Kauris (m) ja Kaksonen (n),miten sopivat yhteen?

simpauttajataneli

Onko kauris miehellä ja kaksosnaisella,mitään mahdollisuuksia tulla toimeen keskenään,onko kokemuksia?=)...onko toivoa...

15

3511

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaimona 15v...

      Kokemusta on vuosia.En tiedä kuinka"alusta" haluaisit infoa...Mieheni on tosi komea, ja siihen ulkonäköön tietysti nuorena tyttönä ihastuin.Meillä ikäeroa 9v.Hän on vaalea, bodaaja kroppainen.Käy säännöllisesti kuntosalilla.Eli tässä tulee meidän ensimmäinen iso eroavaisuus..Hän on todella pitkäjänteinen ja sitkeä sissi..Ei kyllä mistään syystä tai hinnasta jätä harrastuspäiväänsä!Olimme aika kauan yhdessä, ennenkuin se suuri rakkauden tunnustus tuli.Mutta sen jälkeen se tulee joka päivä ja yö.Eikä hän koskaan lähde minnekkään ilman suukkoa.Minä kaksosnaisena,tunnen sen joskus vähän ahdistavaksi!Minä en varmaan koskaan kasva aikuiseksi, ja hän toivoo sitä aina välillä...Eroottisesti sovimme toisillemme täydellisesti!!Miksi te ette sopisi?Onnea matkaan=D

      • kaksostyttö

        Voisin melkein samat asiat kirjoittaa paitsi, että emme ole olleet vasta kuin vuoden yhdessä ja miehellä on eri harrastus, eri ikäero ja ulkonäkö myös varmasti eri. Olen hänen pikkutyttönsä ;)


      • kertomus myös minusta

        Kertomukseni on kertomus myös minusta. Mies 9 vuotta vanhempi kauris, minä kaksonen. Rakkaus kukoistaa yli 30 vuoden jälkeen. Hän on komea, ja sen vuoksi huomasin hänet monien joukossa. Kiinnostukseni jatkuu, kasvaa ja kehittyy...

        Minä olen yhä vieläkin hänen pieni, nätti tyttönsä, jota hän kantaa hellästi kuin kukkaa kädessään.


    • TuplaN

      Olen seurustellut kauris miehen kanssa, alku meni ihan hyvin, mutta lopulta se meni karikkoon kauriin valtavan mustasukkaisuuden takia. Olimme muutenkin täysin erimailmoista ja liian erilaiset toisillemme, toinen halusi että suhde menee hitaasti ja toinen haluaa edetä vauhdilla. Suhde kestää vain muutaman kuukauden jos sitäkään.

    • T&J

      Tein sulle mtv3 helmen testin (testaa itsesi) ja se sanoi näin:

      Kauris 22.12.-20.1. - Kaksoset 21.5.-21.6.

      Iloisesti pinnallinen, vaihtelunhaluinen ja seurallinen Kaksonen ei oikein tahdo kyllästymättä jaksaa vakavan ja omantunnontarkan Kauriin puurtamista. Eikä säästäväinen Kauris oikein kestä Kaksosten tuhlaavaista luonnetta. Kauris myös tarvitsee pitkällisen kokemuksen kumppanin uskollisesta rakkaudesta, ennen kuin todella avautuu ja näyttää sydämensä suuruuden. Harva Kaksonen jaksaa odottaa tarpeeksi kauan. Yksi helmi.

      Yhden helmen antaessaan tähdet neuvovat Sinua kääntämään selkäsi ja odottamaan jotain (paljon) parempaa. Valinta on toki omasi - mutta älä sitten itke, ettei kukaan varoittanut!

      http://www.mtv3.fi/helmi/

      • Kaksostyttö

        Meillä kauris on yhtä seurallinen ja vaihtelunhaluinen kuin minäkin ja molemmat ollaan tuhlaavaisia :D


    • kaksosnainen

      Totta on, elokuussa tulee 20 avioliittovuotta täyteen 10v vanhemman kaurismiehen kanssa. On hyvin vaikea ennustaa teidän yhteen sopivuutta, mutta elämässä kaikki on mahdollista. Meidän liittomme on kestänyt viiden lapsen ilot ja surut. En väitä, etteikö alamäkiäkin ole ollut, mutta sen jälkeen on tullut aina ylämäki ja elämä yhdessä on jatkunut.

      • vaimona 25v

        ...vuosia yhteisiä takana monta,meillä myös 4 lasta...Kauris-mieshän on hyvä ja rakastava isä.Joskus äkkipikainen,mutta vastaavasti osaa nopeasti pyytää anteeksi.Jos horoskooppimerkkeihin on täysin uskominen; liittomme olisi tuhoon tuomittu.Mutta näin vaan jatketaan uuteen kesään!


      • oikeaa elämää

        Se on sitä oikeaa elämää. Onnittelen.

        Sama juttu minulla, olen kaksosnainen naimisissa 10 vuotta vanhemman miehen kanssa, mutta yhteisiä vuosia on jo kertynyt 40 ja lapsia on viisi. Tämä on sitä oikeaa elämää!


      • miksi?

        kaurismies ottaa itselleen mieluusti itseään nuoremman naisen :)


      • ...
        miksi? kirjoitti:

        kaurismies ottaa itselleen mieluusti itseään nuoremman naisen :)

        minun kaurismieheni on kymmenen vuotta nuorempi. Olemme kuitenkin samalla aaltopituudella mieheni kanssa; kaksosethan ovat tunnetusti nuorekkaita.. ja taasen kauriissa on se ns. vanha sielu..


