seksiä armeijassa

sussu

Hikinen iltapäivä loppukesällä. Olen töissä, työpäivä on loppumassa, mutta ajattelin vielä hoitaa yhden asian, tarkistaa työtuntisi, jotta saisin palkkasi maksuun. Hetken mielijohteesta heitän kevyen jakkuni pois, ja jätän päälleni vain ohuen, vartaloa myöten laskeutuvan mekon. Olkanauhat ovat ohuet, joten jätin aamulla rintaliivit kotiin. Pienet rintani ovat pystyt ja kiinteät, ne eivät kesäkuumalla liivejä kaipaa. Tarkkaan katsoen nännit näkyvät hieman läpi mekosta, mutta kun päällä on ohut kesäjakku, tämäkään ei haittaa.

Astun sisään työhuoneesi ovesta, mutta et huomaa minua, koska olet selin. Olet juuri tullut kouluttamasta alokkaita, mikä näyttää olevan rankkaa hommaa. T-paidan selkämys on aivan hiestä märkä. Edelleen selin minuun heität paidan pois. Selkärangan kohdalla kiiltelevät hikipisarat.

”Upeat lihakset, herra luutnantti”, totean kevyen leikkimielisesti, vaikka tunnenkin kiihottuvani ja sanat ovat takertua kurkkuun.

Käännähdät minuun päin. Silmäsi laskeutuvat arvioiden kasvoistani alaspäin. Ohut puku paljastaa armotta kovettuneet nännini. Heitän paperit sivuun, vedän oven kiinni ja otan tuolin selältä paitasi ja ryhdyn kuivaamaan selkääsi. Olet hetkessä juonessa mukana. Sipaiset nännejäni pukuni läpi, otat niskasta kiinni ja suutelet lujasti, kuumasti, vahvasti. Hetkessä olen kuin kuumaa vahaa, jalat tuntuvat pettävän ja tunnen kostuvani ja häpyhuulien turpoavan odottavasti.

Kätesi eksyvät mekon alle, leivot rintojani kuin pikkupullia. Avaan paksun nahkavyösi, irrotan sen housuistasi ja pujotan sen jalkoväliini. Otat vyön molemmista päistä kiinni ja hinkkaat vyötä pilluani vasten. Taivaallista. Liikun vyön tahdissa, mutta tahdon lisää. Avaan maastohoususi ja lasken tiukat tangasi, joista kullisi näköjään tahtookin kovasti ulos. Kivikovana, sykkivänä, paksuna. Kun nuolaisen terskanpäästä, maistan kiimasi maun, ensimmäiset pisarat. Polvistun lattialle vyö yhä haaroissani, tyydytän sinua kädelläni ja yritän pyydystää pallejasi vuoronperään suuhuni.

Nostat minut vyön avulla ylös, riisut litimärät stringini pois ja käännät minut polvilleni. Kun tunkeudut sisääni, monen viikon padot alkavat purkautua. Ensimmäinen orgasmi on ihan lähellä. ”Tulee, tulee, tulee, nyt!” vaikeroin hiljaa, kun survot miehuuttasi minuun. Taustalla on kiihottava ajatus, kuuleeko joku toinen osaston upseeri meitä. Tuttu kuuma sävähdys, märkyyden aalto pistää minut kiemurtelemaan. Jäähdyttelet itsekin hieman. Asettelet nahkavyösi nännieni kohdalle ja hinkkaat sitä sivuttaissuunnassa. Olen ratsusi, valjastit minut, lähdetään matkaan!

Nahkavyöllä, paksulla kangella, rajulla otteella, muutamalla rivolla sanalla saat minut sekaisin. Lähestymme huippua, vartalot hikisinä, iho ihoa vasten lätisten, lihakset jännittyneinä koemme tulivuorenpurkauksen. Kun viimein irrottaudumme toisistamme, huomaamme, että ovella seisova kapteenikin sai osansa ja kuivailee tyytyväisenä kyrpäänsä sinun hikiseen T-paitaasi. Uskon, että työpaikan ilmapiiri koheni tällä panolla huomattavasti!

10

21816

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 2.mies

      Oli se hyvä, ettet ottanut nokiisi siitä ensimmäisen jutun arvostelusta. Anna tulla lisää vaan.

      • Minni

        Parempi tämä oli jo kuin edellinen..! Niin sitä pitää.. :)


    • iso

      ottiko suihin?????????

      • Jonnah

        Olen samaa mieltä!! Tämä on jo parempi kuin edellinen. Aivan kuin sanoinkin jo: kyllä se siitä lähtee! Ei turetta kirjoittajaa saa koskaan alussa moittia! jatka samaan rataan!


      • sussu

        En ymmärtänyt kysymystä... :-)


    • bloodline cutter

      minä olen juuri muutaman kuukauden päästä tuonne armeijaan lähdössä ja tämä nyt huomattavasti kohensi mieltä mennä sinne :D

    • sikke

      Mikäs tämän naisen toimenkuva siellä armeijassa oikein on? Vähän liian yliampuva juttu. Olisi ollut loogisempaa, jos nainen oli ollut myös upseeri. Eihän siviilit noin vaan pääse kouluttajien tiloihin.

    • hussein

      Moi suusu sanko panen sut eli teen sun kansa sex? soita mulle puh .0505528596

    • kalan hajua ilmassa

      jäitkös "tuoksuna huoneeseen" sen pökkimisen jälkeen.

      Niimpä "sillä" pääsee naiset aina pitkälle kaikissa asioissa tässä "uudessa armeijassa" aina kadettikouluun asti:)

      • >>>

        Paskat. Ainahan "sillä" voi yrittää mut eipä muuta saa ku tosi säälittävän maineen. Intti on pieni paikka ja tornarit kulkee. Kaikki tietää huomenna jos jollekki annat eikä sen jälkee kukaa ota vakavasti muuna kun panopuuna. Niin että jos sitä tahtoo..?

        Toisaalta jos miehet on niin helposti helmaa nostamalla manipuloitavissa ku viestissäs väität, ni enpä sitä kauheesti mainostais!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3673
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      166
      2287
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      1999
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1874
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      398
      1286
    6. 80
      1205
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      135
      1094
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1020
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      980
    Aihe