Harry Potter Stoori part 1

Jee

Steve Graves -niminen mies hortoili kadulla olutpullo kädessä, hän oli juuri tullut läheisestä baarista, jossa hän oli ryypännyt ystäviensä kanssa. Pimeällä kujalla hän luuli näkevänsä hahmon, mutta todellisuudessa siellä olikin 2 hahmoa. Steve ihmetteli suuresti, että joku muukin oli kadulla tähän aikaan. Steve tuli lähemmäksi ja alkoi kuunnella mitä tapahtui:
Kaapuihin pukeutunut pelottavan näköinen mies puhui vihaisella ja kylmällä äänellä pienelle hahmolle, jota kaukaa ei nähnyt millään, "möhlit ensimmäisen ja viimeisen kerran Banes, en voi antaa sitä anteeksi, miksi MIKSI liikuit niin varomattomasti! Aamulla tieto on Päivän profeetassa ja koko velhomaailma tietää siitä!"
Pieni hahmo, joka oli äänestä päätellen mies alkoi puhua hijaisella ja kunnioittavalla äänellä, "antakaa anteeksi Herrani se ei toistu minä vannon sen, minä pyydän älkää tappako minua", mies alkoi uikuttaa. Vaikka Steve olikin melko huppelissa hän tajusi yhden asian: miehet olivat selvästi hulluja, kun he puhuivat "velhoista" ja "Päivän Profeetasta" mikä se sitten mahtoi ollakkaan. Stevelle oli vain yksi ajatus mielessä: ilmoittaa paikalliseen mielisairaalaan, että sieltä on paennut kaksi potilasta. Isompi mies jatkoi puhettaan ennen kuin Steve kerkesi miettimään enempää, "olen melkein pahoillani kun joudun tappamaan sinut, mutta teit ainakin yhden ennätyksen Banes... olit kuolonsyöjänä mahtavat 22 tuntia ja öö... 12 minuuttia. Nyt HYVÄSTI mies karjaisi hän otti salaman nopeasti "kepin" taskustaan ja huusi, "AVADA KEDAVRA!". Kepistä leimahti räjähtävä vihreä valo ja Banes kaatui kuolleena maahan. Steve järkyttyi täysin ja kaatui maahan pelokas ilme kasvoillaa, hän oli turtana pelosta. Mies, joka oli juuri tappanut Banesin sanoi rauhallisesti, kuin mitään ei olisi tapahtunut: "aah kaksi tappoa tänä yönä... eikö olekin hmmm... miten sen sanoisi traagista vai mitä jästi?". Mies kääntyi Steveen päin ja lausui sanat "AVADA KEDAVRA". Steve kaatui kuolleena maahan.

4 Tuntia myöhemmin Harry Potter heräsi Likusterietie nelosen talossa. Minun on turha selittää kuka hän on, minkälainen on, sun muuta tietoa teidän olisi parasta tietää ne. Harrylla oli alkamassa 5. vuosi Tylypahkassa. Harry toivoi, että pääsisi Ronin luokse loppu -loman ajaksi, toive kävikin toteen 3 päivää myöhemmin, kun Weasleyt hakivat Harryn kotiinsa lentävällä Mondeolla, jonka Weasleyn isä oli voittanut jästi arpajaisista, joihin hän oli osallistunut (Harry oli varma, että Herra Weasley oli käyttänyt taikuutta ja tällä tavoin voittanut arjaisten pääpalkinnon, tietenkin hän oli lumonnut auton. Ei maailma sentään niin hulluksi ollut mennyt, että jästi arpajaisista voittaisi lentävän auton.) Tällä kertaa myös Herra Weasley ja Hermione olivat mukana Harryn haku matkalla. Kotikolossa Harry sai tietää velhomaailman tapahtumista: joku oli murtautunut taikaministeriöön. Hänet kuultiin, mutta hän pääsi pakoon. Kaikesta päätellen hän oli kuolonsyöjä, ministeriö ei ymmärrä mikä esine tai asia kiinnostaisi Voldemortia ministeriössä. Harry oleskeli kotikolossa loppuloman lukuunottamatta sitä aikaa, jolloin Harry kävi ostamassa uusia tavaroita Viistokujalta.

Koulujunassa Harry tapasi jälleen Draco Malfoyn joka kerskui uudella luudallaan, "isä antoi minulle Nimbus 2002:kkosen, eikä olekkin hieno luuta". Harry vastasi takaisin: "ihme, kun isäsi ei samalla ostanut sinulle huispauksen peluu taitoa!". Hermione ja Ron tirskahtelivat. Malfoy oli selvästi vihainen ja huusi mennessään "Weasley sinuna en puhuisi mitään, kun oma luutasi homehtuu käsiin". Ron punehtui hieman, mutta Malfoyn kommentti ei tuntunut paljoa haittaavan häntä. Harry tiesi, että Tulisalama oli parempi luuta, kuin Nimbus 2002 (Nimbus oli ainoastaan parempi määrässä ja hinnassa). Harry ja kumppanit ihmettelivät missä Grabbe ja Goyle olivat, eivät he sitä kuitenkaan miettimään jääneet. Harry saapui vihdoin Tylypahkaan, häntä kiinnosti kuulla kuka olisi uusi Pimeyden -voimilta suojautumisen opettaja. Harry sai harmikseen kuulla, että se oli Kalkaros.

Jatkuu...

No tämä on melko lyhyt tarina seuraavassa osassa kirjoitan varmaan lukuvuoden tapahtumat lyhyesti ja viimeisessä eli kolmannessa loppuhuipennuksen. Tiedän... paljon kirjoitusvirheitä... tylsä tarina ja muuta kirjoitanhan kumminkin, kun kerta olen aloittanut. Ei ainakaan mitään pervoa ja muuta mitä nuissa muissa tarinoissa näköjään on, niitä on kyllä kiva lukea =).

Tarinan aikana ja sitä ennen uskotaan, että Voldemort on palannut ja mitään Pimentoa ei ole olemassakaan. Kaikki liekehtivän pikarin aikana ja sitä enne on tapahtunut. Kommentia... tiedän tiedän... huonoin tarina täällä... whatever.

6

652

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • annuska

      Ei läheskää huonoin täällä! Vaikutti kivalta tarinalta Mä tykkään kovasti novelleista joissa on mukana ihmissuhde juttuja , seu´rustelua jne ... mulla vaan yks toive että voisit laittaa siihen tarnina sekaan näitä seurustelu juttuja ja ihmissuhde jutut ja nää ei tartte olla mitää pervoo... voitko laittaa toivomuksen korvan taakse?

      • Jee

        Ok ehkäpä laitan. En tiedä millon tarinaa jatkan viikonloppuna, lähipäivinä vai myöhemmi. Jokatapauksessa jatkan jossain vaiheessa.


      • Ginny1234
        Jee kirjoitti:

        Ok ehkäpä laitan. En tiedä millon tarinaa jatkan viikonloppuna, lähipäivinä vai myöhemmi. Jokatapauksessa jatkan jossain vaiheessa.

        jatka jatka :D


    • AGFA

      Aika huono tarina. Sekava.

    • luluhulllu

      Oli kiva lukea jotain ns. ''asiallisempaa'' ku ne et : ''harry juoksi ilotaloon ja tuli kännissä ulos'' tekstejä- JAtka ihmeessä!

    • Jee

      Jatkan tätä tarinaa joskus...luulisin. En tiedä milloin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      199
      4700
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      275
      2777
    3. 134
      1717
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1411
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      204
      1380
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1156
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1134
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1089
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1067
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1061
    Aihe