malliksi haluava...

miqqa

tiedän että tämä kuulostaa tyhmältä, mutta haluaisin tietää että kuinka minusta voisi tulla malli.viime mittauksien mukaan olen 168.2 (ehkä liian lyhyt) ja 66,5kg mutta aijon vielä laihduttaa.joten olkaa kilttejä ja neuvokaa minua mitä miun pitäisi tehä?....

19

6159

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miqqa

      olkaa kilttejä ja vastatkaa

      • Papyrus

        Mene "M A L L I K U R S S I L L E"... :)
        Se on tarpeellinen marssi.., eikun kurssi.


      • Lue toi

    • informoidaan

      Ehkä fashion malliksi liian lyhyt, mutta toki lyhkäsempiäkin malleja tarvitaan ja kasvo ym. malliksi voisit päästä, tosin sen päättää mallitoimisto mene käymään siellä ne kyllä sanovat onko sinusta malliksi vai ei. Tuon kuvauksen perusteella ei osaa sanoa koska en tiedä minkä näköinen olet muuten.

      • miqqa

        tumman ruskeat puoli pitkät hiukset ja siniharmaa silmät...on lasit mutta en tarvitse niitä koko ajan...joten nään ilman niitäkin hyvin...mutta asun itä-suomessa joten täällä omassa kotikaupungissa ei ole mallitoimistoa,että pitäisikö lähettää kuvani heille?


      • ...
        miqqa kirjoitti:

        tumman ruskeat puoli pitkät hiukset ja siniharmaa silmät...on lasit mutta en tarvitse niitä koko ajan...joten nään ilman niitäkin hyvin...mutta asun itä-suomessa joten täällä omassa kotikaupungissa ei ole mallitoimistoa,että pitäisikö lähettää kuvani heille?

        kyllä.


      • Laila S..

        Ei lyhyita malleja tarvita mihinkaan. Muuta Japaniin siella sinulla voisi ehka olla saumoja varsinkin jos olet blondi.


      • sasae
        Laila S.. kirjoitti:

        Ei lyhyita malleja tarvita mihinkaan. Muuta Japaniin siella sinulla voisi ehka olla saumoja varsinkin jos olet blondi.

        Japanilaisetkin catwalk-mallit ovat yli 170cm. Ja aivan jumalattoman laihoja. Japsit laittoivat yhden suomalaisen Paparazzin tänne lähettämän mallin ensi töiksi tiputtamaan 9 kg - tyyppi oli sopiva Suomen markkinoille, mutta liian läski Japanin markkinoille. Toinen, Miss Suomi perintöprinsessa lähti maitojunalla takaisin Suomeen, kun oli niin läski.


      • miten malliksi?

        Mutta mitkä mallitoimistot ovat hyviä, luotettavia ja kaikinpuolin kannattava vaihtoehto?? Eli minne toimistoon todella kannattaa yrittää hakea jos haluaa päästä pitkälle? ja missä ne ovat.onko joku ikäraja..tai miten nuoria hyvät mallitoimistot ottavat töihin??? ja miten tulisi toimia kun malliksi aikoo.? Kauheasti kysymyksiä mutta ne ovat epäselviä minulle ja todella tarvitsisin vastauksia!! Selventäkää nämä minulle kiitos!!!


    • malli

      Moi!

      Sinun kannattaisi ottaa yhteyttä johonkin mallitoimistoon. Lava malliksi olet varmaan liian lyhyt mutta mainosmalliksi sinulla on mahdollisuus. Googlen kautta löydät eri mallitoimistoja....siellä neuvotaan miten otat yhteyttä ja mitä he hakevat ym

    • v-asento

      Se on tärkeää! V-asennolla kompensoit puutteitasi, jalkojen oikea-aikainen hajautus sivuttaisliikkeenä.
      Sillä sinä pääset pitkälle vaikka oletkin lyhyen oloinen.

      • vaihtoehto

        jos olet tarpeeksi hyvä suustasi, niin silläkin voi päästä pitkälle!


      • täältä...toi v-asento on ih...
        vaihtoehto kirjoitti:

        jos olet tarpeeksi hyvä suustasi, niin silläkin voi päästä pitkälle!

        Loistavaa tekstiä! Joo opettele tosiaan se pääset pidemmälle kuin arvaatkaan!


    • ---

      Opiskele ammatti ja mene töihin!
      alle 170cm ei tuu töitä kuin suhteilla (tai sillä "v-asennolla")
      Suomen mallimarkkinat on niin pienet, että yli 170cm tytötkään ei saa tarpeeksi töitä. Paino on varmasti oikea sinulle. Kenenkään ei tarvitse kärsiä nälästä. Joillakin ihmisillä se kroppa pysyy painoindeksin alapuolella helpolla, mutta jotkut vaan on hieman esim. rintavampia. Jos asut hornan tuutissa, niin ei töitä löydy. Kukaan toimisto ei halua maksaa ylimääräisiä matkakuluja, että saa alamittaisen mallin paikan päälle. Koita pr-työtä, promotyttöjä käyttää monet yritykset ja varsinkin viinayritykset. Myös on yrityksiä, jotka rekryävät pr-pimuja, joten heidän kauttaan kannattaa. Jos et muuta keksi, niin paita pois ja pornokuviin. Kyllähän sekin mallihommia on. Ja ne kuvaukset eivät pituutta tarvitse.
      Tanssiharrastus on myös hyvä esim... eri tanssiryhmät tekevät myös kuvauksia.

