Ideoita Vappubileisiin?

Elina

Onko kellään ideoita Vappubileisiin? Siis tarjoilusta ja pukeutumisesta jne.? Olis kiva ottaa käyttöön joku teema.

57

50196

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vieraille

      että jokaisella on oltava joku vappuun liittyvä juttu mukanaan. ELi siis joku naamari, hattu tm. :) Et ilman ei saa tulla ;D

      sit jokainen vois tuoda jotain syömistä (riippuu ehkä vieraiden määrästä).. voihan sitä jotain pelatakin :) twister on mainio !

      • Olkatoppaus

        Pidä bileet jossa ei saa juoda alkoholia lainkaan. Se, kuka tulee kännissä maksaa isännälle kossupullon! Mikäli joku kännää salaa, maksaa isännälle 2 kossua. Juomat voi toki olla myös esim. konjakkia tai viskiä. Ohjelmaa esim. täyden viinapullon pyöritystä, totuus tai tehtävä sekä pussipäässä hyppelyä. Mikäli haluaa pään sekaisin, esimerkiksi pidätetään kilvan hengitystä 1-2 minuuttia. Tämän jälkeen pyöritään villisti ympäri. Nyt kun pää on saatu "sekaisin", voi vähän sekoilla a´la seksiä naapurin tai kaverin muijan/äijän kera. Kiinni kun jää, vetoaa sekavaan olotilaan. Tästä lähtee mukavat riidat ja miehissä päin vaikka vesurihippaa pihamaalla naapuruston iloksi! Mieti sitä...


    • Vappu......

      Aloitellaan siiderillä ja siitä kirkkaisiin ja samalla syödään pari vappupullaa tai mitä ne nyt on ja loppuillasta tapellaan ja sitten oksennetaan.

      Näin se menee suomalainen perinnevappu !

      Jos jotain uutta haluat niin ota teema "tänä vappuna emme tappele emmekä örvellä liikoja"

      • Nimetön

        voi hyvät ihmiset oikeesti. eikö muka ikänä voi pitää sellasia vappupileitä missä ei juotais alkoholia. oottepas te tylsiä!:D teillä ei näköjään oo mitään muuta bileiden viettotapa ehdotuksia muuta ku se et vedetään kännit. voi voi . ittellä on ainaki ollu aina hauskaa kaikis raittiis vappubileis ja muiski bileis. ja ilman alkoholia oon pitäny hauskaa jo täs 18 vuotta ja jatkuu


    • vappu

      Vappu kun on työläisten juhla niin miten ois jos laittaisit punalipun liehumaan ja jokainen vieras toisi yhden porvarin päänahan? Samallahan pelastuisi maaaailma!

      • vem

        Katkerako jostain?


    • jen

      itelläni on jo kauan siitänyt mielikuvituksessa vappu pileet joiden teemana toimisi 80-luku! voi sitä pastellivärien, olkatoppausten,hiihtareiden,muovisten korvakorujen, otsatukkapehmennysten, miami vicen ja modern talkingin musiikin määrää! joskus vielä pidän nämä kinkerit. hah. :D

      • vappuna..

        80-luvun hengessä aiottiin kaveriporukalla vappu juhlia. Vedetään kasari tyyliset peruukit päähän ja pilottilasit nenälle. Kesäautosta katto irti ja kaupungille hillumaan. Vähän sen yhen Backstreet Boys:n videon tyyliin..


      • myöhässä

        jos katsot kevään/kesän muotia niin ihanat pastellit,olkatoppaukset ja Miami Vice on taas muodissa... ouh mai kääk!!mihin tässä vielä joutuu!!


      • hanne

        Kannattaa ehdottomasti pitää. Pidin itse 25v synttäreillä 80 luvun kasaribileet ja ne oli vuoden pirskeet. Kaikki oli pukeutunut ja musa oli sen mukaista :)


    • Vappupörriäinen

      Kehität jonkun tosi omaperäsen boolireseptin tai pyydät vieraita tuomaan juomat, mitkä sitte sekotatte porukalla samaan kulhoon, voin taata et tulee kunnon soppa. Siihen vielä jotkut kunnon pöperöt, ei mitää perunasalaattiosastoa vaan keksit senkin kokonaan uusiks! Pukuosasto vois olla just joku vähä vähemmän lordi tai sit ei!

      • 888888888888

        ei lordi oo hyvä taiatte olla saatanan palvojii parempaaha yskoivainen musiikki on ko jokun hiton hewi


      • 888888888888 kirjoitti:

        ei lordi oo hyvä taiatte olla saatanan palvojii parempaaha yskoivainen musiikki on ko jokun hiton hewi

        Ei tää keskustelu liity millään lailla tähän keseiseen lordiin vaan mitä se sana on alun perin tarkottanu... eli siis lordi on muutakin kun tää euroviisuesiintyjä! Lordipukeutumistyyli ei käsitä puolimätiä miehiä ja naisia, vaan jotain ihan muuta!


    • tarjolle

      niin, laita tarjolle hyytelöityä boolia, eli tee booli ja lisää muutama liivatelehti, ja jääkaappiin, niin saat hyytelöä :) sitä voi sit tarjoilla lautaselta. ja voit lisätä värin vaikka karkkiväreillä :)

      • ideaaa

        ja Carillokiisseliä.

        Jospa vaihteeksi vieraat eivät joisikaan mitään vaan koko booli otettaisiin sisuksiin peräruiskeena.


    • tietämätönkö?

      Jos haluaa vinkkejä asuun voi käudä katsomassa www.punanaamio.fi Sieltä löytyy jos monen moista juttua. Ja googlen mainiota hakua kannattaa käyttää hyödykseen! Itse järjestän vappujuhlat, tosin vain kaverilleni.

      • hedonisti-anja

        Me pidetään seksi-vappu. Helsingissä messut, josta saa tarpeellisen rekvisiitan. meitä on 6 pariskuntaa, jotka lähtee messuille välineostoksille vapun kliimaksi mielessä. Kaikilla avoin ja "nälkäinen" mieli. mustasukkaisuus ja sormukset jätetään narikkaan. Ai, että tässähän odottaa vappua jo kovin! Kokeilkaa, uskon että tyydyttää..


    • bileet

      joo, pitäkee semmooset homoilu juhulat!!

      • koko vappu

        nääs


      • vapusta
        koko vappu kirjoitti:

        nääs

        "Mistä alkaa ja mihin päättyy suomalaisen vappu?

        - Oton päivästä yrjön päivään!"


    • perheellinen

      Miksi ihmeessä sitä pitäis juhlia vappua? Sehän on työväen ja opiskelijoiden juhla, joten eikös sitä voisi viettää leväten ja keräten voimia jaksamiseen? Meillä ei biletetä vaan vietetään aikaa perheen kesken ja mennään sitten vappupäivänä syömään irtojäätelöt. Lepoa ja rauhallista yhdessäoloa, ei krapulaa ja pahoinvointia.

      • aikuinen_

        Sinä voit kuule tehdä ihan just niin kuin tuntuu hyvältä. Anna niiden bilettää jotka haluaa ja nyhjää sinä kotonas. Ei kukaan tuu sunkaan valintojas haukkumaan!


      • lapsille

        vappupallot, serpentiinit ym. Ja kunnon äiti leipoo munkit ja tekee siman!


    • Duunari

      Vappu oli aikoinaan työväen aatteellinen juhla. Jossain vaiheessa siihen yhdistettiin myös opiskelijat, tämä taas johtui silloisesta radikaalista poliittisesta opiskelijatoiminnasta.

      Nykyisin vappu on kokenut devalvaation, tulevat valtakunnan kynttilät vetävät viinaa viikon "vapun" nimissä, koko kansa hulinoi ja sikailee itse vappuna.

      Muutoksena entiseen on se, että työväki ahkeroi, ei ole enää vappu vapaa työläisille, duunarit joiden juhla se pitäisi olla ovat töissä, eivät kokoomulaisten riistäjien kanssa shamppanja aamiaisella. Kapitalistin perkeleet ovat jo ryöstäneet vapunkin.

      • Jokeri

        ...Alunperin Vapun päivää vietettiin abbedissa Walborgin pyhimykseski julistamisen muistoksi. Valpurin yönä (30.4. - 1.5.) luultiin noitien ratsastavan luudilla ja pukeilla vanhoille uhripaikoille. Noitien säikyttämiseksi pidettiin melua mm. laukauksilla, torvilla ja sytytettiin tulia kukkuloille. Sen lisäksi kirkollinen vuosi alkaa 1.5. ja vapunpäivä on vanhastaan (jo 1700-luvulla) ollut pappiloissa merkkipäivä. Myöhemmin siitä on tullut sosiaalidemokratian kansainvälinen juhla- ja mielenosoituspäivä. Eli voisi sanoa, että tämä mainitsemasi "devalvoituminen" ei ollut ensimmäinen kerta...


    • mitään...

      Miksi ihmeessä sitä pitäs juhlia? duunarein juhla mennää nenät punasena ympäri raittia ja puhutaan rumia!!

      ilmapllo tanassa...hehehe..kauhee KAPULA pyhynä...ei tule mitään!!

    • MMMMMM

      nakit povariin, viinat muovikassiin ja kaupungin törkyisempään puistoon. siellä puunrunkoon nojaten fiilistelee räntäsateessa kunnes kaatuu kylmään ja ah niin ihanan pehmeään kuravelliin/koiranpaskaan:)

    • äit04

      elikkä meillä on ainaski tarkoitus pitää naamiaiset ja paras asu palkitaan.
      lapsi on ensin mukana juhlinnassa ja lähtee sit mummille ja ukille ja sit äippä ja iskä saa heittää vapaalle.
      kukin pukeutuu niin kuin pukeutuu ja juntit ei pukeudu ollenkaan.
      hauskaa vappua kaikille katsantokannasta ja iästä riippumatta. toiset juhlii perheen kanssa ja toiset kavereiden kanssa ja kaikilla on varmasti ihan yhtä hauskaa. :)

      • WappuWallaton

        ...Ai kun te ootte tylsiä. Vappu on juhlista paras jos vaan on mielikuvitusta ja osaa juhlia. Meillä on aina olleet kaikki kolme lasta mukana juhlissa ja iso joukko naapureita lapsineen lisäksi, ei ne oo menoa haitanneet. Juhlat juhlijoiden mukaan. Nyt ostettiin koottava puutarhakatos ja seinät siihen lisäksi. Laitetaan se aattona ulos paikalliselle hiekkarannalle, pahvinen tapettipöytä katetaan kertakäyttöliinalla, kukin tuo skumppaa ja safkaa. Kertakäyttögrillississä grillaillaan makkaraa ja syödään kaikkien yhteisesti tuomia muita herkkuja lisäksi. Jos sataa, me katellaan "mökin" ikkunoista sadetta ja lauletaan dirlandaata. Aamulla samainen teltta löytyy Ullanlinnanmäeltä shmpanjabrunssin merkeissä. Tilataksi alle ja naapurit lapsineen kyytiin....Vähän seikkailu- ja retkeilymieltä niin siitä vappu lähtee.


    • "yrjö"

      on laittaa serpentiinit kaulaan ja teekkaritytöt puhaltaa kortongit ilmapalloiksi, samalla huulet saa nyvän huulirasvan. (kannattaa jättää vähintään puolenkymmentä puhaltamatta yön rientoja varten)

    • Elina

      Kiitos vaan, mut juhlat on nyt suunniteltu. Eipä täältä paljon apua saanut...

