J.B. J.B. Apartementos, Puerto Rico

Kanarian loma

Tultiin just Gran Canarialta Puerto Ricosta. Majoitus oli Tjäreborgin kautta Hotel Apaetmentos J.B:ssä. Älkää hyvät ihmiset tehkö samaa virhettä! Isoja torakoita ja muita olentoja enemmän kuin lääkäri voi määrätä, hotelli täysin tanskalaisille suunnattu kylttejä ja tiedotteita myöten...suomalainen sai välinpitämättömältä henkilökunnalta todellakin tuntea olevansa toisen luokan asiakas ensisijaisen matkanjärjestäjän tanskalaisiin verrattuna...yms. yms. Ja tätä kaikkea mainostettiin hyvin hoidetuksi parempitasoiseksi ja suosituksi hotelliksi. Eikö suomalainen raha kelpaa siinä missä muukin? Huh, ei enää koskaan!

10

2419

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Clara

      Torakat kyllä taitavat kuulua siellä päin pakollisiin "luontaisetuihin". Mutta muuten on kyllä samoja fiiliksiä tosta Puerto Ricon J.B:stä sun kanssa. Olen myös käynyt kerran ja se kerta oli myös viimeinen.

    • aok

      Voi ei! jos hotelli mainitaan hyvin hoidetuksi,ei kyllä torakoita pitäisi olla, itse olen aina kiinnittänyt huomion "hyvinhoidettuun" ja olen olettanut että on suhtkoht hyvä hotelli eikä mikään torakkapesä. kiitos kun ilmoitit ,kyseinen hotelli joutuu minun mustalle´listalle.

    • taikaduu

      Puerto Azul Ricossa oli todella hyvä hotelli, eikä torakan torakkaa näkynyt. Suosittelen! :)

    • Tirlittan

      Olen samaa mieltä kanssanne matkan maksaneen kuluttajan oikeudesta saada rahoilleen vasinetta. Harmi, että teillä hotelli J.B:ssä palvelu oli noin kurjaa. Kallis lomahan siitä pilalle menee. Matkanjärjestäjän tulisi mielestäni korjata asia paikanpäällä, esim. tarjoamalla muuta majoitusta. Terkuin, kohtalotoverit.

    • Mihin luottaa

      Näin kuvataan hotellia esitteessä J.B. Hyvinhoidettu, hyvätasoinen ja suosittu hotelli sijaitsee korkealla rinteessä, tämä on harhaan johtavaa, hyvinhoidettu?????. tämän perusteella luusisin että olisi hyvä.

    • suvi

      Onneks on tälläinen keskustelupalsta, jossa kerrotaan hyvät ja huonotpuolet. Kun olen löytänyt sopivan hotellin, kurkkaan täältä mitäköhän mieltä siitä ollaan,ja niistä sitten yritän tehdä johtopäätöksen.
      Hyvää kesää kaikille ja onnistuneita matkoja.

    • maukka

      Itse tulin juuri lauantaina samasta JB:stä ja yhden torakan näin, ja kyllä hotellin henkilökunta oli aivan jees, luulen että oma käyttäytyminen vaikuttaa hyvinpaljon asiaan (muutkin suomalaiset samaan aikaan ko. hotellissa oli myös tyytyväisiä)
      Hotelli esitteessä mainitaan että hotelli on kyllä hieman kulunut...
      Meillä oli määrittämätön majoitus ja sinne päästiin. saatiin kaksio isolla terassilla ja omalla 3haaraisella palmulla ja ihan kivat näköalat. Kerran jouduttiin vaihtamaan huoneistoa, kylläkin paremmin varusteltuun kaksioon: amme, tupla lavuaarit, kahvinkeitin, leivänpaahdin, videot mikroaaltouuni, ei yhtään pöllömpi kämppä

      • maukka

    • tpimpoe

      No joka tapauksessa maaliskuun lopussa majoitumme kyseiseen hotelliin 2 viikoksi.

    • Rahat_hukkaan

      Otan osaa tpimpoe...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2813
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2390
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2160
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1954
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1806
    6. 157
      1795
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1767
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      132
      1513
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe