Aaronin sauva

ninna

Tulipas ostettua puutarhamessuilta aaroninsauvan sipuli, olisiko kenelläkään hyviä hoito-ohjeita tai linkkejä?? Lisätietoa kukasta?? Kiitos!

5

2607

Vastaukset

 • Sama täällä: ostin Aaronin liljan samoilta messuilta. Hoito-ohje: laita sipuli aurinkoiselle paikalle ikkunalaudalle vaikkapa lautaselle. Älä kastele, älä laita multaa. Odottele puolitoista kuukautta. Pian sipuli kukkii. Kukinta kestää puolitoista kuukautta, jonka jälkeen voit istuttaa sipulin maahan noin 1 cm syvyyteen. Sipuli voi kukkia uudelleen vielä kesällä. Talveksi peitä sipuli lehdillä ja lisämullalla. Poista ensi keväänä ylimääräinen multa, jätä 1 cm.

 • Ostin myös Aaronin sauvan messuilta, on kasvanut sisällä ja viime viikolla kukka rupes aukeamaan.Aivan KARSEE haju, pakko oli siirtää se pihalle.

 • Tuli myös ostettua messuilta.........kasvaa vauhdilla suuntaan jos toiseenkin.....miten saatte pysymään pystyssä tuon mukulan.....ei riitä 25 cm korkea lasiastia.

 • Allahun sauva haisee tosi pahalle

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Erika ja viisuvalinta

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maailman menoa
  128
  3945
 2. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  92
  3733
 3. Coronavirus-hysteria

  Mihinkähän mittakaavoihin tuo hysteria pääsee? Luuletteko, että kohta vaikkapa bussilastillinen tyhjenee jonkun yskäistyä seuraavassa etapissa? Entä m
  Maailman menoa
  80
  2208
 4. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  30
  1043
 5. Tampereella tapetaan.

  Keski-ikäinen mies löytyi murhattuna Tampereella – verta vuotava tekijä karkuteillä, poliisi varoittaa vaarallisuudesta
  Tampere
  32
  463