Ninja Sarasalo

höh

Lopettais laulamisen, laihduttais ja palais malliks. Sillä on jo nyt kuulemma keikkoja ympäri skandinaviaa ja jopa Italiassa...Muta silti, ei siitä tähtilaulajaa tule.

2

880

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mixeri...

      On paljon kultalevyn myyneitä laulajia suomessakin joiden laulunlahjat eivät riitä live-esiintymiseen. Ninja on yksi heistä, taitaa esiintyä taustanauhojen kera (toivittavasti yleisöä ajatellen).
      Autotune tekee lähes kenestä tahansa hyvän laulajan studiossa, mutta tunnetta ja karismaa sekään ei luo.

      Tosin Ninja on sen tyylin musiikilla matkassa jossa "katu-uskottavuus" ei koskaan ole ollut se tärkein asia, pinnallisuus lähinnä.

    • JATKUUUUUU

      Ninja Sarasalo kertoo avoimesti sairaudestaan: Kohtalokas ilta pakotti pysähtymään
      Lauantai 28.11.2015 klo 08.28
      Ninja Sarasalon, 33, elämä kääntyi yhtäkkiä päälaelleen. Ensin hän päätti luopua perustamastaan yrityksestä ja sairastui sitten vakavasti.


      LUE MYÖS

      Ninja Sarasalo upeissa kuvissa: Haluan takaisin kansainväliseksi malliksi
      Mitä minulle tapahtuu?

      Ninja Sarasalon päässä pyöri. Hän oli viettänyt mukavaa iltaa ystäviensä kanssa kotonaan. Juonut muutaman viinilasillisen ruoan kanssa. Jutellut ja nauranut pöydän ääressä.

      Nyt Ninjasta tuntui siltä kuin hän olisi seisonut laivan kannella myrskyssä.

      Ninjaa huimasi niin paljon, että illanistujaiset oli pakko päättää siihen. Kun ystävät tekivät lähtöä, hän yritti pysyä rauhallisena ja ajatella, että oireet menevät ohi itsekseen.

      Aamulla Ninja heräsi ja nousi sängystä. Päässä heitti niin pahasti, että oli pakko istua takaisin alas.

      Jokin oli oikeasti pielessä.

      Neljä päivää töitä putkeen
      Vain pari viikkoa aiemmin Ninja oli tehnyt yhden elämänsä vaikeimmista päätöksistä.

      Hän oli lähtenyt Soul Mama's Kitchenistä, jonka hän oli perustanut kolme vuotta aiemmin hyvän ystävänsä kanssa. Kasvisruokayrityksen päätuote oli seitan eli lihaa muistuttava, vehnägluteiinista valmistettu elintarvike.

      - Olimme tehneet ihan hulluna töitä yrityksen eteen. Se oli ollut melkoista vuoristorataa, kuten yrittäminen kai aina on. Huomisesta ei koskaan tiennyt.

      Kova työ oli kuitenkin tuottamassa tulosta. Trendiravintolat olivat innostuneet Soul Mama'sin tuotteista. Myös festarikeikkoja ja pitopalvelutilauksia riitti.

      - Meininki oli välillä ihan hullua: saatoimme tehdä töitä neljä vuorokautta putkeen nukkumatta. Jos tuli iso tilaus, se oli yksinkertaisesti tehtävä.

      Kaikki vaikutti menevän päällisin puolin hyvin, mutta Ninja alkoi voida huonosti. Ensimmäiset vaaran merkit näkyivät kesällä 2014. Yritys pääsi kokkaamaan Flow-festivaalin kävijöille.

      - Flow'n jälkeen olin väsyneempi kuin koskaan ennen. Laitoin sen kuitenkin festarirutistuksen piikkiin. En kuunnellut itseäni, vaikka kroppa koitti vihjailla, että kaikki ei ollut hyvin.


      Eteenpäin kovalla vauhdilla
      Seuraavana talvena yrittäjänaisten toinen iso unelma toteutui. He saivat pop up -ravintolan Senaatintorin joulumarkkinoille.

