MAKSAN TERVEYS

ELLLLLII

Kysyisin mikä valmiste oikeasti auttaisi maksaan ,kun arvot ovat koholla,ja en ole juoppo? Priorinia otin hiuksille ,ja lääkäri sanoi että lopeta niiden käyttö???

29

20472

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • maksasiirrokas

      Maksasairaita varoitetaan käyttämästä luontaistuotteita. Maksasi toimii muutenkin huonosti ja sitä ei pidä mennä rasittamaan tutkimattomilla luontaistuotteilla. Seuraukset voivat olla kohtalokkaampia. Syö terveellisesti ja vältä rasvaisia ruokia. Vihanneksia ja hedelmiä on hyvä nauttia. Lääkärisi tietää parhaiten mitä kannattaa ottaa. Yleensä turhat lääkkeetkin rasittavat maksaa.

      • biotutkija

        Tuosta rohkenen kyllä olla eri mieltä. Maksasairas nimenomaan tarvitsee lisäravinteita, tosin ei omin päin kannata alkaa popsimaan, vaan tulee hakeutua lääkärin vastaanotolle, joka hallitsee nämä hoidot. Suomessa markkinoilla olevien luontaistuotteiden vaara on mitätön verrattuna esimerkiksi pelkästään apteekkien käsikauppalääkeisiin. Monilla klinikoilla Saksassa ja USA:ssa käytetään rutiinisti ns. kolmoisantioksidanttihoitoja vaikeasti maksasairaille (seleeni-alfalipoiinihappo-maarianohdake). Huonoja rasvoja tulee välttää, mutta hyviä rasvoja on syytä nauttia. Lääkärisi tuskin tietää paljonkaan mitä luontaistuotteita voi käyttää ja mitä taas välttää, joten hakeudu funktionaalisen lääketieteen lääkärin vastaanotolle. Läpeensä myrkytetyt espanjalaiset vihannekset pahentaa maksan tilannetta, osta suomalaisia vihanneksia ja mieluimmin luomua.


    • ELLLLLII

      Käytän tällä hetkellä multitabsia,mangeesiumia,ja c-piimaa.tabletteja prioriinit jätin pois.onkohan tuossa liikaa.

    • aineita

      http://www.antioxidant.fi/art_puhdistu.html

      Maailman terveysjärjestö (WHO) on hyväksynyt kokemusperäisen tiedon lääkkeiden käyttöalueita määritettäessä. Luonnonlääkkeiden ja rohdosvalmisteiden käytölle on loogisia todisteita. Kun tiedetään, että taudin oireiden taustalla on jokin biokemiallinen syy, josta löytyy paljon tietoa, voidaan tätä tietoa käyttää aivan johdonmukaisesti hyväksi taudin hoidossa ja valita käytettäväksi turvallisia ravintotekijävalmisteita, luonnonlääkkeitä ja rohtoja.

      Seuraavassa esitän lyhyen katsauksen tärkeimmästä maksaa suojaavasta luonnonlääkkeestä.

      Maarianohdake

      ( http://www.bodyboost.ws/catalog/product_info.php?cPath=24&products_id=147 )

      Maarianohdake (Silybum marianum) on kasvirohtovalmiste, jonka kolmea flavonolignaania kutsutaan silymariiniksi. Sen maksaa suojeleva vaikutus on osoitettu lukuisilla eri kokeilla. Sillä on todettu useita erilaisia vaikutusmekanismeja. Silymariini mm stimuloi RNA-polymeraasientsyymiä, joka edesauttaa valkuaisainetuotantoa ja näin auttaa maksaa uudistamaan solurakenteitaan. Silymariini estää myrkkyjen sitoutumista maksasolujen solukalvoille. Sillä on myös voimakas antioksidatiivinen ja antiperoksidatiivinen vaikutus. Kansanlääkinnässä sen siemeniä on käytetty maksavaivoihin 2000 vuoden ajan. Rohdosvalmisteena sitä on käytetty usean vuosikymmenen ajan tukihoitona kroonisissa maksan tulehdussairauksissa ja maksakirroosissa. Sitä käytetään maksan suojelemiseksi vaurioittavilta aineilta kuten alkoholi, lääkkeet, torjunta-aineet, kemikaalit ja ympäristömyrkyt.

      Maarianohdake on vuosikymmenien ajan luokiteltu elintarvikkeeksi. Koska sen biolääkkeelliset vaikutukset ovat hyvin tunnettuja ja näin ollen ne ovat saattaneet tulla esille tuotteiden mainonnassa, Suomen Lääkelaitos hiljattain teki päätöksen luokitella maarianohdake rohtovalmisteeksi. Myynnin jatkamisen edellytys on sitä sisältävän tuotteen rekisteröinti rohtovalmisteeksi. Suomessa kahdella lääketehtaalla ja kahdella luontaistukulla on ollut myynnissä maarianohdaketta sisältäviä valmisteita.

      Muita maksaa suojaavia kliinisesti merkittäviä rohtoja ovat sitruunaköynnös, artisokka, katekiinit, koliini, fosfolipidit, lesitiinit, betaiini ja inositoli.

      Sitruunaköynnös

      Toinen tärkeä maksaa suojaava rohto on sitruunaköynnös (Schitzandra chinensis). Sen auringon kuivaamissa kypsissä hedelmissä on noin 19% lignaaneja, jotka ovat tämän rohdon pääasiallisesti vaikuttavat aineet. Tähän mennessä siemenistä on eristetty noin 40 eri tyyppistä lignaania. Niistä tähän asti testatut lignaanit toimivat antioksidantteina estäen rasvojen härskiintymistä. Eläinkokeilla on osoitettu rohtouutteen maksaa suojeleva vaikutus. Sitä käytetään ginsengin tapaan adoptogeeninä.

      Artisokka

      Kolmas tunnettu maksaa suojaava rohdosvalmiste saadaan artisokasta (Cynara scolumus L; Asteraceae). Lääkinnässä käytetään lehtiä, varsia ja juuria sen jälkeen, kun ravintona käytettävät kukinnot on korjattu. Artisokkauute sisältää kymmenkunta erilaista vaikuttavaa ainetta. Vaikuttavin aine on synariini. Latva-artisokka suojaa maksasoluja, vähentää veren virtsa-ainemäärää sekä typpipitoisten aineiden hajoamistuotteita, edistää sapen ja haiman toimintaa, vähentää veren kolesterolia, lisää ruokahalua ja sen sanotaan vähentävän hengityksen ja kehon pahaa hajua sekä vaikuttavan laksatiivisesti eli ulostavana aineena.

      Katekiinit

      Katekiinit ovat ryhmä luonnossa laajalle levinneitä yhdisteitä, jota on kaikissa hedelmissä ja mustassa teessä 1-2 %. Sillä on maarianohdakkeen kaltainen erilaisten myrkkyjen aiheuttamia biokemiallisia vaurioita estävä vaikutus. Se lisää maksasoluissa ATP:n tuotantoa ja estää tämän tärkeän aineen vähenemistä maksamyrkkyjen kuten alkoholin vaikutuksesta. Katekiinilla on myös merkitystä solujen rasvayhdisteiden härskiintymisen estäjänä. Sitä käytetään akuutin viruksen aiheuttaman maksatulehduksen ja toksisten ravintoaineitten aiheuttamien maksasairauksien hoidossa.

      Koliini

      Koliini on sekä kasvi-että eläinkunnassa yleisesti esiintyvä yhdiste. Sitä esiintyy rakenneosana fosfolipideissä ja sfingomyeliinissä. Se toimii metyyliryhmän vastaanottajana ja se on rakenneosana asetyylikoliinissa. Jos ravinnossa on vähän koliinia ja muita metyyliryhmän vastanottajia, alkaa kehittyä rasvamaksa, mikä saattaa runsaalla koliinilääkityksellä osittain palautua. Koliinia käytetäänkin yhdistelmävalmisteessa rasvamaksan ja maksakirroosin hoidossa. Suurilla annoksilla saattaa esiintyä ruoansulatuskanavan häiriöitä.

      Fosfolipidit ja lesitiinit

      Fosfolipidit ovat kasveissa ja eläimissä yleisesti esiintyviä aineita. Terve elimistö kykenee niitä itsekin muodostamaan. Fosfolipidit sisältävät runsaasti tyydyttymättömiä rasvahappoja. Niiden puutos voi olla esteenä niin, että fosfolipidejä ei muodostu tarpeeksi. Lesitiiniä käytetään yleistilaa kohottavissa ja hermoja vahvistavissa lääkkeissä ja maksalääkkeissä.

      Betaiini

      Betaiinia esiintyy yleisesti kasveissa, mm sokerijuurikkaassa. Teknisesti sitä eristetään sokerimelassista, jossa betaiinia on 8 %. Betaiini toimiin metyyliryhmän vastaanottajana kuten koliini ja metioniini ja sitä käytetään niiden tavoin maksasairauksien hoidossa. Annos on 0.3 -6 grammaa päivässä. Betaiini ei ole myrkyllinen.

      Inositoli

      Inositolia esiintyy sitoutuneessa muodossa laajalti kasvikunnassa, missä se on pääasiassa nk fytiinihappona. Viljakasvien fosforista noin 80% on fytiinihapossa. Tuotannossa maissia käytetään raaka-aineena. Inositoli luokitellaan vitamiinien kaltaisiin aineisiin. Sitä käytetään maksakirroosiin hoidossa 1-3 gramman päiväannoksina.

      • maarianohdaketta?

        Ku sitä ei saa luontaistuotekaupasta.


      • kadaver

        Tieteelliset nimet kirjoitetaan aina kursiivilla.


    • Heli

      Mulla maksa-arvot oli viime kerralla niin hyvät, että se luku jäi viitealueen alapuolelle ja hoitajan piti lääkäriltä tarkistaa, mitä se tarkoittaa ja lääkäri sanoi, että se vaan on erityisen hyvä arvo. Arvelen, että se oli näin hyvä sen ansiosta, että vaellan paljon raikkaassa puhtaassa ilmassa, kuntopoluilla. Kävely hieroo maksaa ja sen toiminta tehostuu.

      • Heli

        auttoi muuten hiuksiinkin, kun rupesin tekemään näitä pitkiä kävelylenkkejä.
        Niin, ja vihreää teetä on täällä syytetty huonoista maksa-arvoista.


    • Päivi

      Kannattaa juoda runsaasti luomulaatuista porkkanatäysmehua(saa luontaistuotekaupoista ja suurimmista marketeista) ja käyttää kevyttä kasvisravintoa, siemeniä, pähkinöitä ja kylmäpuristettuja kasviöljyjä. Tuo porkkanamehu on todellinen lääke maksalle, kuulostaa uskomattomalta mutta kannattaa kokeilla!

    • Avulias Aatami

      Maarian ohdake. Suomessa saa parhaista luontaistuote kaupoista Sorja Naturalin tuotteita, heillä on valmiste nimeltään cardo mariano. Noudata käyttöohjeita.

      • markkinoilta

        Eikö maarianohdake vedetty pois juuri maksavaikutusten takia?

        Vaarallista ainakin isoina annoksina?

        Ei suositella maksasairaille?

        Vogelin tuotteista tuo ainakin on poistunut.


      • päinvastoin?
        markkinoilta kirjoitti:

        Eikö maarianohdake vedetty pois juuri maksavaikutusten takia?

        Vaarallista ainakin isoina annoksina?

        Ei suositella maksasairaille?

        Vogelin tuotteista tuo ainakin on poistunut.

        Olen ymmärtänyt niin, että maarianohdake on päinvastoin vasta hyväksytty Suomen lääkelaitoksen lääkeluetteloon, eli sillä on meilläkin hyväksytysti tieteellisesti todistettuja lääkinällisiä vaikutuksia (nimenomaan maksasairauksiin). Suurina annoksina haittavaikutuksena voi olla ripuli. Etelä-Euroopassa maarianohdaketta on käytetty vuosituhansia ja on siellä nykyäänkin tavallista apteekkitavaraa, jota saa ilman reseptiä.

        http://www.nam.fi/uploads/Laakeluettelo/Laakeluettelo_liite2_03-12-01.pdf


      • ryvita
        päinvastoin? kirjoitti:

        Olen ymmärtänyt niin, että maarianohdake on päinvastoin vasta hyväksytty Suomen lääkelaitoksen lääkeluetteloon, eli sillä on meilläkin hyväksytysti tieteellisesti todistettuja lääkinällisiä vaikutuksia (nimenomaan maksasairauksiin). Suurina annoksina haittavaikutuksena voi olla ripuli. Etelä-Euroopassa maarianohdaketta on käytetty vuosituhansia ja on siellä nykyäänkin tavallista apteekkitavaraa, jota saa ilman reseptiä.

        http://www.nam.fi/uploads/Laakeluettelo/Laakeluettelo_liite2_03-12-01.pdf

        Minä hain juuri viimeviikolla maarianohdaketta Kouvolan apteekista. Ei löytynyt hyllystä mutta tilasivat,on nimeltään Carduus marianus ,vahvuus D-6, ovat pieniä pillereitä joita otan kaksi aamuisin ikenen alle sulamaan.En ole mikäänmaksasairas mutta joudun ajoittain käyttämään tulehduskipu lääkkeitä kuureittain. Ajattelin että jos ohdakkeet jotenkin suojaisi maksaa-en tiedä- kertokaa jos jollain vaikutuksista omakohtaisia kokemuksia.


      • Diaaaa
        ryvita kirjoitti:

        Minä hain juuri viimeviikolla maarianohdaketta Kouvolan apteekista. Ei löytynyt hyllystä mutta tilasivat,on nimeltään Carduus marianus ,vahvuus D-6, ovat pieniä pillereitä joita otan kaksi aamuisin ikenen alle sulamaan.En ole mikäänmaksasairas mutta joudun ajoittain käyttämään tulehduskipu lääkkeitä kuureittain. Ajattelin että jos ohdakkeet jotenkin suojaisi maksaa-en tiedä- kertokaa jos jollain vaikutuksista omakohtaisia kokemuksia.

        Tulehduskipulääkkeet vaikuttavat enemmän munuaisiin kuin maksaan.


      • maarianohdaketta kehiin

        ..., sillä markkinoilta poistettu tuote oli FORTODOL, joka ruotsissa ja norjassa aiheutti vakavia maksavaurioita. Kyse ei siis MISSÄÄN NIMESSÄ ollut maarianohdakkeesta!


      • Aritta
        maarianohdaketta kehiin kirjoitti:

        ..., sillä markkinoilta poistettu tuote oli FORTODOL, joka ruotsissa ja norjassa aiheutti vakavia maksavaurioita. Kyse ei siis MISSÄÄN NIMESSÄ ollut maarianohdakkeesta!

        maksavaurioita vaan joihinkin purkkeihin oli lisätty nimesulid-lääkeainetta. Vain siis muutamiin purkkeihin.

        Nykyään Fortodolia valmistetaan Ruotsissa ja sen ostaminen on turvallista.


      • NAC.
        ryvita kirjoitti:

        Minä hain juuri viimeviikolla maarianohdaketta Kouvolan apteekista. Ei löytynyt hyllystä mutta tilasivat,on nimeltään Carduus marianus ,vahvuus D-6, ovat pieniä pillereitä joita otan kaksi aamuisin ikenen alle sulamaan.En ole mikäänmaksasairas mutta joudun ajoittain käyttämään tulehduskipu lääkkeitä kuureittain. Ajattelin että jos ohdakkeet jotenkin suojaisi maksaa-en tiedä- kertokaa jos jollain vaikutuksista omakohtaisia kokemuksia.

        Asetyylikysteiini ainaskin auttaa parasetamolimyrkytykseen.


      • törkeää meininkiä
        ryvita kirjoitti:

        Minä hain juuri viimeviikolla maarianohdaketta Kouvolan apteekista. Ei löytynyt hyllystä mutta tilasivat,on nimeltään Carduus marianus ,vahvuus D-6, ovat pieniä pillereitä joita otan kaksi aamuisin ikenen alle sulamaan.En ole mikäänmaksasairas mutta joudun ajoittain käyttämään tulehduskipu lääkkeitä kuureittain. Ajattelin että jos ohdakkeet jotenkin suojaisi maksaa-en tiedä- kertokaa jos jollain vaikutuksista omakohtaisia kokemuksia.

        Ostamasi valmiste on ns. homeopaattinen valmiste eli se ei sisällä marianohdaketta ollenkaan ja siksi sitä saa myydä. Tosin mitään apua ei ole. Apteekkarisi on naruttanut sinua.


      • vedetty markkinoilta
        Aritta kirjoitti:

        maksavaurioita vaan joihinkin purkkeihin oli lisätty nimesulid-lääkeainetta. Vain siis muutamiin purkkeihin.

        Nykyään Fortodolia valmistetaan Ruotsissa ja sen ostaminen on turvallista.

        Ruotsalaisen Helia Pharman myymää Fortodolia on vedetty markkinoilta myös Englannissa.

        Aika mielenkiintoinen yhteensattuma, että tuote-erät ovat saastuneet lääkkeellä, joka tutkitusti auttaa niihin oireisiin, joihin Fortodolia myydään, mutta joihin sen etikettiin merkityt ainesosat eivät tehoa.

        http://www.food.gov.uk/enforcement/alerts/2009/mar/miradinfortodol


      • Aritta
        vedetty markkinoilta kirjoitti:

        Ruotsalaisen Helia Pharman myymää Fortodolia on vedetty markkinoilta myös Englannissa.

        Aika mielenkiintoinen yhteensattuma, että tuote-erät ovat saastuneet lääkkeellä, joka tutkitusti auttaa niihin oireisiin, joihin Fortodolia myydään, mutta joihin sen etikettiin merkityt ainesosat eivät tehoa.

        http://www.food.gov.uk/enforcement/alerts/2009/mar/miradinfortodol

        aine on nyt puhdasta ja kuitenkin tehokasta.


      • ----
        Aritta kirjoitti:

        aine on nyt puhdasta ja kuitenkin tehokasta.

        Fortodol oli tehokasta silloin, kun siinä oli nimesulidia. Joko siellä Ruotsissa on selvitetty, miten luontaistuotefirman migreenivalmisteeseen oli lipsahtanut oikeaa migreenilääkettä? Mitä Fortodol-valmistajan oli tarkoitus sillä tehdä?


      • Aritta
        ---- kirjoitti:

        Fortodol oli tehokasta silloin, kun siinä oli nimesulidia. Joko siellä Ruotsissa on selvitetty, miten luontaistuotefirman migreenivalmisteeseen oli lipsahtanut oikeaa migreenilääkettä? Mitä Fortodol-valmistajan oli tarkoitus sillä tehdä?

        Ja Fortodol on edelleen tehokasta.


      • sattumaa?
        Aritta kirjoitti:

        Ja Fortodol on edelleen tehokasta.

        Kunka ollakaan nimesulidia sattui pistokokeissa olemaan juuri niissä purkeissa, jotka testattiin. Ja hämmästyttävästi ainetta löytyi sen jälkeen kun useamman ruotsalaisen maksa oli paukkunut ja tuotetta osattiin epäillä.

        Oliko luontaistuoteyhtiöllä mitään järkevää selitystä, miksi sillä oli tehtaalla luvatonta lääkeainetta, miksi sitä sattui kaatumaan purkkeihin ja miksi valmistaja oli keksinyt mainostaa Fortodolia juuri niihin vaivoihin, joihin nimesulidi tehoaa?

        Varmaan oli mielenkiintoiset selitykset.


      • Aritta
        sattumaa? kirjoitti:

        Kunka ollakaan nimesulidia sattui pistokokeissa olemaan juuri niissä purkeissa, jotka testattiin. Ja hämmästyttävästi ainetta löytyi sen jälkeen kun useamman ruotsalaisen maksa oli paukkunut ja tuotetta osattiin epäillä.

        Oliko luontaistuoteyhtiöllä mitään järkevää selitystä, miksi sillä oli tehtaalla luvatonta lääkeainetta, miksi sitä sattui kaatumaan purkkeihin ja miksi valmistaja oli keksinyt mainostaa Fortodolia juuri niihin vaivoihin, joihin nimesulidi tehoaa?

        Varmaan oli mielenkiintoiset selitykset.

        pystytty todistamaan että Fortodol oli maksavaurioiden takana.

        Eikä niitä montaa ollut jotka saivat maksavaurioita.

        Ja ihan turha kysellä minulta mitään lääkeyhtiön selostuksista. Mistäs minä tiedän.

        Mutta eikö mennyt perille että käytämme edelleen Fortodolia ja se tehoaa edelleen?


      • totaalinen puhdistus
        Aritta kirjoitti:

        pystytty todistamaan että Fortodol oli maksavaurioiden takana.

        Eikä niitä montaa ollut jotka saivat maksavaurioita.

        Ja ihan turha kysellä minulta mitään lääkeyhtiön selostuksista. Mistäs minä tiedän.

        Mutta eikö mennyt perille että käytämme edelleen Fortodolia ja se tehoaa edelleen?

        Nimesulidin tiedetään aiheuttavan olevan riski maksalle. Erityisen vaarallista on, jos aineen annostelua ei kontrolloida ja käyttäjille ei kerrota aisasta ollenkaan. Vakavat maksavauriot ovat melko harvinaisia ja niiden aiheuttajaa voidaan alkaa haarukoida vaurion tyypin mukaan. Ruotsissa ja Norjassavakavasti sairastuneita oli neljä j ayhdeltä päästiin maksaa tutkimaan kunnolla ruumiinavauksen yhteydessä. Siksi osattiin epäillä mahdollista aiheuttajaa ja vammautuneet itse kertoivat käyttäneensä Fortodolia.

        He eivät tienneet, että luontaistuotteena myyty valmiste sisältääkin oikeaa lääkettä, jolla sattuu olemaan sivuvaikutuksia. Nimesulidi ei rajoittunut pariin purkkiin vaan sitä löytyi juuri niistä purkeista, jotka viranomaiset satunnaisesti tutkivat. Markkinoilta vedettiin miljoonia kapseleita.

        Vastaavia tilanteita on tullut muidenkin luontaisina myytyjen pillereiden ja puristeiden kanssa. Eli kun ostelet ihmeuutteita ja elimistönpuhdistajia, niin seuraa mahdollisia myrkytysoireita. Ja toivo, että hyvinvointivaltio pysyy edelleen pystyssä ja veronmaksajilla on varaa kustantaa maksansiirtoja. Niitä eivät homeopaatit ja energiahoitajat pysty tekemään.


    • Ei käy!

      Lääkärit vain ovat keksineet, että luontaistuotteen muka aiheuttavat ongelmia, koska eivät halua, että ihmiset pysyvät terveinä niiden avulla! Ei ole olemassa mitään luontaistuotetta, joka ei olisi täysin turvallinen käyttää. Voit siis huoleta käyttää mitä tahansa niin paljon kuin vain haluat, mistä on sinulle iloa ja apua!

