pihalaattoja

käytettyjä

Mistä sais Uudeltamaalta vanhoja pihalaattoja?Luonnonkivisiä tai betoni. En haluaisi uuden käheitä vaan luonnollisesti kuluneita. Ei haittaisi vaikka olisi hieman rikkinäisiä. Aulangolla tiedän olevan navetan missä myydään vanhoja ovia ym. Mutta onko muita paikkoja?

8

5392

Vastaukset

 • kysy kaupungin varikolta tai joltain rakennus-, kuljetusliikkeeltä vanhoja purkukiviä tai pyydä ilmoittamaan kun sellaisia ilmaantuu rakennustyömaiden yhteydessä.

  • No eipä käynyt tuollainen mahdollisuus mielessäkään! Tulipa tässä itselle sellainen idea, että betonilaattoja vois varmaan tehdä itsekkin, näprääjä kun olen minäkin!


  • käytettyjä kirjoitti:

   No eipä käynyt tuollainen mahdollisuus mielessäkään! Tulipa tässä itselle sellainen idea, että betonilaattoja vois varmaan tehdä itsekkin, näprääjä kun olen minäkin!

   Googleen vaan "pihalaatta muotti" tuntuu löytyvän vaikka mitä


 • vieläkö tarviit betonisia piha laattoja?

  • Hei,
   Minä olisin kiinnostunut ostamaan käytettyjä pihalaattoja n. 40m2 määrän verran, pääkaupunkiseudulta.


  • Onko pihalaattoja vielä saatavilla ? Meilläkin olisi tarvetta valmiiksi kuluneille harmaille 30x30 betonilaatoille. Pienempi (50 kpl) tai suurempi erä.


  • Ikuinen pihaprojekti kirjoitti:

   Onko pihalaattoja vielä saatavilla ? Meilläkin olisi tarvetta valmiiksi kuluneille harmaille 30x30 betonilaatoille. Pienempi (50 kpl) tai suurempi erä.

   Joskus pentuna (ikää 10v ja kesärahaa hankin) tein perhenaapurin kanssa niiden puutarhaan sellaiset kävelypolut rikkoontuneesta betonista. Siis sellaisista, mitä ne kärrää veke työmailta. Homma muistutti hiukan kuin liuskekiven asentamista. Lopputulos oli kyllä oikeastaan ihan hieno. Ei siihen nyt ihan puutarhatuoleja pitäisi nojaamaan, mutta polkuina ne toimi. Sain rahat jäätelöön ja ensikosketuksia työntekoon :)

   Noita ainakin luulisi saavan helposti. Eihän se nyt laattaa ole, mutta kuitenkin. Omaan pihaan olen ainakin ajatellut pistää patinoitua kiveä (käytännössä uutta kiveä, mutta hakattu/murjottu/rikottu). Olen vain hiukan ymmälläni siitä, että mitä eroa on patinoidulla, antiikkikivellä ja mitä soittelin rautakauppaan niin sanoivat, että pistä veronakiveä. Osaisko jokus sanoa, että onko noilla mitään sen kummallisempaa eroa?

   Saas nähdä miten tää meidän piharemontti tapahtuu, kun just muutettiin ja parempi puolisko esitti painavia sanoja, että lasten ja koirien mukana ei tule sitten kuraa sisälle. Yritin hienovaraisesti sanoa, että kenties löytyy tärkeämpiäkin remonttikohtia...


 • myyn pois pihalaattani

  Lakanbetonin pihalaattoja 300*300*50 käytettyjä.

  Punaisia n.720kpl(uuden hinta 2.18euroa /kpl)

  Harmaita n.120kpl(uuden hinta 1,71euroa/kpl)

  Hyväkuntoisia ja ehjiä pihalaattoja nyt alle puoleen hintaan.

  http://www.lakka.fi/binary/file/-/fid/3036
  Kuntoluokitus
  Hyvä
  kaikki yhteensä 800eurolla
  sijainti Karkkila
  p.0405546403

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.