      - Se oli mukavaa. Parissa viikossa ehti muodostua rutiineja, jotka tuntuivat turvallisilta.

      Kun joulumarkkinat loppuivat, Ninja oli jälleen lopen uupunut ja tunsi olonsa tyhjäksi. Paluu yrittäjän epävarmaan arkeen ei houkutellut. Mieltä kaihersi myös se, että välit yrityskumppanin kanssa olivat menneet hankaliksi.

      - Olin vain puskenut eteenpäin hirveällä vauhdilla. En ollut pysähtynyt kertaakaan miettimään, oliko Soul Mama's loppujen lopuksi minun juttuni.

      - Vasta siinä vaiheessa aloin ensimmäistä kertaa vakavasti miettiä, mitä oikeastaan halusin elämältäni.

      Peilikuvaa ei tunnistanut
      Ninjan kesällä alkanut väsymys vain pahentui. Hän ei jaksanut tehdä mitään töiden jälkeen. Iloisesta ja eläväisestä naisesta oli tullut alakuloinen ja innoton. Läheiset vihjailivat, että Ninja ei ollut enää oma itsensä.

      - Kun katsoin peiliin, en tunnistanut itseäni. Se oli pelottavaa.

      - En ollut enää hyvä äiti, puoliso tai ystävä. Saatoin laittaa Taitolle ruokaa, pussata ja halata häntä, mutta en ollut oikeasti läsnä. En ollut läsnä edes itselleni, vaan koko tunne-elämäni oli harmaata mössöä. Olin hukannut itseni.

      Joka aamu Ninjan päässä oli vain yksi ajatus: lopeta. Hän tiesi, että Soul Mama's ei ollut hänelle enää oikea paikka. Ääni vain vahvistui, kunnes sitä ei voinut enää sivuuttaa.

      - Harkitsin päätöstä pitkään, mutta lopulta se oli helppo. Toki oli rankkaa luovuttaa asiassa, jonka eteen olin tehnyt niin hirveän määrän töitä, mutta en voinut muuta. Sydämeni ei enää ollut mukana.


      Ystävyys katkesi samalla
      Ninja kertoi päätöksestään yrityskumppanille viime talvena. Välit olivat edelleen tulehtuneet. Ninja aavisti, että siihen saattaisi loppua kumppanuuden lisäksi myös monivuotinen ystävyys. Niin kävikin.

      - Se tuntui surulliselta, sillä meillä oli ollut myös upeita aikoja. En ollut aiemmin menettänyt ystävää. Onneksi olemme onnistuneet korjaamaan välimme myöhemmin.

      Päätöksen jälkeen Ninja tunsi jonkinlaista helpotusta. Samaan aikaan hän kuitenkin jo stressasi tulevasta. Mitä seuraavaksi? Mikä oli seuraava suunnitelma?

      - Pingoin saman tien lenkkipolulle, vaikka selkäni oli huonossa kunnossa. Ajattelin, että heti piti tehdä jotakin. En halunnut jäädä paikoilleni.

      Oireet vain pahenivat
      Sitten tuli se kohtalokas ilta, joka pakotti Ninjan pysähtymään. Hän makasi sängyssä ja itki.

      Huimausta oli kestänyt puolitoista kuukautta. Hän oli käynyt lääkärissä, joka oli halunnut määrätä mielialalääkkeitä. Ninja oli lähtenyt vastaanotolta ovet paukkuen.

      - Kerroin rehellisesti uupumuksestani enkä voinut uskoa lääkärin vastausta. Hänen mielestään kaikki liittyi vain loppuun palamiseen. Fyysiset oireeni hän diagnosoi asentohuimaukseksi.

      Oireet vain pahenivat päivä päivältä.

      Ninja ei pystynyt enää viemään Taitoa

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5168
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3377
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1502
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1343
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1036
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      948
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      727
    Aihe