pihalaattoja

käytettyjä

Mistä sais Uudeltamaalta vanhoja pihalaattoja?Luonnonkivisiä tai betoni. En haluaisi uuden käheitä vaan luonnollisesti kuluneita. Ei haittaisi vaikka olisi hieman rikkinäisiä. Aulangolla tiedän olevan navetan missä myydään vanhoja ovia ym. Mutta onko muita paikkoja?

8

5441

  Vastaukset

  • kysy kaupungin varikolta tai joltain rakennus-, kuljetusliikkeeltä vanhoja purkukiviä tai pyydä ilmoittamaan kun sellaisia ilmaantuu rakennustyömaiden yhteydessä.

   • No eipä käynyt tuollainen mahdollisuus mielessäkään! Tulipa tässä itselle sellainen idea, että betonilaattoja vois varmaan tehdä itsekkin, näprääjä kun olen minäkin!


   • käytettyjä kirjoitti:

    No eipä käynyt tuollainen mahdollisuus mielessäkään! Tulipa tässä itselle sellainen idea, että betonilaattoja vois varmaan tehdä itsekkin, näprääjä kun olen minäkin!

    Googleen vaan "pihalaatta muotti" tuntuu löytyvän vaikka mitä


  • vieläkö tarviit betonisia piha laattoja?

   • Hei,
    Minä olisin kiinnostunut ostamaan käytettyjä pihalaattoja n. 40m2 määrän verran, pääkaupunkiseudulta.


   • Onko pihalaattoja vielä saatavilla ? Meilläkin olisi tarvetta valmiiksi kuluneille harmaille 30x30 betonilaatoille. Pienempi (50 kpl) tai suurempi erä.


   • Ikuinen pihaprojekti kirjoitti:

    Onko pihalaattoja vielä saatavilla ? Meilläkin olisi tarvetta valmiiksi kuluneille harmaille 30x30 betonilaatoille. Pienempi (50 kpl) tai suurempi erä.

    Joskus pentuna (ikää 10v ja kesärahaa hankin) tein perhenaapurin kanssa niiden puutarhaan sellaiset kävelypolut rikkoontuneesta betonista. Siis sellaisista, mitä ne kärrää veke työmailta. Homma muistutti hiukan kuin liuskekiven asentamista. Lopputulos oli kyllä oikeastaan ihan hieno. Ei siihen nyt ihan puutarhatuoleja pitäisi nojaamaan, mutta polkuina ne toimi. Sain rahat jäätelöön ja ensikosketuksia työntekoon :)

    Noita ainakin luulisi saavan helposti. Eihän se nyt laattaa ole, mutta kuitenkin. Omaan pihaan olen ainakin ajatellut pistää patinoitua kiveä (käytännössä uutta kiveä, mutta hakattu/murjottu/rikottu). Olen vain hiukan ymmälläni siitä, että mitä eroa on patinoidulla, antiikkikivellä ja mitä soittelin rautakauppaan niin sanoivat, että pistä veronakiveä. Osaisko jokus sanoa, että onko noilla mitään sen kummallisempaa eroa?

    Saas nähdä miten tää meidän piharemontti tapahtuu, kun just muutettiin ja parempi puolisko esitti painavia sanoja, että lasten ja koirien mukana ei tule sitten kuraa sisälle. Yritin hienovaraisesti sanoa, että kenties löytyy tärkeämpiäkin remonttikohtia...


  • myyn pois pihalaattani

   Lakanbetonin pihalaattoja 300*300*50 käytettyjä.

   Punaisia n.720kpl(uuden hinta 2.18euroa /kpl)

   Harmaita n.120kpl(uuden hinta 1,71euroa/kpl)

   Hyväkuntoisia ja ehjiä pihalaattoja nyt alle puoleen hintaan.

   http://www.lakka.fi/binary/file/-/fid/3036
   Kuntoluokitus
   Hyvä
   kaikki yhteensä 800eurolla
   sijainti Karkkila
   p.0405546403

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   196
   7828
  2. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   114
   5293
  3. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   4216
  4. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   101
   3145