    • Mari Pari

      Suomi on mallitoimistojen ja nettimalligallerioiden luvattu maa.
      Toimistoja löytyy kymmenkertainen määrä kysyntään nähden ja lisää vain työntyy markkinoille.??Markkinat eivät yksinkertaisesti vedä noin suurta määrää malleja. Markkinoille on kuitenkin työntymässä valtaisia joukko malliksi aikovia. Tästä on muodostunut uusi liiketoiminnan muoto.??Useimmat toimistot ovat jo aikaa sitten luopuneet alkuperäisestä toimintamallista, eli toimia agentuurina henkilöille, jotka ovat saanet lahjana näyttävät ulkoiset raamit ja löytää heille työtehtäviä??Nykykäytäntö näyttää keskittyvän rahastamaan tällä illuusiolla.
      ?Markkinoille on tullut ns. wannabe toimistoja. Toimiston ympärille luodaan näyttävät nettisivut ja puhelimessa luodaan hype. Liikeidea keskittyy näkyvyyteen nettisivulla ja alle riman roiskituilla kuvilla. Asia markkinoidaan ajatuksella ”sinut voidaan poimia meidän sivuilta”. Asiakkaita tai todellisia maksavia yrityksiä ei ole. ??Jokainen, joka todella ja oikeasti toimii alalla tietää, että ketään mallia ei valita vaativaan työtehtävään muutaman ala-arvoisen kuvan perusteella nettisivulta, tuntemattomasta toimistosta.
      ?Mallin tärkein työväline on mallikansio, se pitää olla kunnollinen ja sitä tulee täydentää jatkuvasti.??Jos mielit malliksi, kehotan sinua ensimmäiseksi kääntymään jonkun puolueettoman tahona puoleen ja pyytää rehellinen arvion mahdollisuuksistasi mallina. Siinä voit kääntyä esim. jonkun arvostetun valokuvaajan puoleen. Studio kuvaajat ovat mallitoimistojen huomattavin kohderyhmä ja pitkälti vaikuttavat kenet valitaan kuvauksiin, joten he voivat antaa puolueettoman vastauksen mahdollisuuksistasi ja tietävät mistä ollaan kiinnostuneita.
      ?Jos kävelet jonkun ”toimiston” ovesta sisään noviisina sinulle hyvin tod. näk. tullaan myymään: kursseja, kävelytunteja, meikkauskursseja, paikkaa nettisivuilla, malliksi rahalla sopimusta, mallikansio kuvausta, juontaja kursseja jne. jne. jne. Valitettavan usein erilaisten mallikurssien esitelmöijät ovat usein myyntikonsultteja eli taustalla on tarkoitus myydä omaa tuotetta tai kansiokuvat ottaa kouluttamaton henkilö.
      ?Jos huomaat, että sinulle tarjoillaan jotain näistä edellämainituista olet rahastuksen kohde. Tai huomaat käyväsi keskustelua jossain misseille ja wannabe malleille tarkoitetussa keskustelu foorumissa. Vältä myös ilmaisia malligallerioita netissä, ne ei tuo oikeita töitä, niille lähinnä hymyillää.
      ?Lyhyestä virsi kaunis. ??Jos todella haluat malliksi. Kuvauta kunnon kansio hyvällä kuvaajalla, kierrän näytillä alan oikeissa mallitoimistoissa, käy näyttämässä kansiotasi alan yrityksissä, etsi itse työtehtäviä. Ole aktiivinen. On turha kuvitella, että joku tekisi sinulle raahaa puolestasi.
      ?Jos et löydä töitä vuoden sisällä, siirry eläkkeelle.

    • samaunelma

      Minulla on sama unelma. Olen vasta 14, mutta olen 169.2cm pitkä. Tietoa, miten pääset malliksi, saat tuolta>> http://www.epoque.fi/files/ep_malliksifaq.html

      voit myös googlata otsikolla Miten malliksi?
      Niin löydät paljon tietoa(: minä itse googlaan noita samoja juttuja joka päivä, osaan kaikki sanat kohta varmaan ulkoa:D no, siinä muutama neuvo.

      t.sama unel

    • eeq-

      ei mitään tietoa ja mulla on vähä sama homma... mä haluisin malliks oon nyt 14 vuotta oonko liian nuori? mihin kannattais hakee? ja sitte paino on 55kg ja pituus noin 176cm ! mahollisuuksia?

    • Daniellla

      mm. Clamos mallitoimisto hakee mainosmalleja lisää koko ajan. Kokemusta ei tarvitse olla , eikä mainosmallilla ole pituus-, ikä- eikä kokovaatimuksia. Mainosmallin työ keskittyy tv- ja lehtimainoksiin. Tärkeintä mainosmallille ovat persoonalliset kasvot, hyvä iho, esiintymistaito ja yhteistyökyky sekä joustava työ- / opiskeluaikataulu.
      Mutta sitten taas ammattimalli on asia erikseen.. Heillä on sitten omat vaatimuksensa, koko vaatimukset, hyvät hampaat jne.
      Mutta kyllä mainosmalliksi voit pyrkiä!

    • minävaan :)

      mulla on sama unelma... myös ;D mua vaan harmittaa ku oon vielä nuori, ja aika lyhyt :p siks käytän aina yli 5cm korkkareita :p

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1883
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1446
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1394
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      9
      1356
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1337
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1197
    Aihe