    • papillongirl

      onhan sitä ja mites noi höpöskoopit muutenkaan vaikuttais elämään?
      Olin 11v kaurismiehen kanssa kimpassa...useimmiten oli ihan mukavaa :-D
      terv.kaksosnainen

    • Kaksosnainen

      Olen kaksosnainen ja ollut naimisissa kaurismieheni kanssa 39 vuotta. Hän on hyvä ja kunnollinen mies, vähän hiljainen ja hidas, mutta asiallinen ja rehellinen. Tosin kaksosnaisena olen avioliittomme aikana kokenut aika paljon yksinäisyyttä, koska kaurismieheni vetäytyy mielellään "rauhaan" ja omiin harrastuksiinsa (=työnteko) jättäen kotityöt aivan kokonaan minulle. Hänen miehekkyytensä on sitä, että hän pitää perheestänsä: vanhemmistaan, vaimostaan ja lapsistaan hyvää huolta sekä taloudellisesti että tarjoten apua aivan joka asiassa. Hänelle voi aina mennä pulmiensa kanssa ja apua ja lohdutusta saa joka kerta. Hänellä on iso ja lämpöinen sydän. Hän paiskoo töitä epäitsekkäänä ja hyvin tuloksin. Hyvä keskittäytymistaito kaikessa muussa, mutta ei pölynimuroimisessa ja tiskaamisessa. Hän jättää kaikki "pikkutyöt" minulle, ja myös pankkikorttinsa ja tilinsä. Hän luottaa täysin minuun ja siihen hänelllä on hyvät syyt - olen uskollinen ja luotettava. En ole koskaan edes katsahtanut jonkun toisen miehen perään - minulla on kaikki mitä tarvitsen kaurismiehessäni.

      Elämä on silloin tällöin, etenkin nuorenpana, tuntunut vähän kuivalta ja yksinäiseltä, mutta olen tuntenut olevani rakastettu ja jumaloitu naisena joka ainoa minuutti. Koska hän kaivautuu ajoittain työhönsä, olen hankkinut itselleni omia harrastuksia. Tarvitsen myös omia hyviä ystäviä, että voin puhua ulos (lapsellisista) haaveistani ja ideoistani, koska kaurismies ei tykkää pöpinöistä.

      Katsoen kokonaisuuteen, täydennämme toisiamme loistavalla tavalla. Minulla on ideoita ja minussa on vauhtia. Hänessä on keskittäytymis- ja arviointikykyä, joten hän sekä toteuttaa että joskus rajoittaa minun visioitani.

      Hieman kuivia hetkiä on ollut, kuten kirjoitin aikaisemin, mutta voi olla, että vain kaksosena tunnen niin. Kyllä on ollut hyväkin, että joku on minua vähän rajoittanut ja rauhoittanut. Kyllä olen todellakin kehittynyt tässä avioliitossa.

      Toimeen tulee kuuntelemalla. Vain kuuntelemalla voi oppia ymmärtämään. Ei missään suhteessa selviä ilman ymmärtämystä toistensa luonteista. Toimeen tuleminen on molemmin puolista antamista ja vastaan ottamista. Harvoin kaksi ihmistä sointuu toisinsa aivan luonnosta - kanssakäyminen on molemminpuolista sopeutumista. Sopeutumisen halu edellyttää rakkautta.

      • yksi kaksosnainen

        myöskin naimisissa 10v vanhemman miehen kanssa jo yli 20 vuotta! Kaikkien vastaukset tuossa edellä tuntuvat NIIN tosilta. On hyvä välillä ollakin joku, joka rajoittaa niitä mielikuvituksellisia haaveita ja mielenliikkeitä, joita tässä on ollut.Saa hänestä kyllä oivan kumppanin toteuttamaan niitä, jos vaan oikein kolahtaa. Silloin melkein kaduttaa , että olisipa edes toisella meistä vähän enemmän harkintakykyä.Kauriin vimmalla ne nimittäin sitten myös toteuteaan viimeistä piirtoa myöten jos niikseen on.


    • 12 vuotta yhdessä

      Kaurismiehen ja kaksosnaisen seksielämä on mitä moninaisinta, rikasta ja vaiheikasta. Kauris jos joku saa kaksosnaisen pysähtymään, aikaa siihen voi mennä, mutta se kannattaa!
      Kaurismies pitää arjessa jalat maassa ja on oiva kumppani tuuliselle kaksosnaiselle. Kaurismies ei saa omistaa tai olla mustasukkainen eikä kaksosnainen siihen viitteitä. Molemmat tarvitsevat vapauden -kaksosnaisen toteuttaa monia ideoitaan ja saada palata kauriin kainaloon nuolemaan mahdollisia haavojaan tai iloitsemaan. Kaurismiehen on annettava paneutua töihinsä ja hänelle tärkeisiin asioihin, nalkuttamatta.
      Kumppanuus on mitä parhainta ja antoisinta ristiaallokkoineen ja nousukausineen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      308
      3137
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      222
      1967
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1602
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      4
      1404
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      81
      1288
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      272
      1213
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      81
      1064
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1051
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      991
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      145
      867
    Aihe