    • nyt faktoista selvää

      nauraa hekottelee täällä näille kukkaituhipeille jotka tunnepihjalla luulevat kirjoittelevansa totuuksia...napsivat lääketieteen lääkkeitä hymyssäsuin vaikka NE tiedetään ihan virallisesti aiheuttavan maksa ja munausivaurioita pitkään käytettyinä esim ihan normi kipulääkkeet joita saa apteekeista ilman reseptejä :D ja sit kauhistellaan joitain luontaistuotteita...siis luonnon kasveista tuotettua uutetta joita kansat ovat syöneet ikiaikoja...aivan kuin ne olisivat itse saatana tuotoksia from ufolaitos marsista ..oikeesti hei nyt järki käteen siellä...ottakaa selvää lääketieteen lääkeiden aiheuttamista vuotuisista kuoleman tapauksista,pysyvistä vammautumisista ja kroonisista sairauksista joita ovat ihmisille ja eläimille aiheuttaneet...j siis emme puhu mistään muutamista luvuista vaan tuhansista ja taas tuhansisat tapauksista...yksikään luontaistuote ei ole todistettavasti tappanut yhtään ihmistä oikein käytettynä kun taas lääketieteen lääkkeet sitä ovat tehneet oikein käytettynä siis(eli tilastoista on poisssuljettu itsemurhat ja yliannostukset ym itseaiheutetut kuolemantapaukset lääkkeistä) jne)...ai niin...se taitaa olla liikaa vaadittu tunneperäisesti eläimöivälle laput silmillä korvat peitettynä olevalle ihmisryhmälle joita ohjaa pelko ja sokea usko lääkäreiden ja lääketehtaiden ylijumaluudelle :D

    • <3<3<3

      Ei se tarkoita sitä, että me jotka ei lähdetä joka sekoiluun mukaan ihannoisimme mitään lääketehtaita tai lääkäreitä, se on ainoastaan sinun kieroutuneen mielesi tuotoksia.

    • Säästä maksaasi!

      Virallisterveellinen suositus suosittelee syömään "rehuja", MUTTA.
      Mieti kaksi kertaa miksi söisisit rehuja! Ihminen kun on yksimahainen ja rehuja syövä märehtijä on monimahainen:

      ................jatkuu.
      * Tyydyttynyt rasva ei tuki verisuonia vaan KALSIUM!
      Muista nämä! Meidän kaikkien yksimahaisten kuuluu saada:
      1. Proteiini,
      2. Hiilihydraatti(Sokeri) ja
      3. Tyydyttynyt rasva – eläinkunnan tuotteista-mieluummin lehmän(=monimahainen märehtijä) rasvaisesta maidosta/rasvaisista maitotuotteista syistä, että lehmän maitorasva sisältää:
      - A. >>>Kaksi tärkeintä L-a ja Bif hyöty-bakteeria ja
      - B. >>>Valmiiksi tyydyttynyttä rasvaa, jonka lehmän maksa ”tahkoaa” rehujen hiilihydraatista! Ymmärtääksesi mitä tämä käytännössä tarkoittaa, niin: Lehmän maksa joutuu työskentelemään ympäri vuorokauden tehdäkseen tyydyttynyttä rasvaa. Lehmän elinikä-odote on noin 20-vuotta! Ja kysymys:
      Minkä arvelet olevan oman elinikä-odotteesi jos syöt pelkkiä rehuja ja kauanko arvelet maksasi kestävän terveenä tuota rääkkiä???
      On paljon järkevämpää syödä valmista tyydyttynyttä rasvaa, kuin rääkätä omaa maksaansa turhaan ja lyhentää eliniän odotetta!!!
      - C. 100g maitoa sisältää noin 120mg Kalsiumia-jonka aikuisen saantisuositus=800mg/vrk. Ja jotta kalsium pystyy imeytymään luuston ”rakennusaineeksi” niin tarvitaan rasvaliukoista D-vitamiinia ja huomasitko: Taas tarvitaan maidon tyydyttynyttä rasvaa sillä ilman tyydyttynyttä rasvaa D-vitamiinista ei ole mitään hyötyä, jolloin kalsium ”plakkiintuu” verisuonien seinämiin! Ja D-vitamiinia on saatu tähän asti liian vähän-eli keskimäärin alle 10-mikrogrammaa/vrk. D-vitamiinin saantisuosituksena voitaneen pitää 50…75 mikrogrammaa/vrk. Jatkuu.......

      Kokonaan:
      http://pappasmurffi.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-laihduta-itseasi-turvallisesti-tyydyttyneella-maitorasvallaoikein-seka-lihota-itseasi-turvallisesti-tyydyttyneella-maitorasvallaoikein-mita-lue-ja-yllaty/

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      2190
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      59
      1851
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      53
      1685
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1612
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1584
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1504
    7. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      135
      1483
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1347
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1311
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1208
    Aihe