Vaimo laivalla (6)

Jukkis

Mustan miehen lauettua vaimo kertoi jääneensä voipuneena lepäämään miehen syliin. Tumma kalu oli hiljalleen veltostunut ja alkanut liukua pois vaimon sisältä. Samassa liikemies oli kuitenkin tullut saunasta ja myhäillyt, että "etkö sinä herkkupeppu koskaan saa tarpeeksesi". "Ulkomaiset miehetkö ne ainoastaan noin kiinnostavat, vaikka kyllähän tuo aika kiihottavalta kieltämättä näyttää".

Vaimo oli parkaissut, ettei tässä siitä ole kyse, vaan tilanteeseen oli ajauduttu enemmänkin vahingossa. Liikemies oli vain hymähtänyt "että, niinpä tietysti vahingossa". Vaimo oli vilkaissut uudelleen taakseen ja kauhukseen havainnut myös liikemiehen kalun alkavan taas osoittaa heräämisen merkkejä. Mies oli vain naurahtanut, että seuraavaksi on kyllä hänen vuoronsa, kun kerran rouvaa edelleen noin panettaa. Vaimo kertoi sanoneensa vain, ettei jaksa enää ja haluaisi vain peseytyä uudelleen ja levätä hetken.

Tästä piittaamatta liikemies oli nostanut vaimon tumman miehen sylistä nelinkontin divaanille. Vaimo kertoi yrittäneensä kädellään peitellä paljasta pystyssä olevaa peppuaan, mutta mies oli määrätietoisesti kiivennyt divaanille hänen taakseen. Vaimo kertoi pyytäneensä miestä hakemaan lopultakin jostain edes kortsun. Paljaalla ei saisi enää panna. Liikemies oli vain tokaissut "ettei niitä näytä muutkaan tarvinneen, eikä tarvittu laivallakaan" Samassa vaimo kertoi tunteneensa terskan häpyhuuliensa välissä ja miehen työntyneen väellä ja voimalla pohjaan asti. Karvainen vatsa oli hakannut vaimon vaaleaa peppua ja mies oli murahdellut kiihkoissaan.

Aikansa nussittuaan vaimo kertoi tunteneensa kuinka miehen kalu alkoi nytkähdellä. Samassa liikemiehen pussit olivat tyhjentyneet vaimon sisuksiin pitkän huokaisun saattelemina. Mies oli vielä hetken jatkanut työntelyään ja vetänyt sitten kalunsa ulos. Sen jälkeen mies oli pyytänyt vaimoa kääntymään ja nuolemaan kalunsa ja pussinsa puhtaiksi, kun oli ne kerran "tahrinutkin" Vaimo oli tehnyt työtä käskettyä ja huomannut kääntyessään, että autonkuljettaja oli kuvannut koko toimituksen videokameralla. Nuorukainen oli vain tokaissut, että nyt on ikuistettu liikekumppanien yhteistyö. Tämä ei voinut tarkoittaa mutta kuin, että myös mustalla miehellä ratsastus oli taltioitu kasetille.

Vaimo kertoi parahtaneensa, että "sammuta se kamera ja anna kasetti heti tänne". Nuorukainen oli kuitenkin vain naurahtanut, ettei näin hyvää opetusvideota voida hävittää ja lähtenyt ulos. Vaimo oli ollut kauhuissaan viimeisten aktien kuvaamisesta ja menneensä pesulle saunaan. Palattuaan pukuhuoneeseen hän oli huomannut kaikkien miesten lähteneen. Hän oli pukenut stringit ja rintaliivit jalkaansa ja oikaissut hetkeksi sohvalle lepäämään huopaan kääriytyen. Hän oli nukahtanut ja kertomansa mukaan heränneensä parin tunnin kuluttua siihen, kun joku oli raottanut hänen stringejään ja alkanut hyväillä vaimon paljasta häpyä.

Vaimo oli nostanut nopeasti päätään huomannut pilluaan hyväilevän miehen olevan kuljettajana toiminut turkkilaisnuorukainen. Tämä oli kertonut, että liikemies oli pyytänyt viemään vaimon takaisin kotiin. Vaalean stringeillä verhotun pepun näkeminen peiton kulman alta oli kuitenkin ollut liian kiihottava näky. Vaimo kertoi yrittäneensä työntää miehen käsiä jaloillaan, mutta tämä ei ollut estelyistä välittänyt. Vaimo oli sanonut, että hänen pimppinsä on niin hellänä, että hän ei enää halua tulla nussituksi.

Nuorukainen oli vain naurahtanut, että onhan siellä taaempana toinenkin reikä, joten ei tässä mitään hätää. Vaimo oli kauhistunut ja vetänyt jalkojaan yhteen, koska hänen peppunsa oli kolmekymppisen kokemuksista huolimatta yhä neitseellinen. Nuorukainen oli kuitenkin heittänyt peiton pois ja riisunut stringit hänen jalastaan. Nuorukainen oli vain todennut, että kyyti kotiin muuttuu jalkapatikaksi, jos peppuseksi ei sovi. Vaimo kertoi, ettei hänellä näin muodoin ollut vaihtoehtoa ja oli luvannut suostua nuoren miehen vaatimukseen.

Nuorukainen oli nopeasti pudottanut housut nilkkoihin ja käskenyt vaimon aluksi imeä kaluaan, jotta saadaan sylkeä liukasteeksi. Vaimo kertoi, että karvaisissa nivusissa käyränä ja vaativana sojottava tumma elin oli vaikuttanut aivan liian suurelta ja vieläpä paisunut entisestään terskaa imiessä. Vaimo oli pyytänyt saada hoitaa homman loppuun suullaan, mutta nuorukainen ei ollut kuulevinaan. Oli vain todennut, että "kyllä tuollainen herkkupeppu pitää jo korkata". Sitten nuorukainen oli työntänyt vaimon selälleen sohvalle ja ottanut pöydältä käsirasvapurkin.

Mies oli voidellut kaluaan ja ottanut rasvaa myös sormeensa. Työnnettyään vaimon jalat vatsan päälle koukkuun, hän oli alkanut hyväillä peppureikää rasvatulla sormellaan. Oli vain todennut, että kylläpä on tiukkaa. Lisäksi mies oli sanonut, että "nyt korkataan pikkurouvan peppu turkkilaissapelilla". Mies oli kumartunut imemään vaimon rintoja ja samalla ohjannut käyrää kaluaan kohti vaimon neitseellistä pyllyä. Terskan osuessa peppureiälle mies oli korottunut suutelemaan vaimoa kiihkon vallassa ja pakottanut samalla lantiotaan eteenpäin. Vaimo kertoi kiljahtaneensa, kun mies työnsi kalunsa puoliksi sisään. Mies oli kuitenkin alkanut uudelleen suutelemaan vaimoa, jotta huuto estyisi ja alkanut rytmikkään naimisen. Nuorukainen oli tarttunut vaimon nilkoista ja työntänyt jalat kohti kattoa. Vaimo kertoi tilanteen alkavan kutkuttaa lopulta itseäkin, nähdessään koko toimituksen pesuhuoneen seinällä olevasta peilistä

Nuorukainen oli voihkinut ääneen samalla kuin käyrä kalu yhä uudelleen ja uudelleen upposi vaimon peppuun. Karvaiset reidet ja pussit vain läiskyivät vaimon vaaleaa peppua vasten naimisen tahdissa. Samassa vaimo oli huomannut, että videokamera kävi koko ajan viereisellä pöydällä ja todisti peppuneitsyyden menetystä tummalle turkkilaisnuorukaiselle.

Mies oli lauennut vaimon pyllyyn kyrpä rajusti kouristellen. Mies oli sanonut vaimolle, että taisitpa tykätä, koska voihkit niin rajusti. Mutta vaimo ei pöllämystyneenä saamastaan käsittelystä ollut osannut vastata mitään. Nuorukainen oli lopuksi todennut, että ”tuollaisen namupyllyn naimatta jättäminen olisi ollut virhe”. Vaimo oli tapahtuneesta yhä hämmentyneenä vetänyt stringit jalkaansa ja kertonut tunteneensa kuinka spermat alkoivat valua pyllystään. Molemmat olivat pukeneet ja siirtyneet autolle. Liikemies oli tällöin ilmestynyt mökin terassille ja huikannut "koska katsotaan yhdessä tuo kuvattu video, ettei sentään tarvitse nettiin laittaa". Vaimo ei ollut vastannut mitään, vaan oli istahtanut mersun etupenkille. Hän oli vain miettinyt kauhuissaan tuon videon olemassaoloa…

4

9837

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Alex

      Loistavaa kamaa. Mitäköhän vielä seuraa..?

    • pervoaviomies

      loistavaa tekstiä !

    • Juulia

      Tosi hyvä kertomus. Hyvin etenevä tarina.

    • tommi_j

      Tarina lähenee loppuaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      3040
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      117
      2194
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1604
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      73
      1067
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      921
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      894
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      890
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      805
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      746
    Aihe