittää, lounaan voi käydä syömässä Disneyland puistossa Main Streetin Walts -ravintolassa. Mielenkiintoinen paikka. Myös Frontierlandin Silver Spur Steakhouse on hyvä paikka. Blue Lagoon on merkillinen kokemus sekin, ravintola jossa on aina ilta karibialla. Edellisiin kannattaa tehdä pöytävaraus etukäteen hotellin concierge tiskillä. Pikaruokaloista en voi suositella muita kuin Disney Villagen Annettes'ia ja McDonaldsia. Muissa "pikaruokaloissa" on ahdasta, ruoka on usein viileää eikä maistu juuri millekään. Jos kuitenkin on pakko mennä pitsalle/burgerille, niin ehdottomasti lounasajan ulkopuolella, koska muuten voi burgerijonossa mennä 30-45min. McDonalds on myös tupaten täynnä juuri puiston sulkemisen jälkeen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      241
      2288
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      65
      1525
    3. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      72
      1301
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      59
      1245
    5. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      159
      1144
    6. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      88
      1075
    7. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      86
      938
    8. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      77
      899
    9. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      57
      892
    10. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      779
    Aihe