      Joku kysyi, et miks Vappua pitää juhlia, kun se opiskelijoiden juhla. No, ei sitten tullut mieleen, että voisin olla opiskelija... ;)

      Hauskaa Vappua kaikille! :)

      • Nimetön

        Siksipä vappua juhlitaan kun sattuu olemaan synttärit. Ja sellaiset tasavuosi (40v) tuli juhlittua muutama vuosi sitten naamiaisten merkeissä. Kaikki pukeutuivat, oli juomista ja syömistä, pidettiin discoa (soitettiin vain 70-90 luvun musiikkiia) ja tosi hauskaa oli kaikilla. Krapulasta ei tietoakaan ja paljon jäi viinaakin juomatta.


    • nannu21

      Glara Vappen, inte vatten, drinka ALCOHOL :D

    • loovmitender

      kyllähän se niin menee ,että jätesäkit niskaan ku povasivat vettä vapulle.ja isot sateenvarjot drinkkien suojaksi ettei sade laimenna.ja aurinkoinen mieli kaikille ni kyl se siitä suttaantuu!

    • Sulavoi

      Vappuna vois kaataa sulan voin munan päälle!!! :--------DDDDDDDDDDDDdddDD

      • ihkudaatyttö

        irc-galleria XDXDXDXDXD


    • IhqdaaJoonasIlmanmunia

      Vetäkää kännit ja naikaa...

    • ontää

      Vappu syvältä. tekopirteitä idiootteja mestat täys

    • Tosin se 1 rusina

      on ehkä jo liioiteltua?

      • kippistä

        Jos tuntuu olevan liian hedelmäistä, se rusina kannattaa kyllä ottaa pois


    • Hard Rock Hallelujah!

      Pukeutukaa Lordin näköiseksi ja tehkää esim.sukulaisille esitys!

    • Vähäosaisille rahat

      Miksi pitää juhlia ja juoda,kun monilla suomessa ei ,kohta ole mitään.Monet elävät juuri ja juuri päivästä toiseen.Ja ELIITTI ottaa iselleen oikeuden juhlia ja unohtavat lähimmäisensä.
      ENSIN ASUNNOTTOMILLE ASUNTOJA JA VÄHÄTULOSILLE JOTAIN ILOA ELÄMÄÄN JA VANHUKSILLE PAREMPAA HOITOA JA KAIKILLE PIKKUTULOISILLE (ELÄKELÄISILLE)LAPSIPERHEILLE EDES KERRAN JOKU LOMA,MUTTA NYT SE ON VAIN RIKKAIDEN "OIKEUS"JUHLIA JA ANTAA LAPSILLEEN JA ITSELLEEN "ELÄMYSMATKAILUA"KÖYHÄT EI VOI TEHDÄ MITÄÄN,KUN RIKKAAT KÄYTTÄNEET KYYNERPÄÄ TAKTIKKAA.

      MIETITTÄVÄÄ TEILLE JOTKA ITSELLENNE,VAIN SUOTTE OIKEUDEN JUHLINTAA.KÖYHILLÄ EI VARAA!!EIKÄ VOIMAVAROJA HENKISESTIKKÄÄN,KUN HEIDÄT "LYÖTY"ALAS SUOMESSA.
      ONNEKSI SAA EDES SEN LEIPÄPUSSIN RUOKAJONOSTA!

      • huomautuksena

        Sanon vaan että taisit nojata koko tekstin ajan shiftiin tai unohdit caps lockin päälle.

        Juhlinnasta: Eikös vappuna kuulu olla aina joku naamari päässä. Joko ostettu tai känninaama.
        miten olis perinteiset naamiaiset? Vapputorilta vois käydä ostaan tarpeita jos ei ole jo valmiina.


      • sinulle:)
        huomautuksena kirjoitti:

        Sanon vaan että taisit nojata koko tekstin ajan shiftiin tai unohdit caps lockin päälle.

