Hermione (tarina)

suskilainen

Hermionella oli synttärit. Kukaan ei tuntunut muistavan tätä tärkeää päivää. Hermionea harmitti kamalasti ja hän oli allapäin koko tyhmän päivän. Oli jo ilta ja hermione istuskeli takan ääressä tulen lämmittäessä kasvoja.
Hänen ystävänsä punatukkainen, lämminsydämminen Ginny asteli hermionen luo. Hän laski kätensä Hermionen olkapäälle ja sanoi hiljaa: "Mikä sinulla on?" "Ei mikään!" Hermione sanoi hiaman kovempaa kuin Ginny. Hermione nousi ja halasi Ginnyä. "Älä turhaa huolehdi minusta, ei mulla ole hätää" Hermione sanoi ja irrotti otteensa ja ajatteli mennä juomaan kaakon keittiöön.
Oli niin myöhä että kaikki muut olivat jo nukkumassa. Hän hiippaili kovalla, kylmällä käytävällä. Käytävä oli tosi leveä ja Hermionesta tuntui pelottavalta. Kylmä tuulen viima tuli jostai ja puhalsi kylmästi hermionen silkinpehmeille poskille. Kun hän oli keittiön ovella hän kuuli käheätä muminaa.
"hermione Hmm... EN tiedä... hMm.. hän ei ole se oikea" joku sanoi. "Niin mutta hän on sellainen mitä tarvitsemme!" sanoi toinen. Ne olivat nuoria poikia ihan selvästi.
Hermione meni sisään keittiöön ja kaksi poikaa käännähtivät katsomaan. Hermione seisoi siinä kireissä farkuissa ja tiukassa topissa.
"Ketä olette? Puhuitte minusta!" Hermione sanoi ja astui kaksi askelta eteenpäin.
"No joo, haluisitko tulla meille käymään?" Toinen poika sanoi ja nielaisi.
"En ennenkuin tiedän ketä olette?!" Hermione sanoi ja astui taas lähemmäs.
Toinen pojista sanoi olevansa Nicolai, hänellä oli siniset silmät ja tumma tukka. Taas toinen poika nimeltää Nick esitteli itsensä hän oli kaverinsa vastakohta. Hermione astui taas lähemmäs ja Nick tarttui hermioneta kädestä ja veti lähemmäs. Nicolai taas tuli hermionen eteen ja otti kiinni olkapäistä. Hermione säikähti ja yritti perääntyä. Mutta Nicolai piti niin kovaa kiinni ja veti hermionen huulilleen. He suutelivat pitkää ja intohimokkaasti. Hermione henkäisi ja perääntyi vähän. Mutta Nick otti hermionen topin pois ja suuteli. siinä se ilta meni. Aamulla Hermione heräsi keittiön lattialta vaatteet päältä. Hän nousi nopeasti ja muisti Nickin ja Nicolain. Hän oli täysin rakastunut kumpaankin söpöläiseen. Koko aamun Harry ja Ron kummastelivat Hermionen poissa olevaisuutta. Harry kyseli koko ajan mistä oli kyse ja ron oli ihan huolissaan. Hermione sanoi olevansa kunnossa. Oli taas kerran ilta ja Hermione meni keittiöön. Pojat seisoivat siellä ja he olivat loihtineet ihanan aterian. Hermione söi ja joi mutta ihmetteli koska pojat eivät ite syöneet vaan katsoivat jäykkä teko hymy yllään. Hermionen silmät tuntuivat raskailta ja kaikki sumeni. Hän vaipui uneen... Jatkuuu
SORI VIRHEET JA SIT KERTOKAA MILTÄ TARINA KUULOSTAA!!!!

7

1002

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • erakko

      No, hmm. :D

    • Ginny1234

      Se oli tosi mahtava! jatkajatka!

    • suskilainen :D

      Hermione heräsi. Hänen päätänsä särki. Ei ihme sillä hän oli nukkunut kylmällä kovalla kivilattialla. Hän ei tiennyt missä oli ja siksi alkoi nyyhkyttää. Mutta Hermione tiesi että ei saisi vollottaa kun ei edes tiennyt mitä oli tapahtumassa. Sitten hän muisti Nicolain Ja Nickin. Hermione huuteli poikia niin että kurrkua koski. Hän nousi ja huomasi olevansa jokin laisessa linnassa. Hermione huomasi muutaman miehen ja lähti juoksuun. Miehet eivät huomanneet hermioneta joka oli nurkan takana piilossa. "Haa sain sut kiinni" Tuttu ääni sanoi tarttuen hermionen käteen ja vetäiseten kiinni itseensä. "Nick kiitos pelasta minut!" Hermione sanoi ja yritti halata Nickkiä. "Vittu lopeta!" Huusi Nick töykeästi tönäistén hermionen maahan.
      "Mikä sua vaivaa, mähän rakastan sua ja sä mua, vai?" Hermione sanoi vihaisesti ja pari kyyneltä vierähti poskelle. "Ei se oli houkutusta vain ja nyt olet Voldemortin apulainen!" Nick sanoi.
      Hän taikoi jonkin taijan ja hermione oli häkissä.
      "Pikku kisumirri huora! Tuu tänne sieltä!" Nick kiusoitteli ja sanoi vielä ärsytykseksi: "Grrrr..." siitä hän sai muhkeat naurut. Hermione oli hädissään ja hän oli vihainen surullinen ja itkuinen. Miten hän pystyi kertomaan Harrylle ja poika-ystävälleen Ronille. Ja ihannalle Ginnylle. Hermione itki.
      "Ai niin taikasauvasi Kisu" Nick sanoi.
      "Tai Voldemort tulee ja..., tiedät kai mitä tekee" Nick sanoi.
      Hermione antoi sauvansa kiltisti mutta käsiväristen. Nicolai tuli huoneeseen ja tuli häkille: "Voldemort pitää herättää mutta siihen tarvitaan hermionen.....

      JATKUUU SANOKAA MIELIPITEITÄ!

      • *reps*

        Kirjoitusvirhe! Sanamuoto: taikoi kuulostaisi paremmalta kun teki taijan. Huomauttelen taas tästä'^^


      • oolalaa

        IHME: joku nauttii siitä että on just raiskattu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    • kundi1

      siis aivan cool

      • nanako

        Sry, että tulen taas tänne valittamaan. ^^'

        Tarinassa oli kirjoitusvirheitä, mutta yritän olla piittaamatta niistä. Mietityttää vain, miksi kukaan ei viitsi niitä korjata, vaan kirjoittaa tekstin loppuun tämäntapaisesti; "ÄLKÄÄ PIITATKO KIRJOITUSVIRHEISTÄ!"

        Tarinassa oli hieman epäselvä juoni, mutta pysyin silti mukana. Hyvä, että jaksoit kuvailla asioita, siitä plussaa. Toivoisin tarinaan jonkinlaisia 'välejä'. n.n

        Hyvä tarina silti.

        -nanako


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    9. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe