Vaimo laivalla (2)

Jukkis

Vaimon laivamatkasta oli aikaa noin kaksi kuukautta ja kevät oli kauneimmillaan. Tuolloin hän ei vielä ollut kertonut minulle edes laivayön tapahtumista.

Vaimo kertoi minun olleen tuolloin työmatkalla Englannissa, kun hän vaatekaappiaan järjestellessä löysi jakkunsa taskusta liikemiehen laiva-aamiaisella käteen työntämän käyntikortin. Samalla laivan tapahtumat olivat palautuneet hänen mieleensä ja hän oli tuntenut suurta ristiriitaisuutta ajatuksissaan. Tapahtuman muistelu oli toisaalta hävettänyt, mutta toisaalta myös kiihottanut häntä. Tämän seurauksena hänen oli ollut pakko kaivaa dildo kaapistaan ja alkaa hyväillä itseään.

Hänen teki mieli soittaa numeroon, mutta hän ei tiennyt miksi. Haukkuako mies itseään nuoremman varatun humalaisen naisen hyväksikäytöstä vai kuullakseen vain tämän äänen.

Illalla vaimo oli ajankulukseen laittanut saunan lämpiämään ja kylpenyt. Samalla hänelle oli tullut mieleen alapään karvojen ajelu kokonaisuudessaan kevään kunniaksi. Hän oli ajellut itsensä posliiniksi ja kertonut tekevänsä sen minua ilahduttaakseen, kunhan vain palaisin reissustani. Terassilla istuskellessaan ja valkoviiniä nauttiessaan, hänen oli yhtäkkiä tullut pakottava tarve soittaa tuolle laivalla tapaamalleen liikemiehelle.

Vaimo oli soittanut ja esitellyt itsensä, mutta mies oli vaikuttanut yllättyneeltä ja todennut , ettei tunne sen nimistä henkilöä. Sitten vaimo oli maininnut aiemmasta Tallinnan risteilystä ja mies olikin todennut ”ai se kiimainen puoliposliini pikkurouva”. Vaimo kertoi punastuneensa luonnehdinnasta, koska ei osannut itseään sellaisena pitää. Vaimo oli vain halunnut kertoa käyneensä sukupuolitesteissä ja saaneensa puhtaat paperit sekä häpeävänsä tapahtunutta, mutta mies ei ollut tästä kiinnostunut. Oli vain alkanut kysellä kaikkea rivoa, kuten mitä päälläsi on, oletko kaivannut jne. ja kertonut olevansa mökillään Hangossa. Englantilaiselle liikekumppanille piti kuulemma esitellä suomalaista mökkielämää.

Mies oli kysynyt onko vaimo yksinäinen vai eikö mies edelleenkään anna tarpeeksi, kun näin pitkän ajan jälkeen vielä soittelee. Vaimo ei ollut osannut sanoa mitään, vaan oli iskenyt luurin kiinni. Vartin kuluttua puhelin oli kuitenkin soinut ja liikemies oli pyydellyt anteeksi ja sanonut olleensa tahditon. Hän oli pyytänyt vaimoa tuleman mökilleen kylään, koska selkä odotti vielä pesijää. Lisäksi voisi ihan viattomasti keskustella menneistä tapahtumista ilman taka-ajatuksia. Mies oli kysynyt vaimon osoitetta ja luvannut lähettää kuljettajan hakemaan, mikäli vaimo tahtoo tavata. Vaimo oli miettinyt asiaa hetken, mutta päättänyt muutaman valkkarin rohkaiseman suostua. Mutta vain keskusteluun ja mahdollisesti saunomiseen. Mies oli kertonut kuljettajan olevan kerrotussa osoitteessa Espoossa puolentoista tunnin kuluttua.

Vaimo oli vetänyt stingit jalkaansa ja näiden päälle kireät farkut, jotka korostivat vaimoni kieltämättä upeaa päärynäpeppua. Paidaksi vain toppi ja farkkutakki niskaan.

Kuljettaja oli saapunut miehen mustalla mersulla luvattuun aikaan ja vaimo oli istahtanut takapenkille. Kuljettaja oli nuori 2 –kymppinen ilmeisesti turkkilaista syntyperää oleva kaveri, jolla oli tumma tukka taaksepäin kammattuna ja ponihännälle laitettuna. Kuljettaja ja vaimo olivat rupatellet mukavia ja hetken päästä kuljettaja oli kaartanut levähdyspaikalle. Kuljettaja oli sanonut, että olisi mukavampaa jutella jos vaimo tulisi etupenkille. Vaimo oli näin tehnyt, mutta istuessaan eteen, kuljettaja oli napista lukinnut kaikki ovet.

Vaimo oli hermostunut, mutta kuljettaja oli kertonut liikemiehen luvanneen, että ”tästä kuormasta saa syödä”. Vaimo oli pyrkinyt ulos, mutta ovet olivat ja pysyivät lukittuina. Samalla kuljettaja työnsi penkkinsä taaksepäin ja avasi sepaluksensa työntäen housut nilkkoihin. Vaimo oli katsonut miehen jalkovälissä lepäävää tummanpuhuvaa elintä ja pyytänyt kuljettajaa nyt vain jatkamaan ajamista. Kuljettaja oli vain todennut, että matka pitää maksaa etukäteen ja alkanut taivuttaa vaimon päätä jalkoväliään kohden. Lopulta vaimo kertoi ottaneensa poimineensa kuljettajan kalun suuhunsa ja alkaneen imeä sen tummaa terskaa. Hänellä ei ollut aiempaa kokemusta ulkomaalaissyntyisistä miehistä, mutta olleensa näistä ainakin nuorempana kiinnostunut. Tilanne oli alkanut entisestään kiihottaa ja hän oli terskan imemisen lisäksi alkanut hyväillä miehen karvaisia palleja. Aikansa imettyään hän oli tuntenut pallien nousevan ja miehen olevan tuloillaan. Tällöin mies oli tarttunut vaimoa niskasta ja vaaleasta poninhännästä ja painanut päätä entistä alemmas. Vaimo kertoi sperman suorastaan ampaisseen hänen kitalakeensa ja kertoi sitä tulleen erittäin runsaasti. Mies oli karjunut, että ”niele narttu, ettei auto sotkeennu”, jolloin vaimo oli tehnyt työtä käskettyä.

Kannattaako jatkaa tarinaa mökille asti?

6

15876

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yököttävä

      törkeä juttu

      • jatka heti

        jatka heti lisää


      • Jukkis
        jatka heti kirjoitti:

        jatka heti lisää

        Jatkan kyllä, jos näin halutaan. Maailma on aina elänyt tarinoista, kuten vaikka uskonnoista ja uskomuksista tiedetään. Tosi juttujakin tapahtuu...


    • Mie Ite

      Jatka ihmeessä, parasta tähän mennessä.

    • Juulia

      maku kitalaessa mieleen ja kummasti lämmittää nielua.

    • tommi_j

      tarina jatkuu...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      3040
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      117
      2194
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1604
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      73
      1067
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      921
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      894
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      890
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      805
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      746
    Aihe