        Juhlinnasta: Eikös vappuna kuulu olla aina joku naamari päässä. Joko ostettu tai känninaama.
        miten olis perinteiset naamiaiset? Vapputorilta vois käydä ostaan tarpeita jos ei ole jo valmiina.

        Kuulutko lordin bändiin:)vappunaamaria siinä tarpeeksi.....:)


      • Huomautuksena
        sinulle:) kirjoitti:

        Kuulutko lordin bändiin:)vappunaamaria siinä tarpeeksi.....:)

        Älä nyt vaan hauskaks rupee.


      • töihin..

        ...pummi. Älä kerjää niiltä jotka tekee rahansa eteen töitä. Muuta edullisempaan asuntoon / kaupunkiin / kaupunginosaan ja ryhdy siivoojaksi jos et muita töitä saa. Laiska sanoo, ettei saa töitä. Töitä on aina tarjolla jossain.


    • Nimetön

      Hei, kertokaas millasta vappukivaa keksis lapsille?! JOTAIN MUUTA KUIN NAAMIAISET..
      Mulla ois tehtävänä tämmönen ja itellä ei oikein tuu mitään ideoita..

    • ideoita...

      Näitä kannattaa kokeilla, takuulla ei käy tylsäksi :) Ostakaa kunnolla viinaa ja olutta sekä siideriä ihan korikaupalla. Laittakaa nettiin ilmoitus ilmaisista bileistä ja ottakaa ovella nimellinen 5-10 € "sisäänpääsymaksu" vieraat tuovat mukanaan omat musat cd:llä ja ohjelman keksitte itse vieraiden kanssa. Riippuen vieraiden "haluista" ja "innokuudesta" leikit voivat vaihdella totuus ja tehtävä leikistä ihan sänkykamarin puolelle asti :)
      Yleensähän suomessa harrastetaan vain jotain muodollista tekopyhää ja tylsää pikkusievää seurustelua ja kukaan ei uskalla oikeasti sanoa yhtään mitään omia ajatuksiaan. Nyt helvettiin tuollainen sievistelt ja kunnon meno päälle ja jos naapurit rupeavat hankaliksi liiallisen menon takia, niin bileet jatkuvat ulkona, joko läheisessä puistossa ja juomien tehjentämisen jälkeen jossain muussa menosmestassa, tylsää ei ole kenelläkään sen kyllä takaan =:)

    • Ei kannata

      Mitään bileitä ei kannata pitää.
      Kokemusta on.
      Kukaan ei tule.
      Kaikilla muka jotain muuta.
      Töitä jne.
      Jos tulisivatkin.
      Olisivat tympeitä ja pidättyväisiä.
      Näin yli 40 vuotiailla.
      Että se niistä bileistä.
      Hauskaa vappua vaan!

    • Deis

      Alkoholivero laski Suomessa ja seuraava asteikko on luotu mittaamaan sen vaikutuksia.

      Kännilista

      Seuraavana aaumuna voi sitten miettiä, että minkälainen känni ja krapula tulikaan koetuksi...;-) Onneksi ei ole meillä ollenkaan mahdollista... eihän ?!?

      Tuhkimo -känni:
      Tulee kotiin ilman toista kenkää.

      Ruusus -känni:
      Sammuu sadaksi vuodeksi.

      Pieni Merenneito -känni:
      Jalat ei irtoa toisistaan ja haisee silakalle.

      Lumikki -krapula:
      Herää aamulla seitsemän miehen kanssa.

      Punahilkka -krapula:
      Herää isoäidin kanssa samasta vuoteesta.

      Keisarin Uudet Vaatteet -krapula:
      Herää aamulla alasti kadulta.

      Ruma Ankanpoikanen -krapula:
      Aamulla on vierellä väärät munat.

      Nalle Puh -krapula:
      Aamukankeudessa ei saa sormia varpaisiin ja hampaissa on plakkia, kuin olisi pessyt ne hunajalla.

      Roope Ankka -krapula:
      Olet hommannut ilman housuja ison kasan rahaa.

      Mikki Hiiri -krapula:
      Korvat ovat turvonneet palloiksi, käsissä on valkoiset käsineet, mutta frakista ei ole enää tietoakaan.

      Iso Paha Susi -krapula:
      Henki haisee niin pahalle, että puhaltamalla kaataa ladon.

      Hannu ja Kerttu -krapula:
      Aamulla voit kätevästi suunnistaa vessaan yöllä oksentamaasi vanaa seuraillen.

      Historian suurmiehiä -traumatologia:

      Hitler -känni:
      Sammuu bunkkeriin

      Kristoffer Kolumbus -känni:
      Ei tiedä mihin on menossa, eikä perille päästyään tiedä missä mahtaa olla, mutta koko reissu menee valtion laskuun.

    • C.J

      Raittius rulettaa... pakkoko sitä on karnevaali ryypätä ja mennä massan mukana. Olis kiva jos suomessa olisi joku juhlapyhä koska EI ryypätä.

      • putelista

      • Al Pacino
        putelista kirjoitti:

        Jonkun on aina oltava eniten kännissä

        http://www.kultaisetpojat.biz/eniten_kannissa/12345/

        http://www.riemurasia.net/jylppy/displayimage.php?pos=-10073


    • twilight-fani1

      joo!kannattaa kokeilla nyyttäritä itse olen kokeillut kerran hyvi meni :)

    • mkiuh

      mul oli vappu conwat

    • noooooonnniii

      vähän pinkkiä tukkaan, paljon meikkii..., paljon herkkuja esim. hattaraa.., hengittäkää kaikki yli aktiivisesti ja pyörikää ympäri 100000 kertaa, kun päässä jo pyörii tähdet ja talitintit pihalle riehumaan, totuutta ja tehtävää, hyppikää jonkun trampalla että pyörryttää vielä vähän enemmän ja viettäkkee vaa hauska vappu kaveri porukan kesken!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ole rohkeampi kuin koskaan

      ja kerro tähän suoraan kaivattusi nimi
      Ikävä
      97
      2050
    2. Oulussa puukotettu lasta

      Onko perussuomalaiset huolissaan julkisten tilojen turvallisuudesta. Miten sisäministeri Rantanen suhtautuu lapsiin kohd
      Perussuomalaiset
      423
      1588
    3. Mitä tekisit jos

      täällä ois viesti sulle, otsikossa sun etunimi ? Ja viestissä sanotaan "minä rakastan sua" ja allekirjoituksena kaiva
      Ikävä
      91
      1313
    4. Nyt pärähtää - Uusi lavatanssiohjelma starttaa tv:ssä!

      Oletko toivonut lavatanssiohjelmaa televisioon? Puoli seiskan kesäilta tuo lavatanssit suomalaisiin koteihin. Juontajin
      Tv-sarjat
      14
      1126
    5. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      73
      1072
    6. Kokki Akseli Herlevin ex-rakas Emmi Suuronen kisasi Diilissä - Nyt Selviytyjissä: "Vaikka olen..."

      Emmi Suuronen ja Akseli Herlevi ovat ex-pariskunta. Nyt Emmi nähdään taas tosi-tv-ohjelmassa. Takana on jo Diili ja mis
      Suomalaiset julkkikset
      11
      1035
    7. Ääripersu puukotti taas.

      Kamalaksi on mennyt. Persut ammuskelee ja puukko heiluu..
      Oulu
      179
      999
    8. Miten ihmeessä

      on kaksi niin samanlaista. Älä ymmärrä väärin, en yritä mitenkään itseäni ylentää mutta eiköhän me jollakin radioaallol
      Ikävä
      49
      969
    9. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      249
      950
    10. Pelkäätkö että olisin

      Ilkeä sulle jos nähtäisiin? Naiselta miehelle
      Ikävä
      74
      837
    Aihe